Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر باقر لاریجانی امروز جمعه ۲۴ آبان در نشست روسا و دبیران کلان مناطق آمایشی کشور در دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اهمیت تشکیل مناطق آمایشی گفت: مناطق آمایشی ظرفیت مشورتی بالایی برای برنامه ریزی و اجرای برنامه های حوزه آموزش دارد. 

لاریجانی با بیان اینکه مسئولان حوزه آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی کشور افراد برجسته ای هستند که تجارب خوبی در این زمینه دارند و لازم است از این تجارب استفاده شود، افزود: هدف ما در وزارت بهداشت این است که مسیر ارتقای حوزه آموزش در دانشگاه ها را تسهیل کنیم‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون آموزشی وزارت بهداشت با تبریک ولادت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) گفت: آموزش رسالت مهمی است که مسئولان دانشگاه های علوم پزشکی مشغول آن هستند. هرچند چالش هایی هم ممکن است داشته باشید اما افراد مهمی مخاطب شما در این حوزه هستند. 

وی با بیان اینکه در دهه های بعد از انقلاب کارهای زیادی برای توسعه آموزش علوم پزشکی صورت گرفته، گفت: اگر کارهای این چنینی انجام نمی شد بسترهای توسعه این حوزه فراهم نبود. اما لازم است نگاهی کلی به حوزه آموزش علوم پزشکی داشته باشیم. 

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی گفت: برنامه ریزی برای توسعه آموزش علوم پزشکی باید در سه سطح خرد مثل دانشکده ها و گروه های آموزشی، سطح میانه مثل دانشگاهها و مناطق آمایشی و سطح کلان، یعنی سطح ملی صورت گیرد. ما در هریک از این سطوح باید بدانیم در کجا قرار داریم و چه مسیری در پیش داریم. 

وی با تاکید بر لزوم توسعه آموزش علوم پزشکی با توجه به شرایط کشور، گفت: رسالت و هنر ما این است که توسعه های این حوزه را با نگاهی کلی در کشور پیاده کنیم. 

لاریجانی به برنامه اعتباربخشی به عنوان برنامه ای برای ارتقای کیفیت در آموزش علوم پزشکی باتوجه به شرایط کشور اشاره کرد و اظهار داشت: در این برنامه رقابت مدنظر نیست بلکه هدف این است که استانداردهای آموزش در دانشگاهها ارتقا یابد.

وی دیدگاه غالب در تدوین برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی را توسعه این حوزه براساس نیازها و شرایط کشور ذکر کرد و گفت: در تدوین این برنامه نقاط تمرکز حوزه آموزش طی جلسات متعدد احصا و این برنامه در واقع یک راهنمای کلی برای توسعه آموزش است و ضروری است دانشگاه ها باتوجه به شرایط بومی خود ترجمان این برنامه را تدوین کنند. 

معاون آموزشی وزارت بهداشت تحول را تغییر نگرش کلی یک مسئول دانشگاه به حوزه آموزش ذکر کرد و عنوان کرد: به عنوان مثال در مرجعیت علمی می خواهیم ببینیم نقش دانشگاه در فضای علمی کشور چیست و به کجا می خواهند بروند. 

وی تعریف نقاط سرآمدی دانشگاه را از الزامات دستیابی به مرجعیت ذکر کرد و گفت: این دیدگاه باید در تمام سطوح دانشگاهها نهادینه شود. 

لاریجانی رویکرد حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم را گفتمانی مهم در دانشگاههای علوم پزشکی ذکر کرد و گفت: هدف این است که دانشگاهها در کنار کارهای آکادمیک مباحث مرتبط با توسعه محصولات دانش بنیان را نیز پیش ببرند. 

وی با اشاره به اهمیت ماموریت گرایی گفت: برای تدوین هریک از اسناد بالادستی کشور زمان زیادی صرف شده و در این اسناد ماموریت هایی برای بخش های مختلف ذکر شده است. در حوزه آموزش این ماموریت های مرتبط را احصا و متناسب با نیازها و امکانات مناطق آمایشی واسپاری شده است. 

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی بر لزوم توسعه هدفمند آموزش علوم پزشکی تاکید کرد و گفت: سند برآورد نیروی انسانی مورد نیاز سلامت بر این مبنا تدوین شده و ثمره این کار توزیع متناسب نیروی انسانی در مناطق مختلف کشور خواهد بود. 

وی به اهمیت تنظیم این سند در سطح منطقه ای اشاره و عنوان کرد: هدف این است که ۵۰ تا ۷۰ درصد نیروی انسانی مورد نیاز تا ۵ سال آینده در منطقه تربیت شود. 

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه امروز تفاهم نامه هایی با مناطق امضا می شود گفت: این تفاهم نامه موافقت اصولی اولیه به مناطق است و مناطق لازم است این محاسبات را در سطح دانشگاه های کلان منطقه نیز انجام دهند. 

وی با بیان اهمیت مناطق آمایشی گفت: تعامل دانشگاه های منطقه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و لازم است از تمام زیرساخت ها از جمله زیرساخت های مجازی برای این تعامل بهره برداری شود و از این ظرفیت برای توسعه تمام دانشگاه ها و دانشکده های منطقه استفاده کنند.

کد خبر 4772740

منبع: مهر

کلیدواژه: باقر لاریجانی نیروی انسانی دانشگاه های علوم پزشکی آموزش پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران دانشگاه ها دانشگاه های علوم پزشکی دانشجویان باقر لاریجانی آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی تکمیل ظرفیت علی خاکی صدیق دانشگاه پیام نور دانشگاه فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۱۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۷۱ پروژه به مساحت ۴۰ هزار مترمربع با اعتبار ۳۱۸ میلیارد تومان تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، بهرام دلفان، امروز_ چهارشنبه بیست‌ونهم فروردین_ در نشست خبری با اصحاب رسانه لرستان اظهار کرد: برنامه‌های هفته سلامت از اول اردیبهشت به مدت یک هفته در استان هم‌زمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.

وی گفت: سلامت خانواده و زمین، سلامت خانواده و فرهنگ سلامت یا سواد سلامت، سلامت خانواده و جوانی جمعیت، سلامت خانواده و غذای سالم و ورزش همگانی از جمله شعارهای این هفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به پیر شدن جامعه، بیان داشت: جامعه نیازمند پویایی است و این مهم موجب رشد و توسعه جامعه می‌شود، از این‌رو در حوزه سلامت باید به جوانی جمعیت بیشتر پرداخته شود.

دلفان، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی را از جمله اهداف برنامه‌های هفته سلامت عنوان و تصریح کرد: جلب مشارکت مردم برای داشتن جامعه سالم، جلب حمایت سیاست‌گذاران برای ترویج فرهنگ سلامت، همکاری بین‌بخشی، جلب مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد از دیگر اهداف هفته سلامت در استان است.

وی اظهار کرد: ۷۰ درصد فوتی‌های استان ناشی از بیماری قلبی و عروقی، تصادفات و سرطان‌ها هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به احداث آشیانه بالگرد در جوار بیمارستان نیایش خرم‌آباد، خاطرنشان کرد: هم اکنون سه فروند هلیکوپتر در استان برای انجام عملیات پروازی مستقر هستند.

دلفان با بیان اینکه بزرگترین دستاوردها در حوزه بهداشت و درمان طی دولت سیزدهم اتفاق افتاده است، افزود: توسعه زیرساخت‌های بهداشت و درمانی استان نسبت به سال‌های قبل اصلاً قابل مقایسه نیست.

وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا کنون، ۷۱ پروژه به مساخت ۴۰ هزار مترمربع با اعتبار ۳۱۸ میلیارد تومان تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه ۵۰ پروژه عمرانی با متراژ ۱۶۷ هزار مترمربع در دست اقدام داریم، گفت: سه بیمارستان با ۱۱۰۰ تخت در حال ساخت هستند.

دلفان بیان داشت: بیمارستان نیایش اکنون ۶۰ درصد پیشرفت دارد که دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که بر اساس پیش‌بینی‌ها سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد، بیمارستان گهر دورود ۲۹ درصد و بیمارستان کوهدشت ۵۰ درصد پیشرفت دارد.

وی، کمبود پزشک عمومی و متخصص را از جمله چالش‌های دانشگاه علوم پزشکی لرستان دانست و افزود: در برخی بیمارستان‌ها تجهیزات پزشکی لازم وجود ندارد که به‌دنبال پیگیری برای تکمیل آنها هستیم.

کد خبر 745532

دیگر خبرها

  • راه جبران ناترازی نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش چیست؟
  • ارسال ۱۳ پرونده تخلف در حوزه پزشکی به تعزیرات حکومتی دزفول
  • فعالیت ۲۵۴ آزمایشگاه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • جزئیات تغییرات آزمون دستیاران پزشکی اعلام شد
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است
  • سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد
  • عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد طی سال گذشته سگ‌ها بودند
  • مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری رشته پرستاری در زاهدان گرفته شد