Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-19@00:38:45 GMT

پایان کار شانزدهمین اجلاس فناوری رسانه

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۲۶۷۶

پایان کار شانزدهمین اجلاس فناوری رسانه

‍‍‍‍‍‍

شانزدهمین اجلاس فناوری رسانه با تجلیل از برترین‌ها پایان یافت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مراسم اختتامیه شانزدهمین اجلاس فناوری رسانه با حضور رئیس سازمان صدا و سیما و جمعی از مسئولان برگزار شد.
دکتر علی عسکری رئیس رسانه ملی پس از حضور در مراسم اختتامیه، از بخش‌های مختلف بازدید و از ۱۴ محصول بومی صنعت رسانه همچون دستگاه انکدر HEVC، دستگاه سوئیچ SDH، سامانه پلی اوت نسل جدید، فرستنده تلویزیونی دیجیتال ۲ وات، فیلتر هوای مراکز داده مبتنی بر فناوری پلاسما، سامانه داشبورد خبری تحلیلی هوشمند، سامانه گرافیک کامپیوتری نسل جدید، سامانه گرافیک کامپیوتری نسل جدید، سامانه تشخیص چهره برای محتوای آرشیوی، سامانه کیبل کم، دستگاه رله دو کاناله دیجیتال ۵ وات، دستگاه میکسر صدای دیجیتال، پخش رسمی تلویزیون تعاملی مبتنی بر استاندارد، سامانه قابل حمل تست کاربرد‌های مبتنی بر استاندارد و فناوری جامع محتوای سازمان رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   
علیدادی معاون توسعه و فناوری رسانه هم گفت: با همت و تلاش همکاران به نقطه پایانی شانزدهمین اجلاس رسیدیم و برگ زرینی در کارنامه سازمان رقم خورد. این اجلاس در اصل اجرای عملی گام دوم انقلاب اسلامی است که مقام معظم رهبری ابلاغ فرمودند و مطالبه‌ای است تا آنچه که ریاست سازمان در موضوع گام دوم از مجموعه معاونت‌های سازمان دارند و پیگیر هستند، در این سند تحول زا و سند بالادستی، مطرح شده و به مرحله اجرا و عمل برسد.

وی ادامه داد: یکی از موضوعات مهم و محور‌هایی که در این صنعت مقام معظم رهبری مطرح فرمودند، موضوع توجه به پژوهش و حرکت کشور در مسیر پیشرفت است. علمی که مبنای آن داخلی باشد و از مرحله ترجمه و کپی سازی خارج و صرفاً بومی‌سازی و در مرحله تولید باشد. ما افتخار می‌کنیم که توانستیم در بخش علمی این اجلاس با دریافت ۱۲۵ مقاله علمی پژوهشی که برای اولین بار ارائه شد یکی از این مطالبات را محقق کنیم و به سمت پیشرفت حرکت کنیم. در نهایت ۲۹ مقاله پذیرش می‌شود و ضمن ارائه مورد استفاده کارشناسان و متخصصان حوزه صنعت رسانه قرار می‌گیرد.  
علیدادی عنوان کرد: موضوعات مختلفی همچون هوش مصنوعی و ورود به آن در مجموعه‌های فناوری بخش‌های مختلف رسانه از جمله مواردى هستند که در ویژه نامه‌های گوناگون چاپ شده است.

وی ادامه داد: فناوری‌های تولید هم برای اولین بار در این اجلاس ارائه شد که مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت و جذابیت هاى بسیارى همراه داشت.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی      

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: اجلاس فناوری رسانه رسانه ملی دکتر علی عسکری رونمایی محصول بومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۲۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان افسردگی با ایمپلنتی به اندازه یک نخود

دانشمندان دانشگاه «رایس» آمریکا یک ایمپلنت مغزی کوچک و بدون نیاز به باتری ابداع کرده‌اند که می‌تواند اختلالات عصبی نظیر افسردگی را درمان کند.

به گزارش ایسنا، یک ایمپلنت جمجمه به اندازه یک نخود می‌تواند مغز انسان را برای درمان اختلالات عصبی تحریک کند.

به نقل از اس‌ای، پژوهشگران دانشگاه رایس(Rice) یک محرک مغزی منحصر به فرد به نام DOT ساخته‌اند که یک جایگزین درمانی برای شرایطی مانند افسردگی مقاوم به دارو و سایر اختلالات روانپزشکی ارائه می‌دهد.

این دستگاه در مقایسه با سایر فناوری‌ها، روش راحت‌تر و کم‌خطرتری برای تحریک عصبی در بیماران ارائه می‌کند.

جیکوب رابینسون استاد مهندسی برق و کامپیوتر و مهندسی زیستی در دانشگاه رایس می‌گوید: ما نشان دادیم که دستگاه ما که به اندازه یک نخود است، می‌تواند قشر حرکتی را فعال کند که نتیجه آن حرکت دست بیمار است.

تولید ۱۴.۵ ولت تحریک

ایمپلنت DOT برخلاف سایر فناوری‌های رابط مغزی به باتری‌های بزرگ و سیم‌های بلند نیاز ندارد و این امر باعث می‌شود که آن را کمتر تهاجمی و بیشتر در دسترس بیماران قرار دهد.

این دستگاه زیست پزشکی کاشتنی بر فناوری انتقال نیروی مغناطیس‌الکتریک تکیه دارد که میدان‌های مغناطیسی را به پالس‌های الکتریکی تبدیل می‌کند. این فناوری به محرک اجازه می‌دهد تا در حین تحریک مغز به صورت بی‌سیم انرژی بگیرد.

جاشوا وودز دانشجوی مهندسی برق در آزمایشگاه رابینسون خاطرنشان کرد: ما با تغذیه بی‌سیم دستگاه با استفاده از یک فرستنده خارجی نیاز به باتری را از بین بردیم.

این دستگاه کوچک با عرض تنها ۹ میلی‌متر می‌تواند ۱۴.۵ ولت تحریک را در ناحیه خاصی از مغز اعمال کند.

کاشت ۳۰ دقیقه‌ای

کاشت این دستگاه، کم‌تهاجمی است و تنها ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. پزشکان در این مدت کوتاه این دستگاه کوچک را در استخوان بالای مغز قرار می‌دهند. همچنین می‌توان آن را روی سخت‌شامه یا دورا(dura) که یک غشای محافظ در پایه جمجمه است، قرار داد.

طبق بیانیه مطبوعاتی پژوهشگران این مطالعه، ایمپلنت و برشی که برای کاشت آن انجام می‌شود، هر دو تقریباً غیرقابل تشخیص هستند و بیمار می‌تواند در همان روز عمل به خانه بازگردد.

پژوهشگران برای ارزیابی اثربخشی این دستگاه به طور موقت آن را در یک بیمار کاشتند.

آنها از آن برای فعال کردن ناحیه خاصی از مغز به نام قشر حرکتی که حرکات ارادی را کنترل می‌کند، استفاده کردند و با انجام این کار، پاسخی را مشاهده کردند که در آن دست بیمار حرکت کرد.

علاوه بر این، پژوهشگران عملکرد بلند مدت این دستگاه را در مدل‌های خوک آزمایش کردند.

قابل ذکر است که DOT به مدت ۳۰ روز در خوک‌ها پایداری نشان داد که سازگاری دستگاه با بافت مغز را به نمایش گذاشت.

وودز گفت: این کار قبلاً انجام نشده بود، زیرا کیفیت و قدرت سیگنال مورد نیاز برای تحریک مغز از طریق سخت‌شامه قبلاً با انتقال انرژی بی‌سیم برای ایمپلنت‌های کوچک غیرممکن بود.

در آینده نزدیک، بیماران ممکن است بتوانند از DOT در خانه خود استفاده کنند و استقلال کامل را برای آنها فراهم کند.

رابینسون می‌گوید: بیمار در بازگشت به خانه، کلاه یا پوشیدنی خود را به سر می‌گذارد و با ایمپلنت ارتباط برقرار می‌کند، به ترتیبی که آیفون یا ساعت هوشمند خود را روشن می‌کند و سپس با دستور ارسال تحریک الکتریکی، ایمپلنت یک شبکه عصبی را داخل مغز فعال می‌کند.

رابینسون همچنین استارت‌آپی به نام موتیف(Motif) تاسیس کرده است که قصد دارد این دستگاه را از طریق آن به زودی به بازار عرضه کند.

این یافته‌ها در مجله Science Advances منتشر شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بخش‌نامه تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابلاغ شده است
  • رفع اختلال سامانه نسخه‌نویسی بیمه سلامت تا پایان هفته جاری
  • (ویدیو) رفع اختلال در سامانه نسخه الکترونیک تا پایان هفته
  • دبیر رسانه‌ای شانزدهمین المپیاد دانشجویان علوم پزشکی منصوب شد
  • کدام دستگاه‌ها در سفر دولت به سمنان میزخدمت دارند؟
  • دهقانی فیروزآبادی: دولت زمینه جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی را فراهم کرده است
  • درمان افسردگی با ایمپلنتی به اندازه یک نخود
  • برنامه های حوزه دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشور‌های عضو شانگهای برقرار شود
  • آخرین وضعیت سیلاب در برخی از مناطق جنوبی کشور/۳ کشته در سیستان و بلوچستان و ۳ مصدوم در عسلویه