Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-24@11:25:20 GMT

تغییر باکتری های روده با ترک سیگار

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۱۴۳۳۸

تغییر باکتری های روده با ترک سیگار

به گزارش صدای ایران ، در این بررسی‌ آمده‌ است: خودداری از مصرف سیگار با تغییرات جدی در باکتری‌های روده همراه است. هرچند لازم است تحقیقات بیشتری در این رابطه انجام شود.
نتایج این بررسی مدتی پس از آن منتشر شد که نشان داد بین باکتری‌های روده و سلامت سیستم قلب و عروق رابطه وجود دارد. در این بررسی مشخص شد استعمال سیگار با کاهش تنوع باکتری‌های مفید در روده مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محققان آمریکایی در بررسی جدید خود به ارزیابی اطلاعات ۲۶ نفر که قصد داشتند سیگار را ترک کنند پرداخته و نمونه مدفوع آنان را در شروع مطالعه، دو هفته و ۱۲ هفته بعد مورد آزمایش قرار دادند.
محققان آمریکایی اظهار داشتند: خودداری از استعمال سیگار با تغییراتی در میکروبیوم روده همراه است که این یافته موضوع حائز اهمیتی است.
به گفته محققان ترک مصرف سیگار همچون استعمال آن میکروبیوم روده را تغییر می‌دهد اما این پرسش همچنان مطرح است که آیا این تغییر مطلوب است یا خیر.
یافته‌ها حاکی از آن است که بهبود تنوع باکتری‌های روده با کاهش ضربان قلب، فشار خون سیستولیک و نیز سطح پروتئین واکنشی سی همراه است که مقدار آن در واکنش به التهاب افزایش می‌یابد. همچنین در این شرایط تنوع باکتریایی میزان گلبول‌های قرمز که وظیفه حمل اکسیژن را دارند افزایش پیدا می‌کند.
به گزارش هلث‌دی نیوز، به گفته محققان تمامی این تغییرات نشانه‌های غیر مستقیم بهبود وضعیت سلامت است. همچنین ترک کردن مصرف سیگار از تعداد باکتری‌های موسوم به فیرمیکوت‌ها می‌کاهد که به نوبه خود مقیاسی در کاهش خطر ابتلا به دیابت و چاقی به حساب می‌آید.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سیگار سیگار کشیدن ترک سیگار روده صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۴۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگزینی گوشت گاو با ماهی می‌تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی‌ها می‌تواند به طور چشمگیری میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر را کاهش دهد.

ماهی‌های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همچنین از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند.

بر اساس یافته‌ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی‌ها می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ از مرگ ۷۵۰۰۰۰ نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.

محققان تاکید می‌کنند که این تغییر رژیم غذایی می‌تواند به‌ویژه برای کشور‌های با درآمد پایین و متوسط به دلیل مقرون‌به‌صرفه بودن و فراوانی این ماهی‌ها در آن مناطق، مفید باشد.

محققان سناریو‌های متمایزی را برای ارزیابی اثرات جایگزینی گوشت قرمز با ماهی بر اساس روند‌های غذایی پیش بینی شده در ۱۳۷ کشور تا سال ۲۰۵۰ ایجاد کردند.

آنها از یک چارچوب ارزیابی ریسک مقایسه‌ای استفاده کردند تا بررسی کنند که چگونه چنین جایگزینی می‌تواند بار جهانی بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با رژیم غذایی را در بزرگسالان کاهش دهد.

در میان سناریو‌های پیشنهادی، اولویت توزیع ماهی در مناطق با مصرف کم ماهی، به ویژه در کشور‌های با درآمد پایین و متوسط، بیشترین امید را در کاهش بار بیماری‌های کلی نشان داد.

تجزیه و تحلیل جامع آنها نشان داد که جایگزینی گوشت قرمز با ماهی می‌تواند به طور بالقوه با کاهش بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی تا سال ۲۰۵۰ بین ۵۰۰۰۰۰ تا ۷۵۰۰۰۰ زندگی را نجات دهد.

به گفته محققان، اجرای این تغییر همچنین می‌تواند به کاهش ۸ تا ۱۵ میلیون مورد زندگی با ناتوانی کمک کند، که در درجه اول به نفع کشور‌های کم درآمد و متوسط درآمد است.

محققان خاطرنشان می‌کنند که نزدیک به نیمی از مرگ و میر‌های جهانی مرتبط با بیماری‌های غیرواگیر به بیماری‌های مانند بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، دیابت و سرطان کولورکتال نسبت داده می‌شود.

محققان این فواید را عمدتاً به اسید‌های چرب امگا ۳ ماهی مانند EPA و DHA نسبت می‌دهند که در کاهش التهاب، فشار خون، کلسترول بد (LDL) و سطوح تری گلیسیرید موثرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی است/ احتمال کاهش محدوده طرح
  • فضای سبز و تقویت سلامت میکروبیوتای روده و پوست
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!
  • تاثیر شگفت انگیز شکلات تلخ برای بیماری‌های روده‌ای
  • مصرف روزانه شکلات چه تاثیری بر روده دارد؟
  • مغز پولدار‌ها دیرتر پیر می‌شود؟
  • مغز پولدار‌ها دیرتر پیر می‌شود
  • این شکلات سطح کلسترول بد را افزایش می‌دهد | چه نوع شکلاتی انتخاب کنیم؟
  • جایگزینی گوشت گاو با ماهی می‌تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند