Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه سعی می‌کنیم خانه‌های موقت و کانکس در اختیار مردم زلزله‌زده میانه و سراب قرار دهیم، گفت: جای هیچ نگرانی نیست.

به گزارش خبرگزاری دانشجو از میانه، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی به منظور دیدار با زلزله‌زدگان شهرستان‌های میانه و سراب و باز‌دید از روند امداد‌رسانی‌، آوار‌برداری و بازسازی مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی، صبح امروز وارد این مناطق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرلشکر سلامی در جمع مردم مناطق زلزله‌زده، درگذشت تعدادی از هموطنان در زلزله را به تمامی اهالی روستا و خانواده‌های داغدار تسلیت گفت و افزود: آرزو می‌کنم وظیفه سربازی خود را در امدادرسانی و بازسازی روستا انجام دهیم.

وی که در ‌جمع مردم روستای ورنکش میانه سخن می‌گفت با بیان اینکه ‌سپاه نخستین گروه امدادی بود که به مناطق زلزله‌زده آذربایجان شرقی وارد شد و آخرین گروه خواهد بود که از روستاهای خسارت دیده خارج می‌شود، تصریح کرد: ‌در یک هفته گذشته 105 واحد مسکونی ویران شده، آوار‌برداری شده است که نیمی از این واحدها را قرارگاه خاتم‌الانبیاء سپاه آوار‌برداری کرده است.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه سپاه‌ مدافع اصلی و همیشگی مردم در سختی‌ها و مشکلات است و همیشه در کنار آنها خواهد بود، تاکید کرد: اگر سیاست‌های مجریان مشخص شود بضاعت خود را پای کار خواهیم آورد. این یک آزمایش الهی است و همه از یک تن واحد هستیم و هم‌نوعیم که حادثه‌های خیلی سخت‌تری را پشت سر گذاشته‌ایم.

وی با بیان اینکه از ابتدای حادثه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا و فرزندان این سرزمین علی‌رغم آماده‌باش‌ در ماموریت دیگر، به یاری مردم شتافتند، ابراز داشت: اطمینان داشته باشید تا مشکلات رفع نشود از منطقه نخواهیم رفت.

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه بیش از 20 دستگاه مهندسی در روستا مستقر شده و ان‌شاءالله ظرف دو هفته آواربرداری تمام می‌شود، تصریح کرد: سعی می‌کنیم خانه‌های موقت و کانکس در اختیار قرار دهیم. جای هیچ نگرانی نیست و منازلی بهتر و زیباتر از گذشته ساخته خواهد شد.

سرلشکر سلامی همچنین در این بازدید 500 بسته فرهنگی و اسباب بازی را به کودکان ورنکش میانه به عنوان هدیه عید میلاد پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله اهدا کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سرلشکر سلامی زلزله زدگان میانه امدادرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۰۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟

به گزارش پارس نیوز ، بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت اقدامات امدادی جمعیت هلال احمر برای سیل‌زدگان در سه استان سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان گفت:‌ عملیات امدادرسانی به سیل‌زدگان مناطق جنوب شرقی کشور همچان ادامه دارد. این ماموریت از ۲۷ فروردین ماه و همزمان با موج جدید بارش های شدید در جنوب شرق کشور آغاز شده است و نیروهای جمعیت هلال احمر در همان لحظات اولیه در محل حاضر شده و اقدامات خود را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه مجموعا تا صبح امروز به ۶۵ هزار و ۵۲۳ نفر در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان امدادرسانی شده‌است، گفت:‌بیشترین ماموریت مربوط به استان سیستان و بلوچستان بوده است. در این ماموریت در گام نخست سه اردوگاه اضطراری در مناطق سیل‌زده ایجاد و در مجموع نیز برای ۴۵۰۹ نفر شرایط اسکان اضطراری فراهم شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به این که ناوگان هوایی هلال احمر در امدادرسانی به سیل‌زدگان مشارکت داشتند، گفت: با  بهره‌گیری از توان بالگردها، ۱۲۰۰ نفر از متاثرین حوادث جوی به مناطق امن منتقل شده و ۹ نفر از مصدومین سیل نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. در مجموع ۱۴۰۰ نیروی هلال احمر در ماموریت امدادرسانی به سیل‌زدگان جنوب شرق کشور مشارکت داشتند که علاوه بر امدادرسانی، از ۳۵۰ واحد مسکونی آب را تخلیه کردند.

وی تصریح کرد: از تاریخ ۲۷ فرویدن ماه لغایت سوم اردیبهشت ماه ۴۶ سورتی پرواز برای کمک رسانی به متاثرین از حوادث جوی در جنوب شرقی کشور انجام و ۳۴ تن اقلام امدادی و زیستی برای آن‌ها ارسال شد.

محمودی ادامه داد:‌ بر همین اساس ۸۹۷ دستگاه چادر، ۸۳۹۹ تخته پتو، ۴۴۲۹ تخته موکت، ۱۰ هزار کیلوگرم نایلون پوششی، ۴۲۶ ست شستشو، ۳۹۵ ست بهداشتی، ۱۱ هزار و ۲۷۶ بسته غذایی، ۱۱ هزار و ۳۸۶ بطری آب معدنی و ۱۱ هزار و ۱۰۰ کیلوگرم برنج در میان سیل‌زدگان توزیع شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به وضعیت مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان گفت: سیل اخیر بیشترین آسیب را به سیستان و بلوچستان و مناطق جنوبی آن وارد کرده و به همین علت امدادگران جمعیت هلال احمر تا حل مشکلات مناطق سیل زده در کنار مردم حاضر خواهد بود و کمک رسانی را ادامه می دهد.

دیگر خبرها

  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • اظهارات سرلشکر جعفری در مورد ماجرای تذکر رهبر انقلاب درباره نحوه اجرای طرح نور
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟
  • لزوم استفاده از ظرفیت قرارگاه خاتم‌الانبیا در حل مشکلات بندرعباس
  • کاشت ۸۰هکتار باغ زیتون در لرستان