Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: چندی پیش خبری منتشر شد مبنی بر شکایت احسان علیخانی از برادر تقلبی اش ! برادری که با سوء استفاده از شبهات ظاهری با احسان علیخانی به خواستگاری دختری جوان رفته بود! احسان علیخانی مجری برنامه ماه عسل در یک شبکه اینترنتی حاضر شد و در مورد تمام این اتفاقات و حواشی و ایراداتی که بوی برای برنامه عسل می گرفتند پاسخ داد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احسان علیخانی مجری توانمند کشورمان گفت: ما در سال ۸۶ برنامه ای به نام «ماه عسل» را پایه گذاری کردیم که نامش را هم خودم انتخاب کرده بودم در روزگاری که برنامه های تلویزیون بر محور مصاحبه با ستاره های سینما، ورزشکاران، هنرمندان و سیاستمداران می چرخید ما محکم ایستادیم و گفتیم می خواهیم با افراد عادی به گفتگو بنشینیم و قهرمان و ستاره مان را از بین مردم پیدا کنیم که البته ریسک بسیار بالایی داشت عده ای بر این باورند که شاید من رنجهای زیادی کشیده ام که میهمانانم افراد رنج کشیده ای هستند اما اتفاقا می خواهم بگویم من آدم درد و رنج کشیده ای نیستم اما تماشگر درد و رنج مردم بوده ام و با آنها زندگی کرده ام همیشه یک سوال جدی فلسفی در ذهنم وجود دارد و آن این است که آیا بزرگترین رنجی که قرار بود دنیا به من تحمیل کند تا الان در زندگی من اتفاق افتاده ؟یا قرار است اتفاق بیفتد؟

سوالی است که حال من را دگرگون می کند در رابطه با این موضوع باید بگویم من تا زمان کنکور دانشگاهم در پایین شهر زندگی می کردم هنوز هم هنگام تاسوعا به همان محله قدیمی مان می روم چیزهایی می شنوم که باورش سخت است اتفاقاتی که شاید برای افراد دیگر شبیه یک جک باشد اما واقعیت این است که این حوادث رخ می دهد.

وی افزود: در همین راستا ۲۰ قصه و داستان مختلف می شنوم برای مثال یکی با گاز گرفتن توسط دندان یک فرد دیگر را کشته بود ماجراهایی که شاید خیلی ها با آن دست و پنجه نرم نکرده باشند من ارتباطم را با آن فضا قطع نکرده ام البته این را هم باید بگویم که این موضوع کار را سخت تر می کند صادقانه بگویم این حوادث برای دوستان من است که الان دارم درباره آنها حرف می زنم اگر آنها جز بهترین ها نبودند حرف نمی زدم.

این مجری سیما در قسمتهای از صحبتهایش گفت : عادل فردوسی پور الان برنامه ای مانند برنامه نود که یک برنامه تخصصی و برای حواشی فوتبال است را اجرا می کند او فوتبال کشور و جهان را آنالیز می کند و می داند در رابطه با چه موضوعی صحبت می کند

بهروز افخمی برنامه تخصصی هم چون هفت را که مربوط به مسئله سینما است را به روی آنتن می برد اینها هر کدام سلایق مثبت و منفی را برای مخاطبان خود به همراه دارند اما شما توجه داشته باشید که در آن زمان یک جوان ۲۵ ساله در رابطه با موضوعات اجتماعی صحبت می کند که مباحث بسیار زیادی دارد و سلایق متفاوت و متمایز وحشتناک را ایجاد می کند برای مثال وقتی در رابطه با پدیده اسید پاشی در چنین برنامه ای صحبت شود نظرات مختلفی ارائه می شود که همه آن را باید پذیرفت البته این موضوع هم کار را سخت می کند یک جاهایی اصلا ترسناک می شود طبیعی است که یک جاهایی قاف داشته باشم .

احسان علیخانی همچنین عنوان کرد: یکی از نقدهایی که همیشه به ما وارد می شود این است که ما یک گروه عجیب و غریب داریم و یک تشکیلات ترسناک به وجود آورده ایم اما باید بگویم که این گونه نیست در گروه ما افرادی همچون خانم نوابی نژاد که یک سابقه ۲۰ ساله مطبوعاتی اجتماعی دارد فعالیت می کند گروه ما به این گونه است.

علیخانی ادامه داد: اصلا من خودم یک جاهایی به دوستانم می گویم باید ببنیم که خروجی ما چیست می توانیم طرح موضوع کنیم؟ آیا طرح موضوع کفایت می کند؟ و آیا لازم است؟ چه واکنشهایی با خود به همراه دارد؟ من اگر یک برنامه ای در رابطه با یک موضوعی همچون کودکان کار و یا اعتیاد می ساختم که به صورت روتین پخش می شد تکلیفم مشخص بود اما وقتی به موضوعات مختلف می پردازی کارت سخت تر می شود برای مثال امسال ما در رابطه با مهاجرت ،اعتیاد و موضوعات کلان و مهم حرف زدیم.

مجری برنامه «ماه عسل» در بخش دیگر از صحبتهایش در رابطه با تعداد کم دوستانش گفت: اینکه من دوستان کمی دارم اصلا به این دلیل نیست که من آدم محتاطی هستم اتفاقا یک جاهایی خیلی بی پروا هستم که اصلا خوب نیست فکر می کنم این موضوع بیشتر ناشی از تنبلی من است در واقع من حوصله ندارم که درگیر چالشی شوم که از خوابم از مسافرتم و یا برنامه های دیگرم باز بمانم یادم است چند سال پیش یک روز در روز تولدم نوشتم خدایا تو مرا از شر دوستانم مصون بدار من خودم از پس دشمنانم بر می آیم چون این اتفاقات گاهی می افتد و همه ما به آن مبتلا هستیم.

این مجری در رابطه با ضربه خوردنش از برخی از دوستانش ادامه داد: امسال از یک جهت بی نظیر بود و می توانم بگویم ماه عسل ۹۴ از یک جهتی برای خودش پدیده بود از این جهت که از بعد رسانه ای، بسیار به آن می پرداختند و همه آدرس ما را می دادند یک عده تبلیغ می کردند یک عده برایمان جک می ساختند یک عده ای توهین و نقد می کردند به طوری که یکی از دوستان مطبوعاتی که یک منتقد جدی است برایمان یادداشت نوشته بودند که من اصلا تلویزیون را نمی بینم به این هم توجه کنید که ماه عسل امسال با مذاکرات هسته ای در وین مقارن شده بود به طوری که یکی از دانشگاه های معتبر کشور که در مقطع فوق لیسانس رشته ارتباطات تحقیقاتی انجام داده بود و به این نتیجه رسیده بود اخباری که در فضای مجازی درباره ماه عسل منتشر می شود ۴ برابر بیشتر از اخبار مذاکرات هسته ای در وین بود.

علیخانی در بخش دیگر در رابطه با حاشیه های ماه عسل عنوان کرد: من از حاشیه گریزانم شما هیچ رسانه ای را نمی بینید که من به آنها سفارش کرده باشم که ما را تبلیغ و یا از ما حمایت کنند دوست دارم کارهایمان را خودمان انجام دهیم البته در این میان هر کسی هر چیزی را بگوید پذیرفته است یک جاهایی توهین می شود یک عده به اجرای خود من خرده می گیرند و یا می گویند سوژه را می سوزانی من روی این موضوعات حساسیتی ندارم اما باید بگویم که روی میهمانانم حساسیت ویژه ای دارم.

وی افزود: ما در ذات فرهنگی خود از هر پدیده ای به ستاره تبدیل شود می ترسیم و دوست داریم آن فرد افول کند و یا به زمین بخورد یک جاهایی نقدها درست است من نقد درست را می پذیرم ماه عسل در سال ۸۶ و در اوج دورانی که بیشترین برنامه ها به ستاره های هنری، سیاسی و ورزشی می پرداختند ساخته شد البته باید بگویم که در آن زمان برنامه های خوبی همچون مثلث شیشه ای، کوله پشتی ساخته شد که مخاطبان زیادی را هم به خود جلب کرد اما همراه با ساخت چنین برنامه هایی به یک باره جوی به راه می افتاد که غیر قابل پیش بینی است این را هم باید بگویم که باید منتظر به راه افتادن چنین جوی برای خندوانهرامبد جوان هم باشیم در رابطه با آن جو باید بگویم که می بینیم که به یک مرتبه ۴۰ برنامه دیگر مشابه همان برنامه پر بیننده ساخته می شود به طوری که مخاطب اشباع می شود و به دنبال یک طرح متفاوت در این برهوت است.

وی در ادامه صحبتهایش گفت: امسال در ماه عسل اتفاقات بی نظیری دیدیم همانند آن کاریکاتور اوباما که به ماه عسل آمده بود و یا سال پیش که طرح آمدن اسکولاری به برنامه را کشیده بودم.

این مجری در بخش دیگر از صحبتهایش گفت: من اگر برنامه ای می ساختم که در آن با ستاره ها حرف می زدم شاید من هم مغرور می شدم اما میهمانان من افرادی همچون عقیل و عمو حسن بودند که با دیدن چنین افرادی یک جاهایی از خودت بدت می آید.

وی با اشاره به اینکه ممنوع الگریه است گفت: این موضوع واقعا توهم عجیبی است من هر گز نفهمیدم که چرا چنین موضوعی پیش آمد و همیشه برایم جالب بود که بدانم منشا آن از کجا بوده است اتفاقا من یک جاهایی بی احساس و سفت هستم اعتقاد دارم که یک مجری نباید به راحتی تحت تاثیر قرار بگیرد فکر می کنم تنها جایی که اندک بغضی در تمام دوران ماه عسل داشتم همان برنامه ای بود که یک اهداء کننده قلب به یک گیرنده قلب میهمان من شدند و در آن برنامه مادر اهدا کننده قلب سرش را روی سینه آن فردی گذاشت که قلب فرزندش در آن می تپید به نظر من این یک تراژدی عجیبی بود که من در آن کمی بغض کردم.

علیخانی با اشاره به مردمی بودنش عنوان کرد: من امسال روی آنتن گفتم که افتخار می کنم و خدا را شکر می کنم که مجری مردم هستم و مادامی که مجری مردم باشم در صحنه باقی می مانم و اگر روزی حرفی برای گفتن نداشته باشم کار دیگری انجام می دهم.

ماجرای خواستگاری جنجالی برادر احسان علیخانی چه بود ؟

علیخانی در بخش دیگری از صحبتهایش در رابطه با اینکه فردی به دروغ و با این ادعا که برادر او است به خواستگاری رفته گفت: یک روزی من و محمد سلوکی در هتلی در کیش بودیم یکی از مسئولان هتل زنگ زد و گفت یک خانم به همراه دخترش پایین منتظر شما هستند من پایین رفتم و آن مادر و دختر به من گفتند شما با آبروی من بازی کرده اید برادر شما به خواستگاری دختر من آمده پولی از ما گرفته و رفته است من در آن شرایط تنها تصویر برادرم که نوه دارد در مقابل چشمانم قرار گرفت که چگونه به خواستگاری یک دختر ۲۰ ساله رفته است من به آنها توضیح دادم که برادرم بسیار بزرگتر از من است اما آنها در پاسخ به من گفتند که برادر تو متولد ۱۳۶۵ است عکسش را در آوردند و به من نشان دادند آن فرد شباهت زیادی به من داشت .

من یادم افتاد که یک سال پیش در جزیره کیش با فرزاد فرزین و محسن یگانه کنسرتی برگزار کرده بودیم که در فرودگاه کیش پسری نزد من آمد موبایلش را به من نشان داد که پر از عکسهای من بود و گفت ما خیلی به هم شباهت داریم من برای جبران محبتهایش که بسیار به من ابراز محبت می کرد

بعد از ابراز محبت شدید وی به من ، ۵ بلیط کنسرت به او دادم و در روز کنسرت دیدم که او در ردیف اول به همراه یک خانواده دیگر نشسته بود در آن هنگام که برای خوشامد گویی به روی سن رفته بودم در مقابل ابراز احساسات او تنها گفتم «مخلصیم داداش» آن پسر از این جمله بول گرفته بود و به آن خانواده ای کنار دستش نشسته بود گفته بود ما برادریم

این طرف موضوع است یک طرف دیگر از موضوع این است که آن دو خانواده در پاساژی در جزیره کیش قبل از برگزاری این کنسرت با یکدیگر آشنا شده بودند.

آن پسر به آنها گفته بود من برادر احسان علیخانی هستم بعد از آن کنسرت و بعد از گفتن آن جمله خانواده دختر یقین پیدا کرده بودند که من برادر آن پسر هستم، برای احقاق حقوق وقتی که به دادگاه رفتم متوجه شدم که آن پسر به دروغ به آنها گفته من ۳۰ میلیون چک دارم که باید آن را پاس کنم اما خجالت می کشم این پول را از احسان بگیرم آن پسر این پول ۳۰ میلیونی را از پدر دختر اخاذی کرده و رفته بود.

وی خاطر نشان کرد: بعد از چند روز آن پسر بازداشت شد و من دیدم که از ده مورد دیگر به همین ترتیب اخاذی کرده است می خواهم در پایان صحبتهایم به این موضوع اشاره کنم که من مجری مردم هستم و تا مادامی که مجری مردم باشم کار می کنم.

منبع: فردا

کلیدواژه: احسان علیخانی مجری ماه عسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۸۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دروازه‌بان استقلال دختر جیمی‌جامپ را بغل کرد اما پسر هوادار را هل داد | ماجرای آغوش مهربانی بازیکنی که وظیفه دروازه‌بانی را فراموش کرد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس در جمع خبرنگاران‌ایستاده و درباره اتفاق جنجالی که هفته قبل رقم‌زده و پایه‌گذار بدعت نامبارکی در ورزشگاه‌ها شده، حرف می‌زند. خبری از عذرخواهی درباره رفتار خارج از عرفش، توضیح یا درخواست بخشش نیست. رو به دوربین رسانه‌ها، با لحن کنایه‌آمیز، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال را به نقد می‌کشد چون به سرعت(۴روزه!) به تخلف او رسیدگی کرده و حکم داده. به همین هم، اکتفا نمی‌کند و با اهانت علنی به قانون و هنجارهای جامعه، در کمال اعتماد به نفس می‌گوید: «مشکلی نیست. جریمه ۳۰۰میلیون تومانی را می‌دهم؛ فدای سر آن هوادارِ خانم...»
در یک هفته‌ای که از اتفاق جنجالی در ورزشگاه اراک می‌گذرد، موافقان و مخالفان درباره رفتار بحث‌برانگیز دروازه‌بان استقلال فراوان گفته‌اند. حالا اما آنچه نقل محافل شده، رفتار عجیب این بازیکن در مقابل حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال است؛ رفتاری که در تکمیل حرکت خارج از عرف و قانون او در حاشیه بازی با آلومینیوم اراک، زنگ خطر بدعت‌گذاری‌های خطرناک را در فوتبال و جامعه ایران به صدا درآورده است.


وقتی از متخلف هنجارشکن، قهرمان می‌سازند
بعد از بازی استقلال و آلومینیوم اراک و انتشار خبر و فیلم حرکت غیرقانونی سید حسین حسینی در دفاع خاص! از یک جیمی جامپ خانم، رسانه‌ها و فضای حقیقی و مجازی پر شد از واکنش‌ها نسبت به این اتفاق. گروهی با انتقاد از رفتار سؤال‌برانگیز دروازه‌بان استقلال، از لزوم برخورد قاطع با این تخلف محرز برای جلوگیری از تکرار این قبیل حرکت‌های هنجارشکنانه و خلاف قانون در محیط ورزشگاه‌ها شدند. در مقابل اما گروهی با پرچمداری بعضی رسانه‌ها، نه‌تنها از رفتار هنجارشکنانه حسینی دفاع کردند بلکه تلاش کردند از او یک قهرمان بسازند؛ قهرمانی که آن هوادار خانم را از دست نیروهای محافظ امنیت ورزشگاه نجات! داده و حالا به زعم این رسانه‌ها، مورد حمایت و تحسین افکار عمومی است! اما جالب است که برخلاف هدف و خواست این رسانه‌ها، بسیاری از مخاطبان آن‌ها حرکت حسینی را تقبیح کردند و خواستار برخورد قاطع با این قبیل رفتارها شدند.
در بخش‌هایی از متن حمایتگرانه یکی از این رسانه‌ها آمده: «کار دختر جیمی جامپ، قانونی است؟ نه! اما وقتی نیروهای یگان ویژه به شکلی که انگار به دنبال دزد و جنایت‌کار هستند، دنبال او دویده و او به دروازه‌بان پناه برده، چه کار دیگری از سید حسین حسینی برمی‌آمده است؟ ... این وسط گناه سید حسین حسینی چیست؟! ... چه کار باید می‌کرد؟ با مشت بر سر او می‌کوفت؟! واکنش طبیعی و انسانی و عاطفی و تلاش برای کاهش ترس یک دختر جوان، مستلزم جریمه است؟ بمب‌گذار داعش را که پناه نداده! ... درست یا غلط، افکار عمومی سید حسین حسینی را مقصر نمی‌داند. می‌گویید نه؟ کافی است در یک مسابقه دور افتخار بزند تا ببینید نه فقط هواداران استقلال که تیم‌های دیگر هم او را تقبیح نخواهند کرد... همین حالا اگر حسینی بابت تأمین مبلغ جریمه، شماره حساب اعلام کند، هواداران پرسپولیس هم حاضرند پول واریز کنند[!]...»
نویسنده در ابتدا با یک تحریف آشکار، مسیر ماجرا را عوض می‌کند و می‌نویسد: «دختر جیمی جامپ از ترس نیروهای یگان ویژه که دنبال او دویدند، به دروازه‌بان پناه برده...» درحالی‌که به گواه فیلم موجود از این اتفاق، سید حسین حسینی با فاصله از دختر و ماموران قرار دارد و بعد از متوقف کردن جیمی جامپ توسط نیروهای یگان ویژه،‌ با دیدن این صحنه،‌ به سمت آنها می‌دود. اینجاست که با توجه به اینکه دختر راضی به خروج از زمین نیست،‌ یکی از ماموران هم با اشاره دست از حسینی می‌خواهد جلو بیاید تا آن هوادار خانم با دیدن او از نزدیک، زمین را ترک کند. اما حسینی وقتی به آنها می‌رسد، برخلاف انتظار،‌ دختر را در آغوش می‌گیرد و...»
*(برخورد با جیمی جامپ دیدار تونس-فرانسه در جام جهانی ۲۰۲۲)
نکته دیگر اینکه نویسنده قبول دارد دختر جیمی جامپ، مرتکب تخلف شده اما دویدن پلیس برای متوقف و خارج کردن او از زمین مسابقه را یک حرکت غیرقابل قبول عنوان می‌کند و در یک توصیف اغراق آمیز،‌ آن را با تلاش برای دستگیری دزد و جنایتکار مقایسه می‌کند. او ظاهراً برخورد سفت و سخت پلیس ورزشگاه‌های بزرگ دنیا با جیمی‌جامپ‌ها را در جریان بازی‌های لیگ‌های معتبر اروپایی یا بازی‌های جام جهانی ندیده یا اساساً تعریف اشتباهی از وظایف پلیس ورزشگاه که مسؤول برقراری نظم و امنیت بازیکنان و تماشاگران است، در ذهن دارد که انتظار داشته در ایران، یگان ویژه ورزشگاه به گرمی از دختر جیمی جامپ استقبال کنند تا او نترسد!
شاید جیمی جامپ جام جهانی اخیر را فراموش کرده که در خبرها گفته شد طبق قوانین کشور قطر، ۶ماه زندان، جریمه نقدی ۶۰هزار دلاری و محرومیت مادام العمر از حضور در مسابقات جام جهانی در انتظارش خواهد بود. البته نویسنده معتقد است اینجا هم، جریمه باید شامل حال جیمی جامپ شود نه بازیکنی که از او حمایت کرده اما نمی‌گوید آیا در کشورهای دیگر هم، بازیکنان در نقش حامی جیمی جامپ‌ها ظاهر می‌شوند؟


از کدام افکارعمومی حرف می‌زنید؟
اما پاسخ اصلی این دفاعیه جانانه از دروازه‌بان خاطی استقلال را مخاطبان این رسانه در نظرات(کامنتها) ذیل این متن داده‌اند؛ یعنی دقیقاً همان افکارعمومی که نویسنده به دفعات تلاش کرده آن‌ها را حامی سید حسین حسینی و موافق حرکت عجیبش نشان دهد. یکی از مخاطبان نوشته: «مشکل دقیقاً خود حسینی بود. پلیس از ورود جیمی جامپ جلوگیری کرد اما حسینی رفت جلو، پلیس رو کنار زد و دختر رو در آغوش گرفت. نمی‌تونست دخالت نکنه؟» دیگری با کنایه نوشته: «جیمی جامپ عزیز فکر می‌کند وقتی وارد میدان شود، پلیس با گل و شیرینی و یگان تشریفات از او استقبال می‌کند. ‌یهو می‌بیند دنبالش هستند و او به آغوش مهربانی که وظیفه دروازه‌بانی را فراموش کرده، پناه می‌برد...»
مخاطب دیگری در نظری که ثبت کرده، به یک نکته مهم اشاره کرده و گفته: «من خودم یک استقلالی هستم. در دنیای فوتبال و ورزش، هر تماشاگری وارد زمین بشه، مامورین و یگان ویژه اونجا وظیفه دارن بگیرنش ببرن بیرون. حساب را بر این بگذارید که این تماشاگر چیزی در دست داشت از قبیل چاقو، اسپری فلفلی و هر چیز دیگه و مشکلی برای حسینی پیش میومد. بعد، این را چطور تفسیر می‌کردید؟»
مخاطبی در جواب سؤال عجیب نویسنده، نوشته: «نه، نباید مشت می‌زد اما نباید بغلش هم می‌کرد.» دیگری هم به موضوعی اشاره کرده که خیلی‌ها از گفتنش ابا دارند: «این اقدام حسینی قطعاً حرام و مستوجب تعزیر است.» یک مخاطب هم، اینطور جواب نویسنده را داده: «به جای در آغوش کشیدن، می‌تونست بهتر برخورد کنه. جلوی چشم عموم، کار خلاف قوانین کشور انجام داده و قابل اغماض نیست. باید برخورد محکم‌تری صورت بگیره... یکی دو تا رسانه داریم که از هر تخلف و بی‌قانونی دفاع می‌کنن.» مخاطب دیگری، حرف او را تکمیل کرده و نوشته: «چرا حقیقت رو انکار می‌کنی؟ برخورد ‌ایشان با مامور نیروی انتظامی، خوب نبوده و در موضوعاتی که بهش ربط نداره، دخالت می‌کنه.»
یکی دیگر از این رسانه‌ها هم بعد از دیدار استقلال و آلومینیوم با تیتر عجیبِ «کاپیتان استقلال، زن اراکی که جیمی جامپ شد را نجات داد و با پلیس درگیر شد!» به حواشی این بازی واکنش نشان داد و نوشت: «در پایان بازی دو تیم استقلال و آلومینیوم اراک، یکی از تماشاگران زن با کلاه وارد زمین مسابقه شد و خودش را به سید حسین حسینی رساند. حضور او در زمین با دخالت نیروهای انتظامی همراه بود و کاپیتان استقلال هم سعی کرد تا این تماشاگر را نجات دهد.» یک مخاطب هم اینطور پاسخ این تیتر و خبر عجیب را داد و نوشت: «یک بازیکن فقط باید فوتبالشو بازی کنه. همین حسینی اگر توسط اون جیمی جامپ چیزیش بشه، یقه ماموران رو ول نمی‌کنه. فرماندهی نیروی انتظامی و فدراسیون باید برخورد کنن.»
حمایت از جیمی جامپِ خانم، هل دادن جیمی جامپِ آقا!
در این میان، یک اتفاق در ادامه ماجرای دختر جیمی جامپ ورزشگاه اراک، رفتار دروازه‌بان استقلال را بیش از پیش زیر سؤال می‌برد. براساس فیلم موجود، سید حسین حسینی بعد از در آغوش گرفتن دختر هوادار و اصطکاک با ماموران یگان ویژه در حمایت از او، وقتی شروع به حرکت به سمت رختکن می‌کند، با یک هوادار آقا مواجه می‌شود که به نظر می‌رسد جیمی جامپ ضلع دیگر ورزشگاه بوده!
اما اینجا رفتار آقای دروازه‌بان، متفاوت است. نه‌تنها از هوادار آقا استقبال نمی‌کند بلکه او را که درخواست گرفتن سلفی دارد، هل می‌دهد و از خود دور می‌کند. این رفتار متناقض حسینی با جیمی جامپ خانم و آقا، نکته‌ای است که توجه مخاطبان را جلب کرده. یکی از آن‌ها درباره همین تناقض نوشته: «والا تصویر هست که وقتی جیمی جامپ آقا رفته طرفش، هلش داده. خب اون رو هم بغل می‌کرد که باورپذیر باشه عمدی در کار نبوده.»


حرمت این امامزاده را کدام متولی نگه می‌دارد؟
اما دروازه‌بان استقلال را نباید تنها مقصر این اتفاق دانست. قصه‌ای که امروز به هنجارشکنی علنی سید حسین حسینی پیش چشم هزاران تماشاگر و دوربین‌های تلویزیونی رسیده، سرِ دراز دارد. ماجرا از خیلی وقت قبل شروع شد؛ از وقتی که سر و کار هر بازیکنی به دلیل تخلفات داخل و خارج زمین فوتبال به مراجع قانونی افتاد، بزرگان فوتبال وارد میدان شدند و با ریش گرو گذاشتن و پادرمیانی، اجازه ندادند مسیر قانونی در رسیدگی به آن تخلفات طی شود. تکرار این رویه درباره چهره‌های مشهور عرصه‌های ورزش و هنر، این تصور را در میان آن‌ها ایجاد کرد که از یک جایگاه فراقانونی برخوردارند و ارتکاب هر تخلفی از جانب آن‌ها، یا بدون برخورد قانونی خواهد بود یا هزینه‌ای ناچیز خواهد داشت.
می‌گویند حرمت امامزاده با متولی آن است. واقعیت این است که بستر قانون‌شکنی برای امثال سید حسین حسینی را واکنش‌های ضعیف و احکام غیربازدارنده نهادهایی مثل کمیته اخلاق و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال فراهم کرده است. برای روشن شدن بهتر ماجرا، یک جلسه محرومیت تعلیقی و جریمه ۳۰۰میلیونی حسینی را مقایسه کنید با دو نوبت جریمه کریستیانو رونالدو در لیگ عربستان در یک ماه و نیم اخیر؛ یک جلسه محرومیت و ۳۰هزار ریال سعودی(حدود ۸هزار دلار) جریمه نقدی به دلیل حرکت غیراخلاقی در هنگام شادی پس از گل در اسفند سال گذشته و ۲جلسه محرومیت و ۵۵۰۰ یورو جریمه برای حرکت خشونت آمیز علیه بازیکن حریف در فروردین امسال.
واقعیت این است که اگر قبلاً در رسیدگی به تخلف بازیکنانی مثل محمدحسین کنعانی‌زادگان، اغماض و مصلحت‌اندیشی نمی‌شد و آن‌ها با تنبیهی بازدارنده و متناسب با تخلفاتشان جریمه می‌شدند، شاید امروز دروازه‌بان استقلال نه در مقابل آن هوادار خانم دست به آن حرکت غیرقابل توجیه میزد و نه به خودش اجازه می‌داد کمیته انضباطی و حکمش را به تمسخر بگیرد.

کد خبر 846144 برچسب‌ها ویژه ورزشی زنان - حجاب لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه استقلال استادیوم - تماشاگر نما

دیگر خبرها

  • ماجرای رابطه جنسی یک مرد انگلیسی با اجساد
  • ماجرای دختر فوت شده در متروی تجریش چه شد؟ + فیلم کامل این اتفاق | علت تشنج این دختر مشخص شد
  • ماجرای کما و فوت دختر تهرانی در متروی تجریش به روایت تسنیم
  • (ویدیو) کما و فوت دختر تهرانی در متروی تجریش؛ اصل ماجرا چیست؟!
  • دروازه‌بان استقلال دختر جیمی‌جامپ را بغل کرد اما پسر هوادار را هل داد | ماجرای آغوش مهربانی بازیکنی که وظیفه دروازه‌بانی را فراموش کرد
  • ماجرای دست زدن یک انگشتی بچه ها در تلویزیون از زبان عمو قناد |‌ ویدئو
  • عربستان ۴ سلبریتی جنجالی‌اش را نقره‌ داغ کرد
  • ماجرای چند نوجوان شیرازی که حساب و کتاب سیاسی‌شان درست بود
  • رابطه سیاه با دختر ۱۵ ساله در اتاق پشتی سوپر مارکت جنجال به پا کرد + فیلم دوربین مدار بسته
  • ماجرای مسلمان شدن یک دختر مسیحی + فیلم