Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-24@09:37:32 GMT

قد بلندها در معرض ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی!

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۱۰۶۲۲

قد بلندها در معرض ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی!

بررسی‌های اخیر محققان نشان می‌دهد افرادی بلند قد، بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، فیبریلاسیون دهلیزی، شایع‌ترین نوع آریتمی قلبی است که در آن سلول‌های عضلانی دهلیز به صورت نامنظم تحریک و  منقبض می‌شوند. به دلیل اینکه این مشکل علائم آشکاری ندارد، بیشتر  مبتلایان از وجود آن بی‌خبر هستند، اما موضوع مهم اینکه فیبریلاسیون دهلیزی می‌تواند خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، بی‌نظمی ضربان قلب می‌تواند منجر به فشار خون بالا، چاقی مفرط، دیابت و بیماری‌های قلبی شود. نتایج تحقیقات اخیر نشان می‌دهد آمار ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی در حال افزایش است، اما در صورتی که افراد از آن آگاهی داشته باشند، بهتر می‌توانند این بیماری را کنترل کنند.

گروهی از محققان دانشگاه پنسیلوانیا به منظور بررسی تاثیر قد بر خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، مطالعه‌ جدیدی انجام دادند. آن‌ها برای نیل بدین هدف اطلاعات ژنتیکی دو پایگاه داده را بررسی کردند؛ محققان با استفاده از اطلاعات پایگاه داده اول، مولفه‌های ژنتیکی مرتبط با قد  ۷۰۰ هزار فرد را ارزیابی کردند. پایگاه اطلاعات دوم نیز شامل اطلاعات ژنتیکی ۵۰۰ هزار فرد بود که به پژوهشگران اجازه می‌داد  مولفه‌های ژنتیکی مربوط به افزایش خطر  فیبریلاسیون دهلیزی را بررسی کنند.

نتایج بررسی‌های جدید نشان داد بلندی قد با افزایش خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی ارتباط دارد. پژوهشگران دریافتند به ازاء هر یک اینچ افزایش قد بیش از حد میانگین (یک متر و ۷۰ سانتی‌متر)، خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی تقریبا سه درصد افزایش پیدا می‌کند. به گفته محققان، یک رابطه علت و معلولی بین افزایش قد و خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی وجود دارد. معمولاً فیبریلاسیون دهلیزی به خودی خود جان افراد را به خطر نمی‌اندازد، بلکه باعث پیدایش سایر مشکلات نظیر احساس خستگی مزمن، نارسایی احتقانی قلب و مهم‌تر از همه سکته مغزی می‌شود.

کد خبر 396961

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های پزشکی بیماری های قلبی عروقی بیماری سلامت قد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۰۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ حامد دانشور دانش‌آموخته دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «مدل سازی و تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده توان با ترانزیستور گسسته در محفظه شیلد روزنه دار» با بیان اینکه تقویت کننده توان یکی از بخش‌های اصلی هر تجهیز مخابراتی است، افزود: تأثیرپذیری الکترومغناطیسی این تقویت کننده یکی از مسائل مهم در عملکرد این تجهیزات است.

وی اشاره کرد: پژوهش‌های انجام شده در این حوزه، عملکرد کل مدار تقویت کننده تحت تابش میدان‌های الکتریکی مجاور آن را به صورت همزمان مورد تحلیل قرار نمی دهند. در این پژوهش، عملکرد کل مدار تقویت کننده توان تحت تابش میدان الکتریکی در یک محفظه شیلد روزنه دار به صورت تمام موج تحلیل شد.

محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: برای انجام این پژوهش، ابتدا یک تقویت کننده توان با مشخصات موردنظرطراحی گردید و سپس این تقویت کننده برای کاهش اثرات میدان‌های تابشی مجاور درون یک محفظه شیلد روزنه دار قرار گرفت.

وی ادامه داد: در ادامه با تحت تابش قراردادن این محفظه، تأثیرپذیری عملکرد تقویت کننده توان تحلیل شد.

فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان کرد:  با استفاده از نتایج و روش ارائه شده در این پژوهش می توان تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تجهیزات مخابراتی مختلف نظیر موبایل و ماهواره‌های مخابراتی را با دقت بیشتر مورد بررسی قرار داد.

دانشور عنوان کرد: از نتایج حاصل از این پژوهش تاکنون دو مقاله منتشر شده که تمرکز اصلی آن ها روی تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده با تعمیم روش عددی تفاضل محدود حوزه زمان است.

این پژوهشگر دانشگاه صنعتی امیر کبیر،افزود: برای ادامه این پژوهش، با فراهم کردن ترانزیستور مورد استفاده در طراحی تقویت کننده توان موردنظر و ساخت این تقویت کننده، می توان نتایج حاصل از این پژوهش را با نتایج حاصل از اندازه گیری صحت سنجی نمود.

وی با اشاره به ویژگی‌های این پژوهش گفت:دقت بالاتر در تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت توان در مقایسه با روش‌های دیگر و تحلیل های نرم افزاری و همچنین کاهش تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی مختلف به کمک محفظه شیلد روزنه دار از ویژگی های این تحقیق بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی آریتمی قلب را از ۳۰ دقیقه قبل پیش‌بینی می‌کند
  • ساعت هوشمندی که اختلال در ریتم قلب را زودتر از وقوع پیش‌بینی می‌کند
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • مغز پولدار‌ها دیرتر پیر می‌شود؟
  • مغز پولدار‌ها دیرتر پیر می‌شود
  • فیبریلاسیون دهلیزی عامل زمینه ساز قوی برای نارسایی قلبی است
  • استنشاق دود اگزوز خودرو‌ها تمرکز کودکان را کاهش می‌دهد