Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- برای اعلام سرقت و ثبت شکایت باید ابتدا به کلانتری سپس به دادسرا و پلیس آگاهی مراجعه کنید. تاریخ انتشار: 22:59 - 22 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۷۶۴۱

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، کیف قاپی یا جیب بری یکی از اتفاقات ناگواری است که می‌تواند برای هر شهروند در خیابان اتفاق افتد و تا مدت‌ها زندگی او را تحت تاثیر قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آگاهی از اقداماتی که پس از مورد سرقت قرار گرفتن، باید انجام داد یکی از مهم‌ترین مواردی است که می‌تواند به حفظ خوسردی افراد کمک کرده و از انجام اقدامات بیهوده جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: دستگیری ۷۶۷ سارق/ ارزش اموال سرقتی بیش از ده میلیارد تومان است


برای اطلاع از چگونگی اعلام سرقت تلفن همراه، ثبت شکایت و تکمیل پرونده در کلانتری، دادسرا و اداره آگاهی گزارش زیر را بخوانید:

تماس با ۱۱۰ و تشکیل پرونده در کلانتری
پس از مورد سرقت قرار گرفتن، اولین قدم حفظ خونسردی و تماس با پلیس ۱۱۰ است. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که دقیقا در همان محلی که سرقت اتفاق افتاده، با پلیس تماس گرفته و منتظر ماموران گشت پلیس باشید.
مامور مربوطه پس از مشاهده محل وقوع جرم و طرح چند پرسش درباره چگونگی سرقت، گزارش خود را درباره سرقت را تکمیل می‌کند.

فرد مالباخته به همراه کارت ملی و با دریافت برگه گزارش پلیس به کلانتری اعلام شده توسط ماموران گشتی مراجعه می‌کند.
در واحد ارجاع کلانتری، به چند سوال درباره مشخصات فردی، چگونگی سرقت و نشانی محل سکونت پاسخ داده داده و با تکمیل دو فرم نهایی، تهیه کپی از مدارک و مهر کلانتری بر فرم‌ها کار شما در کلانتری تمام می‌شود.

افسر ارجاع کلانتری پس از تکمیل پرونده، اصل آن را به مالباخته تحویل داده و از شما درخواست می‌کند هر چه سریع‌تر به همراه جعبه تلفن همراه سرقت شده یا سریال درج شده روی جعبه ابتدا به دادسرا و سپس به شعبه آگاهی معرفی شده مراجعه کنید.

ثبت نام در واحد ثنا برای ثبت شکایت

با الکترونیکی شدن روند قضایی، در اولین قدم پس از ورود به دادسرا باید به واحد ثنا مراجعه کرده و کد ورود به سیستم ابلاغ را دریافت کنید.

برای دریافت کد ثنا ضمن پاسخ به چند سوال درباره مشخصات فردی، به همراه داشتن کارت ملی و کدپستی الزامی است. همچنین برای دریافت کد، مبلغ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان از مالباخته دریافت می‌شود.

با دریافت کد، از این پس می‌توانید با کد ملی و رمزی مه برای شما پیامک شده از خدمات سایت ابلاغ الکترونیک بهره‌مند شوید.
پس از ثبت نام در واحد ثنا، با مراجعه به دادیار ارجاع و پرداخت ۱۰ هزار تومان، دستور دادیار و ابلاغ به پلیس آگاهی صادر می‌شود.

پاسخ به سوالات تخصصی‌تر در آگاهی

در پلیس آگاهی با گرفتن امضا مسئول ارجاع اداره آگاهی به روی دستور دادسرا، به واحد رایانه برای ثبت الکترونیکی پرونده، به سوالات افسر مربوطه پاسخ می‌دهید.

توجه داشته باشد که برای پاسخ به سوالات افسر واحد رایانه باید ارزش گوشی سرقت شده و سریال جعبه تلفن همراه را به همراه داشته باشید.
سپس مالباخته برای تکمیل پرونده به افسر واحد جیب بری (کیف قاپی) ارجاع داده می‌شود. در نهایت دو فرم دیگر درباره نوع سرقت و افراد مظنون و شناسایی متهمان احتمالی تکمیل شده و به همراه اصل پرونده در آگاهی بایگانی می‌شود.

در صورت نیاز می‌توان بررسی دوربین‌های مداربسته محل سرقت را از آگاهی درخواست کرد.

ماموران پلیس آگاهی با دریافت شماره تلفن و آدس دقیق، در صورت پیدا شدن سارق، تلفن همراه یا پیدا شدن شواهد مرتبط با سرقت با شما تماس می‌گیرند.

چه بلایی سر گوشی‌های سرقتی آورده می‌شود؟

شناسایی و دستگیری سارقان در طرح رعد پلیس پیشگیری انجام می‌شود. در هر مرحله از این طرح، تلفن‌های همراه سرقت شده بسیار زیادی توسط پلیس کشف و ضبط می‌شوند.

اکثر این تلفن‌های همراه، بدون ال سی دی هستند و یا سایر قطعات ارزشمندشان فروخته شده است. همچنین امکان قاچاق این گوشی‌های تلفن به کشور‌های همسایه مانند عراق، افغانستان یا پاکستان وجود دارد.

اما در نهایت با وجود تلاش های شبانه روزی پلیس، پیدا شدن تلفن‌های همراه سرقتی شبیه به آرزویی است که ممکن است برآورده شدن آن، ماه‌ها به طول انجامد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سرقت موبایل جیب بری کیف قاپی تماس با110

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۸۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه سرایدار برای سرقت میلیاردی از خانه ۲ ایرانی مقیم کانادا

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارقانی که اقدام به سرقت میلیاردی از خانه دو نفر از ایرانیان مقیم کانادا در شمال تهران کرده بودند، خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار علی ولیپور گودرزی درباره جزییات این پرونده اظهارکرد:‌مدتی پیش زن جوانی به پایگاه یکم پلیس آگاهی مراجعه و اعلام کرد که ساکن کشور کانادا است و برای عیددیدنی به ایران آمده است، اما زمانی که وارد خانه‌اش در نیاوران شده متوجه شده که سه تخته فرش ابریشم، دو تخته تابلوفرش، دو عدد مجسمه برنزی و نقره‌ای و آینه‌شمعدان نقره‌ای به‌ارزش تقریبی ۴۰ میلیارد ریال از خانه‌اش به سرقت رفته است. پس از اخذ اظهارات شاکی و با توجه به حساسیت موضوع، تیمی از کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی برای تحقیقات میدانی پا در صحنه سرقت گذاشته و متوجه شدند خانه روبه‌روی منزل مورد دستبرد که صاحب آن هم به کشور کانادا مهاجرت کرده است، هدف سرقت قرار گرفته است.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت ادامه داد: تحقیقات ابتدایی نیز حکایت از سالم بودن درهای ورودی خانه داشت که این خود نشان از آشنا بودن سارقان با محل بود برای همین، شک کارآگاهان به سمت سرایدار ساختمان که چند روز قبل بدون اینکه با مدیر ساختمان تسویه حساب کند کار خود را ترک بود، رفت. بدین ترتیب اقدامات اطلاعاتی کلید زده شد و کارآگاهان متوجه شدند که سرایدار مذکور پس از اینکه برج را ترک کرده مستقیماً به‌صورت غیرقانونی به کشور افغانستان سفر کرده اما در این میان با سه نفر از دوستان خود که یک نفر آنها در گذشته سرایدار همین برج بوده در ارتباط است.

وی افزود: تیم تحقیق در گام بعدی با تجزیه و تحلیل‌های پلیسی مخفیگاه سه مرد جوان را شناسایی کرده و پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضایی موفق به دستگیری آنها در یک عملیات پلیسی شدند. متهمان که در جریان بازجویی‌ها منکر جرم خود بودند پس از مواجهه با مدارک و شواهد موجود به سرقت اموال با همدستی با سرایدار اعتراف کردند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: سردسته این باند معترف شد که در گذشته حدود هشت سال در این برج سرایدار بوده و از حضور یا عدم‌حضور ساکنان در خانه‌شان مطلع بوده است. هنگامی که شاکی و همسایه‌اش به کانادا مهاجرت کردند با دوستش و دو نفر دیگر نقشه‌ سرقت را طراحی کرده و چون کلیدها را در اختیار داشته بدون آسیب به در وارد خانه شده است. 

ولیپور گودرزی با بیان اینکه چهار سارق طی مدت زمان ۲۰ روز،شش مرتبه به خانه شاکی و همسایه‌اش رفته و هرچه توانسته بودند، سرقت کردند، گفت: این افراد پس از ارتکاب جرم اموال مسروقه میان خودشان تقسیم کرده بودند. در نهایت با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی، متهمان به همراه پرونده متشکله و برای برای سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شدند و تلاش برای دستگیری متهم فراری نیز در حال انجام است.

tags # سرقت سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • برادران زورگیر در کمتر ۵ ساعت در شاهین‌شهر دستگیر شدند
  • دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت
  • باند سارقان و مالخران سیم برق در دشتستان منهدم شد
  • نقشه سرایدار برای سرقت میلیاردی از خانه ۲ ایرانی مقیم کانادا
  • دستگیری سارقی که مجهز به پابند الکترونیک بود
  • انجام ۴ ماموریت پلیسی در استان سمنان/ سارق زورگیر دستگیر شد
  • سوءاستفاده سارق از اعتماد صاحب‌خانه برای سرقت طلاجات
  • کشف کلاهبرداری ۳۸ میلیاردی در بجنورد
  • ۲۱ مال‌خر توسط پلیس آگاهی خراسان شمالی بازداشت شد
  • جهش قیمتی برخی مدلهای تلفن همراه با وجود تخصیص ارز نیمایی