Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-20@02:52:27 GMT

رشد قارچ گونه باشگاه کشتی در قم

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۵۴۵۲

رشد قارچ گونه باشگاه کشتی در قم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،محسن وزیری،رئیس هیئت کشتی قم، روز پنجشنبه در مجمع سالیانه هیئت کشتی قم در سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان قم، با اشاره به عملکرد سال ۹۷ این هیات ورزشی گفت: تعداد کشتی گیران بیمه شده استان پارسال بیش از ۱۰ درصد افزایش یافته است.

او راه اندازی و افزایش تعداد سالن‌های کشتی را از جمله اولویت‌های این هیات ورزشی دانست و افزود: سالانه به صورت میانگین ۳ سالن و باشگاه کشتی به مجموعه خانواده کشتی استان افزوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیئت کشتی قم، با بیان اینکه عملکرد امروز هیات کشتی قم برآیند حرکت ۵۰ ساله این هیات است، اظهار داشت: رشد چشمگیری در کشتی قم به ویژه رشته فرنگی ایجاد شده است که این ناشی از تلاش تمام مربیان، پیشکسوتان و کشتی گیران این استان بوده است.

وزیری با اشاره به کسب ۲ عنوان قهرمانی رده سنی بزرگسالان در سال‌های ۸۲ و ۸۳ کشتی قهرمان کشور ادامه داد: در ۱۰ سال گذشته به صورت ویژه‌ای در کشتی قم کار شده که نتیجه این اقدام‌های رشد تمام شاخص‌های کشتی استان در سال‌های اخیر بوده است.

او سال ۹۷ را سال طلایی برای کشتی قم دانست و گفت: کسب ۷۰ مدال کشوری بین المللی، آسیایی و جهانی از جمله ۵۴ مدال کشور، ۹ مدال بین المللی، یک مدال آسیایی و هفت مدال جهانی عملکردی طلایی را برای کشتی قم رد سال گذشته رقم زده است.

وزیری با بیان اینکه در سال‌های اخیر هیات کشتی قم جزو هیات‌های برتر استان به انتخاب اداره کل ورزش و جوانان بوده است، بیان کرد: کسب رتبه برتر هیات‌های ورزشی استان قم در بین ۴۲ هیات ورزشی در تمام محور‌ها تاییدی بر عملکرد مطلوب این هیات در سال ۹۷ است.

او افزود: انتخاب سعید عباسی به عنوان داور المپیک، انتخاب روح الله میکائیلی مربی جوان قم به عنوان یکی از مربیان برتر وسازنده کشتی فرنگی کشور، کسب مقام سوم لیگ برتر کشتی فرنگی بزرگسالان کشور توسط تیم شهدای مدافع حرم قم و همچنین کسب سهمیه المپیک توسط علیرضا نجاتی کشتی گیر آینده دار قم پس از ۳۱ از جمله دستاورد‌های کشتی قم در سال ۹۷ است.

رئیس هیئت کشتی قم  افزود: کسب عنوان ششمی تیم شهدای مدافع حرم شهدای مدافع حرم قم در مسابقات جام باشگاه‌های جهان، برگزاری بیش از ۲۰ مسابقه تدارکاتی در داخل و خارج از استان، برگزرای ۱۸ مسابقه استانی اعم از انتخابی‌های تیم ملی و حضور در لیگ‌های مختلف و همچنین حضور در ۲۴ مسابقه کشوری در رده‌های سنی و رشته‌های مختلف از دیگر دستاورد‌های این هیات در سال گذشته بوده است.

انتهای پیام/ش

مجمع سالیانه هیئت کشتی قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشتی وزارت ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۵۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای چاقوکشی و ضرب و شتم در کشتی مازندران

 

به گزارش تابناک،‌ صابر آتش‌پیکر در مورد اتفاقاتی که در کشتی چند روز قبل رده سنی نونهالان استان مازندران رخ داد، اظهار داشت: اول از همه بگویم که همه می‌دانند کشتی در استان مازندران چقدر حساسیت دارد و سطح رقابت‌های استانی، به لحاظ کیفی و کمی با رقابت‌های معتبر بین‌المللی برابری می‌کند که داوری در آنهم علاوه بر آنکه ارزشمند است، سخت هم بوده، چون نتیجه برای همه از اهمیت زیادی برخوردار است، اما من داوری هستم که در کارم جدی‌ام و هنگام قضاوت، هیچ چیزی جز اجرای عدالت برایم اهمیت ندارد. در این مبارزه‌ای که به جنجال کشیده شد، من رئیس تشک بودم، کشتی نیمه نهایی بین دو کشتی‌گیر نوشهر و بهشهر.

 

وی ادامه داد: کشتی یک هیچ به نفع نماینده بهشهر دنبال می‌شد که طی فعل و انفعالی، داور وسط یک امتیاز به کشتی‌گیر نوشهر داد. من به‌عنوان رئیس تشک و قاضی، دو امتیاز به کشتی‌گیر بهشهر دادم و نتیجه ۳ بر یک به نفع کشتی‌گیر بهشهر در تابلو ثبت شد. مربی نوشهر اعتراض کرد، هیئت ژوری فیلم را دید و دو نمره را برگرداند تا نتیجه یک - یک به نفع نوشهر ثبت شود و چون امتیاز آخر را گرفته بود او برنده کشتی می‌شد. در همین هنگام افرادی از هیئت کشتی بهشهر وارد تشک شده و قبل از آنکه دست کشتی‌گیر بنده بالا برود، یکی از آن‌ها به زیر میز من لگدی زد که در فیلم دوربین‌های مداربسته کاملاً مشخص است. وقت نگهدار کنار من بود، لپ‌تاپ افتاد و شکست. چند نفر هم به بهانه اعتراض آمدند، چاقو هم دست‌شان بود. سرم پایین بود، یکی بی‌هوا یک لگد به قفسه سینه‌ام زد که منجر به شکستگی دنده‌ام شد. متأسفانه دستم دچار تورم شده است. این وسط برخی از اقوام کشتی‌گیر هم وارد معرکه شده و در گزارش پزشکی قانونی، علاوه بر اینها، پارگی بالای لب بر اثر مشت هم قید شده است. ضمن اینکه بر اثر زمین خوردگی دچار کمردرد بسیار شدید شده‌ام که علاوه بر یک شب بستری در بیمارستان، چند روزی است در منزل استراحت می‌کنم.

ویدئوی درگیری و چاقوکشی

این داور درجه دوی بین‌المللی کشتی درد روحی ناشی از این اتفاقات را بیشتر از درد جسمی‌اش دانست و گفت: انتشار فیلم این اتفاقات بازتاب گسترده‌ای داشت. دوستانم در خارج از کشور پیام داده‌اند و اعضای خانواده‌ام فیلم را دیده‌اند. فیلم تا قبرس و آلمان هم رسیده است، فیلم کتک خوردن یک داور. آدم بعد از یک عمر زندگی شرافتمندانه و قضاوتی بر مبنای عدالت، حالش بد می‌شود وقتی به این فکر می‌کند که به خاطر چه چیزی چنین اتفاقی را رقم زده‌اند. درد جسمی به کنار، درد روحی ماجرا برایم بسیار سنگین است و از آن مهمتر، اینکه این اتفاق در کشتی نونهالان رخ داده است. اگر درگیری در کشتی بزرگسالان و یا جوانان بود، دردش کمتر بود، در مبارزه نونهالان که این همه بچه دارند آن را تماشا می‌کنند و در سالن حضور دارند و همراه مادر و پدرشان آمدند، خانواده‌ها دیگر به چه امیدی بچه را به سالن کشتی بفرستند؟ بچه اینجا چه چیزی یاد می‌گیرد؟! اینها آینده‌های کشتی ما هستند که با بدترین صحنه‌های ممکن مواجه شده‌اند.

وی درباره اینکه چقدر تغییر و تحول در هیئت کشتی استان و جابه‌جایی‌ها صورت گرفته می‌تواند در این حاشیه بزرگ و اعتراضاتی که بعد از مبارزه ایجاد شد، دخیل باشد، تصریح کرد: من داورم و اصلاً نمی‌توانم در این موضوعات دخالت کنم، چون در حیطه کاری من نیست. در حین برگزاری مسابقات امید شایگان رئیس هیئت کشتی مازندران به‌عنوان سرپرست تیم ملی فرنگی در مسابقات قهرمانی آسیا حضور داشت، نیما صادقی رئیس کمیسیون داوران هیئت هم در بیشکک قضاوت می‌کرد. قطعاً بعد از بازگشت آن‌ها، موضوع مورد بررسی بیشتر قرار می‌گیرد.

آتش‌پیکر با اشاره به خدشه‌دار شدن جایگاه داوران در ورزش کشور، گفت: بعد از این اتفاقات داوران به اتاق جدول‌نویس رفتند و قرار شد دیگر داوری نکنیم، اما گفتند اینطور بدتر می‌شود حتماً سوت بزنید. بعد از آن دیگر روحیه داوران خراب شده بود، کشتی‌ها هم دو ساعت تعطیل شد. من هم همان شب در بیمارستان بستری شدم تا ظهر روز بعد. من هنوز روی تخت بیمارستان بودم که آقایان برای رضایت گرفتن از طرق مختلف اقدام کردند، در حالی که این موضوع جدای از شکایت شخص من از آن‌هایی که حمله کرده و مرا زدند، جنبه عمومی دارد و حتماً هیئت کشتی استان و اداره کل ورزش پیگیر آن خواهد بود.

این داور مازندرانی در خاتمه ضمن تأکید بر مشکلاتی که داوران برای حفظ و ارتقای درجه خود با آن مواجه هستند، خاطر نشان کرد: با شرایط فعلی ارز و تورم، ما برای کنترل و ارتقای درجه حداقل باید بیش از ۱۰۰ میلیون تومان هزینه سفر و شرکت در کلاس کنیم، بعد دریافتی ما در مسابقات آنقدر ناچیز است که کفاف هیچ هزینه‌ای را نمی‌دهد و از آن طرف هم با چنین برخوردهایی مواجه هستیم. من امیدوارم وزارت ورزش و فدراسیون کشتی هم به چنین موضوعاتی ورود کرده و اجازه ندهند محیط ورزش که محیط پاکی است، به چنین اقدامات تلخ و تأسف‌آوری آلوده شود.

 منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • ماجرای چاقوکشی و ضرب و شتم در کشتی مازندران
  • خطر مرگ؛ این گیاهان را دیگر نخورید
  • کشتی‌گیران المپیکی در پاریس هم می‌درخشند؟
  • ابراز رضایت رئیس هیئت مدیره استقلال از واگذاری به هلدینگ خلیج فارس
  • انتخابات هیئت کشتی استان تهران قانونی اعلام شد
  • انتخابات پرحاشیه کشتی تایید شد
  • استارت خوب کشتی ایران در سال المپیک؛ پیش‌درآمدی برای پاریس
  • قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی در آسیا با حمایت همراه اول
  • قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی در رقابت‌های آسیایی باحمایت همراه اول
  • قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایرانیان جهان را به وجد آورد