Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-20@01:05:45 GMT

راز سر یک انسان در موزه لیسبون +تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۳۹۴۷

راز سر یک انسان در موزه لیسبون +تصاویر

اگر روزی پایتان به موزه دانشکده پزشکی لیسبون پرتغال افتاد، شاید سر قطع شده یک انسان درون یک محلول شفاف داخل یک ظرف شیشه‌ای در بالای یکی از رف‌ها توجه شما را به خود جلب کند و شما را به ایستادن وادار کند تا به آن نزدیک شوید و با دقت به آن نگاه کنید.

این سر به دو قرن پیش بازمی‌گردد و به یک اعدامی تعلق دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوست و موی قاتل طبیعی و تازه به نظر می‌رسد. چهره‌ای آرام و خونسرد دارد. این قاتل همیشه خونسرد بوده است حتی وقتی در سکوی اعدام و در میان جمعیت پر هیاهو ایستاد خونسردی و بی مبالاتی بی حد و مرزش را به نمایش گذاشت.

دیه‌گو آلوز در سال ۱۸۱۰ میلادی در شهر کوچکی در شمال اسپانیا به دنیا آمد، پدرش کشاورز فقیری بود. دیه گو وقتی نوجوان بود به خواست پدرش به لیسبون پایتخت پرتغال فرستاده شد تا در خانه ثروتمندان کار کند، تا برای آن‌ها پول بفرستد، اما دیه گو پس از دیدن زندگی در شهر خانواده اش را فراموش کرد و مقدار اندک درآمدش برای همچون اویی کافی بود تا در لذت جویی فرو برود و اوقات خود را با شراب، زن و قمار پر کند.

طولی نکشید او به دزدی از خانه ثروتمندان روی آورد و تنها کاری که باید انجام میداد این بود که یک نسخه از روی کلید اصلی خانه ثروتمندان درست کند و پس از اتمام کارش به سراغ خانه‌ها برود. او و همدستانش کالا‌های مسروقه را در بیرون شهر و در خانه ماریا گرترودز معشوقه دیه گو پنهان می‌کردند. دزدی‌های پنهانی دیه گو کم کم داشت او را به دردسر می‌انداخت، به همین دلیل او به روش جدیدی برای مال اندوزی روی آورد.

در لیسبون یک پل معروف وجود دارد که روی آب بنا شده است. این پل چند کیلومتر طول دارد و آب را از سرچشمه‌های اطراف پایتخت به مرکز آن منتقل می‌کند. پل در سال ۱۷۳۳ میلادی ساخته شده و بالاترین نقطه آن به ۶۵ متر ارتفاع می‌رسد. مسافران و کشاورزان برای کوتاه کردن راه به شهر و رهایی از ازدحام از این پل استفاده می‌کردند. دیه گو از این نقطه با ذکاوت سوءاستفاده کرد.

او در کمین رهگذران وسط پل می‌ایستاد و از آنان اخاذی می‌کرد و سپس آن‌ها را به درون رودخانه می‌انداخت. تعداد قربانیان به هفتاد نفر رسید. پلیس به تعداد مفقودین شک نکرد، زیرا پرتغال در آن زمان از مشکلات اقتصادی و سیاسی، گرانی و فقر، رنج می‌برد؛ پلیس فکر می‌کرد آن‌ها برای رهایی از فشار زندگی از بالای پل خود را پایین می‌اندازند و خودکشی می‌کنند. اما با این وجود روند رو به افزایش قربانیان، آن هم در یک منطقه مشخص، صدای شهروندان آنجا را درآورد.

پلیس مجبور شد نگهبانانی را بگمارد. اما دیه گو پس از اینکه متوجه شد پلیس در جستجوی قاتل است به کار قبلی خود و سرقت خانه‌ها برگشت و این بار با قساوت بیشتر و تجارب بسیاری که کسب کرده بود صاحب خانه‌ها را به قتل می‌رساند. ماجرای قتل‌های او در سراسر لیسبون پیچید و با کشته شدن یک پزشک مشهور، همسر و دو فرزندش به اوج خود رسید.

بالأخره دیه گو به دام افتاد، دختر معشوقه اش او را لو داد. دیه گو در میدان مشهور لیسبون اعدام شد. او بسیار خونسرد بود. پس از اعدامش، پژوهشگران و پزشکان لیسبون برای تحقیق درباره سلوک مجرمانه دیه گو سرش را به دانشکده طب بردند تا بین شکل جمجمه و مغز او و رفتار‌های جنایت کارانه و جامعه ستیز او ارتباطی حاصل کنند. حالا سر او در لیسبون است، چه کسی دوست دارد در سفر احتمالی اش به لیسبون سر او را ببیند؟!

  قیمت فرش شکسته شد عضو شوید و هدیه ویژه بگیرید | فروشگاه اینترنتی مارکومد مثل بلبل انگلیسی حرف بزن! جدیدترین متد آموزش مکالمه راهنمایی خانم محمدی برای از بین بردن چروک صورت

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۳۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه خوشنویسی در سعدالسلطنه راه‌اندازی شود

نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قزوین گفت: مکانی بهتر و مناسب‌تر از سرای تاریخی سعدالسلطنه برای راه‌اندازی موزه خوشنویسی نداریم.

فاطمه اشدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین، اظهار کرد: می‌توان بخشی از غرفه‌های مجموعه سعدالسلطنه را به صورت اعلان فراخوان و دعوت از افراد فعال در این حوزه برای امور مربوط به فرهنگ اهل بیت (ع) و هیئت‌های مذهبی واگذار کنیم.

وی افزود: مجموعه سعدالسلطنه به عنوان یک اثر تاریخی و میراثی که ثبت جهانی شده است، به همین دلیل باید پازل گردشگری آن نیز با ایجاد کاربری‌های متنوع در غرفه‌های آن و همچنین امکانات دیگر در آن تکمیل شود. اگر این مجموعه را با تمامی نیازها و خواستگاه گردشگران و کاربری‌های اقتصادی، فرهنگی و مذهبی و رفاهی آن نبینیم، موفق نخواهیم بود.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد افراد توانمندی در حوزه فعالیت‌های مذهبی در شهر وجود دارند که نیازمند حمایت هستند و می‌توانیم بخشی از غرفه‌های مجموعه سعدالسلطنه را به صورت اعلان فراخوان و دعوت از افراد فعال در این حوزه برای امور مربوط به فرهنگ اهل بیت (ع) و هیأت‌های مذهبی واگذار کنیم.

اشدری با انتقاد از عملکرد شهرداری در بی‌توجهی به راه‌اندازی موزه خوشنویسی در سعدالسلطنه، تصریح کرد: مکانی بهتر و مناسب‌تر از سعدالسلطنه برای راه‌اندازی موزه خوشنویسی نداریم اما متأسفانه بعد از سه سال در دور ششم شورا مدیریت شهری نسبت به این خواسته و سیاست گذاری شورا بی توجه است و گویا سخنان ما مصداق آب در هاون کوبیدن است.

وی اضافه کرد: اگر نمی‌توانیم اقدام شایسته ای به پاس قدردانی در شأن هنر و هنرمندان خوشنویس و ترویج این هنر ارزنده خاصِ فارسی و مهم‌تر از همه در شأن پایتخت خوشنویسی برای ارائه هنر هنرمندان خوشنویس به همشهریان هنرور و گردشگران فرهیخته در پایتخت خوشنویسی ایران داشته باشیم، پرداختن به این موضوع مهم و ارزشمند صرفاً در قالب یک شعار و پسوند پایتخت خوشنویسی به قزوین، شهر کهن و تاریخی و نماینده تمام‌قد هنرخیز ایران هم ظلم است و هم جفا و هم دور از عدالت و انصاف.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قزوین گفت: به طور قطع اگر این فرصت در اختیار دیگر شهرهای ایران بود خیلی زودتر سال‌ها پیش این هنر فاخر و فارسی ایرانی به طور جهانی مطرح و موجب جذب گردشگران فرهنگی و هنری می‌شد.

کد خبر 745667

دیگر خبرها

  • ساماندهی ۱۸۰۰ شیء تاریخی در استان کرمانشاه
  • ساماندهی ۱۸۰۰ شی تاریخی در استان کرمانشاه
  • برگزاری جلسه باشگاه کتابخوانی جوانی جمعیت خانه نسا
  • معرفی دفاع راست ایده‌آل: یاشوا کیمیش
  • مجموعه‌ای فرهنگی با رنگ و بوی دفاع مقدس در یزد
  • بنا‌های تاریخی قوت گردشگری گیلان است
  • موزه خوشنویسی در سعدالسلطنه راه‌اندازی شود
  • تکذیب حذف ایران از شورای بین‌المللی موزه‌ها
  • تحویل ۳ شیء تاریخی به میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد
  • تحویل سه شی تاریخی به میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد