Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-29@04:54:46 GMT

ایرانیان مردمانی صلح‌طلب و از جنگ بیزار هستند

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۱۰۴۳

ایرانیان مردمانی صلح‌طلب و از جنگ بیزار هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، سعدالله نصیری قیداری سرپرست دانشگاه شهید بهشتی با حضور در نشست تخصصی «جنگ، مهاجرت های اجباری و اثرات منفی آن ها بر محیط زیست»، با بیان اینکه ایرانیان مردمانی صلح طلب و از جنگ و خونریزی بیزار هستند، گفت: در اینجا گرد هم آمده ایم تا بگوییم ما دوستدار صلح هستیم و از جنگ و خونریزی بیزاریم و تاریخ گواه این حقیقت بزرگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصیری با برشمردن آثار و تبعات جنگ بر روح و روان انسان‌ها و محیط زیست، اظهار کرد: انسان به طرق مختلف به محیط زیست آسیب می زند که جنگ یکی از آنهاست. زنان و نهاد خانواده کانون های رشد و تعالی فردی و اجتماعی جوامع هستند و محیط زیست بستر رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورها بدیهی است که باید با هر عاملی که به این کانون های رشد و توسعه انسانی آسیب می رساند مقابله کرد.

وی افزود: امروزه عواقب ناشی ازجنگ ها، از جمله معضلات عمده ی محیط زیست، تلقی می شود در طول سال ها ی اخیر بر تعداد کشورهایی که از برنامه زیست ملل متحد درخواست کرده اند تا ارزیابی های زیست محیطی پس ازجنگ را انجام دهد افزوده شده است، بخصوص در جنگ های اخیر صورت گرفته‌در خاورمیانه از جمله جنگ های ایران، کویت، عراق (جنگ
خلیج فارس )، کشورهای آسیای شرقی از جمله ویتنام، بالکان و ... البته در این رابطه قطعنامه هایی صادر شده است که از جمله ی آن می توان به قطعنامه ای که برای نخستین بار در سال (2001) در روز ششم نوامبر مصادف با 15 آبان به تصویب رسید اشاره کرد که در این تصویب نامه این روز را روز بین الملل پیشگیری از تخریب محیط زیست درجنگها و مناقشات مسلحانه نامگذاری کرد .

سرپرست دانشگاه شهید بهشتی گفت: هدف اصلی این قطعنامه ها و برگزاری چنین همایش هایی این است که افکار عمومی و بین الملل به آثارزیان بار جنگ بر تخریب طولانی مدت محیط زیست، اکوسیستم ها و منابع طبیعی را به خود جلب کند،  آثاری که نه تنها نسل امروز بلکه نسل های آینده را به خود درگیر می کند.

کد خبر 4772033

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه شهید بهشتی ویتنام خاورمیانه کویت هفته کتاب هفته کتاب و کتاب خوانی ترجمه گردشگری کتاب و کتابخوانی بازار نشر ادبیات ادبیات جهان تازه های نشر رایزنی فرهنگی جایزه ادبی معرفی کتاب نقد کتاب میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۱۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهنه آبی تالاب‌های چالدران افزایش یافت

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس اداره حفاظت محیط زیست چالدران گفت: با توجه به افزایش سطح بارش های زمستانه در حوزه شهرستان چالدران و با مشارکت و همراهی جوامع محلی حجم آب تالاب های چالدران نسبت به سال آبی پارسال ۳۰ درصد افزایش یافته است.

حجت آذریار در گفت و گو با ایسنا افزود: در حال حاضر میزان سطح آب تالاب های این شهرستان به بیش از ۲۵۰ هزار مترمکعب رسیده است و این امر نتیجه مشارکت مردم در حفظ و احیاء این میراث های طبیعی است. 

وی بیان کرد: بر اساس تعاملات بعمل آمده با کشاورزان حاشیه تالاب های چالدران علاوه بر حق‌آبه تالاب ها، آب مازاد بخش کشاورزی نیز به این تالاب هدایت می‌شود و انتقال این آبها در فصل خارج از کشت، با تلاش مامورین یگان حفاظت محیط زیست چالدران و همکاری و تعامل جوامع محلی صورت می‌گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ممنوعیت ورود گردشگران به میانکاله در روز طبیعت
  • حفاظت از محیط زیست یک تکلیف است
  • آغاز فنس‌کشی جاده انقراض یوزپلنگ ایرانی
  • پهنه آبی تالاب‌های چالدران افزایش یافت
  • مهمترین برنامه‌های سازمان محیط زیست در سال آینده
  • ثبت تصویر خرس قهوه‌ای در اشترانکوه + فیلم
  • هشدارمحیط زیست گیلان/ از روشن کردن آتش در مناطق جنگلی خود داری کنید
  • چند خبر کوتاه از جغتای
  • طرح‌های محیط زیستی چقدر وام گرفته اند؟
  • چند نکته درباره قطعنامه ۵۹۸، غرامت و ۵ سئوال از وزیر خارجه