Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده کتاب «یک روز بعد از حیرانی» گفت‌: از نگاه خودم در کتاب «یک روز بعد از حیرانی» بخشی که خبر شهادت شهید مدافع حرم محمدرضا دهقان امیری به مادر شهید داده می‌شود و خوابی که مادر شهید امیری شب قبل از واقعه شهادت فرزندش می‌بیند بسیار تأثیرگذار است. تاریخ انتشار: 07:00 - 23 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۷۷۰۲

فاطمه سلیمانی نویسنده کتاب «یک روز بعد از حیرانی» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان افزایش قیمت کاغذ را عاملی تأثیرگذار بر حوزه کتاب دانست و گفت: بالا رفتن قیمت کاغذ به‌ عنوان مواد اولیه تولید کتاب یکی از موضوعاتی است که حوزه نشر خصوصاً نویسندگان را با خود درگیر کرده است، کم شدن تیراژ کتاب و از همه بدتر انتشار کتاب تنها برای یک‌بار به معنی کمتر دیده شدن تلاش نویسنده‌ای است که دو سال از عمر خود را صرف نوشتن یک اثر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفی کتاب یک روز بعد از حیرانی اینجا کلیک کنید.

سلیمانی عامل اصلی افزایش قیمت کتاب را کاغذ دانست و افزود: افزایش قیمت سه برابری کتاب یعنی حذف کامل این کالای فرهنگی از سبد خانوار که این امر همواره سبب کاهش دیده شدن آثار نویسندگان توسط مخاطبان نیز می‌شود، شرایط نامناسب اقتصادی تأثیر نامطلوبی را بر فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی گذاشته است و مخاطب را روزبروز از مطالعه دور می‌کند.


وی پیرامون فاصله گرفتن نویسندگان از مخاطب ابراز کرد: یکی از نگرانی‌های نویسندگان افزایش فاصله‌ خود با مخاطبان است، موضوعی که این روزها شاهد بروز هر چه بیشتر آن بوده و آینده فرهنگ نشر را با اما و اگر روبرو کرده است. هرچند وجود فضای مجازی به‌عنوان یک امتیاز برای برخی نویسندگان مطرح است تا رابطه‌ها همچنان حفظ شود اما معرفی کتاب به‌عنوان کالایی فرهنگی که بودجه خاصی را طلب می‌کند همواره باید مدنظر باشد.

سلیمانی حرکت نویسندگان به‌سوی فضای مجازی را رویکردی جدید خواند و ابراز کرد: سختی کار برای نویسندگان در حوزه‌های مختلف وجود دارد، اما آنچه نویسنده را برای ادامه کار تشویق می‌کند علاقه‌ای است که از درون می‌جوشد با این‌حال شوق و علاقه هم تا زمانی ادامه پیدا می‌کند که نویسنده بداند اثری را که خلق کرده مخاطب آن را می‌خواند، شاید همین امر سبب شده تا بسیاری از نویسندگان به سمت‌وسوی فضای مجازی حرکت کنند و با استفاده از رسانه تولیدات خود را منتشر کنند و مخاطبان خاصی برای خود پیدا کنند.

نویسنده کتاب «یک روز بعد از حیرانی» مهم‌ترین سختی کار نویسندگان را در حوزه تحقیق برای خلق آثار دینی و مذهبی  دانست و اظهار کرد: عدم وجود اطلاعات طبقه‌بندی‌ شده برای دسترسی نویسندگان و بالا بودن قیمت کتاب‌هایی که قرار است به‌ عنوان منبع برای کار تحقیقی و نویسندگی در رمان‌های دینی و زندگی‌نامه «ائمه معصومین(ع)» مورد استفاده قرار بگیرد، علاوه بر طولانی شدن کار‌ها مشکلاتی را برای نویسنده ایجاد می‌کند.

وی پیرامون امکاناتی که به نویسندگان وعده داده می‌شود ابراز کرد: تسهیلاتی که به نویسندگان وعده داده می‌شود عموما بسیار کم و با شرایط محدود هستند و یا طبق برنامه‌ریزی ارائه نمی‌شوند و این برازنده جایگاه نویسندگان نیست.

سلیمانی خلق کتاب «یک روز بعد از حیرانی» را پیشنهادی متفاوت و ارزشمند دانست و تأکید کرد: وقتی مادر شهید مدافع حرم «محمدرضا دهقان امیری» پیشنهاد نگارش کتاب زندگینامه فرزندش را به من داد احساس عجیبی داشتم، وی به من گفت: «که وقتی برای زیارت به حرم «سیدالشهدا (ع)» رفته بودم در آنجا از «امام حسین (ع)» خواستم تا کتاب فرزندم به نحوی جذاب نوشته شود و نویسنده‌ای که بتواند نگارش آن را به بهترین شکل اجرا کند را پیش رویم قرار دهد». این گفته تأثیر فراوانی بر من گذاشت و احساس کردم نوشتن این کتاب از سوی خود شهید مدافع حرم «محمدرضا دهقان امیری» به من پیشنهاد شده است.


وی در همین راستا ادامه داد: چون احساس می‌کردم برای نوشتن سرگذشت شهید مدافع حرم «محمدرضا دهقان امیری» انتخاب‌شده‌ام و چه خود شهید و چه «امام حسین (ع)» در این زمینه مرا انتخاب کرده‌اند تلاشم را کردم تا بتوانم آن را به‌خوبی ارائه کنم. از نگاه خودم بخشی که خبر شهادت فرزند به مادر شهید داده می‌شود و خوابی که مادر شهید امیری شب قبل ار واقعه شهادت فرزندش می‌بیند بسیار تأثیرگذار است.

نویسنده کتاب «یک روز بعد از حیرانی» خاطرنشان کرد: «یک روز بعد از حیرانی» روایت داستانی زندگی شهید مدافع حرم دهه هفتادی «محمدرضا دهقان امیری» است که توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده، این شهید متولد ۲۶ فروردین ۱۳۷۴ در استان تهران است که در تاریخ ۲۱ آبان ماه سال ۱۳۹۴ با عنوان بسیجی تکاور راهی سوریه می‌شود و هم‌زمان با آخرین روز‌های ماه محرم‌الحرام در نبرد با تروریست‌های تکفیری در حومه حلب طی عملیات محرم به شهادت می‌ رسد. محمدرضا دهقان امیری دانش‌آموخته‌ دبیرستان علوم و معارف اسلامی «امام صادق (ع)» و دانشجوی سال سوم فقه و حقوق اسلامی در مدرسه عالی شهید مطهری بوده است.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کتاب دفاع مقدس ادبیات ارزشی فاطمه سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۹۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیۀ جمعی از شاعران و نویسندگان تبریز درباره شهادت مدافع حرم حاج طالع یوسف‌اف در باکو

در این بیانیه آمده است بار دیگر در امتداد خط سرخ شهادت حسینی، یکی دیگر از پیروان اهل بیت (ع) و چهرۀ شاخصی از دلدادگان خمینی کبیر و خامنه‌ای بزرگ در زندان ظالمان و عوامل شیطان بزرگ در باکو به شهادت رسید.

ما شاعران و نویسندگان تبریز با عرض تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت این مدافع مظلوم حرم زینب کبری سلام‌الله علیها به مردم تحت ستم جمهوری آذربایجان، خانوادۀ داغدیده و همرزمان شهید و فعالان حسینیون آذربایجان، این نوید را مید‌هیم که نظام ظلم و سازمان زنجیر و زندان، چنان که خدا و فرستادگانش بشارت داده‌اند سرنگون، و پرچم پیروزی صالحان برافراشته خواهدشد.
مدافع حرم حضرت زینب، پیرغلام اباعبدالله الحسین علیه‌السلام، یار شهید حاج قاسم سلیمانی، حاج طالع یوسف‌اف (با نام جهادی حاج تقی) از رزمندگان مقاومت اسلامی حسینیون جمهوری آذربایجان در زندان رژیم صهیونیستی باکو مظلومانه و غریبانه به کاروان شهیدان راه حق پیوست.

حاج طالع یوسف‌اف از شیعیان مخلص و مجاهد جمهوری آذربایجان بود که برای محافظت از حرم حضرت زینب کبری و حضرت رقیه بنت‌الحسین ع داوطلبانه در سال ۱۳۹۵ به رزمندگان مدافع حرم پیوست. وی به رغم سن بالا در سوریه آموزش‌های نظامی را طی کرد و در عملیات‌های متعدد از جمله آزادی دیرالزور از اشغال سازمان جنایتکار داعش و تکفیری‌ها به نبرد پرداخت.

شهید حاج طالع یوسف‌اف که به دلیل شخصیت پاک خود از نفوذ مؤثری در میان متدینین برخوردار بود، در شکل‌گیری «حسینیون جمهوری آذربایجان» که به دستور سردار دل‌ها مانند زینبیون، فاطمیون و حیدریون تشکیل شد، نقش ایفا کرد.

حاج طالع در دی ماه ۱۴۰۱ با همکاری رژیم صهیونیستی و باکو در روسیه دستگیر و به باکو انتقال یافت.

دولت باکو که رزمندگان مقاومت اسلامی و مدافعان حرم و تشکل شیعی «حسینیون» را در پیروی از رژیم صهیونیستی و حامیان آن «سازمان تروریستی» می‌نامد، با تشکیل پرونده در زمینۀ جرایم سنگین، حاج طالع را زندانی و تحت فشار‌ها و شکنجه‌های سنگین قرار داد. حاج طالع به علت مقاومت در برابر شکنجه‌های رژیم باکو و پایداری بر مواضع اصولی و ضدصهیونیستی خود در ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در زندان باکو به شهدای مدافع حرم پیوست.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • روایتی حقوقی و هنری از کارگران کارخانه چیت‌سازی بهشهر 
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • بیانیۀ جمعی از شاعران و نویسندگان تبریز درباره شهادت مدافع حرم حاج طالع یوسف‌اف در باکو
  • جایزه قلم آمریکا با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد
  • جایزه قلم آمریکا در پی حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد
  • جایزه آمریکایی که با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد
  • آزادی بیان به سبک غرب / جایزه آمریکایی که با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد
  • روایتی از زندگی نخستین شهید ترور پس از انقلاب
  • رونمایی از کتاب آقا داماد در سمنان
  • مجموعه داستان دوباره همان زخم‌ها را به صورتم بزن در کرمانشاه منتشر شد