Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه صدا و سیما گفت: دانشگاه صدا و سیما در حوزه ارتباط علوم شناختی و رسانه کارگروه و کمیته تشکیل داده است.

علی رجب زاده طهماسبی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صدا و سیما در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره هدفمندسازی پایان‌نامه‌های دانشجویی گفت: پایان‌نامه‌های دانشجویی با توجه به نیاز‌های سازمانی هدفمند‌سازی می‌شوند به طوری که اطلاعات به دست آمده از آن‌ها برای ارتقاء علمی، جایگاه برنامه‌ای و حوزه رسانه در صنعت مورد استفاده واقع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طهماسبی با بیان اینکه طی سال‌های گذشته به توسعه منابع مکتوب علمی پرداخته‌ایم؛ افزود: دانشگاه صدا و سیما با نوجه به اهمیت مرجعیت رسانه، سالانه ۱۸ کتاب در دست چاپ دارد.

وی با اشاره به اینکه ۴ همایش بین‌المللی رو در دستور کار خود قرار داده‌ایم؛ خاطرنشان کرد: ارتباطی با بنیاد مصطفی داشتیم به طوری که مسئولیت حوزه رسانه آن به دانشگاه صدا و سیما داده شد همچنین در حوزه علوم شناختی به فعالیت‌های پرداخته‌ایم که از جمله آن‌ها می‌توانیم به تشکیل کمیته و برگزاری کارگروه‌های علوم شناختی و رسانه اشاره کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صدا و سیما پایان نامه های دانشجویی جایزه مصطفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۰۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۱۳ پرونده تخلف در حوزه پزشکی به تعزیرات حکومتی دزفول

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، دکتر محمدرضا ابیض افزود :  در کمیسیون ماده ۱۱ تخلفات حوزه درمان که در  معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار شد، ۳۴ پرونده مربوط به تخلفات پزشکی مورد بررسی قرار گرفت.

وی صیانت از حقوق بیماران را خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی دزفول عنوان کرد و ادامه داد  : در همین راستا، ۱۳ مورد اضافه دریافت شامل زیرمیزی، وجه مازاد خارج از تعرفه و تحمیل خدمات درمانی غیر لازم   کشف و پرونده متخلفان   به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شده است .

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول  همچنین به پلمپ سه مرکز درمانی اشاره کرد و اظهار کرد: دو مرکز غیرمجاز دندانپزشکی و یک مرکز لیزر به علت فعالیت غیر مجاز مهر و موم شد و پرونده آنها به دادگاه انقلاب ارجاع داده خواهد شد.

دکتر ابیض  از ارجاع پنج پرونده تخلفاتی به سازمان نظام پزشکی خبر داد و گفت: یک پرونده قصور پزشکی و چهار پرونده عدم رعایت حقوق بیمار به سازمان نظام پزشکی ارجاع داده شد.

وی افزود :   تعرفه های پزشکی سال ۱۴۰۳ به کلیه مراکز درمانی و پزشکان شهرستان دزفول ابلاغ شده لذا هیچ پزشکی حق ندارد مبلغی را مازاد بر آنچه که برابر تعرفه به عنوان حق ویزیت و یا خدمات درمانی از سوی وزارت بهداشت، تعیین گردیده از مریض دریافت نماید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول از شهروندان خواست در صورت مشاهده   تخلفات  با سامانه تلفنی ۱۹۰ در وزارت بهداشت تماس گرفته و یا به صورت حضوری با مراجعه به واحد رسیدگی به شکایات معاونت درمان دزفول، مراتب شکایت خود را اطلاع دهند تا با متخلفان برخورد قانونی شود.

 

دیگر خبرها

  • لغو ناگهانی همایش حمایت از فلسطین در دانشگاه فرانسه
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • ارسال ۱۳ پرونده تخلف در حوزه پزشکی به تعزیرات حکومتی دزفول
  • فعالیت ۲۵۴ آزمایشگاه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز ۳۱ فروردین برگزار می‌شود
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می شود
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود
  • یافته‌های علمی و تحقیقاتی حوزه علوم شناختی تبادل می‌شود