Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان گفت:ارسال کالا به ۳۷ درصد جمعیت جهان از طریق بندرچابهار انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری برنا ،  احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: چابهار به فرمایش رهبر معظم انقلاب گنج پنهان است و با عنایت دولت‌های پیشین منطقه آزاد چابهار در حدود ۲۵ سال پیش راه‌اندازی شد، ولی متأسفانه به این سبب که مرز زمینی دریایی و هوایی در چابهار نداریم، این منطقه آن‌گونه که باید کارایی مطلوب و اثربخشی لازم را تابه‌حال نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: فاصله چابهار از همه مراکز قدرت و ثروت در داخل کشور و در دیگر نقاط دنیا زیاد است و قطعاً برای اینکه شاهد نقش‌آفرینی مؤثر چابهار باشیم باید اتصال چابهار به مراکز قدرت و ثروت شکل‌گرفته و تقویت شود و یکی از این راه‌های مهم اتصالی، فرودگاه است.

استاندار افزود: ما در نزدیکی چابهار فرودگاه چابهار – کنارک را داشتیم که متأسفانه این فرودگاه مناسب نبود و سالن فرودگاه پیش‌ازاین به‌هیچ‌وجه در شأن مردم و به‌ویژه مهمانان عزیزی که به منطقه می‌آمدند نبود. به همت سازمان منطقه آزاد چابهار و با دستور جناب آقای بانک اقدامات خوبی در رابطه بهسازی این فرودگاه صورت گرفت و با زحمات همه دست‌اندرکاران، از نیروی هوایی جمهوری اسلامی گرفته تا دستگاه‌های اجرایی استان، سپاه و پلیس فرودگاه و پیمانکار مجری این طرح، همه و همه در کنار سازمان منطقه آزاد چابهار یک سالنی که استاندارد‌های حداقلی لازم را برای میزبانی از مردم دارد فراهم شد، اگرچه که این فرودگاه برای این منطقه اصلاً کافی نیست.

نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در همین راستا مجوز ساخت فرودگاه بین‌المللی چابهار گرفته‌شده و زمین آن به همت سازمان منطقه آزاد جانمایی شده و پیمانکار نیز مشخص و امیدواریم در حدود یک ماه آینده اقدامات اجرایی ساخت این فرودگاه بین‌المللی و به‌موازات آن طرح اصلی هاب شدن منطقه آزاد چابهار صورت گیرد.

موهبتی همچنین در رابطه با دیگر اقدامات پیرامون توسعه منطقه آزاد چابهار نیز گفت: اقداماتی که به‌موازات ساخت فرودگاه بین‌المللی چابهار در حال انجام است یکی افزایش مرز جغرافیایی منطقه آزاد چابهار است که مساحت آن از ۱۴ هزار هکتار به حدود ۱۰۰ هزار هکتار خواهد رسید، دیگری الحاق بنادر شهید بهشتی و کلانتری به منطقه آزاد چابهار است و هم‌چنین پیوستن مرز رندان به این منطقه در دستور کار است تا از جمیع این اقدامات بتوانیم نقش‌آفرینی منطقه آزاد چابهار را تقویت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عملیات در حال انجام در بندر گوادر پاکستان و سرمایه‌گذاری چینی‌ها که تلاش می‌کنند از طریق راه‌آهن و بزرگراه به گوادر متصل شوند قطعاً می‌تواند برای آینده منطقه آزاد چابهار نیز مفید باشد. این اقدام چینی‌ها برای کشور ما و به‌ویژه منطقه آزاد چابهار نیز مفید است، زیرا با اتصال میان چابهار با این منطقه ما محصولات خود را می‌توانیم در کمترین زمان و کمترین مسیر به ۳۷ درصد جمعیت جهان که در سه کشور پاکستان هند و چین ساکن هستند برسانیم.

استاندار سیستان و بلوچستان در پایان افزود: برای دولت جمهوری اسلامی ایران موضوع توسعه منطقه آزاد چابهار بسیار دارای اهمیت است و اقدامات خوبی هم در این زمینه در دست انجام است. سفر آقای بانک هم در جهت حمایت و هدایت اقدامات موردنظر برای توسعه منطقه آزاد چابهار است و ایشان برای تشویق و تشکر از دست اندر کاران در این منطقه حاضر شده‌اند. ما امیدواریم همه دلسوزان کمک کنند که منطقه آزاد چابهار به جایگاه واقعی خود برسد.

 

بیشتر بخوانید: سه هزار خانه ورزش روستایی در کشور احداث می‌شود «باغ‌های متراکم» الگوی مدرن باغداری در تولید سیب درختی/ تولید 123 هزار تن سیب درختی در رزن

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهان چین دولت جمهوری اسلامی ایران زمین سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۵۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار

تین نیوز

معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در دیدار با معاون وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران از ابراز تمایل تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، معاون وزیر حمل و نقل جمهوری تاجیکستان در رأس هیاتی با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی دیدار و گفت و گو کرد.

در این نشست که نظام الدین زاهدی، سفیر تاجیکستان در ایران، فیروز محمود اف، مدیرکل بین المللی وزارت حمل و نقل و رحم الدین سلام زاده، مدیر موسسه دولتی حمل و نقل جاده ای و خدمات لجستیک تاجیکستان ، جلیل اسلامی، معاون امور بندری و اقتصادی، خسرو سرایی، مدیرکل ترانزیت، لجستیک و توافقنامه ها، تیمور بشیر گنبدی، رئیس اداره توافقنامه های بین المللی سازمان بنادر و دریانوردی، حضور داشتند، خانم شایسته مراد زاده، معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در دیدار با علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی بر علاقه مندی دولت این کشور برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار تاکید کرد. 

معاون وزیر حمل و نقل تاجیکستان در این نشست افزود: روابط دو جانبه تجاری و اقتصادی بین تهران و دوشنبه در سطح خوبی قرار دارد.

وی با اشاره به سوابق تاریخی و فرهنگی مشترک بین دو کشور ایران و تاجیکستان، اظهار کرد: طی دو سال گذشته، سطح روابط اقتصادی و جابه جایی کالا بین دو کشور رو به رشد بوده و افزایش یافته است.

مراد زاده همچنین از علاقه تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار خبر داد.

اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه روابط تجاری با کشورهای فارسی زبان

در این دیدار همچنین علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی ایران نیز با اشاره اهتمام دولت سیزدهم برای توسعه همکاری های اقتصادی و بازرگانی با کشورهای همسایه، به ویژه با کشورهای فارسی زبان، تاکید کرد: رویکرد تهران در توسعه همکاری های حمل و نقلی و ترانزیتی با کشورهای همسایه، منافع برد برد و اشتراکی برای همه فعالان اقتصادی است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه مطابق برنامه ریزی صورت گرفته و اهتمام وزیر راه و شهرسازی ایران برای اتصال بندر چابهار به راه آهن سراسری کشور، طی یک سال آینده، تاکید کرد: با حضور دولت هند و سرمایه گذاری یک شرکت هندی در بندر چابهار، علاوه بر ارتقای ظرفیت های زیرساختی و تجهیزاتی این بندر، عملکرد تخلیه و بارگیری بندر چابهار نیز به بیش از ۵ میلیون تن افزایش یافته است.

صفایی با بیان اینکه آینده تجاری و بازرگانی بسیار خوبی در انتظار بندر چابهار است، افزود: هم اکنون کشتی های لاینر به صورت مستقیم از هند و چین در بندر شهید بهشتی چابهار پهلوگیری می کنند.

وی با استقبال از سرمایه گذاری زیرساختی دولت و شرکت های خصوصی مورد تایید تاجیکستان در بندر چابهار برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار، تاکید کرد: مدل اقتصادی و بازرگانی مد نظر دولت تاجیکستان، میزان و مدت قرارداد سرمایه گذاری این کشور در بندر اقیانوسی چابهار را تعیین خواهد کرد.

به گفته صفایی، سرمایه گذار تاجیکی این امکان را دارد با ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار، از آن برای ترانزیت کالاهای کشورش و کالاهای سایر کشورها استفاده کند و از تسهیلات و تخفیفات ترانزیتی بندر چابهار بهره ببرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • جای خالی بخش خصوصی در سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • مدیریت آبرسانی به زمین های کشاورزی پایین دست سد زیردان چابهار سرعت می‌گیرد
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • برخورد شدید با مراکز سقط جنین غیرقانونی در زنجان صورت می گیرد
  • ماجرای رقابت پشت‌پرده ایران و پاکستان در بندر چابهار و گوادر!
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار