Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد صادقی گلمکانی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: طی مدت مذکور ۶۰ هزار تن انواع محصول تولید شده در منطقه ویژه اقتصادی سرخس به کشور‌های هدف صادر شده است.
او ادامه داد: میزان صادرات در ۷ ماه نخست سال جاری در مقایسه با پارسال ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس با اشاره به انواع کالا‌های صادراتی از این منطقه گفت: انواع هیدروکربن‌های سبک و سنگین، بنزین، روغن موتور به عنوان تولیدات واحد پتروپاسارگاد خاورمیانه و همچنین چسب و رزین‌های پودری تولید شده در واحد بیتا شیمی، محصولات صادراتی این منطقه را به خود اختصاص داده است.
صادقی درباره اقدامات صورت گرفته به منظور افزایش صادرات افزود: ایجاد زیرساخت‌های لازم در صنعت حمل و نقل و به ویژه ریلی باعث رونق صادرات شده است.
او ادامه داد: ضمن اینکه در سال رونق تولید، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی سرخس باعث شده روند مثبتی برای صادرات هر چه بهتر کالا‌ها ایجاد شود.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس  گفت: همچنین با توجه به موقعیت ویژه منطقه سرخس و اتصال به نقطه صفر مرزی، حمل و نقل، ترانزیت کالا و گسترش تجارت یکی از پتانسیل‌های اصلی توسعه اقتصادی در این منطقه به شمار می‌رود.
صادقی گلمکانی درباره نقش زیرساخت‌های ریلی این منطقه در گسترش صادرات افزود: با توجه به موقعیت ممتاز منطقه ویژه اقتصادی سرخس و قرار گرفتن این منطقه در نقطه صفر مرزی و همچنین مراودات تجاری با کشور‌های آسیای میانه به خصوص ازبکستان، روسیه و قزاقستان، زیر‌ساخت‌های صنعت ریلی منطقه کمک شایانی به رونق صادرات و واردات از طریق این منطقه کرده است.
او ادامه داد: این منطقه با توجه به موقعیت بار‌اندازی مناسب و ایجاد خطوط ریلی عریض و نرمال، همجوار‌سازی و همچنین ایجاد سکو‌های تخلیه و بارگیری و همجواری با ریل عریض توانسته رونق بسیار خوبی در این مقوله ایجاد کند.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس  گفت: منطقه ویژه اقتصادی سرخس از یک سو در مجاورت پالایشگاه شهید هاشمی‌نژاد است که این موقعیت فرصتی مناسب را در اختیار صنایع پایین دستی و سایر صنایع مرتبط دیگر قرار می‌دهد و از سوی دیگر قابلیت‌های استان در زمینه کشاورزی و دامداری فرصتی مناسب را در زمینه صنایع تبدیلی فراهم آورده است.
صادقی افزود: تمامی این قابلیت‌ها با توجه به معافیت مالیاتی ۱۳ ساله و سایر مزایای گمرکی که در منطقه حاکم است، برای واحد‌های صنعتی فرصتی قابل توجه به شمار می‌رود.   انتهای پیام//ج.ر   منطقه ویژه اقتصادی سرخس روند مثبتی در صادرات کالا‌ها ایجاد کرده است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی آستان قدس رضوی وزارت جهاد کشاورزی صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۸۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی سنتی کسب و کار در دنیا منسوخ شده/ برای ایجاد جهش در تولید روشهای نوین استفاده شود

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اهواز، در راستای تکالیف مقرر دستگاه‌های اجرایی در سند توسعه بخش تعاون در حوزه اقتصادی به عنوان الگوی رشد و توسعه و پیشرفت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، نشستی به ریاست “محمد راضی جلالی” معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با حضور دستگاه‌های اجرایی، در جهت تحقق و اجرای اهداف تعیین شده در سند مذکور، در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان برگزار شد.

در این نشست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بیان برنامه‌های خود در راستای تحقق سند توسعه بخش تعاون پرداخت.

“راضی جلالی” در این نشست با اشاره به شعار سال با موضوع جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: یکی از اصلی ترین راهبردهای ما در جهت تحقق شعار سال در حوزه‌های مختلف از جمله شیلات، کشاورزی، صنایع تبدیلی و… گسترش تعاونی هاست.

وی در این راستا، شناسایی چالش‌ها و آسیب‌های گذشته و رفع آنها، آموزش و فرهنگ سازی، همچنین تقویت تعاونی‌های با ظرفیت اشتغال بالاتر را در اولویت دانست.

معاون استاندار بر شناسایی ظرفیتهای مناطق مختلف استان و اولویت بندی آنها در جهت تاسیس تعاونی‌ها و به نتیجه رساندن اهداف تاکید کرد و گفت: تولید، توزیع، بازاریابی و فروش با روحیه کار گروهی و کسب مهارت به بهترین شکل انجام خواهد شد.

وی در ادامه گفت: الگوی کسب و کار در دنیا به شکل قدیمی و سنتی منسوخ شده، و برای ایجاد جهش و مشارکت مردم باید به روش‌های نوین متوسل شد.

خبرنگار: دانیال اسلامی پناه

انتهای خبر/

کد خبر: 1227503 برچسب‌ها جهش تولید ایسکانیوز

دیگر خبرها

  • صادرات ۷.۶ میلیارد دلاری زنجیره فولاد در سال ۱۴۰۲
  • رونق صادرات در جزیره جهانی قشم| تراز تجاری منطقه آزاد قشم به بیش از 313 میلیون دلار رسید
  • فسخ یکطرفه قراداد تامین آب منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم خلاف قوانین است/چوب لای چرخ صنعت نگذارید
  • ایجاد چهار هزار و ۲۳۵ فرصت شغلی ویژه نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • الگوی سنتی کسب و کار در دنیا منسوخ شده/ برای ایجاد جهش در تولید روشهای نوین استفاده شود
  • صادرات ۱۳ میلیون دلاری مکمل و دارو‌های گیاهی
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی
  • صادرات ۳۶۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
  • صادرات ۱۳۰ میلیون دلاری محصولات آرایشی و شوینده