Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-28@12:24:04 GMT

اقتصاد ملی با فروش نفت محقق نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۹۵۷۶۵

اقتصاد ملی با فروش نفت محقق نمی‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید احسان قاضی‌زاده هاشمی ظهر امروز در دومین اجلاسیه خانه‌های صنعت، معدن و تجارت کشور در مشهد اظهار کرد: تمام اموری که در سال‌های اخیر برای تقویت بخش خصوصی شده است، توسط مجلس بوده است.

وی افزود: تولید در کشور ما مسئله‌ای حیاتی است و این مسئله باید ناموس ملی ما باشد و تلاش ما باید این باشد که تا وقتی تولید ملی امکان دارد، همان را تقویت و حمایت کنیم و فضای فروش را فراهم کنیم و مالیات‌گیری را کمتر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: نگاه اقتصاد ملی با سیاست‌های درهای باز و تامین کالا از طریق فروش نفت جور در نمی‌آید؛ چه در شرایط تحریم و چه غیر آن.

وی اضافه کرد: منتهی وقتی می‌خواهیم رقابت‌پذیری اقتصادی را افزایش دهیم، نمی‌توانیم با تکیه بر یک بازار ۸۰ میلیونی این کار را بکنیم؛ بلکه حداقل بازار ما باید ۳۰۰ میلیون نفر را تحت پوشش بدهد. پس باید غیر از فکر کردن به بخش خصوصی، برای بازارهای مجاور خود نیز برنامه داشته باشد.

عضو فراکسیون جوانان مجلس در خصوص توسعه اقتصاد ملی گفت: اگر بتوانیم بازار مناسب بزرگی برای حوزه صنعت خود پیدا کنیم و یک تبلیغ بزرگ هم برای تولید ملی‌مان انجام شود، خود به خود بخشی از مشکلات حل می‌شود و این آمادگی با توجه به فرصت قیمتی که در ایران نسبت به کشورهای همسایه ایجاد شده است، وجود دارد.

قاضی‌زاده هاشمی در انتها بیان کرد: نکته آخر من مربوط به رشد است. یکی از مشکلات بزرگ اقتصاد ما عدم نو شدن تکنولوژی و نپرداختن به نیازهای جدید است. تکنولوژی که داریم چون عموما وارداتی است، ماحصل دو یا سه دهه قبل است. مقداری در حوزه دولت دیده‌بانی باید برای این کار و فناوری‌های پیش رو شکل بگیرد تا زودتر به استفاده و یا تولید این تکنولوژی‌ها توجه کنیم.

کد خبر 4772447

منبع: مهر

کلیدواژه: مشهد تولید ملی بوشهر یوم الله 13 آبان زلزله شهرکرد راهپيمايي 13 آبان ایلام گرگان تئاتر کودک و نوجوان بیرجند قزوین شیراز هفته وحدت سفر استانی پدافند غیرعامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۵۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بالاترین رکورد تولید و فروش در تمام تاریخ آریاساسول

آریاساسول موفق شد با همکاری تمامی بخش‌ها و کارکنان به رکوردهای تولید، مقدار و میزان فروش در کنار دستیابی به شاخص یکسال تولید بدون حادثه قابل ثبت، دست پیدا کند.

به گزارش روابط عمومی شرکت پلیمر آریاساسول، این شرکت موفق شد با ثبت رکورد تولید ۱ میلیون و ۹۶۱ هزار تن محصول در پایان سال ۱۴۰۲، رکورد تولید تمامی ادوار فعالیت خود را بشکند.

شرکت در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ به ترتیب ۱ میلیون و ۷۸۴ و ۱ میلیون و ۹۰۸ هزار تن محصول تولید کرده بود که رکورد امسال به ترتیب ۱۷۷ و ۵۳ هزار تن بالاتر از سال‌های ذکر شده بود.

در موضوع تولید اما مسأله مهم‌تر، ثبت رکورد بی‌سابقه تولید ایمن در طول یک‌سال فعالیت شرکت بود، به‌نحوی که شاخص جهانی حوادث قابل ثبت در این دوره به صفر یا RCR=0 رسید که در نوع خود در صنعت پتروشیمی کم‌نظیر محسوب می‌شود.

نگاهی به بخش بازرگانی آریاساسول در سال ۱۴۰۲

در سالی که گذشت، شرکت پلیمر آریاساسول در بخش بازرگانی نیز رکورد سالانه میزان فروش محصولات شرکت در تمامی ادوار را شکست.

آریاساسول توانست در این سال ۱ میلیون و ۱۶۳ هزار تن محصول را به فروش برساند که این رقم در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ به ترتیب ۱ میلیون و ۸۴ و ۱ میلیون ۱۰۹ هزار تن بوده است.

بر این اساس میزان فروش سال ۱۴۰۲ نسبت به سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ به ترتیب ۷۹ و ۵۴ هزار تن بیشتر بود که رقم چشم‌گیری به‌شمار می‌رود.

سود بیشتر نصیب سهامداران

افزایش میزان تولید و مقدار فروش بی‌شک منجر به افزایش درآمد حاصل از فروش محصول در شرکت شد.

اگرچه کاهش جهانی قیمت محصولات پلیمری و البته سیاست‌های داخلی منجر به کاهش سودآوری بیشتر شرکت‌های پتروشیمی شد، اما شرکت‌ پلیمر آریاساسول با در دست گرفتن ابتکار عمل توانست جهش خیره‌کننده‌ای را در درآمد حاصل از فروش محصولات در سال ۱۴۰۲ رقم بزند.

درحالی که مبلغ فروش در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۰ به‌ترتیب برابر با ۲۷۴ هزار ۵۰۰ میلیارد ریال و ۲۶۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بود رقم فروش این سال به حدود 339 هزار میلیارد ریال رسید که یک جهش در نوع خود به‌شمار می‌رود و تاکنون شرکت موفق به فروش این مبلغ محصول نشده بود.

افزایش درآمدهای شرکت به‌طور قطع افزایش سودآوری و انتفاع سهامداران را به‌دنبال دارد.

نگاهی به خلاصه آمارهای آریاساسول

با دستیابی به رکوردهای تاریخی در تولید، میزان و مبلغ فروش نگاهی به اعداد و ارقام حاصل از این رکوردها خالی از لطف نیست، که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم:

آریاساسول در تولید تجمعی ضمن شکست رکورد تمامی ادوار، در سال 1402 موفق شد 10 درصد بیشتر از میزان تولید سال گذشته خود تولید کند.

در فروش تجمعی نیز همین موضوع صدق می‌کند و فروش تجمعی سال 1402، بالغ بر 7 درصد از سال 1401 بیشتر بود.

مبلغ فروش تجمعی نیز از این قانون مستثنی نبود و فروش تجمعی سال 1402 نسبت به فروش تجمعی سال 1401 افزایش 23 درصدی داشت.

ضمن آنکه تولید اسفند ماه شرکت نسبت به اسفند 1401 برابر 1 درصد، میزان فروش این ماه نسبت به اسفند سال قبل 5 درصد و مبلغ فروش این ماه نیز از ماه مشابه قبل از آن 11 درصد بالاتر بود.

مدیرعامل شرکت پلیمر آریاساسول دستاوردهای یاد شده را حاصل هم‌افزایی کارکنان، مدیران و همچنین برنامه‌ریزی‌ها، راهبردها و استراتژی‌های شرکت می‌داند. وی در ویدئویی به مرور دستاوردها در طول یک سال گذشته پرداخته و عوامل دسترسی به این موفقیت‌ها را بر می‌شمارد که در ادامه می‌بینیم:

به زودی جزئیات بیشتر و اخبار تکمیلی در ارتباط با کسب دستاوردهای آریاساسول منتشر می‌شود.

دیگر خبرها

  • چرا دردی دوا نمی‌شود؟
  • ایران در برابر سه تهدید بزرگ
  • مردمی سازی اقتصاد در کرج ریل گذاری می شود
  • مردم، اتحاد، امید
  • ثبت بالاترین رکورد تولید و فروش در تمام تاریخ آریاساسول
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟|حسین سرآبادانی
  • آئودی R8 به خط پایان رسید؛ پایان تولید سوپرکار افسانه‌ای آلمانی
  • قسمت دوم و سوم فیلم‌های کمدی چه سرانجامی داشته‌اند؟
  • اقتصاد عید؛ چگونه «عید» را در زندگی تولید و تکثیر کنیم؟
  • چگونگی مشارکت مردم در تولید و اقتصاد