Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@00:08:50 GMT

ارتباط میزان افسردگی با بیماری قلبی و سکته

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۸۹۴۲۹

ارتباط میزان افسردگی با بیماری قلبی و سکته

«یوسف خان»، سرپرست تیم تحقیق در موسسه قلب تکزاس، در این باره می گوید: «بیماری های قلبی تحت تاثیر طیف وسیعی از ابعاد سلامت از جمله سلامت روان هستند.»

وی در ادامه می افزاید: «ما دریافتیم میزان افسردگی ارتباط قوی ای با ابتلا به بیماری قلبی و سکته دارد.»

محققان در این مطالعه، رابطه بین افسردگی و بیماری های قلبی غیرکُشنده نظیر نارسایی قلبی، بیماری قلبی عروق کرونر، آنژین، حمله قلبی و سکته را در افراد ۲۰ سال به بالا بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با استفاده از پرسشنامه «نظرسنجی سلامت ملی و بررسی تغذیه» مشخص شد بیش از ۱۱ هزار نفر مبتلا به افسردگی هستند. از بین این تعداد، حدود ۱۲۰۰ نفر مبتلا به بیماری قلبی یا سکته تشخیص داده شدند.

در بررسی ارتباط بین افسردگی و بیماری قلبی و سکته غیرکُشنده مشخص شد به ازای افزایش میزان افسردگی از خفیف، متوسط، نسبتا شدید یا شدید، احتمال بیماری قلبی و سکته ۲۴ درصد افزایش می یابد.

محققان تاکید می کنند باید تحقیقات بیشتری در این زمینه صورت گیرد تا مشخص شود که آیا افسردگی موجب بیماری قلبی عروقی می شود یا بیماری قلبی عروقی موجب افسردگی می شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: افسردگی سکته قلبی سکته مغزی سلامت سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۹۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران با حضور جمعی از متخصصان برجسته داخل و خارج کشور، روزهای ۵ الی ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در حال برگزاری است.

در این کنگره که با حضور یوسف پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، فریدون نوحی رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، محمدرضا میرزاآقایی رئیس کنگره، محمدعلی یوسف نیا نایب رئیس کنگره، علیرضا علیزاده قویدل دبیر علمی کنگره، فرشاد جلیلی دبیر اجرایی کنگره و دیگر اساتید برجسته قلب و عروق همراه بود، آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزه بیماری‌های قلبی و عروقی به اشتراک گذاشته شد.

فریدون نوحی رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در سخنرانی افتتاحیه این کنگره، ضمن ابراز خرسندی از حضور متخصصان برجسته این رشته در این رویداد علمی، گفت: بیماری‌های قلبی عروقی به عنوان یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان، چالشی بزرگ برای نظام‌های بهداشتی در سراسر دنیا به شمار می آیند.

وی افزود: برگزاری این کنگره فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش و تجربیات در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری‌های قلبی عروقی فراهم می‌کند و امیدواریم بتوانیم با هم افزایی و همکاری یکدیگر، گام‌های مؤثری در جهت ارتقای سلامت قلب و عروق مردم کشور برداریم.

در ادامه این کنگره، سخنرانی‌های علمی متعددی توسط اساتید برجسته داخلی و خارجی با محوریت موضوعات مختلفی از جمله بیماری‌های عروق کرونر، نارسایی قلبی، آریتمی های قلبی، بیماری‌های دریچه‌ای قلب، فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت و رشته‌های تخصصی مرتبط با قلب و عروق برگزار می‌شود.

همچنین، پنل‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی متنوعی نیز در این راستا تدارک دیده شده بود.

نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران با استقبال گسترده متخصصان این رشته همراه شد و به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای علمی در این حوزه در سطح کشور شناخته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی با داشتن سبک زندگی سالم
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم
  • خطر بروز افسردگی در میانسالی در اثر ساعت کار طولانی در جوانی
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • ساعات کار طولانی در جوانی احتمال افسردگی و بیماری در میانسالی را افزایش می‌دهد
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • خود مراقبتی و تغذیه صحیح عاملی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی
  • فیبریلاسیون دهلیزی عامل زمینه ساز قوی برای نارسایی قلبی است