Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مقررات و استانداردهای بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی به واردات ۷۰ درصد کره توسط یک شرکت صنایع لبنی خاص واکنش نشان داد و آن را ناشی از تیز هوشی مسئولان این شرکت دانست. ۲۵ آبان ۱۳۹۸ - ۰۰:۰۸ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

ولی الله فریادرس در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در واکنش به واردات بیش از 30 هزار تن کره با ارز دولتی توسط شرکتی خاص که معادل کل نیاز کشور است اظهار کرد: در سال گذشته دولت دو شاخص برای وردات کالا با ارز 4200 تومانی در نظر گرفته بود که مشخص می کرد واردکنندگان تا چه میزان واردات داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این اساس در صورتی که واردکنندگان کارت بازرگانی جدیدی داشتند تنها می توانستند در سال 500 هزار دلار کالا به کشور وارد کنند و در بخشنامه دوم به این وارد کنندگان اجازه داده شد که در صورتی که محوله خود را به گمرک آورده و کارت سبز دریافت کرده بودند، بتوانند دوباره واردت انجام دهند تا فضای رقابت و کسب و کارشان بسته نشود.

مدیر کل دفتر مقررات و استانداردهای بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: شرکت هایی که کارت بازرگانی آنها دوساله و بیشتر بود می توانستند تا 2 میلیون دلار در سال واردات داشته باشند.

واکنش انجمن لبنیات به انحصار واردات کره دولتی توسط شرکت خاص: دخالتی نداشتیم، دیگر شرکتها کم‌کاری کردنداختصاصی| هشدار بیکاری 10 هزار کارگر با انحصار واردات کره دولتی توسط یک شرکت/ اطلاعات سرّی درز کرد؟پشت‌پرده واردات 2ماهه کره به اندازه 1 سال/ واردکنندگان چگونه از حذف ارز 4200 خبر داشتند؟

وی تصریح کرد:اما در سال 97 بخشنامه جدیدی درباره اختصاص ارز به واردات ابلاغ شد که در آن اعلام شده بود از اختصاص ارز به کارت های بازرگانی که یک ساله هستند خودداری شود.

مدیر کل دفتر مقررات و استانداردهای بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه به نگرانی های ارزی که وجود داشت سعی کردیم که این بخش نامه را مورد توجه قرار دهیم و از اختصاص ارز به کارت های بازرگانی کمتر از یک سال خودداری کنیم.

 فریادرس اظهار داشت:  همچنین این امکان وجود داشت که برخی از وارد کنندگان تازه کار به دلیل نا آشنایی، نتوانند به تعهدات خود عمل کرده و بدهکار بانکی شوند .

وی افزود: بر این اساس شیوه نامه ای درست شد که در آن قید شده بود، شرکت وارد کننده باید سابقه واردات کالای مورد تقاضا را  به مدت یک سال یا بیشتر داشته باشد. 

فریادرس گفت: بنابراین در صورتی که شرکتی  شرایط یاد شده را داشت، یعنی کارت بازرگانی دوساله و سابقه واردات محصول مورد تقاضای واردات را دارا بود ما دیگر به عنوان وزارت جهاد کشاورزی ممیزی اعمال نمی کردیم و ثبت سفارش را انجام می دادیم و تنها قیمت ها را مورد بررسی قرار می دادیم.

 واردات 70 درصد کره توسط یک شرکت به خاطر تیز هوشی است

وی در ارتباط با داشتن اطلاعات حذف ارز 4200 تومانی واردات کره توسط یک شرکت خاص گفت: بعید می دانم که که اطلاعات خاصی در این خصوص به آن شرکت رسیده باشد، اما ممکن است برخی از شرکت ها تیز هوشی به خرج دادند.

فریادرس گفت: «در اواخر سال گذشته این کالاها یک یا دو بار به گروه دو اولویت ارزی رفتند و دوباره به گروه یک کالایی بازگشتند؛ برخی از شرکت ها زرنگ بودند و توانمندی مالی بالایی برای واردات داشتند و ممکن است در صورتی که شرکتی چنین خبری را بشنود بخواهد به اندازه بیشتری نیاز خود را تامین کند.»

مدیر کل دفتر مقررات و استانداردهای بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه وی اختصاص ارز به واردات کره در سال گذشته را تایید نکرده و توسط دفتر صنایع این وزارتخانه انجام شده است اظهار داشت: برخی از شرکت ها توامندی های مالی بیشتری دارد اما هیچ رانتی به شرکتی داده نشده است.

وی تاکید کرد:صنایع لبنی قبل از سال 97 به راحتی و بدون محدودیت می توانستند برای واردات  اقدام کنند و مانعی برای آنها وجود نداشت اما بعد از آن مدت به دلیل نگرانی های ارزی، محدودیت هایی ایجاد شد.

فریادرس گفت: وارد کنندگان در صورتی که می توانستند شرایط اهلیت سنجی را طی کنند، اعمال محدودیتی برای آنها وجود نداشت؛ بر این اساس به نظر نمی رسد که شرکت خاص یاد شده، رانت  داشته است بلکه از فضا و موقعیت ایجاد شده در سال گذشته استفاده کرده است.

وزارت جهاد کشاورزی در سال گذشته مسئولیت ثبت سفارش و اختصاص ارز به واردات کره را بر عهده داشت که با انتقال وظایف بازرگانی به وزارت صنعت این مسئولیت نیز به آن وزارتخانه رفت.

انتهای پیام/

R1342/P/S7,78,83/CT7 واژه های کاربردی مرتبط واردات انجمن صنایع لبنی قیمت لبنیات سازمان حمایت وزارت جهاد کشاورزی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واردات انجمن صنایع لبنی قیمت لبنیات سازمان حمایت وزارت جهاد کشاورزی واردات انجمن صنایع لبنی قیمت لبنیات سازمان حمایت وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۶۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد

سامانه جامع تجارت در اطلاعیه‌ای ضوابط جدید تأمین ارز از محل واردات در مقابل صادرات برخی کالاهای حوزه‌ جهاد کشاورزی را اعلام کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم سامانه جامع تجارت ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» برخی کالا‌های حوزه‌ جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود.

پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «رد شده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • سطح کشت فراسرزمینی به ۴۰۰ هزار هکتار می رسد
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • آفت واردات بر بار برنج مازندران
  • بازار برنج را بدون حمایت دولت نمی‌توانیم مدیریت کنیم
  • برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون
  • تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در دستورکار امروز مجلس