Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اقتصادی استاندارکهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: هرگونه افزایش قیمت کالا و همچنین در زمینه حمل و نقل عمومی به بهانه طرح سهمیه بندی و افزایش نرخ قیمت بنزین ممنوع و با متخلفان برخورد قاطع و قانونی خواهد شد.

حشمت الله صمیمی دوست جمعه شب در نشست فوق العاده ستاد تنظیم بازار کهگیلویه وبویراحمد که با محوریت افزایش قیمت بنزین و تاثیر آن بر بازار برگزار شد، اظهارداشت: افزایش مصرف سوخت، قاچاق سوخت، آلودگی هوای کلان شهرها از تبعات قیمت پایین بنزین بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه این مساله تصمیم نظام و سران سه قوه است ، عنوان کرد: هدف نهایی از اجرایی شدن این طرح اصلاح یارانه ها در جهت حمایت از خانوارهای کم درآمد و اقشار آسیب پذیر جامعه است.

وی تاکید کرد: بنا به تصمیم دولت کلیه منابع حاصل از فروش بنزین به سمت طبقه  ضعیف و متوسط جامعه هدایت می شود.

صمیمی دوست با تاکید بر اینکه قیمت بنزین تغییری در روند افزایش قیمت ها ندارد، بیان کرد: همچنین این موضوع و تااطلاع ثانوی نباید بر روی کرایه حمل و نقل داشته باشد.

وی خواستار شفاف سازی این موضوع برای مردم از سوی رسانه ها شد و گفت: صنوف مختلف به صورت جد به این قضیه ورود پیدا کنند.

صمیمی دوست با بیان اینکه همه باید در حکم یک بازرس در سطح بازار هرگونه سوء استفاده و افزایش قیمت ها را رصد کنند، افزود: اتاق اصناف، صنعت ومعدن و تعزیرات حکومتی گشت های بازرسی خود را در تمامی شهرستان های ۸ گانه استان فعال و افزایش دهند.

معاون اقتصادی استاندارکهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: باتوجه به اینکه به جز بنزین سایر حامل های انرژی از جمله نفت و گاز، سی ان جی و ال پی جی هچگونه افزایشی نداشته بنابراین افزایش نرخ کرایه حمل و نقل عمومی( اتوبوس، کامیون های حمل بارو..) فاقد وجاهت قانونی است.

صمیمی دوست همچنین عنوان کرد: همچنین سوخت واحدهای تولیدی( صنعتی، کشاورزی) ارتباطی با بنزین ندارد بنابراین افزایش قیمت هرگونه کالا نیز غیرقانونی است.

وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص وضعیت لاستیک خودرو نیز گفت: هیچگونه مشکلی در تامین لاستیک نداریم و تمامی متقاضیان در بخش های مختلف ( تاکسی های درون و برون شهری، اتوبوس ها، کامیون ها و همچنین کامیون های مستقر در واحدهای صنعتی و معدنی و ...) می توانند از طریق اداراه کل صنعت، معدن و تجارت استان نسبت به تامین لاستیک موردنیاز خود اقدام کنند.

صمیمی دوست خواستار مشارکت و همکاری تمامی دستگاه های اجرایی استان برای حفظ آرامش در بازار استان شد و گفت: هرگونه تغییر در نرخ کرایه وسایل نقلیه درون شهری و برون شهری بنزین سوز تابع کشور است.

برچسب‌ها تنظیم بازار کهگیلویه وبویراحمد سهمیه بندی بنزین قیمت کالا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تنظیم بازار کهگیلویه وبویراحمد سهمیه بندی بنزین قیمت کالا تنظیم بازار کهگیلویه وبویراحمد سهمیه بندی بنزین قیمت کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!

تین نیوز

فعالان صنعت چای با انتقاد از افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده این محصول، تاکید کردند که این مساله منجر به ایجاد بحران در بازار چای خواهد شد.

به گزارش سرویس اقتصادی تین نیوز ، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیات دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد. براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند.

نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است. در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به 10 درصد را تصمیمی نادرست خواندند.

یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه به خبرنگار ما گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود. مسعود طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود. طاهری با بیان اینکه بیش از هفتاد درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد. این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده ، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • وقتی دوست صمیمی کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی را می ترساند! / فیلم
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!
  • آیفون ۱۴ رجیستر نمی‌شود، اما اجازه خرید جت شخصی داده می‌شود؟
  • عقب‌گرد قیمت کاغذ در بازار آزاد
  • قیمت طلا و سکه کاهشی می‌شود
  • قیمت طلا سقوط کرد
  • چراغ سبز افزایش قیمت خودرو داده شده
  • پیش‌بینی قیمت دلار برای فردا