Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت نانودیمنشن تفاهم‌نامه‌ای با یک مرکز نوآوری در کره‌جنوبی به امضا رسانده تا در تولید ادوات الکترونیکی با استفاده از چاپ سه‌بعدی به این مرکز کمک کند. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت نانودیمنشن (Nano Dimension) که در حوزه لوازم الکترونیکی چاپ سه‌بعدی فعالیت دارد، با مرکز نوآوری فناوری کره‌جنوبی (CBTP) تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این توافق‌نامه همکاری چند ساله، دو شرکت برای تسهیل زنجیره فرآیند تولید قطعات الکترونیک با هم همکاری خواهند کرد. محصولات این همکاری مشترک در بخش‌های مختلف از جمله کالا‌های مصرفی، حمل‌ونقل، انرژی، سلامت، زیست‌شناسی و فناوری اطلاعات هوشمند نظیر اینترنت اشیا استفاده خواهد شد. در این محصولات از افزودنی شرکت نانودیمنشن استفاده خواهد شد.

CBTP یک موسسه تحقیقاتی غیرانتفاعی در کره است که توسط دولت کره‌جنوبی پشتیبانی می‌شود و به دنبال ترغیب همکاری بین صنعت و دانشگاه است. این موسسه که ۱۵ سال سابقه فعالیت دارد به دلیل مشارکت ارزشمند خود در تحقیقات و تجارت، جوایز ملی دریافت کرده است.

نانودیمنشن یکی از شرکت‌های فعال در حوزه چاپگر و افزودنی مورد استفاده در چاپ است. این شرکت از فناوری نانو برای تولید جوهر استفاده می‌کند. نانودیمنشن در سال ۲۰۱۲ تأسیس شد و به دنبال استفاده از نانومواد در بخش چاپ است. این شرکت پتنت‌های متعددی در بخش تولید بورد‌های مدارچاپی به ثبت رسانده است.

اگرچه ماه اکتبر اعلام رسمی همکاری میان CBTP و نانودیمنشن است، اما محققان این مرکز قبلا کار‌های توسعه‌ای مختلفی را با چاپگر سه‌بعدی نانودیمنشن موسوم به دراگون‌فلای انجام داده‌اند. ساخت یک دستگاه مخابراتی اینترنت اشیا با کمک چاپ سه‌بعدی یکی از محصولات این همکاری مشترک است. DragonFly برای استفاده در صنعت الکترونیک طراحی شده است که شرکت‌ها با استفاده از آن قادرند محصولات الکترونیکی خود را تولید کنند. با استفاده از این سامانه، مهندسان و طراحان می‌توانند از فلزات و پلیمر‌ها برای تولید نمونه‌های اولیه از محصولات کاربردی الکترونیکی نظیر حسگر، آنتن، بورد‌های مدار چاپی و دیگر ادوات استفاده کنند.

این دو مجموعه، خازن‌هایی برای بورد‌های مدار چاپی با استفاده از این چاپگر تولید کرده‌اند. با ترکیب دانش و تخصص این دو مجموعه، امکان توسعه و ساخت ادوات الکترونیکی پیشرفته در کره‌جنوبی فراهم می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو تفاهم نامه همکاری مشترک محصولات الکترونیکی چاپ سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۵۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری پایدار: دروغی بزرگ!

ایتنا - شما باید سهم خود را با بازیافت محصولات فنی و خرید اقلام مستعمل یا بازسازی شده انجام دهید. همچنین باید بدانید که صرف‌نظر از آنچه به شما القا می‌کنند، شرکت‌های تولیدکننده فناوری مصرف‌کننده تنها زمانی به محیط‌ زیست اهمیت می‌دهند که به اهداف‌شان آسیب نرساند.
۲۲ آوریل روز زمین است. روزی که در اصل مناسبتی برای ارتقای آگاهی در مورد روش‌های تخریب محیط‌ زیست توسط پلاستیک‌ها بود، اخیراً به تاریخی تبدیل شده که همه مسائل محیطی در آن مورد توجه قرار می‌گیرند.

به گزارش ایتنا، روز زمین مناسبتی است که شرکت‌های فناوری تعهد خود را به تولید و فروش محصولات "پایدار" یادآوری می‌کنند. با این حال، به نظر می‌رسد که آنها معنی این کلمه را درک نمی‌کنند. فناوری پایدار، نسخه قرن بیست و یکمی، سیگار الکترونیک است. هنوز هم واقعا بد است، اما نه به آن بدی که می‌تواند باشد.

ساختن یک محصول فناوری واقعاً پایدار مانند تلفن هوشمند و فروش آن با سود، غیرممکن است. پایدار کلمه‌ای قدرتمند است که چند معنی متفاوت دارد.در نگاه اول، پایدار به معنای «توانایی ادامه دادن در همان سطح برای مدتی از زمان» است، اما متوجه خواهید شد که چیزهای بسیار بیشتری را شامل می‌شود. پایداری در تولید به این صورت تعریف می‌شود: «استفاده از روش‌هایی که به محیط زیست آسیبی نرساند تا منابع طبیعی همچنان در آینده در دسترس باشند.»

این ‌معنی می‌تواند برای برخی از قطعات مورد استفاده در محصولات فناوری مانند تلفن‌های جدید صدق کند. مس و آلومینیوم تقریباً تا بی‌نهایت قابل بازیافت هستند و 100 درصد فلزات مورد استفاده در ساخت گوشی، تبلت و سایر محصولات می‌تواند از مواد بازیافتی باشد. پلاستیک نیز به همین صورت است، اگرچه یک منبع طبیعی واقعی نیست.

دو ماده مهم دیگر که در داخل محصولاتی که دوست داریم بخریم استفاده می‌شود معمولاً از گفتگو حذف می شوند: کبالت و لیتیوم. هر دو موادی هستند که در باتری ها استفاده می‌شوند و تا زمانی که روش بهتری برای ذخیره انرژی ایجاد شود، هر دو لازم است. 

نکته این است که هر دو این مواد 100% قابل بازیافت هستند و باتری ساخته شده از مواد کاملا بازیافتی پدیده‌ای واقعی است. هیچ شرکت فناوری حتی در مورد این موضوع بحث نمی‌کند، اگرچه اپل می‌خواهد در چند سال آینده از کبالت بازیافتی استفاده کند.

 

تا زمانی که این اتفاق نیفتد و محصولات جدیدی که می‌خریم از قطعات و محصولات قدیمی که برای بازیافت جمع‌آوری شده‌اند، ساخته نشده باشند، محصولات فناوری پایدار نیستند؛ مهم نیست که مدیران شرکت با جنجال زیاد سعی می‌کنند خلاف آن را ادعا کنند.

سامسونگ، اپل، اچ‌پی، ایسر و تقریباً هر شرکت دیگری که لوازم الکترونیکی مصرفی تولید می‌کند، تلاش می‌کند تا از مواد بازیافتی بیشتری استفاده کند. فقط به این دلیل که به نقطه‌ای نرسیده‌ایم که فلزات تازه استخراج شده و پلاستیک تازه تولید شده در ساخت‌وساز مورد استفاده قرار نگیرد، پیشرفت واقعی را نفی نمی‌کند.

اما مسئله واقعی هم ساده و هم پیچیده است. همچنین این همان مسئله‌ای است که هر تصمیم دیگری که توسط شرکت‌های مورد نظر گرفته می‌شود را هدایت می‌کند: پول.

شرکت‌های فناوری نوعی کسب و کار هستند و فقط برای کسب سود برای سهامداران خود وجود دارند. به همین دلیل است که گوگل محصولات و خدماتی را که درآمدزایی ندارند غیرفعال می‌کند. به همین دلیل است که گوشی‌ها دیگر جک هدفون 3.5 میلی متری ساده ندارند. همچنین به همین دلیل است که هیچ شرکتی تلفنی را با استفاده از مواد 100٪ بازیافتی تولید نمی‌کند.

تدابیر صرفه جویی در پول نیز می‌تواند مفید باشد. دلیل واقعی اینکه گوشی جدید شما شارژر در جعبه ندارد این است که بسته بندی را کوچک‌تر می‌کند. جعبه‌های کوچک‌تر به معنای مناسب‌تر بودن بر روی پالت است که به معنای جا افتادن بیشتر در کامیون یا کانتینر حمل‌ونقل است. علاوه بر صرفه جویی در هزینه‌های حمل و نقل، دیگر یک تکه کوچک زباله الکترونیکی در داخل هر جعبه تلفن جدید وجود ندارد که نوعی برد – برد است. 

شما باید سهم خود را با بازیافت محصولات فنی و خرید اقلام مستعمل یا بازسازی شده انجام دهید. همچنین باید بدانید که صرف‌نظر از آنچه به شما القا می‌کنند، شرکت‌های تولیدکننده فناوری مصرف‌کننده تنها زمانی به محیط‌ زیست اهمیت می‌دهند که به اهداف‌شان آسیب نرساند.

دیگر خبرها

  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • معرفی اطلس فام سهند؛ شرکت ایرانی تولید رنگ و رزین در سطح جهانی!
  • معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری