Web Analytics Made Easy - Statcounter

زرآبادی گفت: نمایندگان خانه ملت جلسات متعددی را با موضوعات حل مشکلات فرهنگیان، رفع نواقص حوزه آموزش و توجه ویژه مسئولان به دانشگاه فرهنگیان برگزار کرده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «سیده‌حمیده زرآبادی» امروز(۲۳ آبان) در نشست خبری با اصحاب رسانه تصریح کرد: موضوعات و مشکلات معلمان در صحن علنی مجلس در دست بررسی بوده و نمایندگان از وزارت آموزش و پرورش خواسته‌اند که ضمن رسیدگی به شکایات جامعه معلمان، جلوی مشکلات حوزه آموزش و عدم گسترش این مشکلات را بگیرد تا با چالش‌های آموزشی در حوزه تعلیم و تربیت مواجه نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هیئت مدیره بنیاد خیران حامی دانشگاه فرهنگیان کشور با اشاره به اینکه نمایندگان خانه ملت جلسات متعددی را با موضوعات حل مشکلات فرهنگیان، رفع نواقص حوزه آموزش و توجه ویژه مسئولان به دانشگاه فرهنگیان برگزار کرده‌اند، تاکید کرد: کمک کردن به دانشگاه فرهنگیان از جمله خواسته‌های نمایندگان مجلس از وزیر آموزش و پرورش بوده و بخش عمده‌ای از خلل‌ها به دیگر مشکلات مالی و اعتباری بوده و دولت باید تلاش حداکثری داشته باشد تا کلیه برنامه‌های اجرایی به‌خصوص برنامه‌های حوزه آموزش به شکلی اثربخش و بدون هیچگونه خللی اجرا شود.

 

«رمضانعلی نیری» هم در این نشست گفت: خراسان رضوی دارای ۲ پردیس دانشگاهی شهید بهشتی و شهید هاشمی‌نژاد و ۴ واحد دانشگاهی در مشهد، سبزوار، نیشابور و تربت حیدریه است و در سطح استان ۴۵۰۰ دانشجو در ۱۴ رشته پیوسته و ناپیوسته مشغول به تحصیل هستند و به‌زودی با اضافه شدن ۱۹۲۵ دانشجوی دیگر تعداد دانشجویان دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی به ۶۴۲۵ نفر خواهد رسید.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی با اشاره هرچه قدر که در حوزه آموزش هزینه کنیم شاهد چند ثمرات برابری آن خواهیم بود، افزود: امیدوارم در آینده‌ای نزدیک شاهد توسعه و تحول شگرف در دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی باشیم و بی‌شک با تحول علمی و آموزشی‌ای که در استان امام رضا(ع) رسیدن به اهداف ترسیمی و تدوینی دور از دسترس نیست.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد هفته وحدت مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد وحدت اردبیل هفته کتاب و کتابخوانی خبرگزاری شبستان هفته وحدت مشکلات فرهنگیان مجلس شورای اسلامی دانشگاه فرهنگیان نشست خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۴۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد

رضامراد صحرایی روز چهارشنبه در شصت و یکمین کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور اظهار داشت: جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان صورت می‌گیرد که این افراد استخدام رسمی هم هستند. وی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های موجود بهره‌مند شد، بر تعامل میان دستگاه‌ها برای شناسایی و استفاده از این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: در برنامه تربیت اوان کودکی که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آن را مصوب کرده است، موضوع تربیت قرآنی یکی از برنامه‌های جدی است.

وی یادآور شد: معاونت پرورشی و فرهنگی با مسئولیت معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش، سازوکار بهره‌مندی مؤسسات قرآن از فضای مدارس کشور برای برگزاری کلاس‌های قرآن را پیدا کنند، اگر این سازوکار وجود دارد، روش اجرای آن طی یک هفته اعلام شود و اگر وجود ندارد در مدت یک هفته ساز و کار آن مشخص شود.

صحرایی ادامه داد:  پول‌های قرآنی کشور باید در آموزش و پرورش هزینه شود،  همواره قربانی عدم توجه دستگاه‌هایی بودیم که نمی‌دانند تحول باید از آموزش و پرورش ایجاد شود، هم‌اکنون در کشور مشکل کمبود پول وجود ندارد، مسئله این است که نمی‌دانیم پول در کجا هزینه شود. 

وی تاکید کرد: طرح تاسیس مدارس غیردولتی قرآنی ظرف یک ماه ارائه شود و برای سال تحصیلی جدید حتی با درصدی از مدارس موجود، این کار اجرا شود. هم اکنون برخی مدارس غیردولتی در حال اجرای این کار هستند و به دلیل قرآن پایه بودن، خانواده‌ها هزینه پرداخت می‌کنند تا فرزندشان اینگونه تربیت شود.

صحرایی درباره طرح اتقان بیان کرد: این طرح ارتقای توانمندی قرآنی معلمان دوره ابتدایی است و باید آن را به رتبه بندی معلمان مرتبط کنید و معلمی که دوره اتقان را طی نکرده است، از رتبه‌بندی محروم شود. معلمان بدون سواد قرآنی وارد آموزش و پرورش نمی‌شوند اما ممکن است در گذر زمان به دلیل اینکه با آن مانوس نبودند،  فراموش کنند و باید در دوره‌های ضمن خدمت به آموزش قرآن توجه کرد.

صحرایی ادامه داد: برای تسری طرح اتقان به دوره متوسطه دوم بیاندیشید همچنین دوره‌های تأمین مدرسان قرآن برگزار شود؛ نیم میلیون نفر از معلمان باید در طرح مسطورا شرکت کنند که تا کنون حدود ۴۵۰ هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند.

وی افزود: موسسات نباید در کنار مدارس قد علم کنند بلکه مدرسه را تقویت کنند، نباید به مدرسه آسیب بزنیم و نگذاریم آموزش و پرورش نحیف شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • تحول بنیادین باید در حوزه تربیت پررنگ شود
  • تقویت دانشگاه فرهنگیان در دستور کار وزارت آموزش و پرورش
  • بهروری و سرمایه گذاری در سال جدید در دستور کار دستگاه‌های استان باشد
  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • نمایندگان صدای واحد اولویت های عمرانی خراسان رضوی باشند
  • وزیر آموزش و پرورش : پذیرش بدون آزمون قاریان و حافظان قرآن در دانشگاه فرهنگیان
  • منتخبان مجلس دوازدهم باید مکلف به پاسخگویی باشند/ ضرورت نظارت سخت گیرانه بر ثروت‌های ملی در استان
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش
  • مجلس جدید قوانینی را وضع کند که تحولات اقتصادی را به دنبال داشته باشد