Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه بازدید از یگان‌های ارتش در بوشهر از مواضع پدافندی مستقر در سواحل خلیج‌فارس از جمله تجهیزات پدافندی نیروگاه اتمی بوشهر بازدید، و آمادگی‌های روحی و رزمی و قابلیت‌های تاکتیکی و عملیاتی یگان‌ها و ایستگاه‌های موشکی و راداری نیروی پدافند هوایی ارتش را ارزیابی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی کشور در ابتدا با حضور در ایستگاه راداری مُند، از سامانه راداری بومی فتح ۲ بازدید کرد.

فرمانده این ایستگاه راداریِ برد بلند، برخی از قابلیت‌های آن را شامل کشف انواع هواپیما‌های بدون سرنشین، اهداف دارای سطح مقطع پایین و موشک‌های کروز و برخی از اقدامات شاخص آن تشریح کرد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۹ هزار و ۱۵۵ پرواز هواپیما‌های مختلف رصد شده که ۱۴۴ مورد از آن‌ها از جمله هواپیما‌های مظنون به متخاصم از کلاس MQ۹، U۲ و RQ۴ بوده که قبل از ورود به حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران پس از شناسایی با استفاده از سامانه راداری فتح ۲ با اخطار قاطع شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور مواجه شده‌اند.

بازدید از سامانه‌های موشکی S۲۰۰ نیروی پدافند هوایی ارتش مستقر در مناطق حساس و مهم بوشهر از دیگر برنامه‌های فرمانده کل ارتش بود که در آن سرعت عمل در بارگیری موشک در مدت زمان ۲ دقیقه و ۸ ثانیه با موفقیت ارزیابی شد.

همزمان با سرعت عمل تاکتیکی و عملیاتی کارکنان این سامانه، تیزپروازان نیروی هوایی ارتش نیز با پرواز جنگنده‌ها بر فراز منطقه خلیج‌فارس، آمادگی خود را در اجرای ماموریت‌های گشت و شناسایی به نمایش گذاشتند.

امیر سرلشکر موسوی در ادامه با حضور در ایستگاه راداری شهید ستاری به عنوان مرکز پایش گزارش و از حلقه‌های به هم پیوسته زنجیره یکپارچه پدافندی بازدید، و نحوه رصد ۲۴ ساعته آسمان خلیج فارس را ارزیابی کرد.

فرمانده این ایستگاه راداری، در گزارشی اقدامات مشترک و هم‌افزای ارتش و سپاه در کشف، شناسایی، رهگیری و انهدام هواپیما‌های بدون سرنشین متجاوز و متخاصم و همچنین پوشش هوایی مناطق حساس منطقه را گویای تلاش خستگی ناپذیر کارکنان متعهد پدافند هوایی کشور دانست.

اجرای عملیات واکنش سریع شبانه به منظور مقابله با اهداف هوایی متخاصم بر فراز آب‌های خلیج فارس به وسیله جنگنده‌های آلرت پایگاه هوایی شهید یاسینی بوشهر و همچنین انجام پرواز‌های گشت و شناسایی تاکتیکی از دیگر مواردی بود که فرمانده کل ارتش آن‌ها را ارزیابی کرد.

همچنین پست امداد شهید محمد حمزه به عنوان پایگاه مردم‌یاری نیروی پدافند هوایی ارتش در منطقه بوشهر که از اقدامات فرماندهی منطقه پدافند جنوب است، با حضور امیر سرلشکر موسوی بهره برداری شد.

در ادامه بازدید فرمانده کل ارتش از ایستگاه راداری شهید ستاری، کارکنان این ایستگاه با استفاده بهینه از تجهیزات و توان رزم نیروی پدافند هوایی ارتش، گوشه‌هایی از اقدامات شبکه یکپارچه پدافندی در زمان بحران و تعامل با سایر نیرو‌های مسلح با استفاده از توان رزمی یگان‌های مستقر در منطقه جنوب کشور را در قالب بازی جنگ اجرا کردند.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی کشور با حضور در مواضع و حلقه‌های مختلف پدافندی منطقه از جمله نیروگاه اتمی بوشهر شامل انواع سامانه‌های برد کوتاه، متوسط و بلند با قابلیت‌ها و توانمندی مقابله با هرگونه تجاوز هوایی به ویژه ریزپرنده‌های متخاصم، این مواضع را بازدید و عملکرد آن‌ها را مثبت ارزیابی کرد.

وی همچنین بهره‌برداری مطلوب از این سامانه‌ها به دست افسران جوان و روحیه بالای اجرای ماموریت را بسیار مسرّت‌بخش و امیدآفرین توصیف کرد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارتش سازمان انرژی اتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۰۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: تعداد نیروگاه‌های اتمی ایران افزایش می‌یا‌بد

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ایران همسو با سایر کشور‌های جهان گام‌های اساسی برای افزایش تعداد نیروگاه‌ها و ظرفیت تولید برق هسته‌ای برداشته است.

به گزارش تسنیم، محمد اسلامی در جریان بازدید از واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر درباره میزان برق هسته‌ای تولیدشده در این نیروگاه اظهار داشت: در یک دهه گذشته ۶۳ میلیارد کیلووات‌ساعت برق در نیروگاه اتمی بوشهر تولید شده است.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ جشن دهمین سال تولید برق از نیروگاه اتمی بوشهر برگزار شد و بر اساس آمار در یک دهه گذشته ۶۳ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای در این نیروگاه تولید شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: تولید این میزان برق هسته‌ای، موجب صرفه‌جویی ۱۰۳ میلیون بشکه نفت خام شده است که ارزش این میزان صرفه‌جویی در مصرف سوخت‌های فسیلی بیش از ۸ میلیارد دلار است.

اسلامی خاطرنشان کرد: تاکنون با تولید ۶۳ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای، نیروگاه اتمی بوشهر توانسته است ۴ بار هزینه صرف‌شده بابت احداث خود را تأمین کند.

وی با بیان اینکه تحقق تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای از موضوعات مهم و مورد تأکید مقام معظم رهبری است، گفت: این طرح مهم با جدیت در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران قرار دارد و بلوغ هسته‌ای کشور از طریق تولید انرژی و برق هسته‌ای با جدیت دنبال می‌شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به سهم ۱۱ درصدی برق هسته‌ای تولیدشده در نیروگاه‌های اتمی جهان عنوان کرد: در جریان برگزاری بیست و هشتمین اجلاس جهانی تغییرات اقلیمی سازمان ملل مقرر شد تا سال ۲۰۵۰ ظرفیت انرژی هسته‌ای برای تولید برق جهانی سه برابر شود که ما نیز گام‌های اساسی برای افزایش تعداد نیروگاه‌های اتمی کشور خود برداشته‌ایم.

دیگر خبرها

  • قتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیروهای مسلح است
  • آتش‌نشانی‌ شهرداری‌های استان بوشهر تجهیز می‌شوند
  • ایستادگی و مقاومت بارز ترین ویژگی های شهید قرنی است
  • بزرگداشت شهید قرنی در مرکز پدافند هوایی سمنان
  • اسلامی: تعداد نیروگاه‌های اتمی ایران افزایش می‌یا‌بد
  • تولید ۶۵ میلیون مگاوات برق در نیروگاه اتمی بوشهر
  • بی‌بی‌سی: عبور موشک‌های ایران از پدافند هواییِ چند لایه اسرائیل
  • بی‌بی‌سی: موشک‌های ایران از پدافند هواییِ چند لایه اسرائیل عبور کردند
  • ۶۵ میلیون مگاوات برق در نیروگاه اتمی بوشهر تولید شد
  • تشریح روند ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر