Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید زادبوم شامگاه چهارشنبه در جلسه کارگروه مرز، گمرک و تجارت کردستان زیر مجموعه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی هدف دولت از رفت و آمد به کردستان را توسعه همه جانبه این استان و بهبود وضعیت رفاهی مردم دانست.

وی در ادامه به تغییر شکل مشوق های صادرانی از مستقیم به غیرمستقیم اضافه کرد: یکی از مشوق های غیرمستقیم کمک هزینه سود بانکی است که پارسال یک هزار و ۲۰۰ شرکت از آن استفاده کردند و امسال هم با تخصیص بودجه لازم برای برگزاری نمایشگاه‌های خارجی، اعزام هیات‌های تجاری به خارج و دفاتر تشکل های خارج از کشور اختصاص می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوم زاد سهم تجارت ایران از بازار عراق را ۲۵ درصد اعلام کرد و با بیان اینکه بر خلاف همه تبلیغاتی که انجام می شود، ایران بالاترین سهم را از بازار عراق دارد، افزود: افزایش ۱۱ درصدی واردات از عراق در ۶ ماهه نخست امسال نشان دهنده تعامل تجاری دو سویه است ضمن اینکه بازار عراق همواره اینگونه نیست که با تجارت سنتی و کولبری بتوان آن را در اختیار داشت.

وی به تجار کردستانی توصیه کرد با انرژی‌های ارزانی که در اختیار دارند کارهای تولیدی در این سوی مرز راه بیندازند تا بازار پر پول عراق را در اختیار بگیرند چرا که ترکیب واردات و بازار عراق در حال تغییر است هر چند مرزهای کردستان زمانی به رشد تجاری خوب می رسند که نیاز بازار آنسوی مرز را شناسایی کنند و از سویی طراحی تولید صادراتی برای عراق، سوریه و حتی ترکیه داشته باشند.

رئیس سازمان تجارت وزارت صمت از شکل گیری بازار بزرگ سوریه برای تجار و بازرگانان کردستان هم خبر داد و یادآور شد: موافقت نامه آزاد تجاری با سوریه داریم که با توجه به بهبود وضعیت این کشور، تلاش می کنیم تا سال آینده سهم بزرگی از بازار این کشور را در اختیار داشته باشیم.

بوم زاد اضافه کرد: برای توسعه صادرات نباید بازرهای بزرگ را نادیده گرفت لذا با توجه به طولانی بودن مسیر دریایی می توانیم از طریق عراق به سوریه دسترسی پیدا کنیم که مرزهای کردستان بهترین مسیر برای این تجارت هستند.

جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کردستان روز پنجشنبه با حضور نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور برگزار می شود،  در همین راستا عصر امروز کارگروه های زیر مجموعه این شورا در سازمان مدیریت و برنامه ریزی، اتاق بازرگانی و استانداری کردستان تشکیل جلسه دادند.

برچسب‌ها ترکیه مرز باشماق تجارت دولت عراق صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ترکیه مرز باشماق تجارت دولت عراق صادرات غیر نفتی ترکیه مرز باشماق تجارت دولت عراق صادرات غیر نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۷۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان

سفیر تاجیکستان در ایران با اشاره به افزایش حجم مبادلات تجاری ۲ کشور گفت: حجم مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان سال قبل به ۲۷۰ میلیون دلار رسید و امسال به ۷۰۰ میلیون دلار هدف‌گذاری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، نظام‌الدین زاهدی، ظهر امروز در نشست با استاندار بوشهر ظرفیت‌های مختلف این کشور را مورد بررسی قرار داد و اظهار داشت: تاجیکستان محصولات مختلف کشاورزی و صنعتی داد که ضمن تأمین نیاز داخلی برخی صادر می‌شود.

سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار تاجیکستان در جمهوری اسلامی ایران ، واردات فرش ماشینی از ایران را یکی از محصولات صادراتی ایران به این کشور نام برد و افزود: بازار خرما در کشور تاجیکستان از محصولات جمهوری اسلامی ایران است.

وی واردات محصولات پتروشیمی و لاستیکی را از ایران را از دیگر موارد اعلام و خاطرنشان کرد: حجم مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان در دولت سیزدهم افزایش یافت و در مجموع از 57 میلیون دلار در 5 سال قبل، در سال گذشته به 270 میلیون دلار رسید و هدف‌گذاری امسال 700 میلیون دلار است.

زاهدی با بیان اینکه قیمت ارز در این کشور ثابت است گفت: ارتباط ایران و تاجیکستان توسعه یافته و با اجرایی شدن، اسناد دوجانبه این روابط افزایش قابل توجهی می‌یابد.

راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان

احمد محمدی‌زاده هم با اشاره به ظرفیت‌های مهم استان بوشهر اظهار داشت: این استان طولانی‌ترین مرز دریایی و ساحل با خلیج‌فارس دارد و با 5 کشور حاشیه خلیج‌فارس همسایه است.

وی تولید 74 درصد گاز مصرفی کشور، فعالیت 23 مجتمع پتروشیمی و تولید 50 درصد محصولات صنایع پتروشیمی را از دیگر ویژگی‌های استان بوشهر برشمرد و بیان کرد: 93 درصد نفت خام کشور از استان بوشهر صادر می‌شود و در کنار صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، ظرفیت‌های مهمی در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی از جمله خرما، میگو وجود دارد.

استاندار بوشهر وجود 6 میلیون اصله نخل، تولید 20 درصد خرما کشور، 50 درصد محصول میگو پرورشی از دیگر توانمندی‌های استان برشمرد و بیان کرد: استان بوشهر دارای 16 بندر در بخش‌های مختلف است که ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان برای معادلات تجاری با کشورهای جنوبی خلیج‌فارس دارد.

محمدی‌زاده بندر دیر را یکی از قطب‌های تجارت دریایی با کشور قطر نام برد و افزود: استان بوشهر با این ظرفیت‌ها آمادگی توسعه روابط با تاجیکستان دارد.

وی خواستار بررسی تعیین خواهرخواندگی‌ یکی از شهرهای استان بوشهر با یکی از شهرهای تاجیکستان شد و گفت: تاجیکستان می‌تواند در امر صادرات محصولات مختلف از استان بوشهر اقدام کند.

استاندار بوشهر همچنین خواستار راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان و اعزام هیئت‌های تجاری دو کشور برای آشنایی با محصولات در امر توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری شد.

محمدی‌زاده پیشنهاد کرد: باتوجه به اینکه تاجیکستان مرز دریایی ندارد از ظرفیت بنادر استان بوشهر در ساخت انبار پشتیبانی برای صادرات به کشورهای جنوبی حاشیه خلیج فارس استفاده کنند.

تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر نیز با اشاره به تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان گفت: با تشکیل کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی، تجاری، فنی و صنعتی ایران و تاجیکستان فرصت مناسبی برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی، تجاری و تبادل تجارب با کشور تاجیکستان فراهم شده است.

علی باستین با اشاره به فراهم شدن ظرفیت سرمایه‌گذاری در استان بوشهر برای توسعه صنایع پتروشیمی برای سرمایه‌گذاران کشور تاجیکستان افزود: در استان بوشهر مواد مورد نیاز صنایع این کشور در عرصه پتروشیمی فراهم است.

وی قطب تولید محصولات پتروشیمی ایران را منطقه پارس جنوبی در عسلویه و کنگان دانست و تصریح کرد: مناطق ویژه اقتصادی در استان آمادگی همکاری برای سرمایه‌گذاری در عرصه ایجاد مجتمع‌های پتروشیمی و صنایع پایین دستی است.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • عراق؛ شریک تجاری همیشگی ایران/ پیش بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات
  • همکاری قضایی ایران، عراق و سوریه علیه تروریسم
  • هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان
  • پیام نشست کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران؛ تقابل با تروریسم و صهیونیسم
  • نظارت بر بازار شرط تحقق شعار سال است
  • شرط تحقق شعار سال نظارت و بازرسی بر بازار است
  • مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو کاهش یافت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • لایحه تشکیل وزارت بازرگانی از دستور کار مجلس خارج شده است!
  • کاهش مالیات حقوق گمرکی کالاهای اساسی و دارو به ۱ درصد