Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@01:46:49 GMT

تاثیر دیابت بر قلب و سیستم عصبی

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۰۵۲۹۴

یک متخصص قلب و عروق گفت: بیماری دیابت بیماری خاموشی است و ممکن است افراد در آزمایش‌ها و غربالگری‌ها متوجه بیماری خود شوند. ناطقان: میثم میرهاشمی دبیرهمایش بزرگ روزجهانی دیابت در حاشیه مراسم شروع بکار مرکز و کلینیک دیابت یاس با محوریت درمان و پیشگیری های دیابت و درمان های به روز، اظهار کرد:  ۲۳ آبان روز جهانی دیابت بود ما هم با همکاری شهرداری همایشی را برای عموم مردم برگزار کردیم تا درباره کنترل دیابت به مردم آموزش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



میرهاشمی ادامه داد: غربالگری رایگانی را برای افراد انجام دادیم تا هشداری برای پرودیابت مشخص شود تا افراد با تغییر سبک زندگی خود و تغذیه بتوانند این بیماری را کنترل کنند.

او  با بیان اینکه بیماری دیابت از دور ترسناک اما قابل کنترل است، افزود: دیابت مانع زندگی‌کردن نیست این کلینیک منحصرا برای دیابتی ها هستند و انواع تخصص هایی که این افراد نیاز دارند را دارد.

دبیر همایش بزرگ روز جهانی دیابت با اشاره به اینکه این کلینیک تمام بیمه ها را حمایت می کند، گفت: دیابت اگر درمان نشود یکی از کشنده ترین و خطرناک ترین بیماری است اما این بیماری با تغییر سبک زندگی قابل پیشگیری است.
دو سوم علل مرگ در دیابتی‌ها، قلبی است
در ادامه مرجان جمشیدی متخصص قلب و عروق نیز گفت: بیماری دیابت بیماری خاموشی است و ممکن است افراد در آزمایش‌ها و غربالگری‌ها متوجه بیماری خود شوند. این بیماری سیستمیک است که اندام‌های مختلف بدن را درگیر می‌کند، بنابراین باید عوارض آن را در بدن افراد کمتر کنیم.
 
جمشیدی گفت: گرفتگی عروق قلب و نارسایی‌های قلبی در افراد دیابتی شایع است که گاهی منجر به سکته می‌شود این بیماری اعصاب پوستی را تخریب می‌کند و سکته خاموش را دنبال دارد.
 
این متخصص قلب و عروق گفت: دو سوم علل مرگ در دیابتی‌ها علل قلبی است. گاهی با رژیم غذایی مناسب افراد دیابتی نیاز به شروع دارو ندارند هدف ما این است که قند خون را کنترل کنیم تا عوارض آن کمتر شود.

تاثیر دیابت بر سیستم عصبی
محبوبه آقایی متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات نیز در خصوص تاثیر دیابت بر سیستم عصبی اظهار کرد: سیستم عصبی بدن انسان شامل قسمت‌های نخاع، عصب و اتصالات سیستم‌های عصبی به مغز است و اگر سیستم‌های عصبی با یکدیگر تداخل پیدا کنند فرد به دیابت مبتلا می‌شود. در واقع بیشتر افرادی که با گرفتگی عروق دست و پنجه نرم می‌کنند باید نسبت به سایر افراد مراقب سلامتی خود باشند و با تغییر سبک زندگی از دیابت پیشگیری کنند.
 
او افزود: مبتلایان بالای ۲۵ سال به این بیماری در هر شرایطی باید سلامتی خود را در ارجحیت قرار داده و در کیف شخصی خود از مواد شیرینی به هنگام کاهش قند خون استفاده کنند تا خطری تهدیدشان نکند.
 
آقایی یاد آوری کرد: افراد با سن بالا که به این بیماری دچار هستند باید میزان وزن، فشار و قند خون خود را کنترل کرده و از مصرف مواد دخانی بالاخص سیگار اجتناب کنند.
 
این متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات ادامه داد: تاثیر رگ‌های مغزی بر روی این بیماری به طوری است که در تنگ شدن آن‌ها فرد دچار سکته مغزی و بعد از آن فراموشی و آلزایمر را برایشان به همراه دارد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: دیابت ، قلب ، سیستم عصبی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دیابت قلب سیستم عصبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۵۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدامیرمحسن ضیایی رئیس جامعه اورولوژی ایران، روز سه شنبه در نشست خبری بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی، گفت: همایش سالیانه جامعه اورولوژی، فرصت مغتنم برای گردهمایی همکاران با آشنایی با تازه‌های رشته اورولوژی و تبادل تجربیات است.

وی افزود: برای مراقبت از کلیه‌ها و دستگاه ادراری، دو رشته مهم نفرولوژی و اورولوژی را داریم که اهمیت رشته اورولوژی در بحث مراقبت و درمان، بیشتر خودنمایی می‌کند.

ضیایی ادامه داد: بیماری‌های کلیوی، مجاری ادراری، سرطان‌های دستگاه ادراری و…، همگی تحت الشعاع رشته اورولوژی است.

وی تاکید کرد: اورولوژی جزو رشته‌های پیشرو بوده که وابسته به دستگاه است.

رئیس جامعه اورولوژی ایران افزود: در سطح منطقه، جزو بهترین ارائه دهندگان خدمات تشخیصی و درمانی بیماری‌های اورولوژی هستیم.

ضیایی با اشاره به اهمیت عمل‌های جراحی کم تهاجمی، تاکید کرد: در حال حاضر کمتر از ۵ درصد جراحی‌های سنگ کلیه به شکل باز انجام می‌شود.

وی افزود: سنگ‌های ادراری، پروستات، عفونت‌های دستگاه ادراری و سرطان‌های دستگاه ادراری، به ترتیب شایع‌ترین بیماری‌های اورولوژی محسوب می‌شوند.

رئیس جامعه اورولوژی ایران، از افزایش سطح سواد سلامت جامعه به عنوان یکی از دلایل افزایش تشخیص بیماری‌ها نام برد و تاکید کرد: اگر کشور بر روی سواد سلامت جامعه سرمایه‌گذاری کند، می‌توان از افزایش بار بیماری‌ها جلوگیری کرد.

در ادامه، محمدعلی زرگر عضو هیأت جامعه اورولوژی ایران گفت: جامعه اورولوژی هر سال در اردیبهشت ماه یک کنگره برگزار می‌کند که هدف آن، به روزرسانی اطلاعات و معلومات همکاران اورولوژیست است.

وی افزود: پروستات، یکی از بیماری‌های شایع است که دو نوع خوش خیم و بدخیم دارد.

زرگر ادامه داد: جامعه اورولوژی ایران از جایگاه بالایی در دنیا برخوردار است و شاید در بحث دسترسی به دستگاه‌های مورد نیاز با محدودیت مواجه باشیم.

وی از فشارخون و دیابت به عنوان دو عامل نارسایی کلیه نام برد و افزود: نارسایی کلیه یکی از بیماری‌های هزینه ساز است.

رباب مقصودی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو هیأت مدیره جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: عمل‌های جراحی کم تهاجمی در کشور از رشته اورولوژی شروع شده و خیلی از جراحی‌ها با این روش انجام می‌شود.

وی افزود: با عمل‌های کم تهاجمی برای درمان سنگ کلیه، بیمار می‌تواند خیلی سریع به شرایط عادی باز گردد.

مقصودی ادامه داد: یکی از معضلات خانم‌ها در سنین بالا، عارضه بی اختیاری ادراری است که اقدامات درمانی در کشور برای این عارضه به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: جراحی کم تهاجمی، فیلد زیادی از بیماری‌های اورولوژی را در بر می‌گیرد.

محمدهادی رادفر عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر جامعه اورولوژی ایران نیز گفت: ایران، یکی از دو کشور برتر رشته اورولوژی در منطقه است.

وی افزود: در حال حاضر پیشرفته‌ترین اعمال جراحی رشته اورولوژی در اقصی نقاط کشور انجام می‌شود.

رادفر گفت: جامعه اورولوژی ایران در انجمن جهانی این رشته بسیار فعال است.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه جامعه اورولوژی ایران، در روز‌های ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی (ابوریحان) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهمیت تشخیص زودهنگام دیابت
  • امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ نفر از افراد تحت تاثیر سیلاب در ۲۴ ساعت اخیر
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • این روغن ناجی دیابتی ها، قندخون را بطور کامل شفا میدهد
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • تحقیق جدید؛ کمبود خواب ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • پیش دیابتی ها چه کارهایی انجام دهند؟ | راهکارهایی برای کاهش سطح قند خون
  • فشارخون و دیابت، بیماری شایع متقاضیان حج تمتع
  • خطر ابتلا به دیابت چه کسانی را تهدید می‌کند؟/ آب آشامیدنی قاتل دیابت