Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین رئیس جمهور قزاقستان از بحران جدید اقتصادی جهان ابراز نگرانی کرد و خواستار گفت‌وگوی اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد.

به گزارش مشرق، «نورسلطان نظربایف» نخستین رئیس جمهور و پیشوای ملت قزاقستان با بیان اینکه رشد روزافزون وابستگی داخلی حمل و نقلی قاره بزرگ اوراسیا فرصت‌های بی سابقه‌ای را در تاریخ بشر برای توسعه مشترک باز می‌کند و بر ضرورت گفت‌وگوی باز و صمیمی که امکان دور زدن خطرات موجود و باز کردن چشم اندازهای جدیدی را برای همکاری در «اورآسیا بزرگ» فراهم خواهد کرد، تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: احتمال وقوع رکود سنگین در اقتصاد آمریکا شدت گرفت فاجعه اقتصادی آمریکا به زبان ساده گزارشی تکان دهنده از وضعیت کارمندان و کارگران انگلیسی

وی ضمن اشاره به روند تجدید گسترده درگیری‌ها و مناقشات ژئوپلیتیکی در سرتاسر جهان در مورد دیدگاه‌های خود در خصوص خطرات کلیدی که بر وضعیت ژئوپلیتیک در اورآسیا تاثیر منفی می‌گذارند، صحبت کرد.

نظربایف افزود: ما نگران وضعیت اقتصاد جهانی هستیم زیرا به طور فزاینده نشانه‌هایی از یک بحران قریب الوقوع را نشان می‌دهد.

وی گفت: در پس زمینه رشد تناقضات تجاری و بی ثباتی ژئوپلیتکی در دنیا نهادهای جهانی پیش بینی‌های ناامیدکننده‌ای را ارائه می‌کنند و کاهش رشد جهانی بر تجارت جهانی تاثیر منفی می‌گذارد همه این عوامل ثبات جهانی را تضعیف می‌کنند.

علاوه بر این نظربایف به موضوع تحریم‌ها و جنگ‌های تجاری بین قدرت‌های جهانی اشاره و گفت: تقابل بین قدرت‌های جهانی به طور خودکار به بسیاری از نقاط اوراسیا منتقل می‌شود و حل و فصل بحران در سوریه و اوکراین را پیچیده تر می‌کند همچنین خروج انگلستان از اتحادیه اروپا به یک رویداد کلیدی ضد همگرایی تبدیل شده است.

وی گفت: افزایش تنش‌ها میان آمریکا و چین زنجیره‌های جهانی فناوری را مختل و بازار جهانی فناوری‌های بالا را بی‌ثبات کرده است.

نظربایف افزود: توسعه هوش مصنوعی در حال افزایش است و فرصت‌های عظیم و چالش‌های بزرگی را به همراه دارد.

نظربایف به طور ویژه بر اوضاع خاورمیانه تاکید کرد که در نوبه خود نقش مهمی در تضمین امنیت انرژی جهانی دارد.

با هدف راه اندازی مجدد سیستم امنیتی در اورآسیا و توسعه چشم انداز جدید آن، نظربایف اقدامات عملی را با هدف تعریف «قوانین جدید بازی» در اورآسیای بزرگ پیشنهاد کرد.

وی گفت: لازم است که رویکردهای اساسی برای شکل گیری یک معماری امنیتی قاره‌ای به طور جدی بررسی شوند.

نظربایف افزود: در سال ۲۰۲۰ میلادی ۱۰ سال از تصویب بیانیه «آستانه» سازمان امنیت و همکاری اروپا می‌گذرد که در آن به اهمیت تشکیل یک جامعه واحد امنیتی یوروآتلانتیک و اورآسیا تاکید شده بود این مسائل می‌توانند به طور موثر با تلفیق پتانسیل‌های کنفرانس تعامل و اعتماد سازی در آسیا و سازمان امنیت و همکاری اروپا حل و فصل شوند.

نظربایف در بخش دیگری افزود: ما بارها در مورد لزوم توقف توافق‌های موجود در زمینه خلع سلاح هسته‌ای صحبت کردیم و در کنفرانس پیمان منع گسترش سلاح ‌ای هسته‌ای در سال آینده لازم است بار دیگر در مورد ضرورت جهانی سازی مفاد اصلی این سند فکر کنیم.

وی در ادامه بر ضرورت تشدید اقدامات مربوط به مسئولیت بین المللی برای خروج از این پیمان و تقویت آن با قطعنامه‌های مربوطه در سطح شورای امنیت سازمان ملل تاکید کرد.

نظربایف همچنین بر لزوم تدوین ضمانت‌های موثر امنیتی برای کره شمالی توسط تمام اعضای شورای امنیت سازمان ملل و اعتمادسازی بین «پیونگ یانگ» و «سئول» با هدف تثبیت اوضاع در شبه جزیره کره اشاره کرد.

وی گفت: من آینده اورآسیا را در ایجاد یک جامعه واحد می‌بینیم که گفت‌وگوی منظم اقتصادی بین اتحادیه‌ها باید به تکیه‌گاه آن تبدیل شود.

نخستین رئیس جمهور قزاقستان تصریح کرد: همکاری عمل‌گرایانه میان اتحادیه اقتصادی اورآسیا، اتحادیه اروپا، سازمان همکاری شانگهای،  اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا و ابتکار «یک کمربند، یک جاده» انگیزه جدی برای شکل‌گیری اورآسیای بزرگ خواهد بود و کل فضای سیاسی بزرگترین قاره جهان را تثبیت خواهد کرد.

وی افزود: به عنوان رئیس افتخاری شورای عالی اقتصادی اورآسیا آماده پشتیبانی همه جانبه از مشارکت اتحادیه اروپا و اتحادیه اقتصادی اورآسیا می‌باشم.

نظربایف گفت: در شرایط کنونی کشورها نباید در چارچوب منطقه‌گرایی و بلوک‌گرایی محدود باشند بلکه باید گسترده‌تر فکر کنند زیرا تنها از این طریق می‌توانیم از پتانسیل بزرگی که این قاره عظیم دارا است استفاده کنیم.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق روح الله زم تحولات لبنان بحران مدیریت بحران بحران اقتصادی جهان خاورمیانه انگلستان سازمان امنیت سئول کره سازمان همکاری شانگهای اروپا اتحادیه اقتصادی اوراسیا پیونگ یانگ امریکا ابتکار چین اوراسیا کره شمالی قزاقستان اوکراین سوریه آسیا اتحادیه اروپا نظربایف شورای امنیت سازمان ملل خلع سلاح هسته ای آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۶۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: شهرهای غزه بیشتر از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند

به گزارش خبرآنلاین «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنرانی که در جلسه عمومی پارلمان اروپا در شهر استراسبورگ فرانسه داشت، با اشاره به اینکه قربانیان حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۱۱۰ هزار شهید و زخمی فراتر رفته، اظهار کرد: می‌توانیم بگوییم بیش از ۶۰ درصد از زیرساخت‌های غزه آسیب دیده و ۳۵ درصد از آنها کاملا ویران شدند.

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اظهار کرد: شهرهای غزه بیش از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند.

به نقل از ایسنا بورل با اشاره به کشته شدن ۲۴۹ تن از نیروهای امدادگر و حدود ۱۰۰ خبرنگار طی حملات رژیم صهیونیستی به غزه، گفت: اسرائیل باید به قوانین بین‌المللی احترام گذاشته و تدابیر موقت دیوان بین‌المللی دادگستری را اجرا کرده و حفظ جان تمامی غیرنظامیان را تضمین کند.

دیوان بین‌المللی دادگستری در واکنش به پرونده‌ای که کشور آفریقای جنوبی در تاریخ ۲۹ دسامبر ۲۰۲۳ علیه رژیم صهیونیستی ارائه کرد، در تاریخ ۲۶ ژانویه ۲۰۲۴ به رژیم صهیونیستی دستور داد اقداماتی را برای جلوگیری از وقوع کشتارهای جمعی در حق فلسطینی‌ها و بهبود شرایط انسانی در نوار غزه در پیش بگیرد.

۲۸ مارس گذشته دیوان بین‌المللی دادگستری در پاسخ به درخواست دوم آفریقای جنوبی، حکمی با تدابیر موقت جدید صادر کرد که در آن از رژیم صهیونیستی خواست تمامی اقدامات لازم و موثر را بدون تاخیر در تضمین تامین کمک‌های بشردوستانه لازم به غزه در پیش بگیرد.

بورل درباره حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به شهر رفح که ۱.۴ میلیون آواره فلسطینی در آنجا هستند، گفت: این اقدام پیامدهای فاجعه‌باری خواهد داشت.

مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه نیز تاکید کرد: اسرائیل باید به قطعنامه شماره ۲۷۲۸ شورای امنیت که در آن خواسته شده کمک‌های بشردوستانه به شکل کامل به غزه ارسال شوند، پایبند باشد.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898943

دیگر خبرها

  • ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • بورل: ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه
  • (ویدئو) بهترین اتفاقی که این روزها می‌توانست در اصفهان بیفتد!
  • بورل: شهرهای غزه بیشتر از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند
  • نشانه‌ های افزایش محبوبیت ایران در افکارعمومی جهان | نیویورکی ها درباره «وعده صادق» چه گفتند؟
  • محرومیت ۶داور کشتی جهان بخاطر رشوه آذربایجان!
  • نقره داغ تیم داوری کشتی جنجالی در باکو؛ چی چی اوغلو از المپیک محروم شد
  • نقره‌داغ تیم داوری مبارزه جنجالی کشتی در باکو/ چی چی اوغلو از المپیک محروم شد
  • نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران