Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام میرزایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این ۲ قلاده سگ تجسس در قیاس با سزار و ایاز، متمایز بوده و از ضریب هوشی بسیار بالا و حس بویایی و قدرت بدنی قوی، برخوردار هستند.

وی اظهار داشت: کایلو همانند سزار و آیاز از نژاد جرمن شپرد (آلمان) بوده و یکساله است و لابرادور نیز از نژاد انگلیسی و کانادایی بوده و هفت ماهه است که با آموزش و تمرین های ارایه شده می توانند جایگزین ۲ قلاده سگ تجسس و نجات فعلی (سزار و آیاز) شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

میرزایی افزود: سگ‌های تجسس زنده‌یاب تا ۲ سالگی، زیر نظر سرمربی و مربی تیم آن‌ست جمعیت هلال احمر زنجان (شمالغرب کشور) آموزش دیده و تمرین می‌کنند تا به آمادگی مطلوب و مناسب به منظور شرکت در عملیات جستجو و نجات، برسند.

وی تصریح کرد: سگ‌های تجسس جمعیت هلال احمر استان زنجان از سوی مربیان، آموزش‌های اصلی چون فرمان‌پذیری، میدان موانع و همچنین جست وجو و نجات درمیان جنگل، کوهستان، برف و کولاک و تمرین بر روی آوار، را فرا می‌گیرند تا همواره برای شرکت در عملیات تجسس و نجات، آماده باشند.

سرمربی تیم آن‌ست (آموزش و نگهداری سگ‌های تجسس) جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: سگ‌های تجسس جمعیت هلال احمر این استان (سزار و آیاز) به سه زبان ترکی، فارسی و انگلیسی، واکنش نشان و از ضریب هوشی بالایی نیز برخوردارند.

بهنام ذوالفقاری، افزود: این ۲ قلاده سگ تجسس جمعیت هلال احمر زنجان از سال ۹۲ تاکنون نیز در عملیات‌های مختلف جستجو و نجات، شرکت داده شده‌اند و در این عملیات‌ها نیز توانمند و موفق عمل کرده‌اند.

وی خاطرنشان ساخت: این ۲ سگ در عملیات‌های مختلف تجسس و نجات برای پیدا کردن مفقودی در روستای مهرآباد زنجان، سیل الموت قزوین، نشان دادن مسیر غرق شدگی یک مرد در سد کرج، پیدا کردن زن گمشده در روستای رشت‌آباد ارمغانخانه زنجان، سیل آذرشهر و هشترود آذربایجان‌شرقی، زلزله کرمان و کرمانشاه، موفق عمل کردند. 

ذوالفقاری افزود: سگ‌های جستجو و نجات از ۴۰ روزگی برای آموزش از آمادگی لازم برخردار هستند و تا ۲ سالگی زیر نظر مربیان مجرب و توانمند دوره‌های تکمیلی تجسس را طی می‌کنند. 
سرمربی تیم آن‌ست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: سگهای ‌نژاد جرمن شپرد آلمان، بطور معمول ۱۴ سال عمر می‌کنند و تا ۱۰ سالگی نیز کارآیی لازم برای شرکت در عملیات جستجو و نجات را دارند.

ذوالفقاری افزود: این سگ‌ها نسبت به گرسنگی مقاوم هستند و تا ۶ ماهگی سه وعده، تا یک سالگی ۲ وعده و پس از آن نیز یک وعده در روز تغذیه می‌شوند. 
وی اظهار کرد: سگ‌های تجسس و نجات این جمعیت بر اساس نوع تربیت و آموزش‌های ارائه شده، به انسان حمله نمی‌کنند و در عملیات ها وقتی به محل مورد نظر می‌رسند بر زمین نشسته و شروع به پارس می‌کنند. 

برچسب‌ها جمعیت هلال احمر امداد و نجات زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمعیت هلال احمر امداد و نجات زنجان جمعیت هلال احمر امداد و نجات زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۶۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش امداد و نجات به ۲۶ هزار البرزی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر خلفی اظهار داشت: این افراد در ۸۲۷ دوره آموزشی با کمک‌های اولیه، آموزش عمومی امداد و نجات، دوره تخصصی، دوره بازآموزی، دوره ضمن خدمت و آموزش همگانی آشنا شدند.

وی افزود: از این تعداد، ۳۲۸ دوره شامل: کمک‌های اولیه و آموزش همگانی ویژه برای ۱۳ هزار و ۸۵ نفر، ۱۷۳ دوره مخاطرات ویژه برای ۴ هزار و ۱۰۶ نفر و ۱۴۸ دوره مهارت‌های پایه داوطلبی ویژه برای ۳ هزار و ۷۰۰ نفر برگزار شد.

خلفی بیان کرد: همچنین سال گذشته، ۲۰ دوره مهارت‌های ویژه شرایط اضطرار در شرکت‌ها و مؤسسات ویژه متقاضیان برگزار شد که طی آن، ۳۷۰ نفر با اقدامات ضروری در شرایط اضطرار از جمله تزریقات، در دوره‌های ۵۰ ساعته آموزشی آشنا شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز تصریح کرد: ۱۶ دوره تخصصی آموزش عمومی امداد، آموزش عمومی نجات، آموزش تخصصی پیش بیمارستانی، ۲ دوره تخصصی اصول پیمایش و یک دوره پیش بیمارستانی، یک دوره تربیت مربی امداد و کمک‌های اولیه (کد سه) و یک دوره تربیت مربی پایه، دوره بازآموزی مربیگری کد سه و مربیگری پایه، از دوره‌های تخصصی برگزار شده توسط هلال احمر استان البرز در سال ۱۴۰۲ بوده است.

وی خاطرنشان کرد: اقشار مختلف مردم از جمله دانش‌آموزان، کارمندان، کارگران، معلمان، نیروهای بسیجی و سربازان تحت پوشش این آموزش‌ها قرار گرفتند.

خلفی گفت: در حال حاضر جمعیت هلال‌احمر دارای هفت شعبه در سطح استان البرز است که با توجه به رشد و فعالیت خانه‌های هلال در محلات، سطح دسترسی اقشار مختلف مردم در مناطق دور از مرکز استان و شهرستان‌ها مهیا شده است.

کد خبر 6085141

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ نفر از افراد تحت تاثیر سیلاب در ۲۴ ساعت اخیر
  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های هویر و تار
  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های «تار» و «هویر»
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • برگزاری آزمون منطقه‌ای کسب درجه ایثار در استان مرکزی
  • استان مرکزی میزبان آزمون کشوری درجه ایثار خواهد بود
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد استان زنجان
  • تصادف در گنبد ۷ مصدوم برجا گذاشت
  • جست‌وجوی نجاتگران هلال‌احمر زنجان برای یافتن مرد ۶۰ ساله
  • آموزش امداد و نجات به ۲۶ هزار البرزی