Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@11:05:41 GMT

لزوم ترویج « کشاورزی قراردادی» در خراسان جنوبی

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۶۹۷۴

لزوم ترویج « کشاورزی قراردادی» در خراسان جنوبی

قوسی بر لزوم ترویج « کشاورزی قراردادی» در خراسان جنوبی تاکید کرد و گفت: رشد منطقی سطح زیر کشت سه محصول استراتژیک استان متناسب با اهداف سند سازگاری با کم‌آبی دنبال می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «غلامرضا قوسی» امروز (22 آبان) در میز ملی توسعه صادرات سه محصول زرشک، زعفران و عناب خراسان جنوبی اظهار کرد: تکمیل چرخه تولید در استان نیازمند همکاری و همفکری است و به دنبال توسعه سطح زیر کشت در خراسان جنوبی با توجه به کم آبی نیستم بلکه افزایش بهره‌وری و راندمان تولید محصولات از سیاست‌های جهاد کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه اما رشد منطقی سطح زیر کشت سه محصول استراتژیک استان متناسب با اهداف سند سازگاری با کم‌آبی دنبال می‌شود، افزود: با توجه به شرایط اقلیمی استان تمام دغدغه ها و مشکلات تولیدات کشاورزی در سند سازگاری با کم آبی تدوین شده و برنامه کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی تنظیم شده است..

 

قوسی با تاکید بر آموزش و ترویج برای ارتقای بهره وری از اولویت های برنامه کاشت است، ادامه داد: همچنین تولید محصول سالم در برنامه داشت هدف گذاری شده است.

 

به گفته وی بحث انبارداری، بسته‌بندی و فرآوری در برنامه برداشت مورد توجه قرار گرفته است و در این راستا 5 کارخانه فرآوری از محل تسهیلات کم بهره در استان ایجاد شده است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه باید کشاورزی قراردادی را در استان ترویج  داد، گفت: کشاورزی قراردادی، خریدار را با تولیدکننده از طریق یک قرارداد الزام‌آور پیوند می‌دهد و نوع کالایی که باید تولید شود مشخص می‌کند.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته وحدت کانون های فرهنگی هنری مساجد وحدت خبرگزاری شبستان هفته کتاب و کتابخوانی اصفهان مساجد شیراز کانون های مساجد افزایش سطح زیر کشت کشاورزی قراردادی محصولات استراتژیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۶۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی

مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی از خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به بخش کشاورزی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی آخوندی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی به یک هزار و 362 هکتار اراضی زراعی، یک هزار و 218 هکتار باغی، 20 کیلومتر جاده بین مزارع، 46 رشته قنات، 450 مترمکعب استخر ذخیره آب و 10 کیلومتر کانال و لوله‌گذاری مزارع استان خسارت وارد کرده است. مجموع خسارت وارد شده به بخش کشاورزی استان خراسان جنوبی 145 میلیارد تومان بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی، خسارت وارده به بخش عشایری را 4 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: بارندگی‌ها به یک هزار و 753 کیلومتر ایل راه، 10 اماکن دامی و 15 رأس دام عشایر خسارت وارد که است.

آخوندی بیان کرد: در بخش زیرساخت توزیع شبکه برق نیز سه میلیارد و 500 میلیون تومان خسارت به شبکه فشار متوسط وارد شده است. خسارت وارده به بخش راه در استان 530 میلیارد تومان بوده که دو هزار و 152 ابنیه شامل پل، آب نما و دیوار حفاظتی خسارت دیده‌اند.

وی عنوان کرد: این رقم برآورد اولیه است و خسارات عمرانی در حوزه شهری در حال جمع آوری است. خسارات با توجه به شدت بارندگی در بخش‌های راه، کشاورزی و زیرساختی متفاوت بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی تصریح کرد: بارندگی‌ در تمامی شهرستان‌ها مشاهده شده که در برخی مناطق از جمله شهرستان‌ها سربیشه و درمیان بیشترین خسارت گزارش شده است و در بررسی‌های اولیه مجموع خسارت‌های بارندگی‌های رگباری، بارش تگرگ و رواناب هفته پایانی فروردین در خراسان جنوبی 680 میلیارد تومان در بخش‌های کشاورزی، زیرساختی و راه برآورد شده است.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • لزوم توسعه تعاونی‌ها و ترویج فرهنگ کار در ایلام
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • افزایش ۹ میلیون تنی تولید گندم در دولت سیزدهم
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • چالش تولید زعفران در سرزمین طلای سرخ
  • پیش‌بینی تولید ۶۰۰ هزار تن گندم در استان اردبیل