Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-24@04:10:44 GMT

تشریح آخرین وضعیت مناطق زلزله‌زده

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۰۹۸۵

فرماندار ویژه شهرستان میانه آخرین وضعیت مناطق زلزله زده را تشریح کرد. ناطقان: محمدرضا مشایخی معاون استاندار آذربایجان شرقی گفت: مهتمرین دغدغه ستاد بحران اسکان موقت زلزله زدگان است.

مشایخی با بیان اینکه در پی وقوع زلزله اخیر در شهرستان میانه بلافاصله در اولین دقایق تمامی نیروهای امدادی و ستاد بحران به روستاهای هدف رفتند، افزود: خسارت در تعدادی از روستاها زیاد است و متاسفانه تعداد ۵ نفر فوتی داشتیم که ضمن تسلیت مجدد به حضور خانواده فوت شدگان و اهالی شهرستان میانه که بعد از طی تشریفات قانونی به خاک سپرده شدند، با تلاش کلیه نیروهای امدادی، انتظامی و نظامی از همان ساعات اولیه اسکان اضطراری شروع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرماندار میانه با ذکر این موضوع که اولین اقدام راه اندازی حلقه امنیتی در روستاها به صورت پاسگاه سیار بود که توسط نیروی انتظامی شهرستان و ویگان ویژه استان راه اندازی شد، افزود: این امر موجب تامین امنیت روستاهای آسیب دیده و ایجاد نظم در کمک رسانی و آوار برداری و کنترل ترافیک موجود در مناطق زلزله زده شده است.

۵۵۰ راس احشام تلف شده از زیر آوار خارج شد

رئیس ستاد بحران شهرستان میانه با بیان اینکه پس از اسکان مردم در چادرهای امدادی اقدام به درآوردن ۵۵۰ راس احشام تلف شده از زیر آوار کرده و توسط اداره دامپزشکی جهت جلوگیری از حمله حیوانات وحشی و مسائل بهداشتی دفع شد، ادامه داد: بعد از آن مایحتاج ضروری اولیه و سه روزه زلزله زدگان شامل ۳۰۹۱ تخته چادر ۳۵۲۱ تخته پتو، ۱۴۱۰ عدد چراغ والور و در کنار آن ۱ میلیون لیتر نفت سفید از سوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی آذربایجان شرقی برای استفاده در امر زلزله زدگان در اختیار شهرستان گذاشته شد و همچنین ۲ هزار و ۱۰۰ لیتر گازوئیل برای ماشین آلات تهیه شد.

وی افزود: مقدار ۶۷۷ توپی موکت و فوم زیر موکت برای چادرهای افراد ساکن تهیه و توزیه شده، همچنین تعداد ۲۲۸۰ غذای ۷۲ ساعته و ۴۱۴ بسته یک ماهه توزیع شد و ست ظروف ۹۷ مورد و ۴۶۰۰ بطری آب معدنی و ۱۱۰۰ بسته نان و ۲ هزار هیتر برقی توزیع و توسط ماموران برق و کارشناسان سازمان فنی و حرفه ای بصورت استاندارد نصب شده. در اینجا لازم می دانم از مردم تقاضا کنم در مصرف برق صرفه جویی کنند تا ترانس های برق در مناطق زلزله زده جوابگوی مصرف باشند.

راه اندازی امکانات پخت غذای گرم

فرماندار میانه خبر از راه اندازی امکانات پخت غذای گرم و راه اندازی نانوایی برای زلزله زدگان در ورنکش و ترکمنچای خبر داد و گفت: به همت موکب های استان و شهرستان به طور متوسط روزانه ۶ هزار پرس غذا برای نهار و شام زلزله زدگان پخت و توزیع می شود و در کنار این اقدامات تیم های پزشکی به صورت مستقر و سیار در روستاها به نیازمندان خدمات رایگان ارائه می دهند که این امر مانع از بروز مسائل بهداشتی و شیوع بیماری می شود.

مشایخی با بیان اینکه بعد از اسکان اضطراری مهم ترین دغدغه ما اسکان موقت از طریق کانکس و اتاق سیار است افزود: مبلغ ۱۰ میلیون تومان از طرف دولت به عنوان اجاره بهاء برای شش ماه پرداخت می شود و باید بتوانیم مشکل اسکان موقت را حل کنیم.

وی ابراز داشت: در حال حاضر آوار برداری یکی از کارهای مهمی است که توسط شهرداری میانه و بنیاد مسکن و سایر گروهها صورت می گیرد و بازگشایی معابر انجام شده است.

جزئیات پرداخت تسهیلات کم بهره به زلزله زدگان

وی گفت: ارزیابی های صورت گرفته نشان می دهد که ۳۳۰۰ باب خانه آسیب دیده و ۲۲۰۰ باب نیاز به بازسازی و نوسازی و ۱۱۰۰ باب خانه نیاز به تعمیر دارد. برای اینکار از سوی دولت مساعدت هایی صورت گرفته که ۴۰ میلیون تومان وام برای بازسازی و نوسازی بصورت قرض الحسنه و ۱۰ میلیون تومان بصورت بلاعوض پرداخت شود و برای تعمیر خانه های خسارت دیده ۱۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه و ۵ میلیون بلاعوض و برای وسایل معیشتی داخل منزل ۵ میلیون تومان بلاعوض و برای هر واحد دامی مبلغ ۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

مشایخی سپس ادامه داد: در کنار کارهای امدادی و عمرانی صورت گرفته کارهای فرهنگی و باز توانی توسط کانون فرهنگی و پرورشی نوجوانان استان و بهزیستی در حال انجام است که بتوانند روحیه شادابی و نشاط را به کودکان مناطق زلزله زده بازگردانند.

وی ابراز داشت: برای کنترل و راستای آزمایی از طریق دهیاران و کارشناسان فرمانداری به صورت نوبتی و مرتب از روستاها بازدید و عملکرد دستگاه های اجرایی را کنترل و نقاط ضعف را شناسایی می کنند تا نسبت به رفع آن اقدام کنیم.

۶۱ روستا بر اثر زلزله آسیب دیدند

فرماندار ویژه میانه با بیان اینکه۶۱ روستا بر اثر زلزله در این شهرستان آسیب دید، گفت: دغدغه تمامی مسئولان کشوری، استانی و شهرستان این است که زودتر کار آواربرداری و تعمیر واحدهای مسکونی را انجام دهند و بتوانند مناطق زلزله زده را بازسازی کرده و به ساکنان آن تحویل دهند. از مردم می خواهم همکاری بیشتری با عوامل اجرایی داشته باشند تا پیشرفت کار تسریع یابد.

وی در پایان ضمن تشکر ویژه از اهالی رسانه و جراید محلی و شهرستان میانه که با حضور در ساعت اولیه و اطلاع رسانی به مردم همراه مسئولین بودند گفت: بدون شک با همراهی همه مردم، رسانه ها و مسئولان می توانیم مشکلات را حل کنیم.

گفتنی است در زمین لرزه ۵.۹ ریشتری بامداد جمعه ۱۷ آبان شهر «ترک» میانه ۵ نفر کشته و حدود ۶۰۰ نفر مصدوم شدند.

این حادثه به حدود ۵ هزار واحد مسکونی روستایی در شهرستان‌های میانه و سراب خسارت وارد کرد. منبع: مهر برچسب ها: مناطق زلزله زده ، تشریح ، وضعیت ، آذربایجان شرقی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مناطق زلزله زده تشریح وضعیت آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۰۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید

سگ‌سانان زیرراسته‌ای از گوشتخواران هستند. گرگ، روباه و شغال هر سه شبیه سگ هستند یعنی پوزه‌ای دراز، باریک و استوانه‌ای شکل دارند. تعداد دندان‌ها ۴۲ عدد است. گوش‌های سیخ و مثلثی شکل، دم پرمو، دست و پایی بلند دارند و حیواناتی پنجه رو هستند.

حس بویایی آنها بسیار قوی و شنوایی و بینایی‌شان قوی است. دارای غده‌های تولید بو در سطح زیرین دم هستند. آنها قلمرو خود را به‌وسیله ادرار مشخص می‌کنند. در مقایسه با اغلب گوشت‌خواران دونده‌های خوبی هستند. اکثر آنها طعمه خود را تعقیب و شکار می‌کنند.

به گزارش همشهری آنلاین، این گونه‌ها در گسترش هاری در جوامع انسانی نقش مهمی دارند در نتیجه در صورت گزش حتما باید به مراکز درمانی برای دریافت واکسن هاری فوری اقدام کرد.

تصاویر برگرفته از کتاب راهنمای صحرایی پستانداران نوشته مهندس هوشنگ ضیایی است گرگ

بزرگترین سگ‌سان وحشی، گرگ است. در ایران از خانواده گرگ‌ها گونه گرگ خاکستریCanis lupus زیست می‌کند. گرگ علارغم شباهت به سگ، سری پهن‌تر، گردنی کلفت‌تر، چشمانی مورب‌تر دارد. دم قدری افتاده و صاف است و گوش‌هایش بر خلاف سگ‌سانان، نوک تیز نیست. رنگ بدنش از خاکستری تا زرد است. توله گرگ‌ها بیشتر سیاه‌رنگ‌اند و با بالا رفتن سن، رنگ پوست آن‌ها کم‌رنگ‌تر می‌شود.

رژیم غذایی: گرگ خاکستری از علف‌خواران بزرگی مانند کل و بز، قوچ و میش، آهو، مرال، شوکا، مهره داران کوچک و پرندگان تغذیه می‌کند.

زادآوری: گرگ ماده در فصل زمستان و اوایل بهار، بچه می‌زاید. پس از دو ماه ۲ تا ۱۰ بچه می‌زایند. عمر گرگ در طبیعت ۱۲ سال و در اسارت ۱۶ سال است.

وضعیت حفاظتی: جمعیت این گونه در اکثر نقاط کشور به شدت کاهش یافته و در برخی مناطق به‌طور کلی از بین رفته است.

 

شغال

شغال طلایی یا آسیایی در سراسر ایران وجود دارد. شغال‌ها تا ۱۳ سال در طبیعت زندگی می‌کنند. آنها هم در روز و هم شب فعال هستند، اگرچه در جایی که با انسان در تماس هستند تمایل به شبگردی دارند.

رژیم غذایی: شغال جانوری همه چیزخوار است و غذای آن با توجه به فصل و منطقه زندگی تفاوت می‌کند.از جانوارنی که در حاشیه جاده کشته شده‌اند تا مارمولک، میوه‌های باغات، جوندگان کوچک، خربزه، ازگیل و ...مصرف می‌کند.

زادآوری: در ایران از مهر تا بهمن ماه جفت‌گیری می‌کنند و۶ -۵ توله پس از ۶۳ روز حاملگی به دنیا می‌آورند و به مدت ۸ تا ۱۰ هفته به آنها شیر می‌دهند.

وضعیت حفاظتی: این جانور از سوی IUCN اتحادیه بین‌ المللی حفاظت از طبیعت، به عنوان موجودی با کمترین نگرانی طبقه‌بندی شده‌است.

روباه معمولی

در بین روباه‌های ایران، روباه معمولی بیشتر خود را به شهرها نزدیک کرده است. دسترسی به زباله‌های شهری و روستایی باعث شده آنها به محیط های انسانی راه یابند. با تغییر کاربری زمین‌های اطراف شهرها از مناطق جنگلی و مراتع به زمین‌های کشاورزی، پارک‌های جنگلی و یا مناطق شهری، حضور حیات وحش در سکونتگاه‌های حاشیه‌ای معمول شده است.

رژیم غذایی: روباه معمولی از پستانداران کوچک مانند موش و خرگوش، پرندگان و جوجه‌ی آن‌ها، قورباغه، حلزون، ماهی و خرچنگ، حشره‌ها و سایر بی مهرگان تغذیه می‌کند و غذاهای گیاهی در حکم غذاهای مکمل برای آن است.

زادآوری: روباه نر از بوی ادرار نوع ماده وی را پیدا می‌کند. روباه ماده ممکن است با چند نر نیز جفت گیری کند. روباه ماده در زمستان بچه می‌زاید. دوران آبستنی این روباه معمولاً بین ۵۱ تا ۶۳ روز است و تعداد توله‌ها بین ۳ تا ۸ عدد است و معمولاً ۴ عدد است. در ۱۰ ماهگی توانایی تولید مثل پیدا کرده و ۱۰ سال عمر می‌کنند.

وضعیت حفاظتی: این گونه وضعیت بدی ندارد و حمایت شده نیست.

 

  کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • اوضاع وحشتناک اسیران غزه به روایت آزاده فلسطینی
  • تشریح آخرین وضعیت تردد کامیون های ترانزیتی از مرز آستارا
  • حضور مجدد استاندار سیستان و بلوچستان از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان
  • تشریح آخرین وضعیت مصدومان تیم فوتبال سپاهان از زبان پزشک تیم
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در هرمزگان
  • وزیر اقتصاد تشریح کرد؛ جزئیات معامله ۶ هزار میلیاردی سرخ‌آبی‌ها با پتروشیمی و بانک‌ها
  • جزئیات سیل در ۲۵ شهرستان کشور / وضعیت در سیستان و بلوچستان اضطراری است
  • کلاهبرداری از طریق لینک جعلی کالابرگ الکترونیک
  • بازسازی بیش ۸۰ درصد واحد‌های مسکونی در مناطق زلزله زده خوی