Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم میرزایی‌نیکو در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره اصلاح قیمت و سهمیه‌بندی بنزین با بیان اینکه وکلای ملت با این افزایش قیمت مخالف هستند، گفت: بیست مهر یک جلسه غیرعلنی در مجلس برای تصمیم‌گیری درباره بنزین صورت گرفت و پیشنهاداتی هم مطرح شد، نمایندگان با یک رأی استمزاجی مخالفت خود را اعلام و بیان کردند تا شب عید برای این کار دست نگه داشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم دماوند در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تصمیم جدی اصلاح قیمت بنزین توسط رهبری و سران نظام گرفته شده است.

وی با اشاره به این که مجلس روز یکشنبه یک جلسه غیرعلنی درباره افزایش قیمت بنزین خواهد داشت،‌ بیان کرد: وکلای ملت به دنبال طرح‌های دو و سه فوریتی برای ملغی کردن این مصوبه هستند. اعضای کمیسیون امنیت ملی هم صحبت‌هایی را در این خصوص مطرح کردند. 

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه در جلسه غیرعلنی فردا مشخص می‌شود مخالفان و موافقان چه کسانی هستند و مسائل به کدام سو می‌رود، اظهار کرد: هنگامی مجمع می‌گوید ما در جریان نبودیم،‌ از قول آقای رئیسی یک چیزی توئیت و بعد تکذیب می‌شود و پیامک‌ها به گونه‌ای سامان دهی می‌شود که دولت در حال انجام دادن خطای بزرگی است مشخص است اقداماتی در حال انجام است که  باید تکلیف‌شان هرچه زودتر مشخص شود.

وی درباره این که گفته‌ می‌شود رفتار برخی از نمایندگان در مخالفت با این سهمیه‌بندی انتخاباتی است تا دغدغه مردم، گفت: نظر مردم از انتخابات و تسویه حساب‌های شخصی بسیار مهم‌تر است. درست است که بنزین باید گران می‌شد اما  این اتفاق باید به صورت سالیانه صورت می‌گرفت. اتخاذ چنین تصمیمی در این وضعیت اقتصادی باید کارشناسی می‌شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر هم فکر نکنید که به خاطر رحم به مردم این کار صورت گرفته است زیرا یک برابر آن‌چه به دست می‌آید به دهک‌های پائین داده می‌شود مابقی باید به زخم‌های دیگر زده شود.

این عضو فراکسیون امید یادآور شد: پیش از گرانی ما روزی ۹۰ هزار میلیارد تومان مصرف بنزین داشتیم که در ماه این رقم ۲۷۰ هزار میلیارد تومان می‌شود حال این رقم سه برابر شده است. هنگامی که مخارج و هزینه‌ها مشخص می‌شود مشاهده می‌کنید یک سوم آنچه به دست آمده هزینه می‌شود اما بقیه‌اش چه می‌شود؟ معتقدم باید این حساب و کتاب‌ها روشن شود.

وی ادامه داد: از یک طرف قیمت‌ها بالا می‌رود از طرف دیگر اقتصاد مقاومتی مطرح می‌شود! از سوی دیگر هم در تریبون نماز جمعه عنوان می‌شود دولت تمامی این کارها را انجام داده است در حالی که دولت مجری مصوبات است.

میرزایی‌نیکو خاطرنشان کرد: امروز سه دهک بالا ۱۶ برابر دهک‌های پائین بنزین مصرف می‌کنند و این اختلافات وحشتناک است. 

وی تاکید کرد: باید مثل زمانی که یارانه‌ها پرداخت شد و همه آمدند و گفتند بگذارید لای قرآن و خرج نکنید این پول امام زمان است امروز همه باید پای کار باشند نه اینکه بیایند و بگویند دولت پاسخگو باشند.

وی در خاتمه عنوان کرد: امیدوارم مردم با اقدامات تنش‌زا مقابل این مسئله نایستند و مسئولان تصمیم درستی بگیرند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۰۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد

شهرام دبیری، رئیس شورای عالی استان‌ها امروز در نشست مشترک با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، گفت: برگزاری این جلسه گام بلندی در جهت ارتقای تعاملات شورا‌ها و سازمان محیط زیست است.

وی افزود: دنیا در حال توسعه است که اگر جوانب محیط زیستی در توسعه لحاظ نشود، ممکن است خطراتی برای انسان و نسل آینده داشته باشد. از این رو، توسعه پایدار باید مدنظر باشد. ضمن تلاش برای رفع نیاز‌های جامعه، مراقب باشیم محیط زیست به خطر نیفتد و ضرری به نسل‌های آینده نرسد.

رئیس شورای عالی استان‌ها بیان کرد: امروزه تعریف باسواد نسبت به چند سال گذشته تغییر کرده است، زمانی فردی خواندن و نوشتن بلد بود باسواد بود، اما امروزه اینطور نیست. چند سال پیش در تعریف سواد ١٢ مهارت تعریف شده بود که یکی از مهمترین آنها محیط‌زیست است چند سال بعد پا را فراتر گذاشتند و بحث عملیاتی شدن به تعریف باسواد اضافه شد یعنی هر کسی باید از آموخته‌های خود استفاده کرده تا تغییری ایجاد کند حالا آیا سیستم آموزشی ما با این تعریف همخوانی دارد؟

دبیری تأکید کرد: مجموعه شورا‌های کشور و شورای عالی استان‌ها با بیش از ۱۲۶ هزار عضو، ظرفیت بالایی برای تعامل با سازمان محیط زیست دارد. شوراها، نارسایی‌های جامعه را شناسایی می‌کنند و در ارتباط مستقیم با مردم هستند.

وی اضافه کرد: باید تغییرات اساسی اتفاق بیفتد به ویژه در زمینه محیط زیست، باید مسایل محیط زیستی از کودکی آموزش داده شود، چون در سن بزرگسالی تاثیری ندارد. فرهنگ سازی باید در رفتار نمود پیدا کند تا تاثیرگذار باشد. آموزش و پرورش، شورا‌ها و سازمان محیط زیست می‌توانند قدم‌های خوبی برای آموزش، فرهنگ سازی و ترویج حفظ حراست از محیط زیست بردارند.

رئیس شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: کار‌ها و اقدامات باید به گونه‌ای باشد که مردم آن را لمس کنند، مثلاً در زمینه مصرف کیسه‌های پلاستیکی باید فرهنگ سازی و کار‌های اجرایی صورت گیرد، در بسیاری از کشور‌ها مردم باید برای کیسه‌های پلاستیکی پول بدهند، چون هدفشان کاهش مصرف پلاستیک است در کشور ما هم باید همین گونه باشد.

دبیری خاطرنشان کرد: ایران در زمینه انرژی‌های پاک ظرفیت خوبی دارد و می‌توان با برنامه‌ریزی از خورشید و باد و دریا برای تولید انرژی پاک استفاده کرد.

وی در مورد صنایع آلاینده، بیان کرد: گاهی یک صنعت آلاینده دیر شناسایی می‌شود که در این مدت خسارات زیادی به محیط زیست آن منطقه وارد می‌شود، شهرداری‌ها باید از عوارض آلایندگی برای بهبود وضعیت استفاده کنند.

دبیری درباره تعداد خودرو‌ها و آلایندگی آنها نیز، گفت: در برخی شهر‌ها تعداد خودرو‌ها نسبت به ظرفیت آن بسیار بیشتر است. در این شهر‌ها باید توسعه حمل و نقل عمومی جدی گرفته شود و کیفیت نیز باید ارتقاء یابد و لازم است دولت در این زمینه یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: شورا طبق قانون می‌تواند لایحه و طرح به مجلس ارائه دهد، بنابراین در این زمینه هم می‌توانیم به سازمان حفاظت محیط‌زیست کمک کنیم و از این ظرفیت در راستای مسائل محیط زیستی استفاده کنیم، همچنین می‌توانیم از شرکت‌های دانش‌بنیان کمک بگیریم.

وی درباره اهمیت ملموس بودن اقدامات گفت: دریاچه ارومیه یکی از مطالبات مردم است که می‌خواهند بدانند چه اقداماتی در آنجا انجام شده است بنابراین مسئولان سازمان محیط‌زیست باید در این زمینه اطلاع رسانی کنند تا مردم در جریان امور قرار گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌ سفارش کتاب‌های درسی از امروز
  • امامزاده‌ای که زیارتش مانند زیارت سیدالشهدا (ع) است
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • واکاوی ابعاد مختلف مصوبه اخیر مجلس برای تعطیلات آخر هفته
  • روزنامه دولت علیه ایران خودرو : اشک مردم را درآورده اید
  • روزنامه دولت علیه ایران خودرو: اشک مردم را درآورده اید
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • زمان شارژ کالابرگ اردیبهشت ماه
  • هشدار جدی سعید حجاریان درباره تداوم فعالیت گشت ارشاد و احتمال افزایش قیمت بنزین