Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی خراسان‌جنوبی گفت: فراخوان پنجمین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس در استان خراسان‌جنوبی آغاز شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، ابوذر صلاحی مسئول بسیج دانشجویی خراسان‌جنوبی و مسئول جشنواره هنری دانشجویی ققنوس استان در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری اختتامیه چهارمین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس گفت: فراخوان پنجمین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس در استان خراسان‌جنوبی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فراخوان چهارمین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس از آذر ماهسال گذشته آغاز و ارسال آثار تا تاریخ  30 اردیبهشت سال جاری انجام شده است.   مسئول جشنواره هنری دانشجویی ققنوس خراسان‌جنوبی با بیان اینکه آثار جشنواره مورد بررسی قرار گرفت، گفت: تعداد 80 اثر هنری به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که فراخوان داوری آن توسط داوران مجرب حوزه هنری خراسان‌جنوبی انجام شده و در نهایت 15 نفر در پنج بخش هنری به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم و پنج نفر در سه بخش هنری دیگر شایسته تقدیر شدند.   صلاحی با اشاره به اینکه اختتامیه چهارمین جشنواره هنری دانشجوی ققنوس در هفته بسیج برگزار می‌شود، افزود: اختتامیه  جشنواره در دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند برگزار خواهد شد و از دانشجویان برتر رشته‌های هنری تقدیر به عمل خواهد آمد.   وی اظهار کرد: در فرآیند حمایتی و اجرایی این جشنواره دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند، دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان، دانشگاه علمی و کاربردی،حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان‌جنوبی مشارکت داشته و جا دارد از زحمات تک‌تک روئسای دانشگاه‌های مراکز فوق در جهت حمایت حداکثری از این جشنواره دانشجویی کمال تشکر را داشته باشیم.   مسئول جشنواره هنری دانشجویی ققنوس خراسان‌جنوبی نیز از آغاز پنجمین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس خبر داد و افزود: فراخوان پنجمین جشنواره هنری دانشجویی ققنوس از ۲۵ آبان ماه ۹۸  آغاز می‌شود.   صلاحی گفت: در پایان از تمامی دانشجویان اهل ذوق و هنر دانشگاه‌های خراسان‌جنوبی دعوت به عمل می‌آید که با حضور گسترده و ارائه آثار با کیفیت مطلوب مطابق موضوع درخواست دبیرخانه جشنواره قدمی در جهت حمایت حداکثری از این جشنواره داشته باشند.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۳۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و روسای استان‌ها برگزار شد.

طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصا شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار (ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت (ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فراز‌های این زیارت را به متن جامعه ببریم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی و ... دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد. 

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحد‌های دانشگاهی قرار بگیرد. 

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت. 

جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی ترویج فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هرساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود. 

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست‌های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقاء برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • مشارکت ۴۰۰۰ دانش‌آموز خراسان جنوبی در جشنواره سفیران سلامت
  • فراخوان ثبت‌نام دانشجویی طرح «حامیم» در لرستان
  • افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • کتاب «اوستا علی» در ترازوی نقد اهالی فرهنگ خراسان جنوبی
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی طی ایام نوروز
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی
  • ارائه بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی به محرومان