Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس کشور با تأکید بر همکاری نیروی انتظامی با قوه‌قضاییه در برخورد با مفاسد اقتصادی مخصوصا دانه‌درشت‌ها گفت: هرچه فشارها بیشتر شود، عزم برخورد با مفاسد نیز بیشتر می‌شود. ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱ اجتماعی پلیس نظرات - اخبار اجتماعی -

سردار حسین اشتری در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا درباره هجمه‌های وارد شده به دستگاه قضا و پلیس در رسیدگی به پرونده‌های مفاسد اقتصادی، اظهار کرد: پلیس به روند رسیدگی به پرونده‌های مفاسد اقتصادی با قدرت و سرعت بیشتر ادامه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس کشور با بیان اینکه با هماهنگی دستگاه قضایی به پرونده‌های مفاسد اقتصادی مخصوصاً دانه‌درشتها رسیدگی می‌کنیم، تصریح کرد: هماهنگی خوبی بین پلیس و قوه‌قضاییه وجود دارد و امیدواریم با امکانات موجود، روند رسیدگی به این پرونده‌ها سرعت بیشتری پیدا کند.

وی متذکر شد: پلیس کار خود را انجام می‌دهد و کاری نداریم که دیگران چه می‌گویند، مردم پلیس را امین خود می‌دانند و ما نیز بر اساس وظیفه ذاتی خود عمل می‌کنیم.

اشتری با بیان اینکه از حقوق مردم دفاع می‌کنیم، خاطرنشان کرد: هرچه فشارها بیشتر شود، عزممان جزم‌تر شده و می‌فهمیم کارمان روند خوبی داشته است.

عطریانفر: آقای روحانی! از فرصت تاریخی ایجاد شده در قوه‌قضاییه استقبال کنیدبیانیه بسیج حقوقدانان درباره سخنان روحانی در یزد: ترجیح منافع حزبی زهری مهلک بر تاروپود انقلاب استامام: جای صحبت‌های روز گذشته روحانی در رسانه نبود/این اظهارات برای مردم جاذبه‌ای نداردروحانی نمی‌خواهد محاکمات فراجناحی قوه قضائیه را ببیند؟!پاسخ سخنگوی قوه قضائیه به اظهارات رئیس‌جمهور/ "ارتقای شغلی" برخی متهمان پرونده بابک زنجانی در دولت روحانیپاسخ رئیسی به اظهارات روحانی: با سیاسی‌کاری و دوقطبی‌سازی مبارزه با فساد را ترک نمی‌کنیم

انتهای پیام/

R1370/P/S2,20,21/CT1 واژه های کاربردی مرتبط فرمانده ناجا قوه قضائیه مفاسد اقتصادی پلیس سردار اشتری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرمانده ناجا قوه قضائیه مفاسد اقتصادی پلیس سردار اشتری فرمانده ناجا قوه قضائیه مفاسد اقتصادی پلیس سردار اشتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۱۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به رئیسی در مورد پرونده فساد چای دبش طعنه زد.

این روزنامه نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

این‌ها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به علیرضا پناهیان ادامه داد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

دیگر خبرها

  • مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی استان ۲۱۸ میلیارد ریال است
  • سرعت رسیدگی به پرونده ۸ مهر انتظار از قوه‌ قضائیه است
  • پرونده قضایی ۸ مهر زاهدان در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • سرعت، دقت و اتقان در رسیدگی به پرونده هشت مهر زاهدان را از قوه‌ قضائیه انتظار داریم
  • پرونده قضائی «هشت مهر» در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • صبر ٨٤ روزه مردم کرمان برای رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر
  • وصول مطالبات ۱۱ هزار میلیاردی در پرونده‌های اقتصادی
  • قاچاقچی دستمال جادویی در دام پلیس همدان
  • آمار جدید دادستان انقلاب؛ از وصول مطالبات تا پرونده‌های کثیرالشاکی
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟