Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام عبادی زاده با بیان این که بار اصلی انقلاب بر دوش ائمه جمعه است، گفت:شهرستان میناب دارای فضیلت های فراوانی است که باید حفظ و تقویت شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از میناب، حجت الاسلام و المسلمین «محمد عبادی زاده» در آئین معارفه امام جمعه میناب با ذکر حدیثی، اظهار داشت:فلسفه هر مسئولیتی خدمت به خلق و بنده های خداوند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در ادامه به تشریح ماموریت ائمه جمعه پرداخت و گفت:ائمه جمعه در گام نخست حلقه رابط و اتصال بین امام مسلمین و مردم هستند.

 

نماینده ولی فقیه در هرمزگان افزود:نماز جمعه شبکه گسترده ای است که مشروعیت آن به خاطر انتصابش به ولایت فقیه و امام جامعه است.

 

وی همچنین گفت:نماز جمعه کنگره عظیمی است که انسان های مومن و خداجو هر جمعه در آن سر بر آستان ربوبی می سایند و ائمه جمعه نیز در آن به تشریح اهداف نظام می پردازند.

 

عبادی زاده با ذکر این مطلب که مشروعیت سنگر نماز جمعه از ولایت و امامت است، از نماز جمعه به عنوان محلی برای بصیرت افزایی و دشمن شناسی نام برد و افزود:در خطبه های نماز جمعه می بایست تمام توطئه های دشمنان خنثی شود.

 

امام جمعه بندرعباس اتصال دل های مردم به انقلاب را مهمترین وظیفه ائمه جمعه دانست و افزود: بار اصلی انقلاب بر دوش ائمه جمعه است و این خطیب جمعه است که باید کام تشنه مومنان را در نماز جمعه سیراب کند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که در سنگر نماز جمعه کاستی های هم وجود دارد، اظهار داشت:می توان سطح تاثیرگذاری نماز جمعه را به جایی رساند که هم مردم و هم ولی امر و امام المسلمین راضی باشند.

 

عبادی زاده ادامه داد:نامز جمعه باید در گام دوم انقلاب نقش موثر خود را با هدف تمدن سازی با سرعت و قوت بیشتر به پیش ببرد.

 

نماینده ولی فقیه در هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود از شهرستان میناب به عنوان دیار دلباختگان نظام، دیار محبان اهل بیت(ع) و دیار جوشش انقلاب اسلامی در استان نام برد و تصریح کرد:شهرستان میناب و مردم آن حقی بیش از آنچه امروز از آن برخوردار هستند دارند.

 

وی در ادامه با بخش هایی از دستور رهبر معظم انقلاب در حکم خود به عنوان نماینده ولی فقیه در استان اشاره کرد و گفت:تثبیت و تقویت فضیلت های جامعه یکی از مواردی است که مقام معظم رهبری در این راستا تاکید فراوان دارند.

 

امام جمعه بندرعباس بیان کرد:انقلابی گری، ولایتمداری و صبر و بردباری در راه هدف از فضیلت های بارز مردم میناب در کنار فضایل فروان مردم این خطه است که باید حفظ و تقویت شوند.

 

عبادی زاده همچنین ضمن اشاره به خدمات ارزشمند مرحوم عباسی در زمان مسئولیتش در استان، گفت:مرحوم عباسی انسانی وارسته و زاهدی پارسا بود که هیچ گاه از خط ولایت منحرف نشد و تا زنده بود از هیچ کوششی فرو گذار نکرد.

 

نماینده ولی فقیه در هرمزگان در پایان تلاش های ائمه جمعه سابق میناب قدردانی کرد و گفت:مسیری که ائمه جمعه در گذشته ترسیم کرده اند امام جمعه جدید با قوت و سرعت بیشتر ادامه خواهد تا میناب به جایگاه واقعی خود برسد.

 

در این آئین از خدمات 10 ساله حجت الاسلام والمسلمین میرزا حسین معتمدی فر قدردانی و طی حکمی از سوی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا صفایی حائری به عنوان امام جمعه جدید میناب معرفی شد.

 

 

 

 

پایان پیام/672

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته وحدت کانون های فرهنگی هنری مساجد وحدت خبرگزاری شبستان اصفهان هفته کتاب و کتابخوانی مساجد شیراز کانون های مساجد امام جمعه بندرعباس شهرستان میناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۶۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)

به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) اراک مراسم سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی با حضور خانم طباطبایی استاد این مدرسه علمیه برگزار شد.

خانم طباطبایی در این مراسم اظهار داشت: حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با چهار نسب به امام حسن مجتبی(ع) می‌رسند، از امام هفتم تا امام یازدهم را درک کردند ولی بیشتر به حضور امام جواد و امام هادی (علیهم السلام) رسیدند.

وی تصریح کرد: برای اثبات عظمت علمی حضرت عبدالعظیم (ع) کافی است بدانیم امام معصوم مردم را برای حل مشکلات دینی و یافتن پرسش‌های اعتقادی و عملی‌شان، به‌ایشان ارجاع داده‌اند، بنابراین ایشان تنها یک محدّث و راوی احادیث اهل‌بیت(ع) نبوده بلکه از علمای بزرگ خاندان رسالت بوده که پس از معصومان، توان پاسخگویی به مسائل علمی را داشته و توانمندی علمی‌ایشان نیز مورد تأیید و تصدیق امام هادی (ع) قرار گرفته است.

طباطبایی یادآور شد: در بذل، بخشش، جود و سخاوت ایشان وارد شده که تنها کسی که اقتدا و تبعیت از جد بزرگوار خود امام حسن مجتبی(ع) نمود، ایشان بوده یعنی همانند امام حسن مجتبی(ع)، سخی‌ترین مردم در زمان خود بود.

این استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: در خصوص مقام معنوی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) باید یادآور شد که ایشان فردی عابد، زاهد و پرهیزگار بودند که روزها را روزه و شب‌ها را به عبادت می‌پرداختند.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین نشانه عظمت معنوی و مقامات باطنی آستانه حضرت عبدالعظیم(ع) برابری فضیلت زیارت مزار آن بزرگوار، با فضیلت زیارت سیّدالشهداء است، شیخ المحدّثین، صدوق، از محمد بن یحیی عطّار (که یکی از اهالی ری است) این‌گونه نقل کرده که "خدمت امام هادی(ع) رسیدم، ایشان فرمود: «کجا بودی؟» گفتم: حسین بن علی (ع) را زیارت کردم. امام هادی(ع) فرمود: أما إنّک لَوزُرتَ قَبرَ عَبدِالعَظیمِ عِندَکُم کُنتَ کَمَن زارَ الحُسَینَ بنَ عَلِیٍّ(ع)، بدان که اگر قبر عبدالعظیم را در شهر خودتان زیارت کنی، مانند کسی هستی که حسین بن علی (ع) را زیارت کرده باشد.

طباطبایی ابراز کرد: برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین (ع) مقیّد است به فضای سیاسی ویژه‌ای که پیروان اهل‌بیت(ع) در آن مقطع تاریخی در آن زندگی می‌کردند، در زمانی که اختناق شدیدی جهان اسلام را فراگرفته بود و جامعه تشیع در دوران زمامداری افرادی مانند متوکّل، مُعتّز و معتمد عباسی، سخت‌ترین دوران‌های تاریخیِ خود را سپری می‌کرد، در چنین شرایطی، امام هادی(ع) به‌منظور پیشگیری از خطرهایی که از طرف حکومت‌های وقت شیعیان را تهدید می‌کرد، فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم(ع) را با زیارت امام حسین(ع) برابر دانسته است.

دیگر خبرها

  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • ائمه جمعه عامل اتحاد و همدلی در شهرها باشند
  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست
  • نماز جمعه ‌به هیچ عنوان نباید وارد فضای ‌جناحی و گروهی شود
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • وحدت در بین مردم شیعه و سنی گلستان مثال زدنی است
  • آیت الله نورمفیدی در گردهمایی ائمه جمعه منطقه یک: فضای محتوایی نماز جمعه نباید وارد فضای جناحی و گروهی شود
  • عملکرد دستگاه قضا درعدالت و مبارزه با فساد در وضعیت حجاب موثر است
  • مساجد و ائمه جماعات قزوین به کانون‌های فرهنگی تبدیل شوند