Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-25@20:06:23 GMT

آن‌هایی که کارشکنی می‌کنند را معرفی کنید

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۰۲۷۰۶

آن‌هایی که کارشکنی می‌کنند را معرفی کنید

رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه اولین آفتی که قضا را تهدید می‌کند پیروی از هوای نفس است، گفت: پیروی از هوای نفس انسان ر ابه ذلت می‌کشاند که باید مهار شود و از امتیازات قاضی شایسته این است که در مقابل هوای نفس مقاوم باشد در این صورت جهاد اکبر می‌کند

به گزارش گروه سیاسی برنا، حجت الاسلام و المسلمین سید احمد مرتضوی مقدم طی سخنانی در جشن میلاد حضرت محمد (ص) در مسجد امام حسین (ع) بیرجند در جمع مردم اهل تسنن و تشیع با تبریک هفته وحدت گفت: سیاست راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران از آن روز که طلوع کرد ایجاد وحدت و رفع تفرقه و دشمنی است، همه ما می‌دانیم که دشمن از تفرقه سوءاستفاده می‌کند و تفرقه چه آثار سوئی را در جوامع بشری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر دشمن بخواهد بر ملتی پیروز شود اولین کاری که می‌کند ایجاد تفرقه است و جمهوری اسلامی ایران از بدو تولد روشنگری را آغاز کرد، تخم بصیرت را کاشت و مردم عالم را بیدار و آن‌ها را به اهداف اصلی اسلام آشنا و فریاد اتحاد و یگانگی را بلند کرد.

رئیس دیوان عالی کشور بیان کرد: اگر امروز دشمنان عالم و اسلام بیشترین کینه را نسبت به جمهوری اسلامی ایران دارند به خاطر روشنگری است که اسلام و این نظام کرده است؛ چرا که دولت‌های اسلامی در سطح دنیا متعدد هستند، اما کینه دشمن ما بخصوص آمریکا و اسرائیل نسبت به جمهوری اسلامی ایران از آن جهت است که روشنگری و پرده دری از توطئه‌های دشمن می‌کند.

مرتضوی  مقدم با اشاره به وجود رهبر آگاه و بصیر در دهه اول انقلاب افزود: رهبر کبیر انقلاب با آن بصیرت و تیز بینی ملت را آگاه و بیدار کرد به طوری که تاکنون از آثار و نفس‌های آن مرد بزرگ این جمهوری اسلام سرپا است.

وی بیان کرد: پس از آن رهبر معظم انقلاب اسلامی با آگاهی و بصیرت و آینده نگری همان راه رهبر کبیر انقلاب را ادامه می‌دهند و بصیرت و اگاهی داده و این حلقه‌ها را به هم وصل می‌کنند.

رئیس دیوان عالی کشور گفت: این وحدت، راهبردی است که توانسته جمهوری اسلامی را در مقابل تمام توطئه‌های دشمن بیمه کند.

مرتضوی  مقدم گفت: آنچه مهم است دشمن شناسی است ما اگر بدانیم که دشمن ما کیست و به توطئه‌های دشمن آشنا باشیم راهکارهای مبارزه با آن را هم پیدا خواهیم کرد.

وی با تاکید بر اینکه قضاوت از شئونات حضرت حق و پیامبران گرامی است، بیان کرد: قاضی خلیفه خدا است و جای خدا و نبی نشسته است و زمانی انسان خلیفه می‌شود باید صفات و روحیات او را داشته باشد والا خلیفه نیست و اگر در خلاف این مسیر قرار بگیرد نمی‌تواند خلیفه خدا باشد و ظالم است.

رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه اولین آفتی که قضا را تهدید می‌کند پیروی از هوای نفس است، گفت: پیروی از هوای نفس انسان را به ذلت می‌کشاند که باید مهار شود و از امتیازات قاضی شایسته این است که در مقابل هوای نفس مقاوم باشد در این صورت جهاد اکبر می‌کند.

 مرتضوی مقدم اظهار کرد: قاضی‌ که در مسیر حق حرکت می‌کند قطعا خداوند حامی او است و او را به مسیر حق هدایت می‌کند.

وی با اشاره به سفر به خراسان جنوبی گفت: سفر ما به این استان برکت بی سابقه یا کم سابقه‌ای در دیوان عالی کشور بود ما تصمیم گرفتیم از آغاز سال سفرهای استانی را انجام بدهیم و از نزدیک شاهد عملکرد همکاران باشیم و حال مشاهده می‌کنیم که این سفرها بسیار مفید و در جهت احقاق حق ارزشمند است.

رئیس دیوان عالی کشور ادامه داد: دادگستری استان خراسان جنوبی از حیث رسیدگی به تعداد پرونده‌ها، حجم کار و تلاش از استان‌های نمونه دستگاه قضایی به شمار می‌رود و آنچه از همکاران در هر استانی انتظار داریم این است که جز به حق به چیز دیگری نیاندیشند.

 مرتضوی مقدم گفت: انتظار مردم هم بیش از این نیست البته ممکن است تعدادی بخواهند با مدارک جعلی منافعی را ببرند که زیرکی و فراست قضات لازم است تا حق را از ناحق تشخیص بدهد.

وی با تاکید بر تقوا و رعایت آن گفت: انسان اگر تقوا داشته باشد هچیگاه در بن بست نمی‌ماند.

رئیس دیوان عالی کشور ضمن توصیه به قضات گفت: تلاش کنید و همیشه به حقوق مردم توجه داشته باشید برخی مواقع رأی طبق قانون قضایی صادر می‌شود، اما پرونده‌ای است که پشت پرده دارد و پشت پرده آن از ظاهر پرونده مهمتر است که فراست قاضی حق را به حق دار می‌دهد.

 مرتضوی مقدم گفت: قانون ابزار کار ما است، اما می‌توان با هنر و ابتکار و تدبیر آن را برای احقاق حقوق مردم به کار گرفت و قانون به قاضی اختیار داده و می‌تواند آن را تفسیر کنند.

وی گفت: گام دوم انقلاب دوره تلاش، دلسوزی مضاعف و پیشبرد نظام جمهوری اسلامی ایران به اهداف و حرکت به سوی بهره گیری از تجربیات ۴۰ سال اول انقلاب است.

رئیس دیوان عالی کشور خطاب به مدیران ادارات گفت: نوآوری و روحیه خدمتگزاری داشته باشید گاهی مدیر می‌تواند با ابتکار مشکل را حل و زمین خورده‌ای را بلند کند و مدیریت ریسک دارد.

مرتضوی مقدم در پایان خطاب به همکاران در بازرسی کل کشور گفت: مدیرانی که در جهت احقاق حقوق مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران حرکت می‌کنند را حمایت کنید البته مواظب باشید آن‌هایی که کارشکنی می‌کنند را معرفی نمایید.

رییس دیوان عالی کشور همچنین در یادداشتی گفت: روز میلاد حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص)همان بزرگواری که خداوند دلیل رسالتش را رحمت بر عالمین می خواند (و ما ارسلناک الا رحمه للعالمین) بر همگان مبارک باد. خوشا به حال آنان که با مردم با رحمت برخورد می کنند و خیرشان همواره برقرار است.

وی افزود: در بازرسی از سیستم قضایی استان خراسان جنوبی قریب به 500 نامه تحویل این حقیر شد که تصمیم بر آن شد در روز عید به جای هر کار دیگری از ساعت پنج صبح نامه ها خوانده و پاسخ داده شود. از اینکه همکارانی دارم که اهل خیر هستند و به درستی خود را بدهکار مردم می‌دانند، خوشحال و شاکر می‌باشم.

 

بیشتر بخوانید: دست غاصبان از اراضی ملی و دولتی را کوتاه خواهیم کرد/رفع تصرف از 5هکتار اراضی ملی طی ماه گذشته در کرمان بخشش قاتل پای چوبه دار در قزوین

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انقلاب دیوان عالی کشور رهبر معظم انقلاب اسلامی زمین نظام جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۲۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند

رئیس دیوان عالی کشور با تاکید بر اینکه علامت سوال گذاشتن روی مسئله ضرورت حجاب غیرقابل توجیه است، گفت: حجاب در نظام جمهوری اسلامی ایران، تنها یک امر عقیدتی و دینی نیست و یک امر قانونی است، تمام شهروندان چه معتقد به مبانی دینی باشند و چه نباشند باید به قانون عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دیوان عالی کشور، حجت الاسلام محمدجعفر منتظری با اشاره به حدیث صِیانَةُ المَرأةِ أنعَمُ لِحالِها وَ أدوَمُ لِجَمالِها از امیرالمومنین (ع) در کتاب غرر الحکم پیرامون موضوع حجاب اظهار کرد: در حال حاضر بحث حجاب و صیانت از آن یکی از موضوعاتی است که در جامعه مطرح است و برخی از کسانی که داعیه آشنایی با مفاهیم دینی و احکام الهی را دارند، سخنانی در این رابطه بر زبان جاری می‌کنند که موجب شگفت و تأسف است.

وی با تاکید بر اینکه علامت سوال گذاشتن روی ضرورت حجاب برای بانوان غیرقابل توجیه است، افزود: برخی اعلام می‌کنند که آیا در اسلام بحث حجاب ضروری و واجب است؟، در حالی که امر حجاب یکی از ضروریات دین است و در آیات شریفه قرآن برای همه زنان مسلمان یک تکلیف شرعی است.

رئیس دیوان عالی کشور ادامه داد: در روایات و احادیث پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) در باب موضوع حجاب مطالب بی شماری بیان شده است و این مسئله به قدری مورد تاکید است که در شب معراج پیامبر اسلام (ص) نیز بر مسئله حجاب اشاره شده است.

حجت الاسلام منتظری تصریح کرد: در ادیان آسمانی نیز حجاب بر زنان امری لازم و ضروری بوده است، ویژگی و ساختار وجودی که خداوند در بانوان قرار داده است، اقتضا می‌کند که زن مصون از تعرض باشد و این امر از طریق حجاب محقق می‌شود.

وی تاکید کرد: حجاب یک تکلیف شرعی و قانونی است و در جامعه اسلامی و به خصوص در نظام جمهوری اسلامی ایران، انتظار این است که حتی کسانی که مسلمان نیستند یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند، زیرا قانون در کشور برای همه لازم‌ الاتباع است.

رئیس دیوان عالی کشور خاطرنشان کرد: مسئله حجاب در نظام جمهوری اسلامی ایران، تنها یک امر عقیدتی و دینی نیست و یک امر قانونی است، تمام شهروندان چه معتقد به مبانی دینی باشند و چه نباشند باید به قانون عمل کنند.

حجت الاسلام منتظری با بیان اینکه امروز کیان خانواده در دنیای غرب در حال اضمحلال است، گفت: تجربه نشان داده که بی بند و باری و روابط بدون قید و شرط، چه بر سر جوامع بشری آورده است، دست اجانب به دنبال برداشتن امر مهم حجاب، عفاف، حیا و شرم در جامعه اسلامی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند دشمن روی این مسئله مدیریت و برنامه‌ ریزی کرده است.

وی اضافه کرد: مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند، این مردم با تقدیم ۳۰۰ هزار شهید انتظار حاکمیت احکام اسلام و اجرای دستورات اسلام را در جامعه دارند؛ لذا همه دلسوزان نظام اسلام باید بر مسئله حجاب توجه لازم را داشته باشند.

رئیس دیوان عالی کشور با تاکید بر اجرای قانون توسط همه دستگاه‌های حاکمیتی و با توجه به وظایف و مسئولیت‌های نیروی انتظامی در تأمین امنیت جامعه در کشور، بر پشتیبانی و حمایت قاطع از آنان به خصوص در مسئله حجاب گفت: تأمین امنیت اخلاقی جامعه امری ضروری است که در این زمینه ضمن اینکه باید جلوی برخی تخلفات و تندروی‌ها گرفته شود، باید با برنامه‌ ریزی و تدبیر عمل شود و همراهی و همکاری مردم نیز در اجرای قانون تأثیرگذار خواهد بود.

حجت الاسلام منتظری با اشاره به لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با صیانت جامعه و حجاب خاطرنشان کرد: قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود.

کد خبر 747475

دیگر خبرها

  • دیدار نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با رئیس دیوان عالی کشور
  • رئیس دیوان عالی کشور: حکم پرونده قضایی هشت مهر زاهدان صادر شده است
  • پرونده قضایی ۸ مهر زاهدان در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • معارفه رئیس کل دادگستری سیستان وبلوچستان باحضوررییس دیوان عالی کشور
  • پرونده قضائی «هشت مهر» در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • رئیس دیوان عالی کشور : حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در جمهوری اسلامی قانون است، همه پیروی کنند | دست اجانب دنبال برداشتن حجاب است
  • مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب، قانون است و همه باید از آن پیروی کنند