Web Analytics Made Easy - Statcounter

حشد شعبی عراق در بیانیه‌ای صحت و سقم اخبار منتشر شده درباره وارد کردن گازهای اشک‌آور به عراق توسط این نیروها و استفاده از آن علیه معترضان عراقی را رد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، حشد شعبی عراق با صدور بیانیه‌ای ضمن رد صحت و سقم سند منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی درباره واردات گازهای اشک‌آور توسط این نیروها به عراق و استفاده از آنها علیه معترضان، تأکید کرد که برخی طرف‌های بین‌المللی به دنبال خدشه وارد کردن به چهره حشد شعبی عراق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه آمده است: برخی رسانه‌های متخاصم سند جعلی را منتشر کرده‌اند که بیانگر وارد کردن گازهای اشک‌آور به کشور توسط حشد شعبی است. این درحالی است که این سند خالی از هرگونه امضا، مهر و یا اسم مسؤول حشد است.

حشد شعبی در ادامه آورده است: ما می‌دانیم که این سند از جمله سلسله هجمه‌ها توسط کشورهایی است که همواره در امور داخلی عراق مداخله می‌کنند. این طرف‌ها از همان روز اول تشکیل حشد تا به امروز برای خدشه وارد کردن به وجهه فرزندان غیور عراق به ویژه در جریان تظاهرات تلاش کرده‌اند؛ تظاهراتی که با فریاد ملت علیه ظلم و فساد آغاز شد.

عفو بین‌الملل پیشتر مدعی استفاده مقامات عراق از گازهای اشک‌آور برای کشتن معترضان به جای متفرق کردن آنها شده بود.

همچنین جنبش عصائب اهل الحق نسبت به میزان انحطاط حرفه‌ای که دو شبکه در تعامل با وقایع عراق گرفتار آن شده‌اند، ابراز تاسف کرد و افزود، این دو شبکه حشد شعبی و مرجعیت دینی را هدف قرار داده‌اند.

جنبش مذکور در بیانیه‌ای آورده است: این دو شبکه مدتی است که مرجعیت دینی، حشد شعبی و ارزش‌های جامعه را هدف گرفته و رویکردی مداوم در تحریک به خشونت و آشوب در داخل کشور در جریان تظاهرات‌ها را دنبال می‌کنند و این کار را با دروغ‌پراکنی و جعل اخبار انجام می‌دهند.

این جنبش افزود: این دو شبکه از سوی منابعی واحد و شناخته شده برای مدتی مشخص جهت وارونه نشان دادن واقعیت‌ها در قالب طرحی خبیثانه برای تحقق اهداف سیاسی مشخص تامین مالی می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تظاهرات عراق حشد شعبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۱۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار حاکمان امارات: وجهه کشور را با انتشار تصاویر منفی سیل دوبی خراب نکنید/ مجازات زندان و جریمه در انتظار خاطیان

مقامات امارات متحده عربی هشدار داده اند که انتشار تصاویر به گفته آنها " منفی یا غیرواقعی" از سیلاب کم سابقه اخیر در شهر دوبی در فضای مجازی، غیرقانونی است.

به گزارش عصرایران، وزارت کشور امارات اعلام کرده که انتشار تصاویر منفی یا غیرواقعی درباره سیل اخیر در دوبی ممکن است بر اساس قوانین جرایم سایبری کشور مجازات های سنگین همچون زندان یا جریمه نقدی به همراه داشته باشد.

بر اساس گزارش وبگاه "اینترنشنال بیزینس تایمز"، دولت امارات به بهانه " لطمه زدن به شهرت این کشور" برای افرادی که تصاویر یا ویدئوهایی از سیل دوبی را در فضای مجازی "وایرال" می کنند، مجازات حبس و جریمه ای تا 1 میلیون درهم امارات (270 هزار دلار) در نظر گرفته است.

امارات متحده عربی در روزهای گذشته در اثر باران های سیل آسا دچار شرایط اضطراری و آب گرفتگی گسترده در معابر شهری شده تا جایی که بسیاری از پروازهای فرودگاه بین المللی دوبی به حالت تعلیق در آمده است و مسافران زیادی در این شهر بزرگ توریستی و تجاری بلا تکلیف مانده اند.

طی روزهای گذشته بسیاری از عکس ها و تصاویر و ویدئوها از وضعیت شهر دوبی در شرایط سیلاب منتشر شده که نشان می دهد خسارات زیادی به زیر ساخت های شهری وارد شده و بسیاری از فعالیت های عادی این شهر به حالت تعلیق و تعطیل درآمده است.

انتشار این ویدئوها و عکس های منفی در فضای مجازی خشم دولت امارات را برانگیخته است تا جایی که وزارت کشور امارات کاربران فضای مجازی را تهدید به برخورد کرده است.

مقامات اماراتی مدعی اند بسیاری از تصاویر و ویدئوهای منتشره از سیلاب دوبی، منفی و یا حتی غیرواقعی است و موجب تشویش اذهان مردم و مسافران خارجی و خدشه دار شدن چهره شهر دوبی به عنوان یک مرکز عمده توریستی و تجاری در منطقه است. 

سایت خبری محلی، "امارات 24/7" در توجیه هشدار به برخورد مقامات اماراتی با انتشار دهندگان تصاویر منفی سیل دوبی در فضای مجازی مدعی شده: مردم در شبکه‌های اجتماعی "شایعه‌پراکنی کرده" و "غیر مسئولانه" رفتار می‌کنند و مقامات اعلام کردند که این کار آنها باعث وحشت بی مورد در بین مردم شده و "تلاش های قهرمانانه" پلیس و تیم های دفاع مدنی برای امدادرسانی را نادیده می گیرد."

سرهنگ دکتر "صلاح عبید الغول" وزیر کشور امارات، به سایت های خبری محلی گفت که بسیاری از پست ها در رسانه های اجتماعی گمراه کننده و نادرست است و مردم باید برای گرفتن اطلاعات درست به مراجع معتبر خبری مراجعه کنند. او شایعه پراکنی را جرم دانسته و مستوجب برخورد دانست.

"یوسف الشریف" یک وکیل محلی در دوبی هم گفت که انتشار اطلاعات نادرست یا شایعاتی که به شهرت کشور در فضای مجازی آسیب می زند، مجازات زندان و جریمه ای تا سقف یک میلیون درهم امارات (272260 دلار آمریکا) دارد.

امارات متحده عربی قوانین محدود کننده متعددی در زمینه محتواهای منتشره در فضای مجازی و سایبری دارد که اغلب به عنوان راهی برای سرکوب مخالفان مورد انتقاد قرار می گیرد. 

در ماه ژانویه، دو مرد مصری به دلیل گرفتن عکس سلفی در مقابل هتل "آدرس" دوبی که همزمان با جشن سال نو میلادی در آتش می سوخت، دستگیر شدند. گزارش ها حاکی از آن بود که این دو با اخراج مواجه خواهند شد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وقوع هرگونه انفجار در عراق تکذیب شد /تایید شناسایی اشیا خارجی پرنده در حریم هوایی‌
  • هشدار حاکمان امارات: وجهه کشور را با انتشار تصاویر منفی سیل دوبی خراب نکنید/ مجازات زندان و جریمه در انتظار خاطیان
  • مجموعه ارتش استان بوشهر تا پای جان برای دفاع از کشور تلاش می‌کند
  • «کانی مانگا» را از تلویزیون تماشا کنید/ پخش چند فیلم خارجی جدید
  • چگونه در شبکه های اجتماعی بحث کنیم؟
  • بیشترین خسارت بلوچستان سیل به جاده‌ها وارد شده است
  • قطع برق ۲۲۸ روستای سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب
  • بیشترین خسارت سیل به جاده‌ها وارد شده است
  • شمس الواعظین: ایران در زمین نتانیاهو بازی نکند
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است