Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@05:38:17 GMT

موشکافی تراکنش های بیت کوین و نحوه درآمدزایی از آن

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۰۹۸۷۷

بیت کوین و به طور کلی ارزهای دیجیتال سیستمی هستند که تراکنش های مالی بین دو طرف را بدون وجود نهاد واسطه ای مثل بانک ها میسر می سازند. سیستم بیت کوین از انواع و اقسام راهکارها برای حفظ امنیت استفاده می‌کند که مهمترین آن‌ها رمزنگاری و بلاک چین است. اینکه امروزه بیت کوین بسیار شناخته شده است، بخاطر ویژگی های رقابتی این ارز دیجیتالی با ارزهای سنتی مثل دلار و یورو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غیر متمرکز بودن بیت کوین، عرضه محدود، برگشت ناپذیری تراکنش ها و نا شناس بودن خالق آن از جمله ویژگی های بارز آن است.

بنابراین بیت کوین مانند دلار، تومان و پول های رایج کشور های دیگر واحد ارزشی است اما با این تفاوت که دیگر چاپ نمی شود و کنترل آن دست دولت های نیست و به صورت الکتریکی ایجاد و انتقال می یابد. بیت کوین با کمک کامپیوتر های سرتاسر جهان که به شبکه این سیستم متصل هستند انتقال پیدا می کند اما چگونه؟

همان طور که در سایت های مختلف از قبیل hamyarminer.com:  یا با bitcoin.org توضیح داده شده است، به طور کلی بیت کوین یک برنامه کامپیوتری است که مانند دفتر حساب کل، موجودی حساب افراد را در خود ثبت می کند و یک کپی از تمام حساب ها در تمام کامپیوتر های متصل به این شبکه ذخیره می کند. زمانی که شما پول انتقال می دهید شما به شبکه پیغام می دهید که مقداری از حساب من کسر کن و به حساب شخص دیگری اضافه کن سپس همه ی کامپیوتر ها دفتر حساب خود را با اطلاعات جدید به روز می کنند.

پس می توان گفت بیت کوین سیستمی است که همه ی کامپیوتر های متصل به شبکه در حفظ و نگهداری دفتر حساب کل کمک می کنند. مانند بانک ها که یک دفتر کل دیجیتالی دارند و موجودی حساب ها به هنگام انتقال فقط کم یا زیاد می شوند و پول فیزیکی جابجا نمی شود و صرفا مالکیت پول تغییر می کند. با این تفاوت که در بیت کوین تمام افراد خود یک بانک هستند و به این دفتر کل دسترسی دارند.

بیت کوین به زبان ساده

به عنوان مثال اگر علی بخواهد 5 بیت کوین به احمد بدهد به شبکه اعلام می کند که 5 بیت کوین از من کم کن و به احمد اضافه کن. هر کامپیوتر متصل به شبکه این پیام را دریافت می کند و دفتر حساب کل خودش را به روز می کند. همه این فرآیند ها به صورت دیجیتالی انجام می شود.

حال فرض کنید که علی 5 بیتکوین  دارد و به شبکه پیام دهد 5 بیت کوین از من کسر کن و به احمد اضافه کن سپس دوباره به شبکه پیام دهد که 5 بیت کوین دیگر از حساب من کم کن و به محسن اضافه کن در صورتی که حساب علی صفر شده است. اگر پیام انتقال به حساب محسن زودتر به کامپیوتر ها برسد اون انتقال تایید می شود که باعث خرابکاری در شبکه می شود. بنابراین چگونه می توان فهمید کدام تراکنش زودتر انجام شده است؟

به همین دلیل شبکه بلاک چینی برای بیت کوین در نظر گرفته شده است که هر تراکنش به ترتیب الویت زمانی در هر بلاک قرارداده می شود. هر بلاک حاوی تعدادی تراکنش می باشد و به بلاک قبلی خود متصل می باشد. به زنجیره ای از این بلاک ها که تشکیل شده است زنجیره بلوکی یا بلاک چین می گویند.

هر کامپیوتر می تواند تراکنش هارا در یک بلاک قرار دهد و آن را برای دیگر کامپیوتر ها ارسال کند اما برای ایجاد و ساخت بلاک در شبکه بیت کوین، آن کامپیوتر باید ماینر یا استخراج کننده باشد.

برای اینکه بلاک ها به بلاک چین اضافه شوند باید معادله هر بلاک حل شود که یک معادله ریاضی پیچیده می باشد. تنها راه حل کردن معادله حدس زدن اعداد است. به این عمل پیدا کردن جواب معادله ها ماینینگ یا استخراج می گویند.

ماینر ها این کار را با حدس زدن اعداد انجام می دهند.کامپیوتر های عادی برای حل کردن این چنین معادله پیچیده ای ممکن است سال ها زمان بگذارند برای همین کامپیوتر های قدرتمندی برای این کار ساخته شده است. اولین کامپیوتری که بتواند جواب معادله را حدس بزند می تواند بلاک را ایجاد و به بقیه کامپیوتر های متصل به شبکه مخابره می کند. این جا است که یکی از راه های درآمد زایی از بیت کوین مشخص می شود.

درآمدزایی از بیت کوین

برای ایجاد انگیزه در ماینر ها جهت حفظ امنیت شبکه پاداشی برای حل هر بلاک در نظر گرفته شده است. پاداش بلاک ها در ابتدا 50 عدد بیت کوین بوده است و هر 200.000 بلاک این پاداش نصف می شود در حال حاضر پاداش هر بلاک 12.5 بیت کوین می باشد که حدودا اردیبهشت ماه سال 1399 به 6.25 بیت کوین کاهش پیدا خواهد کرد و این روند همینطور ادامه پیدا می کند. همچنین تراکنش های بیت کوین دارای کارمزد می باشد و ماینر ها ترجیح می دهند تراکنش هایی را در بلاک قرار دهند که کارمزد بالاتری دارند.

انتخاب کارمزد هم به عهده خود شخص انتقال دهنده است و هرچه کارمزد بیشتری تعیین کنید زودتر تراکنش انجام می شود و در مقابل اگر کارمزد کمی انتخاب کنید ممکن است تا چند روز یا حتی تا ابد طول بکشد. علاوه بر پاداش هر بلاک، کل کارمزد های هر بلاک هم به ماینر تعلق می گیرد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ارزهای دیجیتال توصیه می شود مقاله زیر را مطالعه نمایید:

https://hamyarminer.com/ارز-دیجیتال-چیست-؟-معرفی-کامل-و-مفصل/

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیت کوین سیستم بیت کوین تراکنش های بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۰۹۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ

سرهنگ عمار قهاری با اشاره به مراجعه چندین شهروند کرمانی و تشکیل پرونده با موضوع سرقت از حساب و کلاهبرداری، گفت: نقطه اشتراک اکثر این پرونده‌ها، سرقت اطلاعات حساب و برداشت غیرمجاز وجه پس از دریافت پیامک کالابرگ عیدانه بوده است. 


وی افزود: مجرمین سایبری با ارسال پیام در شبکه‌های اجتماعی و یا ارسال پیامک و قراردادن لینک‌های آلوده به بدافزار و در نهایت ورود یا نصب نرم‌افزار کالابرگ، افراد را به درگاه‌های جعلی هدایت کرده و در ازای دریافت مبالغ اندک برای فعال‌سازی نرم‌افزار، اطلاعات حساب را سرقت کرده و اقدام به خالی‌کردن حساب می‌کنند. 


جانشین پلیس فتا در این خصوص به کاربران توصیه کرد: به‌هیچ‌عنوان نرم‌افزار‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی برایشان ارسال می‌شود یا در گروه‌ها و کانال‌ها قرار داده شده را نصب نکنند و نرم‌افزار‌ها را از منابع معتبر و تأیید شده دانلود کنند و همچنین از ورود به لینک‌های ارسال شده توسط افراد ناشناس و همچنین دوستان و آشنایان خودداری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی دوبرابر شد
  • افزایش دو برابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی
  • سقف تراکنش‌ها در شبکه بانکی تغییر یافت
  • سقف تراکنش های غیرحضوری در شبکه بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان رسید
  • دو برابر شدن سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی
  • افزایش دوبرابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی
  • سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت
  • نصف شدن بیت‌کوین چیست و آیا مهم است؟
  • شرایط و نحوه دریافت وام ۳۰۰ میلیونی بانک ملی طرح مهربانی