Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص مرزهای مشترک دو کشور و آخرین وضعیت عبور و مرور کالا و مسافر گفت: به دلایل شرایط ویژه ورود و خروج مسافر از مرزهای مشترک زمینی فعلا مقدور نیست اما در خصوص عبور و مرور کامیون و ماشین‌های حمل بار وضعیت مطابق روال سابق است فقط در بندر ام القصر مطابق اخبار رسیده ساعاتی پیش تظاهرکنندگان معترض عراقی آنجا را تصرف کردند و تمام ارتباط زمینی از آنجا با عراق قطع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این برای دومین بار است که این نقطه مرزی به تصرف معترضان در می‌آید علاوه بر اینکه عبور و مرور ماشین‌های ایرانی در این مرز متوقف شده و کالاهایی با مبدا دیگر کشورها نیز امکان تخلیه و توزیع ندارند. از طرف دیگر با وجود آنکه این بندر یکی از مراکز اصلی صادرات نفت عراق است روند صادرات نفت از این منطقه مختل شده است.

حسینی افزود:این اتفاقات باعث شده که روند افزایش صادرات ایران به عراق متوقف شود. بطوری که در ماه گذشته 10 درصد افزایش نسبت به سال قبل داشتیم اما در ماه جاری 2 درصد کاهش را تجربه کردیم.

 وی افزود: با مختل شدن واردات کالا از شمال به دلیل درگیری ترکیه با کردها و جنوب به سبب ناآرامی‌ها تقاضا برای کالای ایرانی افزایش پیدا کرده است. این درحالیست که تاجران ایرانی اکنون با وسواس بیشتری اقدام به ارسال کالا به عراق می‌کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران صادرات نفت عراق معترضان تصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۵۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قزاقستان ساخت خط لوله در دریای خزر را بررسی می‌کند

قزاقستان در نظر دارد ساخت یک خط لوله انتقال نفت در دریای خزر را بررسی کند.

به گزارش خبرگزاری اینترفکس روسیه، وزارت انرژی قزاقستان اعلام کرد: گزینه‌های ساخت خط لوله انتقال نفت را در بستر دریای خزر و از شهر آتیرائو به بندر کوریک بررسی می‌کند.

به‌گفته این وزارتخانه، قزاقستان همچنین ممکن است براساس ظرفیت بندر آکتائو، حمل‌ونقل نفت از خط لوله ترانس خزر را به ۷ میلیون تن در سال افزایش دهد.

به‌منظور اطمینان از حمل‌ونقل ایمن این مقدار نفت، به حدود ۱۰ نفتکش جدید با وزن ۱۲ هزار تن نیاز است.

قزاقستان صادرات نفت خام خود را سال گذشته افزایش داد و پیش‌بینی می‌کند امسال هم به افزایش صادرات خود ادامه دهد.

هم‌اکنون کنسرسیوم خط لوله خزر (CPC) بخش عمده صادرات نفت خام قزاقستان را به‌ عهده دارد. خط لوله کنسرسیوم خزر از سواحل دریای خزر در شمال‌ غربی قزاقستان تا بندر نووروسیسک در سواحل دریای سیاه در روسیه امتداد دارد و ۸۰درصد صادرات نفت خام این کشور با این خط لوله انجام می‌شود.

تولید نفت قزاقستان از ابتدای سال ۲۰۱۴ تاکنون از سهمیه تعیین‌شده این کشور در قالب برنامه کاهش عرضه ائتلاف اوپک‌پلاس فراتر رفته است. این کشور بارها اعلام کرده که به پایبندی و جبران مازاد تولید پیشین متعهد است.

وزارت انرژی قزاقستان اوایل هفته اعلام کرده بود به‌دلیل شرایط آب‌وهوایی و الزام‌های گرمایشی، روزانه ۱۳۱ هزار بشکه بالاتر از سهمیه خود در ماه مارس تولید کرده است و در نظر دارد مازاد تولید خود را جبران کند.

دیگر خبرها

  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا در بنادر/ رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه شکر
  • بیانیه مشترک امیر کویت و پادشاه اردن با تاکید بر کاهش تنش‌ها
  • رشد ۱۰ درصدی صادرات ایران به چین از ابتدای ۲۰۲۴
  • قزاقستان ساخت خط لوله در دریای خزر را بررسی می‌کند
  • افزایش ۲۴ درصدی صادرات از خراسان رضوی به پاکستان
  • عراق اولین شریک تجاری گمرکات مازندران در صادرات کالا
  • ۳۵ قلم کالا از مازندران به عراق صادر شد
  • بیش از پنج میلیارد دلار مبادلات تجاری درمرز رسمی پرویزخان
  • انجام تشریفات گمرکی کالا‌های همراه مسافر برای تعداد ۴۳۸ هزار و ۹۷۸ نفر از مسافران ایرانی و خارجی
  • پنج میلیارد و ۷۳۰ میلیون دلار میزان مبادلات تجاری مرز رسمی پرویزخان