Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،رضا رجب زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: لای روبی رودخانه‌ها باید در اولویت شهرداری‌ها و شرکت آب منطقه‌ای استان باشد.

رجب زاده افزود: فرمانداران در شهرستان‌ها می‌توانند با تشخیص اولویت‌ها در یک اقدام عاجل و جهادی تمام امکانات را برای لای روبی رودخانه‌ها بسیج کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه تکرار مشکلات سیل گذشته قابل قبول نیست، عنوان کرد: در سیل بهار امسال به دلیل نبود پل دسترسی و تصرف بستر رودخانه‌ها در روستا‌های راز و جرگلان و مانه و سملقان ۱۰ تا ۱۵ روز مسیر عبور روستا‌ها مسدود شد که اگر این مشکل در آینده نیز تکرار شود نشان می‌دهد ما برای حل این مشکل فکری نکردیم.

رجب زاده با تاکید بر اینکه اولویت اول استان بازسازی مناطق سیل زده است و تا کنون افزون بر ۸۰ درصد پرونده‌ها به انعقاد قرارداد رسیده است، خبر داد: امسال ۱۲ میلیارد تومان از اعتبارات محدود استان به ایجاد پل و ابنیه راه روستایی اختصاص داده شد و ۲۱ پل که تا دو سال آینده احداث می‌شود.

او اظهار داشت: در نشست با رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور مقرر شد ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث پل و ابنیه استان اختصاص داده شود که سهم استانی و ملی با هم برابر و ۵۰ درصد است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی عنوان کرد: سازمان هواشناسی استان باید به دنبال تجهیزات خود برای پیش بینی‌های دقیق آب و هوا از مرکز باشد چرا که پیش بینی‌های این سازمان برای مدیریت بحران حساس و الزامی است.

رجب زاده تاکید کرد:برخی از حل مشکلات نیاز به مدیریت و اولویت بندی دقیق‌تر دارد و باید پیش از آغاز فصل سرما برای مقابله با بحران‌های احتمالی اقدامات لازم را انجام دهیم تا مردم دچار زحمت نشوند.

او گفت: باید هماهنگی در مدیریت بحران استان وجود داشته باشد و برای جلوگیری از هدف رفت اعتبارات موازی کاری نداشته باشیم.

رجب زاده دستور داد: دستگاه‌های اجرایی تا چند روز آینده به مکاتبه مدیریت بحران استانداری مبنی بر اعلام تجهیزات و امکانات خود برای کمک به استان در زمان بحران پاسخ دهند و اعضای ستاد مدیریت بحران استان قانون جدید مدیریت بحران را به خوبی مطالعه کنند و از ظرفیت‌های قانونی موجود آگاه باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه ۵ درصد کل اعتبارات استان باید برای پیشگیری بحران هزینه شود، افزود: جمع آوری آب‌های سطحی و دیگر اقدامات برای پیشگیری از بحران‌ها باید بر اساس یک طرح کارشناسی باشد.

انتهای پیام/د

اقدام جدی شهرداری‌ها برای لای روبی رودخانه‌های حوزه شهری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۰۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۸۳۱ مکان پرخطر در قم

معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: در مرحله نخست شناسایی مشاغل و اماکن پرخطر در شهر قم، حدود ۸۳۱ مکان شناسایی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهدی اصفهانیان مقدم گفت: با محوریت اداره کل مدیریت بحران استانداری قم و بر اساس دستورالعمل‌هایی که تنظیم‌ شده است، برخی از مراکز خدماتی-عمومی ملزم به دریافت پروانه ایمنی شدند که از جمله این‌ها بیمارستان‌ها هستند. 

وی افزود: در جلسات با نظام پزشکی و اداره کل بحران به این نتیجه رسیده‌ایم که اکثر مراکز درمانی قبل از هر اقدامی پروانه ایمنی بگیرند. 

معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری قم بیان کرد: در حال حاضر بیمارستان شهید بهشتی، کامکار و آیت‌الله گلپایگانی درخواست پروانه ایمنی کردند و برای گرفتن این پروانه باید سیستم‌های اطفای حریق، سیستم‌های ایمنی و تجهیزات امداد و نجات مورد بررسی قرار بگیرد و همین موضوع سبب افزایش ضریب ایمنی آن مجموعه می‌شود.

 وی عنوان  کرد: همین نگاه در حال دنبال شدن در بخش اصناف و صنایع است که با همکاری متولیان امر مثل پاساژها و مراکز خرید خودشان اقدام به کسب پروانه ایمنی کنند تا شاهد کاهش حوادث باشیم. همچنین بررسی وضعیت ایمنی مناطق هشتگانه نیز با محوریت ستاد مدیریت بحران در سال گذشته دنبال شد. 

اصفهانیان مقدم با بیان اینکه مرحله نخست شناسایی مشاغل و اماکن پرخطر و خطرزا در شهر قم با محوریت مرکز مدیریت بحران و سازمان آتش‌نشانی انجام و حدود 831 مکان شناسایی شد، گفت: برای این منظور 14 جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری در سطح مناطق هشتگانه در سال 1402 انجام شد.  

معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به تکمیل بیمه‌نامه حوادث باری 23 ساختمان شهرداری قم تصریح کرد: مسئله تأمین سیستم برق اضطراری نیز موضوع دیگری بود که برای ساختمان‌های شهرداری قم در دستور کار قرار گرفت.

انتهای پیام/

  

دیگر خبرها

  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • امداد رسانی هلال احمر اصفهان به ۲۴۵ فرد گرفتار در سیلاب
  • لزوم گره گشایی ترافیک شهری در رشت
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های قزوین
  • قطع حقابه و تغییر اقلیم عامل اصلی پدیده ریزگرد در قم است
  • آماده‌باش مدیریت بحران استان
  • شناسایی ۸۳۱ مکان پرخطر در قم
  • مدیریت بحران استان یزد در آماده باش کامل است
  • هشدار نارنجی و تشدید بارندگی در استان یزد