Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان مدیرعامل بانک سپه، از مسئولین استانی نیز خواستار شد تا در جذب سرمایه‌گذاران توانمند و ایجاد طرح‌های بزرگ اقتصادی در رفع محرومیت و اشتغال پایدار قدم برداشته تا بانک بتوانند با تأمین مالی به‌موقع دین خود را به استان کردستان ادا کنند.

محمدکاظم چقازردی امروز (۲۳ آبان) در سی و چهارمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کردستان، با حضور معاون اقتصادی رئیس‌جمهور، از مدیران درخواست کرد تا با یک کار جهادی و پذیرش مسئولیت‌های بیشتر در جبران عقب‌ماندگی کردستان پیش‌قدم باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از بانک‌های خصوصی درخواست کرد با عنایت به ظرفیت‌های مناسب استان در جهت حمایت از تولید و اشتغال، بانک‌های دولتی را یاری کرده و منابع خود را در استان سرمایه‌گذاری کنند.

مدیرعامل بانک سپه، بیان کرد: حاضرین در جلسه و مسئولین ارشد بانک‌های کشور باید انتظارات به‌حق مردم کردستان و همچنین فعالان اقتصادی را با نظر مساعد بررسی و پیگیری کنند.

چقازردی بابیان اینکه ۹۰ درصد از تأمین مالی فعالیت‌های اقتصادی کشور توسط سیستم بانکی انجام می‌گیرد، عنوان کرد: اراده جمعی نظام بانکی بر توسعه استان با تزریق بیش‌ازپیش تسهیلات و تسهیل در انجام امورات به‌ویژه در بخش سرمایه‌گذاری است.

وی از مسئولین استانی نیز خواستار شد تا در جذب سرمایه‌گذاران توانمند و ایجاد طرح‌های بزرگ اقتصادی در رفع محرومیت و اشتغال پایدار قدم برداشته تا بانک ها بتوانند با تأمین مالی به‌موقع دین خود را به استان کردستان ادا کنند.

مدیرعامل بانک سپه، ضمن اعلام آمادگی کامل بانک‌های دولتی به نمایندگی از شورای هماهنگی بانک‌های کشور اولویت‌های کاری در سیستم بانکی را در راستای توسعه و اشتغال پایدار اعلام کرد.

چقازردی با اشاره به اولین اولویت در تأمین سرمایه در گردش موردنیاز طرح‌های تولیدی فعال به‌طوری‌که هیچ واحد تولیدی به دلیل عدم سرمایه در گردش با مشکل مواجه نشود، گفت: اعطای تسهیلات جهت تکمیل طرح‌های تولیدی نیمه فعال در راستای حمایت از اشتغال و پایدار، برای استفاده بهینه از سرمایه‌گذاری قبلی انجام‌شده در استان است.

وی با اشاره به اینکه حمایت از سرمایه‌گذاران جدید در راستای فعال کردن طرح‌های راکد و تسهیل در انجام امورات مربوطه با توجه به ظرفیت‌ها و مزیت‌های استان کردستان، خاطرنشان کرد: اعلام آمادگی و مشارکت بانک‌ها در اعطای تسهیلات طرح‌های خاص و بزرگ استان که می‌توانند در ایجاد اشتغال تحول قابل‌توجهی را ایجاد کند که در حال حاضر ۲ پروژه بزرگ پتروشیمی و لاستیک مشارکت بانک‌ها در حال انجام است.

مدیرعامل بانک سپه،در پایان یادآور شد: مدیران استان باید تلاش کنند که چهره عقب ماندگی کردستان را تغییر بدهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک سپه استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۲۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رضا فتوحی درباره شعار سال و اهمیت آن در بخش کشاورزی گفت: امنیت غذایی مهمترین مبحث بخش کشاورزی بوده و باید تلاش کنیم تا با مشارکت مردم محقق شود.
وی با تاکید بر این که کشت فراسرزمینی نوعی مشارکت سرمایه‌گذاران ایرانی در طرح‌های برون‌مرزی است، افزود: این کشت توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این زمینه دولت بنا دارد تا به کمک سرمایه‌گذاران ایرانی در کشور‌های دارای تفاهم‌نامه، کشاورزی فراسرزمینی انجام دهد.
به گفته فتوحی، شرکت‌های داخلی و بین‌المللی نیز می‌توانند کشاورزی فراسرزمینی در بخش عظیمی از کشور‌ها مانند روسیه، قزاقستان، ارمنستان، آذربایجان، عراق، پاکستان، بخشی از کشور‌هایی آفریقایی مانند تانزانیا و ونزویلا در قاره آمریکا انجام دهند.
مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت کشت فراسرزمینی و تحقق شعار سال در این بخش با افزایش تولید، یادآور شد: در سالی که با نام جهش تولید نامگذاری شده، سرمایه‌گذاری در خارج از کشور برای تقویت امنیت غذایی را عملیاتی کنیم؛ البته فعالیت‌های مهمی در این زمینه انجام شده و در دست اقدام است.
وی افزود: با تحقق کشت فراسرزمینی می‌توانیم نیاز کشور به برخی محصولات را تامین کرده و با قیمت مناسب‌تری به دست مردم برسانیم.
فتوحی ضمن دعوت از سرمایه‌گذاران، افزود: کشت محصولات اساسی مانند گندم، جو، ذرت، دانه‌های روغنی دام و دامپروری در کشت فراسرزمینی مورد حمایت دولت سیزدهم و از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی به شمار می‌رود.
به گفته وی، ایران در کمربند خشک و نیمه‌خشک جهان قرار دارد و بر این اساس باید به دنبال حفظ منابع پایه و افزایش بهره‌وری آب و خاک باشیم، بنابراین افزایش تولید باید خارج از کشور و در راستای بهره‌مندی از منابع آب و خاک سایر کشور‌ها باشد تا امنیت غذایی را ارتقا دهیم.
مجری طرح کشت فراسرزمینی تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر ۸۰ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی توسط کشور‌های پیشرفته در حال انجام است.
وی با بیان این که باید بخشی از نیاز کشور که از طریق واردات تامین می‌شود را از طریق کشت فراسرزمینی تولید کنیم، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان برنامه هفتم ۲ میلیون هکتار سطح زیر کشت کشاورزی فراسرزمینی در کشور‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است.
فتوحی ادامه داد: پیش‌بینی کشت فراسرزمینی برای امسال تا ۴۰۰ هزار هکتار است که براساس ضوابط خرید تضمینی، این محصولات توسط شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام کشور از سرمایه‌گذاران انجام خواهد شد.
مجری طرح کشت فراسرزمینی در پایان گفت: باید بیشترین بهره‌برداری از منابع سایر کشور‌ها را داشته باشیم؛ البته در حال حاضر در کشور‌هایی مانند غنا، ارمنستان، پاکستان، برزیل، تاجیکستان و قزاقستان، کشاورزی فراسرزمینی در حال انجام است. 

دیگر خبرها

  • خودروهای میلیاردی متهم پرونده صندوق سرمایه‌گذاری بهمئی به مزایده گذاشته می‌شود+ جزئیات
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان
  • تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی
  • سرمایه گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی
  • اهمیت نقش حمایتی مسئولان در جذب و ماندگاری سرمایه‌گذاران در همدان
  • توسعه صادرات ، مستلزم توانمند سازی بازاریابی تولیدکنندگان