Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@19:14:50 GMT

جامعه دور از کتاب ناهمگون است

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۴۱۰۲

جامعه دور از کتاب ناهمگون است

محمد مهدی احمدی پنجشنبه در  آیین افتتاح نماد کتاب در میدان کتاب شاهرود افزود: جامعه‌ای که از کتاب و مطالعه فاصله بگیرد تمام مناسبت های آن همانند کاریکاتور ها تغییرات فاحش می کنند و از تعادل خارج می شود.

وی افزود: جامعه بی کتاب جامعه ناآگاه است که تمام مناسبت های آن برهم می خورد و هیچ چیز سرجای خودش نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی با اشاره به فرمایش امام صادق (ع) که اگر بخواهیم فتنه، آشوب و ناملایمات در جامعه نباشد مردم باید با کتاب آشنا باشند ، تاکید کرد: کتاب خوانی آگاهی مردم را افزایش می دهد و بنابر این همه امور رعایت می شود و در آن تعادل برقرار است.

مشاوروزیرو مدیرکل حوزه وزارتی فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:اگر کتاب در سبد خانوار همانند تامین خوراک انسان اهمیت پیدا کند ؛ هرچند گران باشد در حد اندک آن را تهییه کنند از حاشیه خارج خواهد شد.

احمدی ادامه داد:بهره مندی و انس با کتاب در اوقات فراغت افزایش آگاهی را به دنبال دارد و جامعه آگاه در هیچ زمینه ای مشکل پیدا نمی کند.

وی با بیان اینکه باید شرایطی فراهم شود تا کتاب در سبد خانوار همانند ارزاق عمومی قرار گیرد ، تاکید کرد: در این  صورت مشکل کمبود سرانه مطالعه در کشور به نسبت حل خواهد شد.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه نگاه به کتاب در جامعه باید نگاه به فضیلت  باشد ، افزود: برند سازی همانطور که در حوزه های مختلف پوشاک و تحصیلات عالیه در دانشگاههای بین المللی در جامعه باعث جذب افکار عمومی به خود می شود باید در زمینه کتاب و کتاب خوانی نیز روی دهد.

احمدی ورود منطقی کتاب به درون  زندگی بشر و  ارتباط منطقی انسان با آن را باعث رشد و تعالی جامعه دانست و ادامه داد: جامعه متعادل بدون انحراف به مسیر خود ادامه می دهد.

وی با بیان اینکه فضای مجازی شاید در کاهش مطالعه موثر باشد، گفت:هیچ چیز جایگزین کتاب و ورق زدن آثار مکتوب نخواهد شد.

مشاوروزیرو مدیرکل حوزه وزارتی فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: فضای مجازی نمی تواند همانند مطالعه کتاب انرژی مثبت منتقل کند.

احمدی افزود: اگر جامعه ای باور کند که کتاب می تواند انرژی مثبت منتقل کند کتاب همیشه در کنار انسان قرار می گیرد.

وی با اشاره به اینکه شهرداری شاهرود در اصلاح فرهنگی جامعه خود بسیار تاثیر گذار است و شهردار شاهرود هم مسایل فرهنگی را به عنوان مسایل اصلی این شهر مورد توجه و رسیدگی قرار می دهد ، تاکید کرد: شهردار شاهرود باور داردکه اگر مسایل فرهنگی حل بشود 90 درصد مسایل شهری حل وفصل خواهد شد.

مشاوروزیرو مدیرکل حوزه وزارتی فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:جامعه مانوس با کتاب نیاز به ابزار اجبار  و تهدید ندارد که شهردار شاهرود آن را درک کرده است و در جهت اصلاح و ارتقای فرهنگ عمومی تاثیر گذار است  و گام برمی دارد.

شهردار شاهرود هم در این آیین گفت: تمدن های شکل گرفته در طول تاریخ و تمدن بشری  به رشد فرهنگی جامعه نگاه ویژه ای داشتند.

محسن احمدی افزود: کشور ما تمدن غنی و اسلامی دارد که کتاب و مطالعه را به عنوان رشد ،سرسبزی و پویایی در آن همیشه مورد توجه بوده است.

وی با بیان اینکه نماد میدان کتاب شهرک البرز شاهرود در نزدیکی کتابخانه عمومی این شهرک قرار دارد ، تاکید کرد : در این نماد که یک  کتاب از درختی سر سبز بیرون زدها و به ابیات شعر آراسته شده در ابعاد ۵در ۳ در ۷ متر ایجاد شده است.

رئیس اداره کتابخانه های عمومی شاهرود هم در این آیین گفت :  امروزبا نواختن زنگ گرامی داشت هفته کتاب در کتابخانه عمومی البرز شاهرود برنامه های متنوع فرهنگی آغاز شد.

سید ابراهیم موسوی به لیگ کتابخوانی دانش آموزی ،عضویت رایگان در روز شنبه 25 آبان در کتابخانه های عمومی شهرستان به عنوان برخی ازبرنامه های شاخص این هفته اشاره کرد.

 برای فضا سازی و زیبایی محیطی شهر شاهرود نمادهایی در نقاط مختلف طراحی و نصب شده که نماد کتابخانه ذهن یکی از آن هاست.

همچنین "ایستگاه های دوستداران مطالعه" شاهرود در ۲ بوستان شهدای محراب و کودک این شهر نیز دایر است.

در شهرستان250هزار نفری  شاهرود ۱۳ هزار نفر عضو فعال، ۶ انجمن کتابخانه و ۲۶۰ هزار نسخه کتاب برای ارائه خدمات کتابخانه ای به اعضا و مراجعان وجود دارد.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محسن احمدی شهرداری شاهرود کتاب کتابخانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محسن احمدی شهرداری شاهرود کتاب کتابخانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محسن احمدی شهرداری شاهرود کتاب کتابخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۴۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند

به گزارش جام جم آنلاین زنجان، محسن افشارچی، در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان گفت: طی دوسال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده و یکی از ویژگی‌های مسئولین این دستگاه پیگیری مداوم امور است.

افشارچی با بیان اینکه ترویج کتاب و کتابخانه منشا خیر و به نفع مردم است، افزود: از فرمانداران و مسئولین استان در رده‌های مختلف خواستارم به مقوله کتابخانه‌‌ها به عنوان یک دستگاه فرهنگی تاثیرگزار بنگرند و در این راستا عمل کنند.

این مسئول ادامه داد: در کشور، پایگاه‌های فرهنگی بسیاری داریم اما در این میان کتابخانه های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد؛ کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گسترده‌ای را دربر می‌گیرد.

رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان تصریح کرد: ترویج کتابخوانی از اهداف مهم ما است و ترویج کتاب و کتابخانه و تربیت فرهنگی منشا خیر و به نفع مردم است.

وی خاطرنشان کرد: کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله، باید و نبایدهای حقوق شهروندی و... است. در استان نیروهای انسانی توانمندی در حوزه فرهنگ داریم و باید از این ظرفیت‌ها در کتابخانه‌های عمومی بهره ببریم.

استاندار زنجان ضمن اشاره به برگزاری سلسله جلسات ادبیات و زندگی در کتابخانه‌های استان، گفت: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامه‌های تداوم داشته باشد.

وی در پایان ضمن تاکید بر استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی و صدا و سیما برای ترویج فعالیت‌های کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانه‌های استان عنوان کرد: مکان‌های پر رفت و آمد مانند فرودگاه، راه آهن و ترمینال محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و می‌توان استندهای ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافرین ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • کتابخانه هدفمند، موفق و خلاق در دل کویر استان یزد
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • دستگیری باند سرقت از کتابخانه‌ها!
  • اجرای پویش بگذارید کتاب‌ها نفس بکشند در چهارمحال و بختیاری