Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما ، محمدباقر نوبخت در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: دو روز آینده یارانه ها و کمتر از ۱۰ روز دیگر درآمد حاصل از گرانی بنزین به خانواده ها پرداخت می شود.

وی گفت : حدود ۱۹ میلیون خانوار معادل بیش از ۶۰ میلیون نفر حائز شرایط دریافت درآمد حاصل از گرانی بنزین هستند و ممکن است افرادی که از دریافت رایانه انصراف داده باشند مبلغ تعیین شده برای هر خانواده بر اساس درآمد اصلاح قیمت بنزین را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این به بعد سازمان برنامه و بودجه در ماه حدود چهار هزار میلیارد تومان پرداخت یارانه، ۲۴ هزار میلیارد تومان پرداخت حقوق کارکنان و کارمندان و دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پرداخت حمایت معیشتی دارد.

نوبخت افزود: دولت در جهت سیاست کاهش فقر مطلق و بهبود معیشت خانوارها افزون بر سه تا پنج برابر کردن یارانه افراد تحت پوشش کمیته امداد، تورم را نیز مهار و آن را در دو سال یک رقمی کرد اما تحریم های ظالمانه قدرت خرید مردم را کاهش داده است و دولت خود را موظف می داند با منابع محدود بودجه ای به معیشت مردم کمک کند.

وی گفت: بر این اساس باید منابع جدیدی شناسایی می شد و قانون به ما اجازه می دهد از یارانه انرژی برای تأمین این بودجه استفاده کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: گران کردن بنزین یک گام به سوی قیمت واقعی آن است زیرا این فرآورده نسبت به کالاهای دیگر قیمت ارزانی دارد.

نوبخت گفت: رئیس جمهور اجازه نداد حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان درآمدی که از افزایش قیمت بنزین به دست می آید وارد بودجه عمومی شود و بر این اساس در خزانه شماره حساب خاصی تعریف شد تا این درآمد به آن حساب واریز شود و از آن حساب نیز با مکانیزمی به خانواده های هدف برسد.

وی افزود: این موضوع در شورای هماهنگی سه قوه تصویب شد.

نوبخت با بیان اینکه هر کس خود را متقاضی دریافت درآمد حاصل از اصلاح قیمت بنزین می داند تقاضای خود را برای بررسی به وزارت رفاه ارائه دهد گفت: درآمد حاصل از افزایش نرخ بنزین از حدود ۶۴ میلیون لیتر بنزین سهمیه ای و ۳۰ میلیون لیتر بنزین آزاد و سوپر است.

وی افزود: با سهمیه بندی بنزین پیش بینی حدود سه هزار میلیارد تومان صادرات بنزین می کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: بر اساس قانون هدفمندی یارانه ها، امسال ۱۴۰ هزار میلیارد تومان منابع تحصیل شد که بخشی از آن به نظام مالیاتی، شهرداری ها، سازمان هدفمندی و... اختصاص می یابد و فقط ۴۸ هزار میلیارد تومان آن به مردم پرداخت می شود اما درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین کامل به مردم پرداخت می شود و در جای دیگری هزینه نخواهد شد.

نوبخت افزود: چون درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین در حساب مشخص وارد و بر اساس مکانیزم شفاف و مشخصی توزیع می شود، دستگاه های نظارتی ازجمله سازمان برنامه و بودجه، سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات می توانند بر آن نظارت کنند.

وی گفت: بر اساس تجربه و افزایش قیمت حامل های انرژی در سال های گذشته مشخص شد افزایش نرخ این حامل ها تأثیر آن چنانی بر تورم ندارد اما برای جلوگیری از افزایش قیمت کالاها، وزارت صنعت، معدن و تجارت و ستاد تنظیم بازار در آمادگی کامل قرار دارند و برنامه ریزی کرده اند.

نوبخت با بیان اینکه مردم تلاش دولت برای بهبود و افزایش حمل و نقل عمومی را دیده اند افزود: سوخت نظام حمل و نقل طولانی کشور گازوئیل است و در این دولت استان های کرمانشاه، همدان، آذربایجان غربی و شرقی و گیلان به شبکه سراسری ریلی کشور وصل شده اند و دولت به عهد خود وفا کرده است.
وی گفت: مترو برای سرمایه گذاری به انتشار اوراق مشارکت نیاز دارد که دولت ۵۰ درصد آن را انجام می دهد.

نوبخت افزود: برای متروی تهران امسال هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود که شهردار تهران هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان درخواست و دولت پرداخت کرد.

وی گفت: البته یارانه بلیت مترو؛ بحث دیگری است اما در بخش زیرساخت های مترو و اوراق مشارکت دولت همه پرداخت هایش را انجام داده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: بخش یارانه بلیت مترو بسیار جزئی است.

نوبخت گفت: در تبصره ۱۸ بخشی از منابع را برای جلوگیری از آلودگی های درون شهری و برون شهری قرار داده ایم.

وی افزود: نوع خودروها و میزان مصرف انرژی آنها باید بهبود یابد و قیمت آنها نیز کم شود و از وزارت صمت خواسته ایم بر این موضوع نظارت داشته باشد زیرا مطالبه به حق مردم است.

نوبخت گفت: در سال ۹۵ میزان مصرف بنزین روزانه ۷۳ میلیون لیتر بود که اکنون به بیش از ۹۶ میلیون لیتر رسیده و در مقایسه با سال گذشته ۱۴ و دو دهم درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه سهمیه بندی بنزین موجب کاهش مصرف و در نتیجه کاهش آلودگی هوا می شود افزود: با توجه به اینکه سازمان برنامه و بودجه مسئول پرداخت های دولت است، موضوع پرداخت درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین نیز بر عهده این سازمان گذاشته شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره روش توزیع این درآمد گفت: بالأخره ۳۰ هزار میلیارد تومان را باید با روشی توزیع می کردیم که این با جمعیت خانواده ها تناسب داشته باشد.

نوبخت افزود: این روش پرداخت؛ سیاست جمعیتی را تحت تأثیر قرار نمی دهد و مسأله مهمی نیست.

وی گفت: پرداخت یارانه ها فردی بود اما پرداخت درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین در جهت کمک به خانواده هاست.

نوبخت افزود: در تابستان گذشته ۸۴۳ هزار فرصت شغلی ایجاد کردیم که نشان دهنده حمایت دولت از تولید است.

وی گفت: حدود هزار هزار میلیارد تومان یارانه پنهان انرژی وجود دارد که باید برای این رقم برنامه داشته باشیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه اصلاح قیمت حامل ها با مجوزهای قانونی انجام شده است افزود: در اصلاح ساختار منابع بودجه آزاد شدن ۳۰ هزار میلیارد تومان از منابع یارانه پنهان انرژی پیش بینی و قرار شده بود این مبلغ در بودجه قرار گیرد اما رئیس جمهور از آن جلوگیری کرد و گفت که کل این مبلغ باید به مردم داده شود. 

 

کد خبر 4773089

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدباقر نوبخت بنزین سازمان برنامه و بودجه قیمت بنزین بانک مرکزی ایران قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی زلزله بنزین بورس برنامه اقدام ملی تولید و عرضه مسکن وزارت راه و شهرسازی قیمت نفت قیمت یورو قاچاق وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی عبدالناصر همتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۶۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحاد پرسپولیسی‌ها به ضرر درویش!

بازیکنان اصلی پرسولیس برای تمدید قرارداد فصل آینده با باشگاه تصمیم مشترک مالی گرفتند.

به گزارش مشرق، بدقولی‌های باشگاه پرسپولیس در پرداخت مبلغ قراردادهای فصل جاری بازیکنان این تیم باعث اعتراض تعدادی از آنها در میکسدزون بازی‌ها شد تا رضا درویش برای حفظ آرامش این تیم مجبور به حضور در تمرینات شود.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نه تنها برای پرداخت نزدیک به ۶۰ درصد از قرارداد هر یک از اعضای تیم با مشکل جدی کسر بودجه مواجه است بلکه حالا با معضل تمدید قرارداد نزدیک به ۱۰ بازیکن این تیم در پایان فصل روبروست.

سروش رفیعی، فرشاد فرجی، مهدی ترابی، دانیال اسماعیلی‌فر، گئورگی گولسیانی، وحید امیری، وحدت هنانوف و مرتضی پورعلی‌گنجی نفراتی هستند که در پایان فصل، دیگر قراردادی با پرسپولیس ندارند اما به دلیل بدقولی‌های باشگاه حاضر به تمدید قرارداد هم نیستند.

تعدادی از این بازیکنان در گفت و گو با مدیر برنامه‌های خود هرگونه تمدید قرارداد با باشگاه را منوط به تسویه مبلغ این فصل خود اعلام کرده اند. آنها در تصمیمی مشترک قصد دارند تنها در صورت دریافت تمام و کمال مبلغ قراردادهای فصل جاری، نسبت به تمدید قرارداد خود اقدام کنند.

این در حالی است که میزان طلب این بازیکنان بابت امسال حدود ۹۵ میلیارد تومان است که باید پرداخت شود اما باشگاه فعلا هیچ پولی برای این وضع ندارد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • حکم قرض به شرط پرداخت مبلغ اضافه
  • افزایش تعداد جایگاه پمپ بنزین در کهیگلویه و بویراحمد
  • اتحاد پرسپولیسی‌ها به ضرر درویش!
  • اعطای وام ضروری به بازنشستگان + شرایط پرداخت
  • ◄ شایعه ای در مورد افزایش تبعات پرداخت نکردن جریمه های رانندگی
  • هزینه ثبت شرکت در سال ۱۴۰۳
  • پرداخت ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه طی سفر‌های رئیس جمهور به خراسان جنوبی
  • هشدار جدی سعید حجاریان درباره تداوم فعالیت گشت ارشاد و احتمال افزایش قیمت بنزین
  • دغدغه بی ثباتی قیمت‌ها به ایستگاه سوئیس رسید
  • حق نداریم بنزین را به قیمت جهانی اما خودروهای ۲ دهه عقب‌تر به مردم بدهیم