Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@04:46:38 GMT

روش‌های خانگی برای وز نشدن مو‌ها

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۱۲۲۷۳

روش‌های خانگی برای وز نشدن مو‌ها

موی وز ناشی از مراقبت نامناسب است البته نه به این معنا که با خرید محصولات گران‌قیمت یا مراجعه مکرر به سالن‌های زیبایی پول زیادی بپردازید. با چند توصیه ساده و چند روش خانگی، به بهبود مو‌های وزوزی خود اقدام کنید.

چند نکته به منظور پیشگیری از وز شدن مو‌ها

از آن جا که دلیل اصلی موی وز، خشکی موهاست، آن‌ها را در حالی‌که خشک هستند برس یا شانه نکنید، چون باعث شکستگی و تشدید وزی مو می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توصیه می‌شود بعد از هر شست و شو، رطوبت مو‌ها به آرامی با حوله خشک گرفته شود و با کمک انگشتان مرطوب دست و کمی نرم‌کننده پس از حمام، مو‌ها را صاف کنید و اجازه دهید به حالت طبیعی خشک شود.

برس و شانه با اندازه‌ای مناسب، با کیفیت و متناسب با حجم و جنس موهای‌تان برای صاف کردن استفاده کنید. اگر برای خشک کردن مو‌ها ناچارید از سشوار استفاده کنید حتما از سری پخش‌کننده حرارت سشوار استفاده شود تا از متمرکز شدن حرارت روی یک نقطه از سر پیشگیری شود. برای وز نشدن موها، فقط ریشه را با حرارت کنترل‌شده سشوار، خشک کنید. این کار باعث می​شود تا رطوبت ساقه و نوک​ مو‌ها حفظ شود.

در انتخاب محصولات بهداشتی و مراقبت مو محتاط باشید. این که چه نوع و چه مقدار لوسیون و نرم‌کننده استفاده شود به جنس مو‌ها و حتی فصل‌ها بستگی دارد. انتخاب درست این محصولات بهتر است با نظر متخصص پوست و مو انجام شود.

آووکادو

این میوه سرشار از مواد مغذی طبیعی است و روغن و پروتئین‌های آن، آب رسان و تقویت‌کننده مناسبی برای مو‌های وز است. نصف یک آووکادو را رنده و با چند قطره روغن نعناع آن را مخلوط کنید. مو‌ها را شامپو کنید، بعد از رطوبت‌گیری، ماسک را ۱۵ دقیقه روی مو‌ها ماساژ دهید و سپس بشویید.

روغن نارگیل

تاثیر معجزه‌آسای این روغن بر کسی پوشیده نیست! این روغن بسیار سنگین و برای نفوذ به اعماق مو بسیار مناسب است، اما در استفاده بیش از حد آن کمی احتیاط کنید به‌خصوص اگر مو‌های نازک و سبکی دارید. یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل را تا نزدیک به ریشه مو ماساژ دهید.

در صورتی که روغن جامد است، قبل از استفاده، آن را کمی در مایکروویو گرم کنید. اگر موهای‌تان خیلی خشک و وز است، این ماسک را تا صبح روز بعد نگه دارید و بعدموهایتان را شست وشو دهید. این درمان شبانه به خشکی پوست سر در زمستان و رفع شوره خفیف کمک می‌کند.

ترکیب موز و روغن زیتون

یک موز را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط و پوره کنید. سپس مو و پوست سر را با آن ماساژ دهید. بعد از ۳۰ دقیقه موی سرتان را کامل با شامپو بشویید.

ترکیب کدو تنبل و عسل

کدو تنبل سرشار از ویتامین‌های A. و C، بتاکاروتن پتاسیم و روی است. یک تا دو قاشق غذاخوری عسل را به یک فنجان پوره کدو‌تنبل اضافه کنید و موهای‌تان را با آن ماساژ دهید و برای ۱۵ دقیقه زیر کلاه دوش قرار دهید و بعد بشویید.

آب شکر

حدود یک قاشق چای‌خوری شکر در کف دست بریزید و با مقداری آب مخلوط کنید و روی مو‌های وز و خشک خود بکشید. با این روش شما در واقع یک اسپری موی خانگی درست کرده‌اید که با چند بار استفاده، تاثیر مثبت آن را خواهید دید.

سرکه سیب

شست و شوی موی سر با سرکه سیب باعث صافی و درخشندگی موی شما می‌شود. یک قاشق غذاخوری سرکه را با یک دوم لیوان آب مخلوط و روی مو‌های از قبل مرطوب‌شده خود اسپری کنید.

اگر بوی سرکه آزاردهنده است می‌توانید چند قطره روغن معطر به آن بیفزایید. مو را شانه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه روی سر بماند و سپس بشویید. اسیدیته سرکه، کوتیکول‌های سطح خارجی مو را رفع می‌کند و منجر به صافی مو می‌شود.

 

منبع:روزنامه خراسان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مد و زیبایی زیبایی مو روغن نارگیل آووکادو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۲۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاهی معضلات به دلیل حل نشدن به بحران‌های بالفعل تبدیل می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه مشترک اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضائیه و محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه در سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد.

جهانگیر در این جلسه با بیان اینکه امیدواریم این جلسات در راستای کاهش مشکلات مردم باشد و در راستای تعامل بیشتر برای خدمت‌رسانی باشد، گفت: مدیریت بحران موضوعی جهانی است و همه کشورها به نحوی درگیر بحران و نحوه مدیریت بحران هستند. برای مقابله با هر مسأله‌ای زمانی که ساختار حکومت شکل گرفت باید با ترتیبات قانونی برای حل آن اقدام کرد.

وی گفت: اولین قانون کشور در حدود ۱۱۵ سال پیش تصویب و تاکنون بیش از ۱۳ هزار قانون تصویب و ابلاغ شده است، اما برخی از این قوانین دچار نقص، نسخ و پایان مدت و یا نسخ صریح و ضمنی شده‌اند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضائیه افزود: از سوی معاونت تنقیح قوانین از سال ۸۹ برای رفع این نقایص بازنگری‌هایی صورت گرفته است، شاهد هستیم که کشورمان در درون و بیرون خود با بحران‌های طبیعی و تحمیلی رو برو بوده است، بحث ساماندهی قوانین و مقررات در این حوزه مهم است.

جهانگیر گفت: به طور کلی نگاه قانونگذار در سنوات گذشته بر اساس روح نظام مسائل بحرانی نبوده است، قوانین و مقرراتی که تصویب شده در دل خود مشکلات و بحران‌هایی ایجاد کرده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: زمانی که قانونی نگارش می‌شود باید پیوست‌های نظام مسائل بحرانی آن نیز دیده شود که متأسفانه تاکنون اینگونه نبوده است در این زمینه ما نیاز به دادهای واقعی داریم، این داده‌های امکان سیاست گذاری واحد و فهم مشترکی در حوزه‌های سیاست‌گذاری فراهم کند.

وی در ادامه با بیان اینکه متأسفانه بسیاری از داده‌ها در کشور غیر واقعی است، گفت: آنچه در حوزه مدیریت بحران بسیار مهم است جمع‌آوری داده‌ها بر اساس واقعیت روز جامعه و تجمیع آن برای سیاست گذاری است.

جهانگیر افزود: بحران‌ها را می‌توان با برش‌های مختلف در نظر گرفت، گاهی معضلات به دلیل حل نشدن به بحران‌های بالفعل و بالقوه تبدیل می‌شود.

وی گفت: باید مدل بحران‌ها را مشخص کنیم و آن را بشناسیم چرا که با منابع محدود روبرو هستیم. در حوزه بحران هم می‌توان بحران را با برش فرایندی هم مدیریتی بررسی کرد. بحران‌های مدیریتی ناشی از ترک فعل‌ها باید مورد بررسی قرار گرفته و به تصمیم‌گیری و تصمیم سازی منجر شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضائیه با بیان اینکه بحران‌های مدیریتی خودساخته و نقطه‌ای با تغییر و تحولات قابل تغییر است، گفت: در حوزه‌های مختلف نظام مسائل ناشی از سو مدیریت اجرایی، قضائی و حتی مردمی نیز از همین دست است.

جهانگیر گفت: امروز در محیطی به سر می‌بریم که از سیستم‌های پیچیده‌ای تشکیل و روی هم اثر گذاشته است و گاهی نیز به نفع هم کنار می‌رود. اگر بخواهیم منتظر باشیم تا بحرانی وسیع اتفاق بیفتد و به میدان بیایم سبب می‌شود که همیشه بحران‌های کشور از سیاست گذاری‌های ما پیشی بگیرد و بحث پیشگیری که بحث اساسی است مغفول مانده و سبب مدیریت پس از واقعه شود.

وی ادامه داد: کار صرفاً نباید اینگونه باشد که پس از وقوع حادثه ورود کنیم بلکه باید نوع سیاست‌گذاری را به گونه‌ای کار کنیم که از بحران‌ها پیشی بگیریم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: یکی از روش‌های بررسی بحران‌ها در دنیا روش بررسی دایره‌ای است و حکایت از این دارد که زمانی که در یک حوزه‌ای بحران به وقوع می‌پیوندد فقط به آن حوزه مرتبط نیست به سایر حوزه‌ها نیز بازمی گردد.

جهانگیر گفت: تشکیل و ایجاد کارگروه میان معاونت اجتماعی و سازمان مدیریت بحران کشور کار مثبتی است، اما شروع آن باید تصمیم‌گیری‌ها و ترک فعل‌هایی باشد که تولید مسأله و در واقع آنجایی که بی قانونی ایجاد مشکل می‌کند.

وی ادامه داد: سازمان مدیریت بحران کشور می‌تواند گزارشات و اطلاعات خود را به روز و لحظه‌ای به دستگاه قضائی منعکس کند تا بتوانیم ارتباط عمیقی را در همه حوزه‌ها با مشارکت مردم ایجاد کنیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: سامانه‌ای در معاونت اجتماعی راه اندازی کردیم که مردم بتوانند در حوزه‌های مختلف تخلفاتی که می‌تواند برای جامعه ایجاد مشکل کند را گزارش دهند. استفاده از مردم برای حفظ حقوق خودشان بسیار اثر بخش است. در کارگروه‌ها می‌توانیم سامانه‌ای مشترک در این زمینه نیز ایجاد کنیم.

جهانگیر گفت: کاهش مشکلات مردم به کارآمدی در حکمرانی کمک خواهد کرد، دشمن تلاش می‌کند کارآمدی نظام را در همه عرصه‌ها کاهش دهد. باید نظام مسائلی که با داده‌های واقعی به وجود می‌آید را به درستی تبیین و به مجموعه‌های مختلف ارائه دهیم تا با هم افزایی قوای سه‌گانه کشور را به جایگاه بالا برسانیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور: برای مقابله با وقوع سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری وجود ندارد

محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در جلسه مشترک با اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: امروزه کشورهای دنیا با موضوعات تغییر اقلیم بیابان‌زایی و تغییر آب و هوایی مواجه هستند همچنین کمبود آب شیرین موجب شده موضوع پیشگیری از بحران دارای اهمیت شده و اقداماتی در این خصوص در کشورها صورت گیرد. در این زمینه نیز در کشور ما روح حاکم بر قانون مدیریت بحران، پیشگیری است.

وی ادامه داد: مهمترین مخاطره کشور ما سیلاب است و باید موضوع آبخیزداری و آبخوان داری را به طور کامل انجام دهیم. امروز در دنیا زدن سدهای زیرزمینی آغاز شده است سدهای زیرزمینی باعث می‌شود آب بیشتری به سفره‌های زیرزمینی منتقل شود و فرونشست را کاهش دهد. یکی دیگر از موضوعات کشور ما فرونشست است و ما امروزه از خط قرمز برداشت از آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم. در حالی که استاندارد برداشت آب زیرزمینی ۲۰ درصد است ما در برخی مناطق ۸۰ تا ۸۵ درصد از این آب‌ها را برداشت کرده‌ایم و باید با آبخوان داری یا آبخیزداری و تأسیس سدهای زیرزمینی پیشگیری کنیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: همچنین ناپایداری سازه‌ها در مقابل زلزله از دیگر مخاطرات کشور است. ۶۲ درصد از شهرهای ما یا روی گسل است یا در حرایم گسل هستند. در تهران سه گسل وجود دارد که خطرناک‌ترین آن گسل شهرری است؛ بنابراین باید مقاومت مصالح ساختمانی به ۵ الی ۶ ریشتر برسانیم البته درباره زیرساخت‌ها باید بیشترین از این مقاوم سازی شود. همچنین جنس سازه‌ها باید به گونه‌ای باشد که مقاومت در برابر ۸ ریشتر را داشته باشد ما در اکثر شهرها آزمایشگاه مقاومت سنجی مصالح را داریم.

وی ادامه داد: در ۲۲۰ سال گذشته ۱۲ زلزله رخ داده که بالای ۷ ریشتر بوده است. البته از سال ۱۳۳۰ تعداد زلزله‌ها کاهش داشته در سال گذشته بیش از ۱۸ هزار زلزله داشته‌ایم. باید برای سکونت در چنین وضعیتی مقاومت بیش از ۸ ریشتر را برای ساختمان‌ها در نظر بگیریم یک زلزله ۴ ریشتری برابر با یک بمب هیروشیما است و زلزله ترکیه برابر با ۱۹ بمب هیروشیما بوده است.

نامی تصریح کرد: لذا ضرورت دارد در خصوص پیشگیری اقدامات جدی در دستور کار قرار بگیرد.

در ادامه وی از معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه درخواست کرد تا با تشکیل کارگروهی در این زمینه با یکدیگر تعامل کنند.

کد خبر 6085723

دیگر خبرها

  • گاهی معضلات به دلیل حل نشدن به بحران‌های بالفعل تبدیل می‌شود
  • زباله‌گردی محصول اجرا نشدن قانون مدیریت پسماند است
  • انتقاداز تکمیل نشدن ساخت تقاطع غیر همسطح سه راه هفشجان
  • تراشتگن: اعلام نشدن گل بارسلونا مایه خجالت جامعه فوتبال بود
  • طرز تهیه بستنی مگنوم خانگی در ۳ طعم مختلف (فیلم)
  • گلایه عضو شورای اسلامی از احداث نشدن باغات بانوان در سطح شهر شیراز
  • گلایه عضو شورای اسلامی شهر شیراز از احداث نشدن باغات بانوان در سطح شهر شیراز
  • دلیل احضار نشدن جواد نکونام به کمیته انضباطی فدراسیون
  • دلیل احضار نشدن نکونام به کمیته انضباطی
  • دلیل احضار نشدن جواد نکونام به کمیته انضباطی فدراسیون مشخص شد