Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای کشور گفت: ساماندهی سایت اجباری و اختیاری در مرز باشماق نیازمند ۴۲ میلیارد تومان اعتبار است. ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۶ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، خداداد مقبلی شامگاه چهارشنبه در ‏سی‌و‌چهارمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی کردستان با بیان اینکه مشکلات زیرساختی در پایانه‌های مرزی باشماق حاد نیست، اظهار داشت: گرچه توسعه اقتصادی در پایانه مرزی باشماق مدنظر است اما باید زیرساخت‌های این مرز  متناسب با فعالیت‌های اقتصادی آن باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در تمام پایانه‌های مرزی 4 هزار متر زیربنای سالن‌های مسافری و تجاری وجود دارد که در مرز باشماق نیز چنین کمبودی وجود ندارد، افزود: مکاتبات ساماندهی سایت اجباری و اختیاری که منجر به تسهیل ارتباط با سالن‌های تجاری و مسافری می‌شود، انجام شده اما برای اجرای آن 42 میلیارد تومان اعتبار نیازمند است.

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای کشور با ذکر اینکه مراحل تکمیل اعتبار ساماندهی سایت اجباری و اختیاری در حال رایزنی است، گفت: از 30 هکتار مساحت این پایانه حدود 11 هکتار آن در حال انتقال و بعد از تامین اعتبار، زمین تحویل پیمانکار شده اما در صورتیکه مالکیت زمین مشخص نباشد، برنامه‌ها معطل می‌شود.

استاندار کردستان: کسی پاسخگوی مشکلات مرز باشماق مریوان نیستکردستان| دولتمردان نسبت به حل مشکلات مرز باشماق مریوان بی‌خیال نباشنداستقرار نخستین اکیپ پلیس در مرز باشماق مریوان/ تشکیل پلیس «امنیت اقتصادی» در کردستان

وی از استاندار کردستان خواست که وضعیت مالکیت و آزادسازی معارض را مدنظر قرار دهد تا مانع ایجاد وقفه در کار و پرداخت خسارت به پیمانکار شود.

مقبلی با تاکید بر اینکه در توسعه پایانه مرزی باشماق مشکل خاصی وجود ندارد، اظهار کرد: تاکنون در مورد مرز سیران‌بند بانه ابلاغی به سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای کشور صورت نگرفته اما با این وجود مطالعات فاز نخست این مرز انجام شده است.

معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای کشور عنوان کرد: اگر سرمایه‌گذاری حاضر به احداث پایانه لجستیک در مرز باشماق باشد، آماده صدور مجوزهای لازم بوده چراکه مرز باشماق با وجود داشتن تبادلات اقتصادی مهم، نیازمند وجود پایانه لجستیک جهت خدمت‌رسانی به رانندگان و برنامه‌ریزی برای حمل و نقل است.

انتهای پیام/487/ش

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۱۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت خدمات رسانی پایانه نوردوز غیرقابل قبول است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی فرماندار شهرستان جلفا در جلسه ایکه به منظور بررسی مسایل مرزی پایانه مرزی نوردوز در مرز ایران و ارمنستان برگزار شد؛ وضعیت موجود خدمات رسانی در این پایانه را غیرقابل قبول دانسته و بر ضرورت حل وضع موجود تاکید کرد.

عطاپور تصریح کرد: فرآیند‌های خدمات رسانی بخصوص برای کامیون‌های ترانزیتی و صادراتی مطلوب نیست و باید در اسرع وقت حل شود.

وی با اشاره به وجود کندی در ترخیص کالا و ترانزیت در مرز نوردوز، تصریح کرد: متاسفانه بسیاری از مشکلات در سایه نبود تعامل و همکاری بین نهاد‌ها و سازمان‌های مستقر در مرز است.

فرماندار جلفا بر ضرورت یکپارچه سازی خدمات مرزی در این پایانه تاکید کرد و افزود: متاسفانه علیرغم تلاش‌های صورت گرفته و ساماندهی امورات مرزی، تاثیر اقدامات در روان‌سازی تردد مشهود نیست و باید اصلاح شود.

سرکنسول ایران در کاپان ارمنستان نیز با اشاره به وجود مشکلات در روند ورود و خروج کامیون‌های ترانزیت و‌صادراتی، قول مساعد داد موارد را به مقامات ارمنی انتقال و آنها را حل و فصل نماید.

مرتضی عابدین ورامین، به اهمیت اقتصادی و استراتژیک مرز نوردوز اشاره کرد و گفت: تصمیم گیری‌ها و نگاه‌ها در این مرز باید فرا راهبردی باشد.

وی اظهار کرد: در سایه افزایش تعامل و همکاری با کشور‌های همسایه در دولت سیزدهم، بسیاری از مسایل و مشکلات برای اتباع ایرانی در جمهوری ارمنستان برطرف شده است.

دیگر خبرها

  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • آغاز آماده‌سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیرهای منتهی برای اربعین حسینی
  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند
  • ۳ پروژه سفر دولت به لرستان در حوزه آب نیازمند اعتبار هستند
  • متروی بهارستان نیازمند ۴هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • وضعیت خدمات رسانی پایانه نوردوز غیرقابل قبول است
  • پیش‌بینی اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین سال جاری
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری
  • اردوگاه‌های دانش آموزی نیازمند اعتبار و بودجه
  • تخصیص ۴۴ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های محله‌محور منطقه ۵ اصفهان