Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هم‌افزایی و همنوایی دستگاه‌های هم‌خانواده این وزارتخانه باعث تقویت حوزه فرهنگ می‌شود و در برنامه‌ریزی کلان باید از این ظرفیت بیش از پیش بهره برد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ سیدعباس صالحی شامگاه جمعه در نشست مدیران دستگاه‌های هم خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان یزد اظهار کرد: با توجه به اولویت‌هایی مانند مردمی کردن فرهنگ و هنر، تقویت اقتصاد فرهنگ و شفافیت در حوزه فرهنگ، همکاری دستگاه‌های هم خانواده در تحقق این اهداف تاثیر بسزایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هرچقدر نقاط اتصال دستگاه‌های هم خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزایش پیدا کند، آنها از ظرفیت‌های یکدیگر بهره وری بیشتری برای پیشبرد امور خواهند داشت.

صالحی با تبیین ظرفیت دستگاه‌های هم خانواده ارشاد از مسئولان اوقاف و امور خیریه خواست، زمینه استفاده از موقوفات برای تقویت حوزه فرهنگ به خصوص کارآفرینی در زمینه‌های مختلف فرهنگ و هنر را فراهم آورند و یادآور شد: اوقاف باید موضوع فرهنگ بنیانی و دانش بنیانی را جدی بگیرد و در این زمینه نقش بیشتری ایفاء کند.

همچنین وی در خصوص حوزه کتاب و کتابخوانی یادآورد شد: در حوزه کتاب تجربه انباشته خوبی در ارشاد و نهاد کتابخانه‌ها وجود دارد که زمینه توسعه هرچه بیشتر فعالیت‌های این حوزه را فراهم ساخته است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ایرنا به عنوان یک ظرفیت رسانه ای قابل توجه یاد کرد و گفت: در استان‌ها باید بیش از پیش از ظرفیت این رسانه اثرگذار که نقش تامین کننده بخشی از مطالب سایر رسانه‌ها را نیز بر عهده دارد،  استفاده شود.

استاندار یزد نیز در این نشست گفت: چینش مدیران استان در حوزه فرهنگ، چینشی همگرا بوده و اگر از این ظرفیت در مسیر توسعه فرهنگی استان استفاده نشود دچار خسران می شویم.

محمدعلی طالبی افزود: باید قدر شرایطی که در حوزه فرهنگی برای استان یزد ایجاد شده را بدانیم و از ظرفیت‌های موجود بهره بیشتری برای ارتقاء شاخص های فرهنگی استان ببریم.

مجید جوادیان زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد نیز در این نشست گفت: تا کنون چندین نشست دستگاه‌های هم‌خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این استان برگزار شده و همگرایی خوبی میان این دستگاه‌ها در یزد وجود دارد. 

مدیرکل امور کتابخانه های عمومی استان یزد نیز گفت: در این استان 112 کتابخانه عمومی وجود دارد که 20 کتابخانه آن بازسازی شده و از نظر تعداد اعضا نیز با توجه به نسبت جمعیتی ، استان یزد جزو رده های برتر کشور قرار دارد.

رقیه دوست فاطمی‌ها از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست تا نگاه پدرانه این وزارتخانه بیش از پیش شامل دستگاه های هم خانواده با این وزارتخانه شود.

رییس حج و زیارت استان یزد هم گفت: استان یزد از نظر زائرخیزی از استانهای رتبه‌های برتر کشور است و هم اکنون یکهزار کارگزار فعال در زمینه حج, عمره و عتبات در قالب 60 دفتر در این استان فعالیت می کنند.

علی اصغر شریفی زارچی افزود: امسال 63 هزار زائر از استان یزد در راهپیمایی اربعین شرکت کردند و این استان با توجه به جمعیت رتبه چهارم کشور را در راهپیمایی اربعین حسینی داشت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز پنجشنبه به یزد سفر کرده که این سفر سه روزه با شرکت در نشست خبری امروز (شنبه) به پایان می رسید.

 

بیشتر بخوانید: اقتصاد فرهنگ عامل کمک‌دهنده به اقتصاد مقاومتی است کنگره ملی بزرگداشت آیت الله فقیه خراسانی در یزد برگزار می شود

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد خانواده فرهنگ و ارشاد اسلامی وزارتخانه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۰۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هم‌افزایی شهرداران کلان‌شهرها در توسعه فرهنگ رضوی در ایام دهه کرامت

شهردار اصفهان در نشست ادواری شهرداران کلان‌شهرها و مراکز استان‌های کشور گفت: مقرر شد در آستانه فرا رسیدن دهه کرامت هر کلان‌شهر به اقتضای شهر خود فعالیت‌هایی را در دستور کار داشته باشد.

علی قاسم‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان رضوی در نشست ادواری شهرداران کلان‌شهرها و مراکز استان‌های کشور که با موضوع ویژه برنامه‌های دهه کرامت و تشکیل اتحادیه شهرداری‌های کشور به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری مجمع کلان‌شهرها هر چند وقت یک‌بار در جهت مسائل جاری شهرداری‌ها و مسائلی که در آینده نیاز به تدبیر باشد، در دستور کار قرار داده می‌شود.

وی افزود: در این جلسه با توجه به در پیش بودن دهه کرامت پیش‌بینی شد تا شهرداران از این فرصت فرهنگی و معنوی برای توسعه فرهنگ رضوی در استان‌ها و شهرهای خود بهره‌مند شوند.

شهردار اصفهان ادامه داد: خرید اتوبوس و ناوگان حمل‌ونقل عمومی و توسعه زیرساخت‌ها دیگر موضوع مطرح شده در نشست امروز ادواری شهرداران کلان‌شهرها و مراکز استان‌های کشور بود.

قاسم‌زاده با اشاره به اینکه سایر موضوعاتی که می‌تواند هم‌افزایی شهرها و شهرداری‌ها را در خصوص مسائل حل و فصل کند، در دستور کار مجمع کلان‌شهرها قرار دارد، ادامه داد: ارائه مطالب پیرامون این موضوعات همچنان ادامه دارد.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایمنا مبنی بر تأثیر این هم افزایی در میان شهرداری‌های کشور، تصریح کرد: تا کنون یک تشکل مجمع کلان‌شهرها را داشته‌ایم اما این تشکل قدرت لازم را نداشته است و پیش بینی ما این است که اگر به سمت اتحادیه برویم و انسجام سازمانی تعریف شده با اهداف و ساختار مشخص پیدا کنیم قدرت هم‌افزایی ما می‌تواند بسیاری از مشکلات درون ساختاری و سازمانی شهرداری و همچنین مشکلات بین سازمانی که با دولت، قوه قضائیه و مجلس از موضع یک تشکل و نهاد اجتماعی و قانونی است را رفع کند.

وی درباره وضعیت مطالبات شهرداری‌ها از دولت اضافه کرد: این موضوع در میان تمام شهرداری‌ها مطرح است و با ثبت این مطالبات از سوی شهرداری‌ها، دولت موظف به پرداخت است، اما دولت طی دو سال اخیر به دلیل شرایط اقتصادی نتوانسته است مطالبات را باز پرداخت کند؛ از سوی دیگر با توجه به تعهدات قانونی که دولت در حوزه تأمین زیرساخت‌ها در بخش‌هایی همچون حمل‌ونقل دارد و شهرداری‌ها به خودی خود توانایی احداث خطوط قطار شهری و یا تأمین و انتقال اتوبوس به شهرها را ندارند، این حوزه هم مدتی دچار چالش شده است و جز مباحث مطرح شده از سوی شهرداران است تا با تعامل با دولت این موضوع حل شود.

شهردار اصفهان با اشاره به برنامه‌های دهه کرامت اظهار کرد: مقرر شد هر کلان‌شهر به اقتضای شهر خود فعالیت‌هایی را در دستور کار داشته باشد.

قاسم‌زاده اضافه کرد: در شهر اصفهان سال گذشته در این ایام محله‌های کرامت فعال شد و ظرفیت هر محله برای دهه کرامت فعال شد و مستضعفین شناسایی و مورد حمایت قرار گرفتند و جشن‌های مناسبتی این ایام به همت مردم در سطح محلات برگزار شد.

کد خبر 745825

دیگر خبرها

  • هم‌افزایی شهرداران کلان‌شهرها در توسعه فرهنگ رضوی در ایام دهه کرامت
  • هنر ظرفیت تحول یک جامعه را دارد
  • از توجه ویژه وزارت فرهنگ به هنرمندان اصیل موسیقی تا حضور دیگر کشورها در نمایشگاه کتاب
  • تسهیلات وزارت ارشاد در برگزاری برخی کنسرت‌ها
  • مسعود نجابتی به‌عنوان چهره سال هنر انقلاب اسلامی انتخاب شد
  • تسهیلات وزارت ارشاد در برگزاری برخی کنسرت‌ها/ پاسخ به چند حاشیه
  • وزیر ارشاد: سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد/ ارز مبادله‌ای برای زائران حج تمتع تخصیص یافته/ امسال مناطق محروم در طرح یارانه خرید کتاب دیده می شود
  • با عملیات وعده صادق هیمنه رژیم صهیونیستی فروریخت
  • حضور بانوان در عرصه‌های هنر، نقطه قوتی برای تقویت فرهنگ اسلامی است
  • پرداخت حدود ۵۳ میلیارد ریال وام تسهیلات مشاغل خانگی حوزه فرهنگ و هنر نیشابور