Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@01:08:24 GMT

توسعه زیرساخت‌های صنعت گردشگری شهر نکا

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۹۳۹۹

توسعه زیرساخت‌های صنعت گردشگری شهر نکا

شهردار نکا گفت: متاسفانه کوتاهی در معرفی جاذبه‌های گردشگری نکا باعث شده این شهر تنها به عنوان توقف‌گاهی بین‌راهی شناخته شود.

سید مهدی احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به موقعیت جغرافیایی شهر نکا، اظهار کرد: این شهر در استان مازندران و با فاصله ۲۸ کیلومتری از مرکز آن واقع شده و از شرق با بهشهر و از غرب با ساری هم‌جوار و قابلیت‌های منحصر به فردی در زمینه گردشگری و توریسم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر ضرورت تدوین سند چشم‌انداز گردشگری شهر نکا و معرفی بیشتر آن، خاطرنشان کرد: متاسفانه این شهر و قابلیت‌ها و ظرفیت‌های آن در حوزه‌های مختلف از جمله گردشگری، کمتر شناخته شده و به همین دلیل بیشتر به عنوان شهری بین‌راهی و توقف‌گاهی برای رسیدن به دیگر شهرها مطرح بوده است.

شهردار نکا با اشاره به جاذبه‌های گردشگری این شهر، تصریح کرد: دریاچه استخر پشت، غار قرمرض، غار گمیشان، آبشار دزده و تپه تاریخی نارنج باغ از جمله مکان‌های دیدنی این شهر است که در صورت توجه بیشتر و معرفی، سالانه میزبان ده‌ها نفر از گردشگران داخلی و خارجی خواهد بود.

احمدی با اشاره به اقدامات شهرداری نکا برای توسعه صنعت گردشگری در این شهر، ادامه داد: اعتباری بالغ بر دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای تجهیز، بهسازی و آماده‌سازی مبلمان، ساخت آلاچیق و سایر امکانات تفریحی در پارک جنگلی قرمرض به مساحت تقریبی ۱۰ هکتار اختصاص یافته است.

وی اضافه کرد: عملیات آماده‌سازی پارک قرمرض در حال انجام است و با اتمام مراحل اجرایی آن، محیطی مناسب برای گردشگران و شهروندان ایجاد خواهد شد.

شهردار نکا همچنین از اجرای طرح ساماندهی و احداث مبادی ورودی این شهر خبر داد و اظهار کرد: المان مناسبی ورود شهر نصب خواهد شد و برای جلوگیری از آبگرفتگی مسیر و افزایش ایمنی شهروندان و مسافران، کانال هدایت آب‌های سطحی این منطقه نیز در حال احداث است.

وی با اشاره به خسارت وارد شده به بعضی تاسیسات شهری در سیل چند روز گذشته، یادآور شد: برآوردهای کارشناسی نشان می‌دهد بالغ بر ۲۲ میلیارد ریال به شهر نکا خسارت وارد شده است.

شهردار نکا با بیان اینکه تاکنون کمکی برای جبران خساران و بازسازی مراکز آسیب‌دیده این شهر پرداخت نشده است، تصریح کرد: مقرر شده ستاد مدیریت بحران استان مازندران، بخشی از هزینه‌های جبران خسارات سیل در شخر نکا را تقبل کند و بخش دیگری نیز از منابع داخلی شهرداری تامین شود.

احمدی تاکید کرد: دیوار حفاظتی رودخانه نکا از تاسیسات شهری و مکان‌هایی بود که در سیل اخیر بیشترین میزان خسارات به آن وارد شد.

کد خبر 396281

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداري ساري شهرداری گرگان شهرهاي ايران کلانشهر شهروند شهر نکا توريست جاذبه های گردشگری صنعت توریسم جنگل هیرکانی مدیریت شهری شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۹۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها

وزیر راه از دستور کار قرار گرفتن تهاتر کالا با پاکستان خبر داد و گفت:‌با توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و بندری تجارت ۱۰ میلیارد دلاری دو کشور محقق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهرداد بذرپاش وجود بنادر مهم پاکستان از جمله کراچی و موقعیت بنادر ایران از جمله بندر چابهار و دسترسی به آب‌های آزاد را فرصت مناسبی برای توسعه روابط اقتصادی دو کشور دانست و اظهار کرد: توسعه بنادر پاکستان و ایران از دیگر موضوعاتی بود که در دیدارهای دوجانبه مطرح شد.

وی با بیان این‌که دستیابی به این هدف گذاری ۱۰ میلیارد دلاری تجارت دو کشور نیازمند توسعه جدی زیرساخت‌ها از جمله بنادر و تسهیل تردد کامیون‌ها در مرزهای دو طرف است، افزود: مرز ریمدان، میرجاوه و پیشین میان ایران و پاکستان وجود دارد که دو مرز آن‌ها نسبتاً جدید است و باید تردد از این مرزها تسهیل شود.

وزیر راه و شهرسازی از طرح اجازه حمل یکسره بار توسط کامیون‌های ایرانی به داخل پاکستان خبر داد و افزود: این موضوع هم سرعت تردد و هم حجم انتقال بار را افزایش می‌دهد.تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید موردتوجه قرار گیرد.

بذرپاش یادآور شد: مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود که با طرف پاکستانی مطرح و مقرر شد این موضوع در دستور کار قرار گیرد.

وی گفت: موضوع همکاری‌های هوایی از جمله افزایش پروازها به‌ویژه بین لاهور و مشهد یا تهران مطرح شد. بر این اساس مقرر شد با برقراری پرواز میان تهران و اسلام‌آباد توسط شرکت‌های ایرانی، بستر تردد راحت‌تر تجار دو کشور فراهم شود.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان، با بیان طرح موافقت‌نامه تجارت آزاد دو کشور، اضافه کرد: تعدادی موافقت‌نامه پیشنهادی از سوی سازمان‌های ایرانی به‌طرف پاکستانی ارسال شده بود که تا کنون نظر موافق یا مخالفی از سوی پاکستان اعلام نشده، به همین منظور قرار شد کارگروهی در وزارت مربوطه تشکیل و نشست‌های مجازی با سازمان‌های هم تراز برگزار شود تا هرچه سریع‌تر در مورد موافقت‌نامه‌ها نظر بدهند. همچنین نشست بعدی در سطح معاونان وزیر در تهران برگزار شود.

بذرپاش تهاتر کالا را از دیگر موضوعات مورد بحث طرفین اعلام کرد که در دستور کار برای پیگیری بیشتر قرار گرفت.

وی با اشاره به روی کار آمدن دولت جدید در پاکستان ابراز امیدواری کرد توسعه همکاری‌ها با جدیت در دستور کار قرار گیرد و توافق‌نامه‌ها به سرانجام برسد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان یادآور شد: پاکستان به دلیل مجاورت مرزی قابل توجه با کشورمان و بازار بزرگی که دارد، فضای مناسبی برای فعالان اقتصادی ایرانی است و باید زیرساخت‌ها برای دسترسی هرچه آسان‌تر تجار و بازرگانان ایران به این بازار فراهم شود که در نهایت توسعه اقتصادی کشور را به دنبال دارد.

کد خبر 747119

دیگر خبرها

  • اجرای طرح توجیهی مسیر گردشگری فرهنگ و هنر
  • زیرساخت‌های بندر دیلم تقویت می‌شود
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • قطار محلی رامسر به ساری راه‌اندازی شود
  • تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها
  • ۳۰ طرح ورزشی استان زنجان در دست احداث است
  • توسعه زیرساخت‌های گردشگری در مسیر رشد ۲۵ درصدی جذب گردشگران
  • زیرساخت‌های ورزش چوگان در تبریز توسعه پیدا می‌کند