Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: به گزارش نبض بازار ، اقتصاد مقاومتی یعنی تعامل بخشهای مختلف برای رسیدن به هدفی که در آن بتوان بدون نیاز به حضور شرکای خارجی در موضوع تأمین اشتغال و نیازمندیها عملکرد قوی و قابل دفاع داشت. برای نیل به این هدف به خرد جمعی و استفاده از توانمندیهای بخشهای مختلف نیاز است اما باید دید تا چه اندازه چنین بستری مهیاست؟ احداث کارخانه ی احیاء مستقیم فولاد بافت کرمان که با حمایت بانک گردشگری انجام شده یکی موارد تحقق چنین نقشه ی راهی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اسدی کرم نماینده شهر بابک در این ارتباط گفت: خوشبختانه برای حضور سرمایه گذاران در استان کرمان هیچ مشکلی وجود ندارد و همه می توانند با بررسی ابعاد مختلف و ظرفیتهای خود در این استان اقدام به سرمایه گذاری کنند. این نماینده ی مجلس گفت: البته باید درباره ی کارخانه فولاد بافت از بانک گردشگری ممنون بود زیرا اجرای طرحی در این وسعت نیازمند حضور یک سازمان مالی قوی با ساز و کارهای اجرایی مناسب است. اسدی کرم با بیان اینکه در حال حاضر شرایط ویژه ای را در استان کرمان داریم که قابلیت پرداخت ویژ های دارد اظهار کرد: خوشبختانه استان کرمان جزو بهترینا هاست اما باید برای بهره مندی بیشتر کشور از استان کرمان مسئولین بیشتر همت کنند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۲۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری مجموعه تاریخی ریسباف به شهرداری اصفهان

 سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: مجموعه تاریخی «ریسباف» برای احیاء و عملیات نجات بخشی در اختیار شهرداری اصفهان قرار گرفت.

حمیدرضا محققیان  افزود: با توجه به توافق بعمل‌آمده میان معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، شهرداری اصفهان و اداره کل میراث فرهنگی، از فروردین امسال، این مجموعه تاریخی و صنعتی بزرگ اصفهان پس از برآورد‌های اولیه و تهیه شرح خدمات، برای انجام عملیات نجات بخشی و ایجاد نمایشگاه فرهنگی و گردشگری در آن در اختیار شهرداری قرار گرفت.

به گفته وی، نمایشگاه فرهنگی و گردشگری شهرداری حداقل در محور‌های جنوبی این مجموعه تاریخی خواهد بود.

محققیان یادآور شد: با توجه به مصوبه هیات وزیران در باره واگذاری این مجموعه عظیم به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و با پیگیری‌های بعمل‌آمده در استان، معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری بصورت مستقیم پیگیری این موضوع را انجام داد و با مشارکت نهاد‌های مربوط از جمله اداره کل میراث فرهنگی، این بنای تاریخی در زمستان امسال تحویل یگان حفاظت میراث فرهنگی استان شد.

او ابزار امیدواری کرد تا با همکاری تمام نهاد‌های ذی‌ربط بتوان گام نخست را در راستای اجرای موزه منطقه‌ای اصفهان در این مجموعه عظیم تاریخی آغاز کرد.

،جموعه تاریخی کارخانه ریسباف از جمله آخرین بازمانده‌های کارخانه‌های ریسندگی پشم اصفهان است که در مساحتی در حدود ۷۴ هزار مترمربع با زیربنائی در حدود ۵۴ هزار مترمربع در محور تاریخی چهارباغ بالا اصفهان واقع شده است.

کارخانه ریسباف در شمار زیباترین و مهمترین بنا‌های صنعتی و تاریخی ایران قرار دارد که در دوران پهلوی اول، زمانی که ایران رو بسوی صنعتی شدن گذارده بود، ساخته شد.

این کارخانه در شمار ۹ کارخانه‌ای بود که در حوزه صنایع نساجی اصفهان تاسیس شد؛ در این میان «بافناز» برای همیشه از صفحه میراث صنعتی استان پاک شد، «صنایع پشم» (روبه‌روی کارخانه ریسباف) در یک مجتمع تجاری به یک سردر و کوشک میانی محدودیت یافت و «نختاب» حفظ، اما تغییر کاربری پیدا کرد و در این میان، حفظ ریسباف بدلیل باقی ماندن تمام قسمت‌هایش (اگرچه در برخی نقاط متزلزل) و اهمیت سبک معماری و قرارگیری آن در محور تاریخی فرهنگی چهارباغ، دوچندان بود.

این بنا که در سال ۸۱ به ثبت آثار ملی ایران رسید، در اختیار بانک ملی قرار داشت و از دوران دولت دهم به این سو تصمیم بر آن شد که مالکیت آن با رعایت قوانین برای ایجاد موزه منطقه‌ای اصفهان به میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری منتقل شود؛ اما این اتفاق بدلیل آنچه که تحت عنوان «تعلق سرمایه مالی کارخانه ریسباف به سهامداران بانک ملی» خوانده می‌شد، معطل ماند تا اینکه در آذر سال گذشته (۱۴۰۲) برای نجاتِ این کارخانه تاریخی، ریسباف بطور رسمی به اداره کل میراث فرهنگی اصفهان تحویل داده شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی  
  • حضور ٤ وزیر و برخی از سفرا در همایش کرمان آیدکس
  • افتتاح ۴ پروژه در بافت و تحول در اشتغال منطقه توسط گروه مالی گردشگری
  • قدیمی‌ترین نقشه بازترسیم شده بافت تاریخی شیراز رونمایی شد
  • اصفهک؛ سفری به عمق زیبایی در دل کویر/ روستایی مطرح در سطح جهانی
  • معبر اطراف میدان توحید در کرمان پیاده‌راه می‌شود
  • واگذاری مجموعه تاریخی ریسباف به شهرداری اصفهان
  • وعده صادق حضور مقتدرانه سپاه در صحنه دفاع از انقلاب است
  • ظرفیت های ویژه کرمانشاه در بحث گردشگری بافت تاریخی و خوراک