Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور ستوده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس مصوبه وزارت نیرو، سالانه نزدیک به ۶۳ میلیون متر مکعب سهمیه آب از سد تالوار به استان همدان تخصیص یافته است تا کمبود آب مورد نیاز بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعت و آشامیدنی این استان برطرف شود.

وی اظهار داشت: با توجه به خشکسالی‌های چند سال گذشته، سد تالوار به صورت کامل آبگیری نشد تا وزارت نیرو به دنبال راه دیگری برای تامین آب همدان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستوده با اشاره به اینکه انتقال آب از چند سد همچون سدهای قوچم و آزاد در دست پیگیری کارشناسان وزارت نیرو است، عنوان کرد: سد آزاد در غرب کردستان قرار دارد و فاصله آن با همدان به طور نسبی زیاد است اما سد قوچم تا همدان فاصله چندانی ندارد.

وی عنوان کرد: تامین آب پایدار از سد تالوار مشخص نیست و این سد به صورت مقطعی آب همدان را تامین می‌کند.

مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای همدان گفت: با این حال کارشناسان وزارت نیرو به دنبال تامین آب مورد نیاز همدان هستند و با بررسی همه جوانب بهترین و اقتصادی‌ترین راه را برای تامین آب این استان در نظر می‌گیرند.

همدان یکی از استان‌های کم آب کشور محسوب می‌شود که در چند سال اخیر به دلیل خشکسالی مشکلاتی برای تامین آب آشامیدنی، کشاورزی و صنعت آن ایجاد شده است.

سد آزاد یک سد سنگریزه‌ای با هسته رسی است که با ظرفیت ۲۶۰ میلیون متر مکعب در ۴۰ کیلومتری غرب سنندج در استان کردستان ساخته شده است.

سد تالوار نیز با گنجایش ۵۰۰ میلیون متر مکعب در مرز سه استان همدان، زنجان و کردستان قرار دارد.

برچسب‌ها کردستان همدان سدسازی آبرسانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان همدان سدسازی آبرسانی کردستان همدان سدسازی آبرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۳۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پابندالکترونیکی برای زندانیان خوزستان۲۱درصدافزایش یافت

به گزارش خبرنکار مهر، علی دهقانی ظهر امروز دوشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: در سال ۱۴۰۱، تعداد ۷۱۰ نفر از زندانیان واجدالشرایط در استان خوزستان از پابند الکترونیکی بهره‌مند شدند که این رقم در سال گذشته به ۸۶۵ فقره رسید.

وی با اشاره به اهمیت کاهش جمعیت کیفری خوزستان در ایجاد فضای مناسب اصلاح و بازپروری مجرمان در ندامتگاه‌ها، گفت: با استفاده صحیح از مجازات‌های جایگزین حبس و نهادهای ارفاقی قانونی از جمله نظام نیمه آزادی، فرصت و فضای بیشتری برای اصلاح مجرمان حرفه‌ای که بیرون بودن آنان از زندان برای جامعه خطرناک است، فراهم می‌شود.

دهقانی با بیان اینکه افرادی می‌توانند از این ارفاقات بهره‌مند شوند که در برنامه‌های اصلاحی زندان شرکت داشته و به تعهدات خود در زندان عمل کنند، ادامه داد: در همین راستا جمعیت زندان‌ها باید به صورت مرتب رصد و پالایش و افراد واجد شرایط احصا شود.

رئیس کل دادگستری خوزستان تصریح کرد: استفاده از پابند الکترونیک در نظام نیمه‌آزادی فرصتی را برای مرتکبان فراهم می‌کند که مجازات حبس خود را در کنار خانواده و در محل اشتغال خود بگذرانند و چنانچه فردی شرایط استفاده از این فرصت را قبل از انتقال به زندان داشته باشد، باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد.

دهقانی در خصوص ضرورت ایجاد ساز و کار مناسب در خصوص کاهش بازداشت‌های موقت کوتاه مدت تاکید کرد و گفت: اقامت کوتاه متهمان در زندان‌ها، نه تنها فرصت اصلاح آنان و استفاده از شرایط مفیدی همچون حرفه‌آموزی را برای آنان فراهم نمی‌کند بلکه موجب ناهمگونی جمعیت مددجویان می‌شود.

رئیس کل دادگستری خوزستان با اشاره به ماده ۵۱۳ قانون آئین دادرسی کیفری در خصوص انتقال زندانی به محل سکونت خودش اظهار کرد: طبق تبصره سه این ماده، در صورتی که محل اقامت محکوم به حبس، خارج از حوزه دادگاه صادرکننده حکم باشد، نامبرده برای تحمل ادامه حبس به زندان محل اقامت خود منتقل می‌شود مگر اینکه این امر موجب مفسده باشد که در این صورت با تشخیص قاضی صادر کننده رأی قطعی، به نزدیک‌ترین زندان به محل اقامت خود منتقل می‌شود و هزینه انتقال از محل اعتبارات قوه قضائیه پرداخت می‌شود.

وی گفت: سال گذشته ۱۸۴ زندانی در استان خوزستان زندان محل سکونت خود منتقل شدند و برای باقی زندانیان مشمول این ماده قانونی به زودی تصمیم‌گیری خواهد شد.

کد خبر 6085538

دیگر خبرها

  • انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد
  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • تصمیم گیری در خصوص اجرای طرح حامیم و جشنواره ملی نهج البلاغه
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت
  • آتش نشانی هم سرباز می‌گیرد
  • دادگاه عالی آمریکا درباره اسلحه ارواح تصمیم می‌گیرد
  • برخورد شدید با مراکز سقط جنین غیرقانونی در زنجان صورت می گیرد
  • ژاوی در یک قدمی تغییر نظر و ماندن در بارسلونا
  • استفاده از پابندالکترونیکی برای زندانیان خوزستان۲۱درصدافزایش یافت
  • آقای صداوسیما، خودِ مجید واشقانی از این چیزی که نوشتید، خنده‌اش می‌گیرد!