Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه ابراز امیدواری کرد، عملیات اجرایی پالایشگاه آناهیتا تا پایان امسال آغاز شود.

 هوشنگ بازوند در نشست خبری امروز (۲۳ آبان)، از بازگشایی مرز خسروی به عنوان یکی از مهمترین و بهترین اتفاقات این سال یاد کرد و افزود: خوشبختانه بعد از چندسال پیگیری که در دو سال اخیر به اوج خود رسید، امسال شاهد بازگشایی مرز خسروی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیگیری‌های بسیاری باعث بازگشایی این مرز شد که جای تقدیر دارد، هم از مقام معظم رهبری و هم مسئولان کشوری که همت مضاعفی برای بازگشایی این مرز داشتند.

بازوند با بیان اینکه مرز خسروی امسال اولین سال میزبانی خود را تجربه کرد، گفت: در همین راستا امسال بسیار محافظه کارانه با این مرز برخورد کردیم و اصلا به دنبال این نبودیم که مرز را شلوغ کنیم.

وی افزود: تلاشمان این بود این مرز در سال اول خود با شوک مواجه نشود و بتواند در اولین سال میزبانی خود سربلند بیرون بیاید تا در سالهای آتی نیز بتوانیم میزبان شایسته زوار اباعبدالله(ع) باشیم.

 نمی توانستیم در سال اول بازگشایی مرز خسروی ریسک کنیم

به گزارش ایسنا، بازوند در خصوص برخی انتقادات درباره آمار پایین تردد زوار از مرز خسروی و اختلاف فاحش این تعداد با پیش بینی‌های صورت گرفته توسط مسئولین استان، گفت: ما تعمدا از پیش بینی تردد یک تا 1.5 میلیون زائر از این مرز صحبت می کردیم و تلاش داشتیم از این طریق امکانات و زیرساخت‌های فراوانی برای مرز بگیریم.

وی افزود: مرز برای تردد زوار نیاز به زیرساخت‌های بسیار دارد و باید تعداد بالای زوار را پیش بینی می‌کردیم تا بتوانیم برای این مرز اعتبار بگیریم.

بازوند تصریح کرد: "خسروی" سال اول بازگشایی خود را تجربه می‌کرد و نمی‌توانستیم در این زمینه ریسک کنیم و به مرز فشار بیاوریم و این مسئله به منزله قصور مدیران نیست.

وی با اشاره به بازگشایی روزانه شش ساعته این مرز در ایام اربعین، گفت: بعضا در برخی روزها ۲۸ هزار نفر در محدوده زمانی کوتاه از این مرز تردد میکردند و قطعا مدیریت این میزان تردد کار دشواری است و باید از مسئولان ستاد اربعین استان به خاطر مدیریت شایسته‌ای که داشته‌اند قدردانی کرد.

استاندار کرمانشاه در این زمینه انتقاداتی هم از برخی رسانه‌ها داشت و با اشاره به تیترهای مکرر برخی رسانه‌ها با این عنوان که "خسروی تعطیل شد"، گفت: چند سال پیگیر بازگشایی این مرز بودیم و حال که این مرز باز شده به جای اینکه همه پای کار آمده و برای خسروی تبلیغ کنیم، برخی رسانه ها هرچند وقت یکبار تیتر می‌زدند که خسروی تعطیل شد.

وی افزود: مرز "خسروی" به صورت دائمی باز خواهد بود و انتظار ما از رسانه‌ها حمایت در این زمینه است که بتوانیم با توجه به اهمیت این مرز جذب سرمایه برای استان داشته داشته باشیم.

برای تردد مسافر از شوشمی و شیخ صله آماده‌ایم/ منتظر طرف عراقی هستیم

بازوند در ادامه از رسمی شدن سه مرز "شیخ صله"، "شوشمی" و "سومار" به عنوان دیگر اتفاق مهم استان در سال جاری یاد کرد و رسمی شدن این سه مرز را گام مهمی در راستای توسعه گردشگری و تجارت و بویژه بحث توریسم سلامت استان دانست.

وی افزود: خوشبختانه با مصوبه هیات دولت این سه مرز رسمی شد و قرار است در دو مرز شیخ صله و شوشمی تردد مسافر داشته باشیم که در همین راستا ملاقات‌هایی با مسئولان اقلیم کردستان عراق صورت گرفته، اما آنها به دلیل اختلافاتی که با مسئولان مرکزی عراق دارند هنوز به جمع‌بندی در این زمینه نرسیده‌اند.

بازوند تاکید کرد: از نظر ایران همه چیز برای تردد مسافر در این دو مرز مهیا است و منتظر نظر طرف عراقی در این زمینه هستیم.

"بیکاری" بالا از سیل و زلزله خطرناکتر است/ دپوی بیکاری 10 ساله را نمی‌توان دو ساله جبران کرد

بازوند از تدوین سند اشتغال استان و برنامه ریزی برای کاهش سه درصدی نرخ بیکاری استان در سال جاری به عنوان اتفاق مهم دیگر این سال یاد کرد وافزود: خوشخبتانه در دو فصل ابتدایی امسال نرخ بیکاری استان کاهش 2.5 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته که امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

وی به رتبه اول بیکاری استان در 10 سال گذشته اشاره کرد و یادآور شد: این بیکاری بالا آن هم در طولانی مدت، قطعا دپوی بیکاری در استان  بوجود آورده و نمی‌توان انتظار داشت ظرف مدت کوتاهی این دپوی بیکاری چند ساله مرتفع شود.

بازوند تصریح کرد: برنامه و سند اشتغال استان به گونه‌‎ای تدوین شده تا در کنار ایجاد اشتغال برای ورودی های جدید بازار کار، بتوانیم اشتغال بخشی از این دپوی بیکاران استان را نیز فراهم کنیم.

استاندار کرمانشاه بیکاری بالا را بسیار خطرناک‌تر از سیل و زلزله دانست وافزود: اعتقاد داریم خسارت بیکاری بالا برای استان کمتر از خسارت زلزله 7.3 ریشتری و سیل عظیم نیست و مدیریت بیکاری و ایجاد اشتغال همواره یکی از اولویت‌های استان بوده و هست.

در سیل امسال 4.5 میلیارد متر مکعب آب را مدیریت کردیم

استاندار کرمانشاه در ادامه از سیل هم به عنوان اتفاق و حادثه مهم دیگر امسال استان یاد کرد و افزود: همه شاهد خسارت‌های سیل در استان‌های مختلف کشور بودیم، اما خوشبختانه در استان با مدیریت مناسب و همکاری موثر مردم توانستیم حجم خسارت‌ها را به حداقل برسانیم.

وی افزود: در سیل امسال بیش از 4.5 میلیارد متر مکعب آب را در استان مدیریت کردیم که کار بسیار بزرگی محسوب می‌شود. هرچند زیرساخت‌های استان دچار خسارت شد، اما خوشبختانه میزان خسارت‌های جانی و مالی را به حداقل رساندیم.

عملیات اجرایی پالایشگاه "آناهیتا" تا پایان سال آغاز می‌شود

بازوند در ادامه اشاره‌ای هم به پروژه‌های مهم صنعتی استان داشت و افزود: علی رغم اینکه طی این دو سال با شوک‌های بزرگی مانند سیل و زلزله مواجه شدیم، اما هیچ وقت از مسائل اقتصادی استان غافل نشدیم.

وی از پروژه پالایشگاه آناهیتا و پتروشیمی اسلام آبادغرب به عنوان دو پروژه مهم استان یاد کرد و افزود: در حال حاضر 67 درصد پالایشگاه آناهیتا به هُلدینگ خصوصی واگذار شده است و خوشبختانه این هلدینگ سابقه خوبی در پالایشگاه خلیج فارس داشته و کارها در این زمینه در حال انجام است.

وی ابراز امیدواری کرد عملیات اجرایی این پروژه با حضور این هلدینگ خصوصی تا پایان امسال شروع شود.

بازوند از پتروشیمی اسلام آبادغرب به عنوان دیگر پروژه مهم صنعتی و اقتصادی استان یاد کرد وافزود: با پیگیری‌های بسیار نهایتا وزارت نفت موافقت کرد شرکت ملی پتروشیمی این پروژه را انجام دهد.

وی افزود: تفاهم نامه‌ها در این زمینه تنظیم شده و به نظر می رسد هفته آینده به امضا برسد.

در ماجرای "تحقیق و تفحص" از استانداری هرچه قانون بگوید مطیع هستیم

بازوند در ادامه به ماجرای طرح تحقیق و تفحص از استانداری کرمانشاه هم اشاره کرد وافزود: آقای سیدقاسم جاسمی نماینده کرمانشاه سوالاتی از من داشته‌اند که حق هر نماینده است و بنده هم بسیار خوشحال شدم که توانستم در کمیسیون شوراهای مجلس حاضر شده و پاسخگوی این سوالات باشیم.

وی افزود: توضیحات خود را داده‌ام و در این زمینه تابع قانون هستیم و هرچه قانون بگوید به همان عمل می‌کنیم.

استاندار کرمانشاه به اعتبارات عمرانی استان در سال جاری هم اشاره‌ای داشت و افزود: کل اعتبارات عمرانی استان در سال گذشته در مجموع 1639 میلیارد تومان بوده که به استان ابلاغ شده است، اما در هفت ماهه امسال میزان اعتباری که به استان ابلاغ شده بیش از 1600 میلیارد تومان است که معادل کل اعتبارات سال گذشته می‌باشد.

تا کی استان باید هزینه نبود "بخش خصوصی" را به خاطر سیاه‌نمایی برخی رسانه‌ها بدهد؟

استاندار کرمانشاه در ادامه از عملکرد برخی رسانه‌ها در ایجاد فضای سیاه و تاریک از استان انتقاد کرد وافزود: استان باید تا کی هزینه نبود بخش خصوصی را بدهد. چرا باید کاری کنیم که سرمایه گذار به استان نیاید؟

وی افزود: برخی در فضای مجازی عنوان کردند که مسئولین استان از رسانه‌ها به خاطر انتقاداتشان شکایت کرده اند، من خودم به شخصه از مدیران می‌خواهم شکایات خود را پس بگیرند، اما تا کی استان باید هزینه این سیاه‌نمایی را پس بدهد. رسانه ها انتقاد کنند، اما انتقاد با سیاه نمایی دو چیز بسیار متفاوت است.

بازوند  تصریح کرد: بارها تلاش کرده‌ام "قشم ایر" را برای استان با هزینه 1200 میلیارد تومانی خریداری کنم تا تحت عنوان "بیستون ایر" در استان فعال شود، اما هنوز سرمایه گذاری که بیش از 130 میلیارد تومان برای این کار هزینه کند پیدا نکردم و این نبود سرمایه گذار و فراری دادن آنها از استان به خاطر همین سیاه نمایی ها است.

وی افزود: یک فضای تاریک و تار برای سرمایه گذار ایجاد کردیم و بعد انتظار داریم سرمایه گذار به استان بیاید. به جای اینکه روی ظرفیت‌ها و پتانسیل ها متمرکز شویم برخی رسانه ها فقط به دنبال برجسته کردن مشکلات و ضعف ها هستند که این امر بیش از همه، به ضرر استان و مردم استان تمام می‌شود.

بازوند به توافق صورت گرفته برای ساخت سریال "نون.خ" در استان هم اشاره کرد وافزود: هیچ کدام از رسانه‌های استان به این خبر مهم آنچنان که باید نپرداختند و این درحالی است که این اتفاق می‌تواند معرفی خوبی از استان در سطح کشور داشته باشد، اما رسانه‌های استان آنطور که باید به این نقاط قوت استان توجه نمی‌کنند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: قرارداد ساخت این سریال 15 میلیارد تومان است که قرار بر این است سه میلیارد تومان آن توسط استان و مابقی توسط صدا و سیما تامین شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی هوشنگ بازوند كرمانشاه استاندار كرمانشاه اربعین ۹۸ مرز خسروي مرز شوشمی سومار پالایشگاه آناهیتا بیکاری سریال نون خ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۳۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان یک توقف طولانی؛ گاز ایران در مسیر پاکستان

طرح انتقال گاز ایران به پاکستان از حدود ۱۵ سال پیش طراحی و اجرا شد که تاکنون به دلایل مختلفی وارد فاز عملیاتی نشده بود، اما با حضور ایران در پاکستان و مذاکرات صورت گرفته و با ابراز تمایل طرف پاکستانی، این موضوع اکنون به مرحله اجرا نزدیک‌تر شده است.

به گزارش ایسنا، ایده احداث خط لوله صلح در سال ۱۹۹۰ مطرح و قرار شد این خط لوله گاز ایران را به پاکستان و هندوستان منتقل کند که پیام‌آور صلح و دوستی در شبه قاره باشد. بر اساس توافق اولیه، قرار بود این خط لوله ۲۷۰۰ کیلومتری، گاز صادراتی ایران را از مسیر پاکستان به هند منتقل کند.

پیش‌بینی شده بود که در صورت توافق نهایی، ۱۱۰۰ کیلومتر از این خط لوله در ایران، ۱۰۰۰ کیلومتر در پاکستان و ۶۰۰ کیلومتر در هند احداث شود. طبق طرح اولیه قرار بود روزانه ۱۵۰ میلیون مترمکعب گاز ایران به هند و پاکستان صادر شود. از این مقدار، ۹۰ میلیون مترمکعب برای هند و ۶۰ میلیون مترمکعب برای پاکستان در نظر گرفته شده بود که البته این ایده عملی نشد.

هند با بهانه‌هایی درباره امنیت و قیمت معاهده، نسبت به آن سرد شده و از تعهد سه‌جانبه کناره‌گیری کرد. بعد از آن در سپتامبر ۲۰۱۲، عملیات اجرایی معاهده آغاز شده و رؤسای جمهور وقت ایران و پاکستان توافق کردند که در این زمینه همکاری داشته باشند. بر اساس این همکاری، پیش‌بینی شده بود که پاکستان نیز خط لوله خود را طی ۲۲ ماه تا مرز ایران بکشد.

هم‌چنین بر اساس این معاهده گازی، قرار شد با شروع عملیات لوله‌گذاری تا سال ۱۳۹۳، صادرات گاز از طریق خط لوله به کراچی آغاز شود. این قرارداد ۲۵ ساله، ایران را متعهد کرد که صادرات گاز در روز از حجم ۱۴ میلیون مترمکعب را آغاز کرده و آن را در دو فاز به ۲۱ و ۳۰ میلیون مترمکعب افزایش دهد.

با این‌که توافق مذکور بین دو کشور صورت گرفت، عملیات اجرایی خط لوله از سوی پاکستانی‌ها مدام متوقف و از سوی مسؤولان این کار در پاکستان، اطلاعات ضدونقیضی درباره میزان پیشرفت پروژه ارائه می‌شد. عدم آغاز عملیات اجرایی خط لوله از سوی پاکستان، در حالی اتفاق می‌افتاد که ایران از سال ۲۰۱۱ کار خط لوله خود را به اتمام رسانده بود و به اسلام‌آباد فرصت داده بود تا پایان ۲۰۱۴ عملیات خط لوله را تکمیل کند.

طبق بند‌های مندرج در این قرارداد، هریک از طرفین که در مهلت مقرر (۳۱ دسامبر ۲۰۱۴) به تعهد‌های خود عمل نکند، باید بابت هر روز تأخیر، مبلغ مشخصی به طرف مقابل جریمه پرداخت کند. اکنون، حدود ۱۰ سال است که این ضرب‌الاجل سپری شده است. اما ایران، به نشانه حسن‌نیت و به‌دلیل احترام به حسن همجواری با پاکستان به‌عنوان کشور دوست و همسایه، تاکنون طلب جریمه نکرده است، هرچند طبق قرارداد، این حق را برای خود محفوظ می‌داند.

پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است

در حال حاضر رئیس جمهور و وزیر نفت ایران برای انجام مذاکراتی در پاکستان حضور دارند که قطعا در این رابطه نیز تصمیماتی اتخاذ خواهد شد. آنطور که جواد اوجی اعلام کرده، اسلام‌آباد برای بهره‌برداری سریع خط لوله صادراتی گاز ایران به پاکستان (آی‌پی) علاقه‌مند بوده و طرف پاکستانی مشتاق است هرچه زودتر تزریق گاز به خط لوله آی‌پی انجام شود، پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

وی افزود: با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

توسعه روابط بین‌المللی گازی به نفع کشور است

حمیدرضا عراقی - مدیر عامل سابق شرکت ملی گاز در این رابطه به ایسنا گفت: هرچه ایران بتواند با همسایگان از نظر تبادل گاز، واردات و صادرات رابطه برقرار کند هم از نظر امنیت ملی و هم از نظر اقتصادی مزایا زیادی دارد، اما اینکه چه زمانی این مساله محقق شود، میزان خسارت چقدر باشد بستگی به مذاکراتی دارد که بین دو طرف صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به دلایل تاخیر اجرای این طرح طی سال‌های اخیر، اظهار کرد: از سال‌های گذشته ایران تقریبا آماده بود، اما هند بنا به دلایلی از قرارداد خارج شد، باتوجه به اینکه این یک قرارداد صلح بین ایران، هند و پاکستان بود، زمانی که هندی‌ها از قرارداد خارج شدند، پاکستان نیازمند این بود که خط داخلی در کشورش ایجاد شود و حدس بنده بر این است که ممکن است بنا به مسائل بین‌المللی و تحریم‌هایی که انجام شده بود چندان راغب نبودند که با ایران همکاری داشته باشند، اما نیازمند این مساله نیز بودند.

عراقی با بیان اینکه ایران هیچ مشکلی برای صادرات ندارد و عدم تمایل از طرف آن‌ها بوده است، اظهار کرد: در دولت نهم بحث‌هایی مطرح شد که ایران در آنجا سرمایه‌گذاری کند که بنا به دلایلی این اتفاق نیفتاد، اینکه پاکستان اعلام آمادگی کرده که مجدد از ایران استفاده کند کار درستی است، اما اینکه قرارداد چگونه باشد و ایران بخواهد خسارت بگیرد و یا خیر موضوعاتی است که باید از مقامات جویا شد.

به گفته وی هرچقدر بتوانیم با ترکیه، عراق، پاکستان، ترکمنستان، آذربایجان و حتی افغانستان و کویت میزان تعامل را افزایش دهیم نتایج مثبتی عائد کشور خواهد شد، در آن زمان که بنده مسوولیت داشتم با کویت نیز تعاملاتی داشتیم که منتفی شد، اما به‌طور کلی هر میزان بتوانیم با همسایگان در حوزه خطوط انتقال گاز ارتباط برقرار کنیم مسیری روبه جبو و جز اهداف استراتژیک شرکت ملی گاز است.

مدیر عامل سابق شرکت ملی گاز با تاکید بر اینکه ایران پتانسیل بالایی در حوزه مهندسی دارد و هیچ مشکلی در این حوزه وجود ندارد، تصریح کرد: از نظز ظرفیت باتوجه به کمبود گازی که در داخل کشور داریم باید اقداماتی صورت بگیرد تا بتوانیم صادرات را در الویت قرار دهیم، لذا باید به فشار افزایی در مخازن گاز و بهینه‌سازی مصرف سوخت توجه شود که متاسفانه اقدامی انجام نمی‌شود، فقط می‌گوییم مصرف باید کاهش یابد، تا زمانی که فرهنگ و قیمت در این بخش تغییر نکند اتفاقی نمی‌افتد.

به گفته عراقی قانون به میزان کافی در این حوزه وجود دارد، شورای عالی انرژی هفت مصوبه دارد که هرکدام شامل ۵۰ بند است، اما هیچکدام اجرا نمی‌شود، لازم است تا شورای عالی انرژی زیر نظر رئیس جمهوز تمام تکالیفی که تا کنون در طی سال‌ها اجرایی نشده است را مورد توجه قرار دهد. قوانین زیادی در حوزه صرفه‌جویی، بهینه‌سازی، تولید، نیروگاه‌ها و انرژی‌های خورشیدی وجود دارد که هیچکدام توجه نمی‌شود.

به‌گزارش ایسنا، قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان خردادماه ۱۳۸۸ به امضای روسای جمهوری دو کشور رسید. روزی که این قرارداد امضا شد بیش از دو دهه از آغاز مذاکرات ایران برای صادرات گاز به هند و پاکستان موسوم به خط لوله صلح (آی‌پی) می‌گذشت. سرانجام ۲۱ اسفندماه ۱۳۹۱ در چابهار و نقطه صفر مرزی کلنگ آغاز عملیات ساخت خط لوله صادرات گاز ایران به پاکستان در خاک این کشور بر زمین زده شد.

هرچند ایران طبق قرارداد بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر خط لوله ۵۶ اینچ را از عسلویه تا ایرانشهر احداث و عملیاتی کرد، اما این پروژه در خاک پاکستان نیمه‌کاره رها شد تا اینکه اسلام‌آباد امسال پس از سال‌ها وقفه، خبر آغاز عملیات را اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • عملیات بازگشایی راه‌های مواصلاتی زیرکوه آغاز شد
  • پایان عملیات تعمیرات حساس کوره نم زدایی ردیف سوم گازی پالایشگاه دهم
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • پروژه فیبر نوری در خوزستان ظرف ۴ ماه به پایان می‌رسد
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان
  • ارائه ۴۱۰ مورد خدمات رایگان دندانپزشکی در سروآباد
  • پایان یک توقف طولانی؛ گاز ایران در مسیر پاکستان
  • پاکسازی ۲ هکتار از زمین‌های محور قصرشیرین به خسروی
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو