Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان با گلایه از عدم وصول میزان نیم‌درصد از محل فروش معادن استان، گفت: «به نظر می‌رسد اراده‌ای در دستگاه‌های اجرایی برای استفاده از امکانی‌ که قانون مشخص کرده وجود ندارد».

به گزارش خبرگزاری‌برنا از کرمان؛ محمدجواد فدایی در هفتمین جلسه شورای معادن استان با اشاره به سفر اخیر رئیس‌جمهور به استان کرمان، اظهار کرد: «بخش عمده‌ی این سفر به معادن و صنایع معدنی مربوط می‌شد که نشان‌دهنده‌ی فعالیت‌های گسترده‌ای بود که در این بخش انجام شده و مورد رضایت رئیس‌جمهور نیز بود».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدایی افزود: «در استان ظرفیت‌های بسیار زیادی وجود دارد که می‌توانیم استفاده کنیم و پروژه‌های بسیار خوبی داریم که باید شروع شوند».

وی با اشاره به پروژه‌هایی که در سفر رئیس‌جمهوری به بهره‌برداری رسیدند و یا اجرای آن‌ها آغاز شد، ادامه داد: «پروژه‌ی تولید فولاد سه میلیون تنی شرکت توسعه آهن و فولاد، پروژه‌ی بسیار مهمی است که بعد از مدت‌ها تعطیلی شروع شده و برنامه‌ی سه ساله‌ای برای تکمیل آن دارند که تاکید ما این است تا جایی که امکان دارد این پروژه زودتر به نتیجه برسد».

استاندار کرمان خاطرنشان کرد: «عملیات اجرایی فاز دو فولاد بافت نیز در سفر هیات دولت شروع شد، کارهای زیاد دیگری نیز در دست اجرا است که امیدواریم به‌زودی به بهره‌برداری برسد».

وی ضمن قدردانی از تمامی دستگاه‌های استانی که در سفر رئیس‌جمهور به استان همکاری داشتند، بیان کرد: «امیدواریم در آینده‌ی نزدیک شاهد آثار تصمیماتی که در این سفر گرفته شده باشیم».

فدایی در ادامه با بیان این‌که ظرفیت‌های معدنی زیادی در استان وجود دارد، افزود: «لازم است شورای معادن فعال‌تر مسائل را دنبال کند و بیشتر به سیاست‌گذاری‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و پیگیری برنامه‌ها بپردازد».

وی با اشاره به بحث اکتشاف در استان گفت: «کل اکتشافی که در استان کرمان انجام شده ۲۶ هزار کیلومترمربع است و فقط در سال‌جاری وزارت صمت ۲۰ هزار کیلومترمربع را در برنامه‌ی اکتشاف دارد، این موضوع خوب است زیرا تقریبا معادل تمام کارهایی است که تاکنون صورت گرفته اما با توجه به وسعت استان باید کار بیش‌تری صورت گیرد».

استاندار کرمان همچنین از رئیس سازمان صمت استان خواست تا در جلسات بعدی شورای معادن گزارشی از اکتشاف ۲۰ هزار کیلومترمربع که در برنامه‌ی سال‌جاری است را ارایه دهد تا مشخص شود روند کار چگونه است.

فدایی همچنین با بیان این‌که پیش از این در شورای معادن استان مصوب شد تا با تشخیص سازمان صمت از معادنی که فروش دارند سقف نیم درصد فروش دریافت و به خزانه‌ی معین استان واریز شود، گفت: «از ششم مهرماه که این موضوع تصویب شده تا امروز هیچ اتفاق جدیدی نیفتاده است».

وی با تاکید بر این‌که اداره مالیات استان باید از اهرم فشار برای وصول این مبلغ استفاده کند، ادامه داد: «به نظر می‌رسد اراده‌ای در دستگاه‌های اجرایی برای استفاده از امکانی‌ که قانون مشخص کرده وجود ندارد».

استاندار کرمان گفت: «۱۱۲ و نیم میلیارد تومان باید ظرف دو هفته‌‌ی آینده توسط اداره مالیات استان وصول شود».

 

بیشتر بخوانید: پایان مهر ماه آخرین فرصت بهره‌مندی از بخشودگی 100درصدی جرایم مالیاتی 162 هزار هکتار از اراضی و مراتع استان در سال جاری مورد هجوم ملخ‌های صحرایی قرار گرفتند

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان کرمان دستگاه های اجرایی فولاد قانون مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۷۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های سفر رئیسی به سریلانکا

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، علیرضا دلخوش سفیر جمهوری اسلامی ایران در کلمبو در آستانه سفر یک روزه آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به سریلانکا و در خصوص اهمیت و برنامه‌های این سفر بیان کرد: سفر آقای رئیسی در پاسخ به دعوت رسمی آقای رانیل ویکرمسینگه رئیس جمهور سریلانکا از رئیس جمهور کشورمان در نیویورک و بنا به دعوت رسمی رئیس جمهور سریلانکا انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه این سفر نخستین سفر رئیس جمهور ایران به سریلانکا از سال ۱۳۸۷ و بعد از گذشت ۱۶ سال انجام می‌شود، افزود: آقای رئیسی به همراه رئیس جمهور سریلانکا قرار است پروژه چند منظوره اومااویا شامل دو سد و یک نیروگاه برقی که توسط شرکت فرآب ساخته شده را افتتاح کنند. این پروژه ۱۲۰ مگاوات برق تولید و وارد شبکه برقی سریلانکا کرده و علاوه بر آن پنج هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی سریلانکا را تحت آبیاری قرار خواهد داد.دلخوش در تشریح اهمیت این پروژه عنوان کرد: این پروژه در راستای صدور خدمات فنی مهندسی جمهوری اسلامی ایران به کشورهای در حال توسعه به ویژه کشورهای حوزه جنوب آسیا انجام می‌شود و شرکت فرآب توانسته با بالاترین استانداردهای موجود این پروژه را اجرا کند.

به گفته دلخوش، این پروژه یکی از بزرگ‌ترین و فنی‌ترین پروژه‌های جمهوری اسلامی ایران است که توسط یک شرکت ایرانی اجرا شده است.

* پروژه‌ای که با وجود تحریم‌ها علیه ایران اجرا شد

سفیر جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: اهمیت این پروژه از آن جهت است که علیرغم تحریم‌ها و محدودیت‌های ناعادلانه علیه ایران، این پروژه توسط مهندسان توانمند ایرانی در اوج تحریم‌ها ساخته شده و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.وی همچنین گفت که بعد از افتتاح پروژه، سفر رسمی رئیسی به کلمبو انجام خواهد شد و دو رئیس جمهور در کلمبو دیدار رسمی خود را انجام داده و پنج سند همکاری نیز در حوزه‌های مختلف امضا خواهد شد.

این دیپلمات ارشد ایرانی روابط ایران و سریلانکا را دیرینه خواند و افزود: ایران در جنگ‌های داخلی در سریلانکا کمک‌های شایانی در مبارزه با تروریسم داخلی به این کشور انجام داده و مردم و دولت سریلانکا قدردان این کمک‌ها هستند. وی به همکاری‌های مختلف ایران با سریلانکا در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نیز اشاره کرد و افزود: در حوزه فرهنگی با توجه به قدمت سریلانکا که پیش از این و در سال‌های دور به نام سیلان شناخته می‌شد، همکاری‌های ارزشمندی بین دو کشور در جریان است و در حوزه‌های سیاسی، دو کشور از مواضع حقوق بشری یکدیگر در مجامع بین‌المللی حمایت کرده‌اند.

دلخوش به مواضع سازنده سریلانکا در خصوص فلسطین و اشتراک مواضع دو کشور در این خصوص نیز اشاره کرد.

* تلاش‌ برای حضور پررنگ صنعت و فناوری ایران در سریلانکا

دلخوش در ادامه با بیان اینکه سریلانکا در حوزه صدور خدمات فنی مهندسی استقبال قابل توجهی از حضور شرکت‌های ایرانی داشته، گفت: ایران هم با این پروژه نشان داده ظرفیت‌های بسیار بالایی برای حضور در این کشور و ارائه خدمات فنی مهندسی دارد.

وی با اشاره به دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در حوزه‌های تکنولوژی و نانوتکنولوژی، عنوان کرد: تاکید رئیس جمهور کشورمان، توسعه هر چه بیشتر همکاری با سریلانکا در حوزه خدمات فنی و مهندسی و حضور شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در این کشور بوده و از این رو، جمهوری اسلامی ایران و دستگاه دیپلماسی کشور، تلاش‌های گسترده‌ای برای حضور پررنگ صنعت و فناوری ایران در سریلانکا انجام داده که سفر رئیس جمهور کشورمان به این کشور زمینه‌های این حضور قدرتمند جمهوری اسلامی ایران را تسهیل خواهد کرد.

به گزارش فارس، رئیس جمهور پیش از سریلانکا نیز قرار است به پاکستان سفر و با مقامات این کشور دیدار و گفت‌وگو کند.

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل یک هفته‌ای فرماندار میاندآب برای جمع آوری سد معبر
  • بازدید‌های میدانی کارگروه رفع موانع تولید استان کرمان از پروژه‌های مهم
  • ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار به راه‌آهن اردبیل - میانه اختصاص یافت
  • پروژه جاده جنگل لواسانات افتتاح می شود
  • لزوم تحقق مسئولیت اجتماعی معادن در خصوص بهسازی جاده‌ها
  • برنامه‌های سفر رئیسی به سریلانکا
  • رئیس جمهور این هفته به پاکستان و سریلانکا می‌رود
  • بازپس گیری معادن غیر فعال کرمان
  • احداث کارخانه فرآوری شرط واگذاری معادن جدید استان کرمان
  • طرح‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری مس در معادن خرد باید ارتقا یابد