Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،‌  نشست اتحادیه فعالان رسانه‌ای با حضور حجت الاسلام اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حمیدرضا مقدم فر، پیمان جبلی، زینب مهنا، نصراللهی رییس دانشکده خبر، مرضیه هاشمی، نادر طالب زاده با محور انتقال تجارب و فناوری در عرصه رسانه بین کشور‌های اسلامی، ضرورت تاسیس اتحادیه جهانی تقریب نهاد فعالان رسانه‌ای جهان اسلام و نحوه استفاده از ظرفیت فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی برای وحدت در جهان اسلام و مقابله با امپراطوری رسانه‌ای استکبار جهانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله اراکی در این نشست با بیان اینکه باید از رسانه برای بیان مسائل حق و باطل استفاده کنیم افزود: ماموریت رُسل ماموریت ابلاغ بود که سخن حق را به گوش مردم برسانند.

وی ادامه داد: عمده نقشی که صهیونیسم و استکبار دارد، تشویش افکار عمومی و منع از جهانی شدن سخن انبیاست، مأموریت انبیا مأموریت تبیین بود.

آیت الله اراکی تاکید کرد: ماموریت یک رسانه صرفا به گفتن ختم نمی‌شود این گفتن باید مقوله حق را به قلب شنونده برساند.

وی با بیان اینکه تحریف و کتمان از مشکلات اصلی جامعه بشریت است افزود: اتحاد فعالان رسانه‌ای جهان اسلام می‌تواند در انجام این ماموریت بزرگ نقش اساسی داشته باشد. ما کشور‌های مسلمان باید نیرو‌های خود را با هم ضمیمه کنیم و هم افزایی داشته باشیم.

در ابتدای این نشست حمیدرضا مقدم فر رییس هیأت مؤسس اتحادیه فعالان رسانه‌ای با تأکید بر اینکه امروز در شرایطی قرار داریم که به صورت مسلم جنگ نامتقارن در دنیا بین رسانه‌های اسلام و جبهه استکبار برقرار است افزود: قطعا این جنگ نامتقارن بوده، اما نکاتی در جبهه حق و مقاومت وجود دارد که برتری ما را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: آخرین عرصه جنگ ما با صهیونیست‌ها و نظام سلطه در عرصه رسانه است. آن‌ها در عرصه میدان هم رسانه هایشان را فعال می‌کنند.

وی عنوان کرد: در مقابل آن‌ها جبهه حق وجود دارد. امروز آن‌ها پرقدرت و با سرمایه گذاری‌های کلان این رسانه‌ها را اداره می‌کنند، ولی آنچه که به ما در رسانه‌های جهان اسلام برتری میدهد پیام حق است. پیام باطل پیام حباب گونه است، ولی پیام حق دوام و نفوذ دارد.

رییس هیأت مؤسس اتحادیه فعالان رسانه‌ای تاکید کرد: اجلاس وحدتی که در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد باید این پیام را گسترش دهد که این اتحاد و با هم بودن هم در مکتب اسلام مهم است هم باید دانست که اگر در کار رسانه هم‌افزایی داشته باشیم اتحادمان قوی‌تر می‌شود و نظام سلطه را با همه اتحاد و حرکت جبهه‌ای و سرمایه میلیاردی شان دچار انفعال می‌کنیم.

مقدم فر بیان کرد: مجموعه‌ای اخیرا به اسم اتحادیه فعالان رسانه‌ای جهان اسلام تشکیل شد که از این پس به صورت جدی‌تر و قوی‌تر پیش خواهیم رفت.

مقدم فر در پایان این نشست گفت: امروز دنیای غرب با رسانه‌هایی که در اختیار دارد سعی می‌کند در جنگ روایت‌ها، سیاه را سفید و سفید را سیاه نشان دهد. امروز اتحاد برای رسانه‌های جهان اسلام یک الزام است نه یک انتخاب. رسانه‌های غربی و نظام سلطه تلاش دارند خود و مرجعیت خودشان را در عرصه خبر گسترش دهند و ما باید از نظام سلطه که پیام باطل در مقابل پیام حق دارد، مرجعیت‌زدایی کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی وحدت اسلامی تقریب مذاهب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۹۶۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد

کارشناس مسائل جنوب آسیا گفت: ایران به لحاظ قدرت بالای پهپادی و موشکی به کشوری بلامنازع در حوزه نظامی دفاعی در منطقه تبدیل شده و پاکستان تنها کشور دارنده سلاح هسته‌ای در میان کشورهای مسلمان است بنابراین دو کشور توانمندی بالایی را به حوزه کشورهای جهان اسلام خواهند داد.

محمدرضا منافی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به سفر رئیس جمهور کشورمان به پاکستان به تشریح دستاوردهای این سفر به ویژه در حوزه امنیت و صلح پرداخت و اظهار کرد: سفر فعلی آیت الله رئیسی به پاکستان به چند دلیل متفاوت از تمام سفرهای قبلی ایشان و سایر سران جمهوری اسلامی ایران به پاکستان بوده است.

وی افزود: یکی از دلایلی که این سفر را متمایز کرده شرایط کنونی منطقه خاورمیانه و اقدام اخیر ایران در عملیات وعده صادق است که فضای افکار عمومی و رسانه‌ای بسیار بی سابقه‌ای را در پاکستان به دست گرفت و افکار عمومی پاکستان به شدت از این موضوع استقبال کردند و همین موضوع باعث شد که سفر آیت الله رئیسی در یک موقعیت زمانی بسیار خوبی انجام شود.

کارشناس مسائل جنوب آسیا تصریح کرد: همچنین می‌توان گفت به دلیل اتفاقاتی که در یکی دو ماه پیش بین ایران و پاکستان رخ داد و در مدت زمان کمتر از ۴۸ ساعت تنش‌های ایجاد شده برطرف شد، سفر آیت الله رئیسی به پاکستان بسیار مهم ارزیابی می‌شود؛ این سفر می‌تواند تمام آثار تنش موقت بین ایران و پاکستان را به کلی از بین برده و خنثی کند.

وی با اشاره به گفت‌وگوهایی که در طول این سفر بین سران و مقامات دو کشور انجام می‌شود، گفت: این موضوع به امنیت مرزهای ایران و پاکستان کمک می‌کند چرا که شاهدیم هر از چند گاهی امنیت مرزهای بین دو کشور دچار فراز و فرودهایی می‌شود و بر همین اساس می‌تواند شکل بهتری پیدا کند؛ همانطور که شاهدیم طی چند سال اخیر شرایط مرزی دو کشور بهبودی زیادی پیدا کرده است.

منافی ادامه داد: متأسفانه شاهدیم عواملی در سمت پاکستان فعال و وارد ایران شده و عملیات‌های ایذایی انجام می‌دهند که باید اینها کنترل و مهار شوند و مقامات دو کشور اجازه چنین اقدامات ایذایی و تروریستی را در ایران ندهند.

وی ایران و پاکستان را از جمله قدرتمندترین کشورهای منطقه عنوان کرد و افزود: ایران به اذعان تمام جهانیان قدرت بالای پهپادی و موشکی بالایی دارد و به کشوری بلامنازع در حوزه نظامی دفاعی در منطقه تبدیل شده است و عملیات وعده صادق گوشه‌ای از این توان نظامی را نشان داد؛ از سوی دیگر پاکستان تنها کشور دارنده سلاح هسته‌ای در میان کشورهای مسلمان است و ارتش بسیار قدرتمندی دارد؛ بنابراین دو کشور ایران و پاکستان در کنار هم توانمندی بالایی را به حوزه کشورهای جهان اسلام خواهند داد.

کارشناس مسائل جنوب آسیا با بیان اینکه ایران و پاکستان به عنوان دو کشور همسایه همیشه رابط خوبی با هم داشته‌ اند و در حوزه دفاعی نیز همکاری داشته‌ اند، تاکید کرد: رفت و آمدهای مقامات دو کشور نشان می‌دهد که ایران و پاکستان در حوزه مواضع نظامی و دفاعی همسو هستند؛ همچنین رزمایش‌های مشترک دریایی و زمینی که دو کشور هر سال به صورت منظم با همکاری یکدیگر برگزار می‌کنند حکایت از آن دارد که این دو کشور همسو بوده و هر کجا لازم باشد از جمله در حوزه مبارزه با تروریست و مسائل مرزی به صورت مشترک وارد عمل خواهند شد و اجازه نخواهند داد کشورهای ثالث و گروهک‌های تروریستی مشکلی جدی برای دو کشور ایجاد کنند.

کد خبر 747133

دیگر خبرها

  • سرفصل خدمات انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • نگاهی به زندگی پربرکت آیت‌الله العظمی بروجردی
  • سر فصل خدمات انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • سر فصل انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • رسانه‌های استان سمنان روحیه بسیجی را در جامعه گسترش دهند
  • فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد
  • مقامات ایالت سند در دیدار آیت الله رئیسی: تنبیه رژیم صهیونیستی از سوی ایران بر عزت و عظمت جهان اسلام افزود
  • «وعده صادق» اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود
  • پیام امیرعبداللهیان درباره سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • کدام دعا نماز را باطل می‌کند؟