Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-19@06:52:59 GMT

با اخلالگران و مسببان بی نظمی عمومی برخورد می کنیم

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۱۴۰۲۲

با اخلالگران و مسببان بی نظمی عمومی برخورد می کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدجعفر منتظری با اشاره  به افزایش قیمت بنزین و بی نظمی هایی که به این واسطه ایجاد شده است،گفت: اعمالی که  منجر به اخلال در نظم می شود به موجب قانون جرم است و  قوه قضائیه با افرادی که اخلال می کنند طبق مقررات برخورد قانونی می کند.

وی افزود: البته مطمئن هستم  مردم سهم  خود را از اخلالگران جدا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان کل کشور تصریح کرد: خود مردم اجازه اخلال دهند و مردم با همکاری بخش های امنیتی جلوی این بی نظمی ها را بگیرند.

منتظری در رابطه با افزایش قیمت ها گفت:  مسولین امر موظف هستند از هر گونه افزایش قیمت ها جلوگیری کنند و امیدواریم مسئولان اقتصادی در این رابطه تلاش کنند.

وی در پاسخ به این سوال که قوه قضائیه در این زمینه چه اقداماتی خواهد داشت؟گفت: اولا قوه قضائیه موظف است در چارچوب قانون با کسانی که اخلال میکنند برخورد کند در رابطه با قیمت ها هم تعزیرات با سایر نهادهایی که موظف هستند و همچنین اعمال همکاری ها باید از افزایش قیمت ها جلوگیری کند به طور کلی قوه قضائیه در چارچوب قوانین با بی نظمی و یا اخلالگران برخورد خواهد کرد.

منتظری افزود: اعتقاد ما این است که خود مردم بهترین نیرو هستند که بتوانند جلوی اخلالگران را بگیرند.

کد خبر 4773726 مهدیه محمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: بنزین دادستان کل زلزله شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران شهر تهران آلودگی هوا قوه قضاییه سازمان تامین اجتماعی بیمه کمیته امداد امام خمینی دانش آموزان مترو محسن هاشمی اربعین حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۴۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه گوشت ۲۰۰ تا ۳۷۰ هزار تومانی | چرا همچنان صف تشکیل می‌شود؟

به گزارش همشهری آنلاین، چندی پیش معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد که کالاهای اساسی برای ایام پایانی سال و ماه رمضان تامین شده و مردم هیچ نگرانی بابت تامین کالاهای اساسی در این ایام نخواهند داشت؛ گزارش‌های میدانی حاکی از آن است با وجود عرضه گوشت گرم تنظیم بازاری در میادین و فروشگاه‌ها اما صف‌های طولانی همچنان برقرار بوده که این امر نیازمند تدابیر جدی‌تر از سوی مسئولان مربوطه است.

دو سالی هست که ایام نوروز با ماه رمضان متقارن شده و همین موضوع باعث شده که تقاضای خرید اقلام اساسی در روزهای پایانی اسفند بیش از پیش شود.

افزایش تقاضا در روزهای پایانی سال منجر به شلوغی و ایجاد صف‌های طولانی در میادین و مغازه‌ها می شود که البته این شلوغی و صف در برخی از کالاها همچون مرغ و گوشت بیشتر از اقلام دیگر به چشم می‌خورد و سوال اینجاست چرا همچنان برای خرید مرغ و گوشت صف تشکیل می‌شود؟

سال‌های قبل به دلیل اختلاف معنادار قیمت مرغ تنظیم بازاری و دولتی با مرغ بازار آزاد مردم تا روزهای پایانی اسفند در صف مرغ بودند، زیرا برای آنها صرفه اقتصادی داشت که ساعت‌ها در صف بایستند ولی مرغ را ارزان‌تر خریداری کنند. در حقیقت می‌توان گفت مرغ دونرخی باعث می‌شد که مردم ساعت‌ها انتظار را به جان بخرند.

البته در آن سال‌ها کارشناسان معتقد بودند که کمبود جوجه‌ریزی، افزایش قیمت خوراک طیور، ‌ دارو، واکسن و واقعی نبودن قیمت مصوب مرغ باعث ایجاد صف‌های طولانی شده و با رفع این مشکلات بازار به ثبات خواهد رسید.

اگر چه چندی بعد با افزایش قیمت مصوب مرغ و افزایش جوجه‌ریزی این مشکل تا حدودی حل و فاصله نرخ مرغ دولتی و آزاد کم شد و بازار به ثبات نسبی رسید مشاهدات بازار نشان می‌دهد در میادین میوه‌ و تره بار مرغ به قیمت ۷۶ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می شود، با وجود اینکه مسئولان مربوطه می‌گویند نرخ مصوب مرغ مناسب است و جوجه‌ریزی نیز بیش از ۱۵۰ میلیون قطعه در ماه انجام شده و حتی مازاد نیاز داخل تولید داریم ولی همچنان صف وجود دارد!

در مورد گوشت قرمز نیز شرایط به همین روال است. زیرا قیمت گوشت گرم گوسفندی و گوساله در بازار آزاد کیلویی ۵۵۰ تا ۷۰۰ هزار تومان و گوشت گرم گوسفند و گوساله وارداتی و تنظیم بازاری کیلویی ۲۰۰ تا ۳۷۰ هزارتومان است.

البته موضوع گوشت قرمز قصه درازی دارد. چند ماهی می شود که این فاصله قیمتی بین گوشت دولتی و آزاد وجود دارد و مردم به دلیل این اختلاف قیمت معنادار تمایل دارند گوشت مورد نیاز خود را از میادین و فروشگاه‌های زنجیره‌ای خریداری کنند و همین امر منجر به تشکیل‌ صف‌های طولانی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین شده است. یعنی گوشت گرم عرضه می‌شود ولی صف هم وجود دارد.

برخی از مسئولان و کارشناسان دلایل متعددی برای این صف‌ها عنوان کرده‌اند. برخی معتقدند که عرضه و تقاضا متناسب نیست. برخی علت این صف‌ها را کمبود مراکز عرضه عنوان می‌کنند و معتقدند هم عرضه باید افزایش یابد و هم مراکز عرضه بیشتر شود. برخی کارشناسان هم می گویند که برخی افراد بیش از نیاز مصرف گوشت و مرغ خریداری می کنند که این باعث می‌شود این اقلام به همه نرسد و هم صف تشکیل شود. معاون بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی اما می‌گوید که قبلا توزیع به شکل لاشه، شقه و غیر بسته بندی بود و قطعه بندی کردن آن زمان‌بر می برد که در نهایت صف‌هایی ایجاد می شد.

به گفته وی اگرچه اختلاف قیمت گوشت گرم با قیمت بازار طبیعتا انگیزه‌هایی را ایجاد می‌کند که ممکن است برای غیر نیاز مصرفی افراد در صف قرار بگیرند.

با این حال علت هر چه باشد نیاز است تدابیر جدی تری اندیشیده شود تا مردم در این روزهای آخر سال دغدغه خرید مرغ و گوشت نداشته باشند و بتوانند اقلام مورد نیاز خود را در کمترین زمان ممکن با قیمت مناسب تهیه کنند.

کد خبر 839821 منبع: ایسنا برچسب‌ها گوشت خبر مهم میوه و تره بار

دیگر خبرها

  • دستگیری ۲ اخلال‌گر مسکن در گرمسار/ مردم در معامله هوشیار باشند
  • آزمون بزرگ قوه قضائیه ؛ کاظم صدیقی تا پایان رسیدگی به پرونده زمین خواری ، خطیب جمعه تهران می ماند؟
  • توقیف ۲۲ خودرو و موتورسیکلت متخلف در لرستان
  • هیچگونه افزایش قیمت برای گوشت قرمز در استان نداریم / با هرگونه افزایش قیمت برخورد جدی خواهد شد
  • عرضه گوشت ۲۰۰ تا ۳۷۰ هزار تومانی | چرا همچنان صف تشکیل می‌شود؟
  • توقیف ۲۲ خودرو و موتورسيکلت متخلف در لرستان
  • نظارت جدی بر غذاخوری‌های مازندران در ماه رمضان
  • دستگاه‌های نظارتی بدون اغماض با گران‌فروشی برخورد کنند
  • افزایش تمایل جهان به سفر با حمل‌ونقل ریلی سریع‌السیر
  • افزایش تمایل جهان به سفر به حمل‌ونقل ریلی سریع‌السیر