Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-28@14:36:37 GMT

روسیه در قامشلی سوریه پایگاه هوایی احداث کرد

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۳۶۵۲

روسیه در قامشلی سوریه پایگاه هوایی احداث کرد

این گزارش به نقل از "تیمور خودژایف" فرمانده این پایگاه در منطقه تحت کنترل آمریکایی ها می افزاید: این پایگاه مخصوص استقرار بالگردهای رزمی و تجسس ارتش روسیه است تا بتوانند در پروازهای مداوم امنیت منطقه را برای نیروهای رزمی مستقر در منطقه تا مرز ترکیه و نیز برای شهروندان سوری تامین کند.

وی این پایگاه را دارای سیستتم های دفاع هوایی و اتاق های کنترل پروازی دقیق و نیز تسهیلات قبل از پرواز آموزشی و تجهیزات پزشکی توصیف کرد و گفت که ارتش روسیه در عین حال پلیس نظامی، تجهیزات خاص، خودرو ها و تانگرهای سوخت رسانی را در این پایگاه مستقر کرده تا وزارت دفاع در مواقع ضروری به راحتی بتواند عملیات آفندی و پدافندی لازم را در منطقه انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودژایف همچنین ادامه داد: قرار است یک قرارگاه جدید به نام "دفتر فرماندهی هوایی" در منطقه شروع به کار کند تا علاوه بر اینکه محدوده پوشش گشت‌های هوایی بالگردها را گسترش دهد، مسئولیت تضمین انجام پروازهای پی در پی، امنیت بالگردها و حفاظت از پدافند منطقه را نیز به عهده بگیرد.

شبکه تلویزیونی "زِوزدا نیوز" وزارت دفاع روسیه امروز از استقرار اولین گروه از بالگردهای روسی در پایگاه قامشلی خبر داد و اعلام کرد که ارتش روسیه برای حفاظت از سه بالگردی که فعلا در این پایگاه فرود آمده‌اند، سامانه‌های "پانتسیر" (معروف به سام -۲۲)‌ مستقر کرده است.

گفته می‌شود این بالگردها از پایگاه هوایی "حمیمیم" در شهر لاذقیه واقع در غرب سوریه به پایگاه جدید در قامشلی منتقل شده‌اند تا در آرام نگاه‌داشتن اوضاع شمال شرق سوریه و مشارکت در گشت‌های مشترک نظامی با ترکیه همکاری کند.

براساس این گزارش، این پایگاه در واقع در منطقه‌ای احداث شده که پیشتر پایگاه نظامیان آمریکایی در آن قرار داشت و بعد از آغاز عملیات نظامی ترکیه، تخلیه و بر اثر بمباران تخریب شده بود.

ارتش روسیه پیش از پایگاه جدید در قامشلی، دو تاسیسات مستقل در سوریه داشت - پایگاه دریایی طرطوس و پایگاه هوایی حمیمیم (لاذقیه) - که با این حساب تعداد پایگاه‌های روسیه در سوریه به سه تاسیسات می‌رسد. نظامیان روسیه همچنین در دو پایگاه تیاس (ملقب به تی۴) و شعیرات حضور دارند.

کشور سوریه از سال ۲۰۱۱ بعد از حمایت غربی‌ها از عده‌ای معارض، آشوب‌طلب و تروریست برای اعتراض به دولت دمشق به بهانه‌های واهی و سپس تحریک و تسلیح قبائل مخالف اسد و همچنین ظهور گروه تروریستی داعش، درگیر جنگ خانمان‌سوزی شده بود که طبق آمار سازمان‌های بین‌المللی تاکنون بیش از 600 هزار کشته و بیش از 12 میلیون آواره برجای گذاشته است.

ارتش روسیه نیز از سال ۲۰۱۵ به درخواست رسمی دولت سوریه برای کمک به مقابله با تروریست‌ها وارد بحران این کشور شد.

برچسب‌ها ترکیه روسیه سوریه دمشق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ترکیه روسیه سوریه دمشق ترکیه روسیه سوریه دمشق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۳۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ کشوری که بزرگ ترین ناوگان نیروی هوایی را دارند

ماموریت اصلی نیروهای هوایی جهان دفاع از حریم هوایی آن کشور، پشتیبانی در جریان درگیری های هوایی و انجام عملیات شناسایی و نظارتی است.

به گزارش روزیاتو؛ نیروهای هوایی جهان از هواگردهای مختلفی استفاده می کنند که شامل جنگنده ها، بمب افکن ها، هواگردهای شناسایی، ترابری و جنگ الکترونیک است.

در اینجا فهرستی از بزرگ ترین ناوگان های نیروهای هوایی جهان بر اساس سایز ناوگان را فراهم کرده ایم.

۵- نیروی هوایی مصر (EAF)

تعداد کل پرنده های نظامی: ۱,۰۶۲ فروند

نیروها تعداد پرنده های نظامی
نیروی هوایی ۱,۰۶۲ فروند
نیروی زمینی ۰ فروند
نیروی دریایی ۰ فروند
مجموع ۱,۰۶۲ فروند

نیروی هوایی مصر در سال ۱۹۳۲ تاسیس شد و به عنوان بخشی از ارتش مصر کار خود را آغاز کرد، پیش از اینکه به عنوان یک بخش مستقل از ارتش این کشور در سال ۱۹۳۷ به فعالیت خود ادامه دهد. با بیش از ۵۰,۰۰۰ پرسنل فعال در این شاخه، نیروی هوایی مصر جنگنده ها، هواپیماهای نبرد الکترونیک و هواپیماهای ترابری نظامی متعددی را در اختیار دارد.

دفاع هوایی از قلمرو داخلی مصر ماموریت اصلی نیروی هوایی این کشور است و شامل عملیات های تهاجمی و عملیات های پشتیبانی از نیروی زمینی می شود. برخی از نمونه های موجود در ناوگان نیروی هوایی مصر شامل F-16 Fighting Falcon, Mirage 5, Mirage 2000, Apache Helicopter, و C-130 Hercules هستند. نیروی هوایی مصر از دولت مصر پشتیبانی ترابری کرده و عملیات های نجات بین المللی را در منطقه انجام می دهد.

۴- نیروی هوایی هند (IAF)

تعداد کل پرنده های نظامی: ۱,۷۱۵ فروند

نیروها تعداد پرنده های نظامی
نیروی هوایی ۱,۷۱۵ فروند
نیروی زمینی ۲۳۲ فروند
نیروی دریایی ۲۳۹ فروند
مجموع ۲,۱۸۶ فروند

به عنوان بال هوایی نیروهای نظامی هند، ماموریت عمده نیروی هوایی هند تامین امنیت و حاکمیت فضای هوایی کشور و مشرکت در درگیری های نظامی از طریق نبرد هوایی است. این نیرو که در سال ۱۹۳۲ توسط بریتانیایی ها تاسیس شد، نیروی هوایی سلطنتی هند نام داشت. بعد از استقلال هند در سال ۱۹۴۷، پیشوند «سلطنتی» از نام این نیرو حذف شد.

نیروی هوایی هند از انواع مختلفی از پرنده های نظامی تهاجمی، جنگنده، رزمی، شناسایی و ترابری نظامی در ناوگان خود استفاده می کند. این پرنده های نظامی در کشورهای روسیه، بریتانیا، بریتانیا، فرانسه و هند ساخته شده اند. برخی از این پرنده های نظامی شامل Sukhoi Su-30, Dassault Mirage 2000, MiG-29, Ilyushin-76, C-130J, و Mil Mi-17 هستند. نیروی هوایی هند ۱۷۰,۰۰۰ پرسنل فعال دارد.

۳- نیروی هوایی جمهوری خلق چین (PLAAF)

تعداد کل پرنده های نظامی: ۱,۹۹۱ فروند

نیروها تعداد پرنده های نظامی
نیروی هوایی ۱,۹۹۱ فروند
نیروی زمینی ۸۵۷ فروند
نیروی دریایی ۴۳۷ فروند
مجموع ۳,۲۸۵ فروند

نیروی هوایی چین که با نام نیروی هوایی ارتش آزادی بخش خلق چین نیز شناخته می شود در نوامبر ۱۹۴۹ تاسیس شد. این نیروی هوایی دارای ۵ شاخته است که شامل هوانوردی، دفاع هوایی زمین پایه، رادار، نیروهای هوابرد و دیگر عناصر مکمل است. نیروی هوایی چین سومین نیروی هوایی بزرگ در جهان است که نزدیک به ۲,۰۰۰ پرنده نظامی در اختیار دارد.

در ترکیب با دو بال دیگر، نیروی زمینی (۸۵۷ فروند) و نیروی دریایی (۴۳۷ فروند)، کل تعداد پرنده های نظامی ارتش چین به ۳,۲۵۸ فروند می رسد. به عنوان پرجمعیت ترین کشور جهان، نیروی هوایی چین بیش از ۴۰۰,۰۰۰ پرسنل فعال در اختیار دارد. اکثر پرنده های نظامی چین در داخل کشور ساخته می شوند. از دارایی های اصلی این نیروی می توان به Chengdu J-7/J-10/J-20, Shenyang J-8/J-11/J-16, و Hongdu JL-8/JL-9 اشاره کرد.

۲- نیروی هوایی روسیه (VVS)

تعداد کل پرنده های نظامی: ۳,۸۶۳ فروند

نیروها تعداد پرنده های نظامی
نیروی هوایی ۳۸۶۳ فروند
نیروی زمینی ۰ فروند
نیروی دریایی ۳۱۰ فروند
مجموع ۴,۱۷۳ فروند

نیروی هوایی روسیه شاخه ای نیروهای هوافضای این کشور است که در سال ۱۹۹۲ و پس از ایجاد وزارت دفاع روسیه توسط بوریس یلتسین تاسیس شد. پیش از تاسیس نیروی هوایی روسیه، بال هوایی ارتش این کشور با نام سرویس هوایی سلطنتی روسیه (۱۹۱۲ تا ۱۹۱۷) و نیروی هوایی شوروی (۱۹۱۸ تا ۱۹۹۱) شناخته می شد.

نیروی هوایی روسیه دومین ناوگان هوایی بزرگ جهان را در اختیار دارد که تعداد پرنده های نظامی آن بیش از ۳,۸۰۰ فروند است. بال هوایی ارتش روسیه دارای ۳۱۰ پرنده نظامی جداگانه است که در مجموع تعداد پرنده های نظامی این کشور را با ۴,۱۷۳ فروند می رساند. بیشتر پرنده های نظامی این ناوگان از دارایی های ساخته شده در دوران اتحاد جماهیر شوروی یا ساخت کمپانی بومی ایلیوشین هستند. برخی از پرنده های نظامی نیروی هوایی روسیه شامل Ilyushin-62/76/86/112, Antonov An-22/26/124/140/148, MiG-24/31/35, و Sukhoi Su-24/25/34 هستند.

۱- نیروی هوایی ایالات متحده (USAF)

تعداد پرنده های نظامی: ۵,۲۱۷ فروند

نیروها تعداد پرنده های نظامی
نیروی هوایی ۵,۲۱۷ فروند
نیروی زمینی ۴,۴۰۹ فروند
نیروی دریایی ۲,۴۶۴ فروند
مجموع ۱۳,۲۴۷ فروند

نیروی هوایی ایالات متحده بزرگ ترین ناوگان هوایی جهان را با ۵,۲۱۷ پرنده نظامی در اختیار دارد. نیروی هوایی که مسئولیت حفظ برتری هوایی ارتش ایالات متحده را دارد، انواع مختلفی از پرنده های نظامی پیشرفته را در اختیار دارد. از جت های جنگنده، بمب افکن ها و هواپیماهای تهاجمی تا پرنده های ویژه شناسایی، جاسوسی، ترابری و جنگ الکترونیک، ایالات متحده برخی از پیچیده ترین پرنده های نظامی جهان را اداره می کند.

در ارتش ایالات متحده، بال نیروی زمینی ۴,۴۰۹ فروند و نیروی زمینی نیز ۲,۴۶۴ فروند پرنده نظامی دیگر را در اختیار دارند. بیش از ۱۳,۰۰۰ پرنده نظامی بخشی از قدرت ارتش ایالات متحده در کلیت آن هستند. جدای از جنگنده ها، بمب افکن ها و هلیکوپترهای شناخته شده و مهم، ناوگان نیروی هوایی ایالات متحده پرنده های مشهوری مانند F-35 Lightning, F-22 Raptor, و B-52 Stratofortress را در اختیار دارد.

دیگر خبرها

  • پوتین: اف-۱۶‌های اوکراین در همه‌جا هدف مشروع هستند، حتی کشورهای دیگر
  • جنگنده‌ای که گزینه اصلی ارتش روسیه است! (+عکس)
  • ارتش سوریه حمله تروریست‌ها را خنثی کرد
  • (عکس) جنگنده‌ای که گزینه اصلی ارتش روسیه است!
  • بیانیه ارتش سوریه درباره حمله هوایی آمریکا به دیرالزور
  • حملات هوایی آمریکا به چند منطقه درشرق سوریه چند شهید و زخمی بر جا گذشت
  • حمله به پایگاه هوایی نیروی دریایی پاکستان در بلوچستان
  • ببینید | حمله جنگنده‌های آمریکایی به سوریه
  • حمله به شرق سوریه ۵ زخمی برجای گذاشت +فیلم
  • ۵ کشوری که بزرگ ترین ناوگان نیروی هوایی را دارند